Click to Visit
Pop - Darren Hayes
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  

x-syl e-mail | 2004-04-28 19:38:30 | 1132.
ez naggyon cuki, nézzétek meg!!! :)))
http://www.imagestation.com/picture/sraid74/p8f388fb9f15962616b0c811e2fe80a76/fb639def.jpg.orig.jpg

x-syl e-mail | 2004-04-28 18:24:18 | 1131.
na az előző link kicsit hosszú volt, ez az:
http://www.imagestation.com/picture/sraid67/p1f2d302c9d74d87f00f990ff67cb7d1d/fbd3aaf7.jpg.orig.jpg

x-syl e-mail | 2004-04-28 18:23:20 | 1130.
na, amelie! itt van pl. egy kép carlaról:

http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/view.html?id=4224953079&url=http%3A//www.imagestation.com/picture/sraid67/p1f2d302c9d74d87f00f990ff67cb7d1d/fbd3aaf7.jpg&caption=drunk&album_id=4289762823&from_album=1

tudja vki, hogy KI EZ A CSAJ???????? mit képzel ez magáról?!!??

x-syl e-mail | 2004-04-28 17:40:04 | 1129.
katic! jól van, nem kell leharapni a fejem... :))) te legalább jobban jártál... egy ici-picivel több esélyed van, nem kell ennyi csajjal megküzdened ;DD
katta! pont mostanában beszéltünk amelievel az sg feloszlásáról... télleg kár, de nézz meg egy koncertet, és rájössz, hogy törvényszerű volt. és egyébként nem hinném hogy csak és kizárólag darren tehet róla (csak mert írtad, hogy darrennek nem esett le....) na, mindegy.. azért így is imádjuk!!! :))
ja, és tényleg jó, hogy ennyien vagyunk.. tök jó, mint egy nagy család :))
póló.. ok jöhet!! :)) de a kép annyira nem teccik. erről beszéltem: fekete haj, és szőkés szakáll.... sztem gáz.. áá ez van (félreértés ne essék.. BÁRKI és D között még mindi Ő a nyerŐ)
amelie! gyere! van egy kisszobánk... igaz most kupiszoba.. nem nagyon lehet belépni :)) nem is tudom mit csinálnánk a sok kacattal, ha pl. egy gyereknek kéne a szoba... mindegy, az még soká lesz :)


amelie e-mail | 2004-04-28 15:42:58 | 1128.
Vigyázz, nehogy szavadon fogjalak, ha esetleg bp-re költözésemkor nem lesz hol laknom :DDDD
Igen, arra a gifre gondolok.
Daniel? Hmmm, nem rossz, de Darren mellett eléggé háttérbe szorul, sztem nagyon rossz lehetett szegénynek. Darcikánk olyan ellenállhatatlan, mint kevés pasas ezen a földön, és mindenki eltörpül mellette. Azt hiszem, nem tudok olyan fickót említeni, aki nálam vele egy szinten van. Ha választanom kellene BÁRKI és D. között, egy másodpercig sem hezitálnék.


Előzmény: x-syl (1123.)
amelie e-mail | 2004-04-28 15:33:06 | 1127.
"De látom, nem is hiányoltatok!:-( "
Ajánlom figyelmedbe az 1088. bejegyzésemet (asszem az volt :)))
Én egy üzenetét mentettem el, amit a spin elkészülése után írt vmi rajongói szájtra. Imádom a stílusát, amiket mond, ahogy mondja... hja...
Na, és írhatnál gyakrabban. Meg Reyca is, meg Se'Ga' is, és June is, mi itt Syllel meg Kiwivel ontjuk a hülyeséget, ti meg sehol...
Ja, a pólójára nem reagáltatok, pár beírással lejjebb van a kép....
pussz


Előzmény: Kattanat (1126.)
Kattanat e-mail | 2004-04-28 14:00:55 | 1126.
Sziasztok!: )

Végre van időm írni: ))
De látom, nem is hiányoltatok!:-(

Ja, én is üdvözöllek, Kiwi!: )
Ömömm, sztem korilag én vezetek, mármint én vok a legfiatalabb: ))
Én majd csak év végén töltögetem a 18asat: ))
Ihhi
Ja, faluilag meg településileg ilyeneket olvasgattam, hogy Korpavár, meg Lánycsók, meg Levelek, meg Lóingató, meg Sonkád – meglátogattam a nyagymamim Sonkádon…: DD-, meg ez a legaranyosabb: Tiszamogyorós:DDDD
Ihhi: ))
Na, de nem illik nevetni: )

Khmmm

Namm, sztem tök jó dolog ez a cédéhallgatás, mármint kár, hogy nálunk nincs ilyen… nálunk csak nagy a hallgatás: ))
De mi lesz akkor, ha kijön az album:DD
Na, lányok, fogjunk össze: sztrájkoljunk, hogy siessen Dazí: )

Ja, örömmel látom, hogy Stüpi bácsi lekopott:)
Mindenesetre sajnálom szegényt, amiért ennyi esze van csak;)
Butus, nem tudja, mi a jó:)

Amúgy engem csöppet sem zavar, hogy nincs Daznek akkora rajongótábora, mint más együtteseknek. Valahol még tetszik is, hogy ilyen kevesen vagyunk: ) Nem tudom miért: )
Lehet, hogy mert családias a hangulat közöttünk, és ha hatszázan írnának ide, mindenki, hogy fúúú, milyen jó pasi, elmenne a kedvem…
: )

Azon gondolkodtam a múltkor, hogy nagy kár, hogy feloszlott az SG. Tévedés ne essék, ezt eddig is tudtam… : ) Csak Darrennek lehet, hogy nem esett le, hogy mekkorát alkottak Daniellel, és hogy ezzel egy tök egyéni, sziporkázó stílust teremtettek. Kábé mint George Michalé vagy Madonnáé, amiből nincs mégegy; szóval kár, hogy feladták, mert valami olyan úton indultak el, ami meghozta volna az örök sikert.:-/

Jamm, ennyi, majd megpróbálok sűrűbben írni, a lenti szöveget még régebben mentettem le, ez számomra a Biblia;))
Darren-mondások meg tanácsok a rajongóknak.:)
Na puszi!
Kata

Kattanat e-mail | 2004-04-28 14:00:16 | 1125.
"Sexiness has nothing to do with height, weight, facial features, etc., it's about how you carry yourself."

"Remember...your most attractive features are your heart and soul...not the shell, but the spirit contained within."

"You're thin enough...You're beautiful enough."

"I think about the fans that I've met who are unhappy with the way they look...and who suffer hideous eating disorders and I just want to say I LOVE YOU...YOU'RE BEAUTIFUL THE WAY YOU ARE."

"Beauty magazines promote low self esteem."

"You can't control or choose your sexuality."

"With TV it was like "OK, that's what I look like, alright, I'll deal with that." Everyone else has for 25 years. But it was the first time I realised what I looked like in 3D."

"Let me give you a lesson about school. All the kids that were popular end up on the dole with babies. All the nerds end up stars."

"No. I think drugs and alcohol are a distraction. They compensate for insecurity and I've never needed to rely on them. I think it's a sign of low self-esteem. If you need a chemical to make you more interesting then you're pretty boring, really. "

"I think anything that makes people, you know, love each other, is a good thing and maybe that's what my songs do."

"This stuff that grows out of my head and you know I am definitely in a place in my life where I am really comfortable in my skin, and who I am and what I'm doing. I guess it's all part of that."

"I feel like a new person and I look like a new person. Spin is fun and reflects where I am in my life. It's given me the opportunity to smile and not take everything so seriously." on his new album, Spin.

"It's the funniest thing, because this is what grows out of my head. In Savage Garden, I used to dye my hair black ... It became this thing where I was the guy with pale skin and dark hair, and that was very unreal,"

"If we don't change, we don't grow If we don't grow then we aren't really living"

"I think that's what's really beautiful about music, that it is little pieces of your heart and soul."

"Elation and pain are experiences that make you realize you're alive. Thank God you feel them; otherwise you'd be numb."

"I'm not the world's best singer. I'm not the world's best looking person. I'm not the world's best song writer but I do it all!"

"Life is tough, life is a struggle and that's what makes it so beautiful and that's how you grow."

"Some advice to share with your viewers...forgive your parents..they didn't intentionally mean to screw you up...they screwed you up because their parents screwed them up!...watch oprah..do yoga..drink carrot juice...hehe....don't worry about the size of your gut...do stuff for you..don't conform too much..do you enjoy ! chocolate?..i enjoy chocolate..eat it!..just don't eat too much of it.."

"For a long time I looked for love from external places. I looked at my career as a way to get attention and love. I looked at relationships as a way to fix insecurities or pieces of me that were missing. But I think I was cheating myself from growing because I was relying on somebody else to do it. It's harder to do that work yourself but I'm at a stage now where I realise that being alone isn't that bad. And I think that I'm a more complete person and have more chance of attracting the right kind of people." Minx magazine

katic e-mail | 2004-04-28 12:29:50 | 1124.
Hali!
Észrevehetetlen?????? Nekem Ő a szívemcsücske, ari a mosolya és a humora szerintem tényleg csúcs. Hallottátok, hogy 9 évesen már 3 hangszeren játszott?
Na, puszi: K.


Előzmény: x-syl (1123.)
x-syl e-mail | 2004-04-28 11:10:21 | 1123.
kiwi! az a videokazi amiről beszéltél, sztem ua, mint a superstars and cannonballs dvd... legalábbis arról is detto ugyanezeket hallottam... bár még sajna azt sem láttam :((
de a dvd-üzér /:)/ haversrác már egy ideje be van izzítva rá :)) én még reménykedek... azért nyáron megnézzük együtt!!!!! :))
HBO-nk nekünk is van, de én befizetek rá, hogy ott már a büdös életbe nem lesz sg koncert.. :(
amelie! ha a gifre gondolsz, akkor azt elküldöm e-mailen :)) ...össze kéne költöznünk, annyi közös dolgunk van ;DDD
a moon&backet meg a break met én is rátettem a kazira :))
kiwi, azt már meg akartam kérdezni, hogy mit láttál darci mellett danben? ha még nem lett volna ott darren, akkor oké, de így???!! :))) mellette sztem észrevehetetlen.. (lehet hogy most sokan fogtok utálni, de így gondolom)
na pussszka!!

amelie e-mail | 2004-04-27 23:30:38 | 1122.
Áááááá! Egyre jobban várom, hogy hazagyere!! :))))))
Okok:
1. jönnöd kell a talira
2. EZER éve üldözöm azt a kazit!! Helyesbítek, nem is tudtam, hogy létezik, csak az HBO-s verziót ismerem, egyszer láttam, félig (!!!), és azóta próbálom +szerezni, de a rohadékok már nem nagyon adják, pedig minden HBO-val rendelkező ismim be van izzitva...... Úúúú, alig várom, hogy lássam!!! El bírom képzelni, milyen édes lehet :)))))
Ja, ma bementem a Rockyba, mert az 1ik haverom mondta, hogy látott egy SG DVD-t (teszt: ha az ismerőseid SG v. D.H. dolgot látnak, egyből te jutsz eszükbe... :D), rohantam megvenni, és NEM VOLT OTT!!! Nagyon elszomorodtam... Pedig a srác azt mondta (a haverom), hogy ne rohanjak, mert senki sem vesz SG-t. Persze én TUDTAM, hogy téved, és lám, be is igazolódtt. :(((

Syl, jó BKV-zást :)))) Ráraktam a CD-re az összes unplugged-ot is, amit küldtél! Nagyon állat! Én a beszélgetéseinkből már rájöttem, hogy sok közös van bennünk, persze a vénlányságon kívül :DDD
Amúgy aki Darrent szereti, az csak jófej lehet, és a topikosokat elnézve, ez így is van!:)
Ja, a képet 1általán nem tudom megnézni, lehet emilben kéne átküldened.

PUSSSSSZ, A.


Előzmény: Kiwi-13 (1121.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-04-27 23:07:51 | 1121.
azt akartam kerdezni, hogy lattatok-e valaha annak a brisbane-i koncertnek a teljes valtozatat, amit az HBO-n adtak le? Mert egy csomo mindent kivagtak, hogy beleferjen egy oraba. Nekem meg van a gyari kazi (eleg nehez megszerezni, M.o-n nem adtak ki, ugyhogy egy ismerosomet kellett megkerni, hogy vegye meg angliaban es hozza haza nekem), ugyhogy szivesen kolcsonadom ha hazamentem. Tenyleg alig van olyan szam amit azon a koncerten nem jatszottak. Raadasul az egesznek a vegen van egy kis videoanyag, kb fel oras, es mindenfele dolgokat mutatnak pl D. szulinapi bulijabol nehany reszletet, meg Leoni is dumal rajta egy kicsit. na mindegy szoval iszonyat jo, annyi vicces meg edes dolgot muvel (nem Leoni, hanem Darren), muszaj latnotok!
Vagy foloslegesen tepem itt a szam, mert mar mindenki ezerszer latta?
jaj ha nem, akkor mar alig varom hogy jol megmutassam nektek! :)

na majd irjatok meg, hogy lattatok-e mar vagy sem!
Csa!
K

x-syl e-mail | 2004-04-27 20:45:00 | 1120.
basszus! annyira egyformák vagyunk! pont most hétvégén másoltam mp3-akból darci kazit a walkmanembe :)))) most már imádok bkv-zni ;DD

Előzmény: amelie (1119.)
amelie e-mail | 2004-04-27 18:14:19 | 1119.
ez jó :)))))
Képzeljétek csináltam egy cd-t a letöltött mp3-maimból (persze darci&sg) és most egyfolytában azt hallgatom, úgyhogy teljesen extázisban vagyok :)))


Előzmény: Kiwi-13 (1118.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-04-27 17:58:11 | 1118.
Nem akarom itt rossz vizekre terelni a tarsalgast, de emlekszem hogy egyszer lattam az egykori Fokusz (uramisten el se hiszem, hogy kepes voltam megnezni akar egy reszt is...) egyik adasaban, hogy a musorvezeto felkeresett egy bacsit, akinek a vezetekneve volt Kuki :) Basszus AZ mennyire gaz mar! Aztan a bacsi meg ott meselte, hogy az ilyen nevu emberek egesz osszetartoak, neki peldaul megvan az osszes Kuki telefonszama :) :) :) kb fel oraig nem birtam abbahagyni a rohogest :)
amelie e-mail | 2004-04-27 09:02:54 | 1117.
jólvan, már rájöttem, tudom, 32, most hogy tegyem jóvá, hogy öregítettem? :))))
Kuki, Pornóapáti.... :DDDDDDDD
Na, kiröhögtem magam, most megyek iskolába. Már csak másfél hét és vége!
pussz


Előzmény: x-syl (1115.)
x-syl e-mail | 2004-04-27 08:45:55 | 1116.
nem akarok lemaradni tőletek! ezt hallottátok már?
Pornóapáti... hm.. a pornó meg az apát hogy jön össze, azon el lehetne gondolkodni ;)) egyébként Nyugat-Magyarországon van.

x-syl e-mail | 2004-04-27 08:42:32 | 1115.
hé bébi!! miket beszélsz? 32!!!! tuti.. 8 év van köztünk :))
Kiwi-13 e-mail | 2004-04-27 03:28:22 | 1114.
Ha! na es akkor a Kukihoz mit szolsz? :)
Bar ott meg nem jartam (buszken mondhatom, hogy Bugyiban mar volt szerencsem eltolteni egy-ket napot :)-ez most ugy hangzik, mintha egyebkent alsonemu nelkul jarkalnek, de hat most tudjatok mire gondolok. Basszus itt irogatok, es kozbe mindjart lefordulok a szekrol a rohogestol. Szoval Kukiban meg nem jartam, csak hallottam a dologrol (na ez se felreertheto...), szoval nem hivatalos a dolog, de kepzeld el:
-Hol laksz?
-AA, Kukiban.
...
:) :) :)
na jo asszem nekem se artana egy kis alvas

Jo ejt!
K

amelie e-mail | 2004-04-27 00:06:02 | 1113.
ja, bocsi, 32..... (kicsit el vagyok varázsolva az utóbbi időben, ezért nézzétek el nekem az ilyesmit :))
:)))))))))
Örülök, hogy bearanyoztam a napod! Amikor megláttam azt a képet padlót fogtam, annyira édi!!!
A kávézó számát viccnek szántam, de ha már leírtad, megőrzöm. Sose lehet tudni, ugyebár.... :)
Bugyi? Tudtam róla. Ezt figyeld: Büdöskútpuszta
LÉTEZIK!! :DDD
Még van egy pár ilyen furi nevű település...
Na, ideje aludnom. Bár nem mintha álmos lennék.... Ez az éjszakai bagolykodás az életformám.
Nah, pussz


Előzmény: Kiwi-13 (1112.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-04-26 23:24:09 | 1112.
Uramisten!!!!!! Ezt nem hiszem el!!!! Amelie... ezzel az utobbi keppel bearanyoztad a napom hatralevo reszet! :) :)
Bar az elso sem rossz:) (en is akarok egy olyan polot!!!)
Egyebkent lehet hogy en vagyok a hulye, de teljesen biztos voltam benne, hogy meg csak 32 lesz iden... na majd utananezek

Szoval Cafe Trieste

Vallejo Street 609 (San Fr.)
Tel: 392-67-39

az egyik interjuban azt mondta, hogy ha nem enekelne, akkor ott dolgozna, hogy egesz nap olyan es annyi kavet ihasson, amilyenhez es amennyihez kedve van :)

Es junius vegen megyek haza. Jaj mar alig varom!!

June: hat nem is tudom kb harom eve kezdodott, amikor megneztem a Brisbane-i koncertet az HBO-n Szerencsere felvettuk kazira, mert amikor eloszor neztem meg, akkor meg azon gondolkodtam, hogy hmm, az a vekony szoke nem is nez ki olyan rosszul... de aztan amikor masodszorra neztem meg, mar helyen volt az eszem, es rajottem ki az igazan dogleszto pasi a ketto kozul :) Nem azert mondom, szerintem Daniel is jo csavo (iszonyat cuki :), de Darrennek a nyomaba se er. aztan elkezdtem keresgelni az interneten, olvastam egy csomo interjut meg hasonlokat, es rajottem hogy nem csak hogy eszbontoan nez ki, de vicces is, es hogy nagyon jo ember :)
hat ez eleg furan nez ki igy leirva, de mindegy, ez van.

egyebkent nehogy azt higgyetek, hogy barmivel is tobb eselyem van talakozni vele az utcan, mint nektek! ez a par honap amit itt toltottem Missouri egyik kisvarosaban az istenhata mogott meggyozott rola hogy ennyi erovel Bugyin is lehetnek :) (tudtatok, hogy tenyleg van egy ilyen nevu helyseg Magyarorszagon? Jo mi?)
Nem panaszkodom, csak hat ez nem az a sztarok ezrei altal nap mint nap latogatott kulturalis kozpont. na mindegy, azert remenykedni szabad nemde? :)

Pa!
K

amelie e-mail | 2004-04-26 22:35:05 | 1111.
Ti ezt már láttátok?? Megzabálom!!! :)))))

http://www.darrenhaze.com/news/3/dzine5babydarren.jpg

amelie e-mail | 2004-04-26 22:28:43 | 1110.
Ja, azt elfelejtettem, hogy a pólóját kell nézni, bár bizti rájöttetek :))
amelie e-mail | 2004-04-26 22:27:54 | 1109.
Hát, syl úgy látszik, nekünk lőttek. Csak mi vagyunk ilyen vének... De nem baaaaj!!! Elvégre Darci napokon belül 34.....

http://www.darrenhaze.com/news/3/dzine6message.jpg

Ezt nézzétek meg, várom a reakciókat :)
Az enyém : EZER ÖRÖMMEL DRÁGA DARREN,BÁRMIKOR, BÁRHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe
pussz, a.


June e-mail | 2004-04-26 21:45:35 | 1108.
Mi ez az eluralkodott öreglány-hangulat? (Én is 18 vagyok, könnyen beszélek, haha)

Kiwi: Egy kontinensen Darcival... hümm, bizony elgondolkodtatóan nagyobb esélyed van összefutni vele, mint nekünk. Te egyébként hogy zuhantál bele ebbe az egészbe? Mi volt az első pillanat mikor azt mondtad "Állj és ne tovább, Ő a tökéletes pasi"?

x-syl e-mail | 2004-04-26 20:24:44 | 1107.
jól van na, tudom! :))
töltsd le az insat. capital fm christmas live verziót... annyira máshogy énekli, nem úgy ahogy szokta. ezt (is) imádom benne, hogy ahányszor elénekel egy dalt, mindig új élmény! :))
a spacest nemtom ki találta ki, de jó nagy hülye volt... de azért a lemon tree-n nem tesz túl! :))

amelie e-mail | 2004-04-26 20:21:02 | 1106.
Megkérnélek, hogy ha összefutsz Darcival a kedvenc kávézójában, kérj Tőle kb 15 db dedikált fotót, legalább annyi jusson nekünk belőle... És mondd meg neki, hogy IMÁDJUK, meg minden ilyesmit :))))))))
Ja, megadnád légyszi a kávézó telszámát? Arra az esetre, ha véletlenül arra járnék.... :DDDD
Egyébként mikor jössz vissza?


Előzmény: Kiwi-13 (1098.)
amelie e-mail | 2004-04-26 20:04:15 | 1105.
Jójó, csak gondoltam, ő fel tudna dobni! De még mennyire!! ;))) Asszem , a Ride lesz a megoldás. Attól tegnap is jó kedvem lett :))

Előzmény: x-syl (1103.)
amelie e-mail | 2004-04-26 20:02:03 | 1104.
Na, megkerestem ezt a mansunt a neten, ezek 93 óta nem is léteznek. Ki volt az az őrült aki Darcival összehozta?....

Előzmény: x-syl (1099.)
x-syl e-mail | 2004-04-26 19:58:06 | 1103.
küldjem oda? hogyan?
gondolod, ha itt lenne velem, itt írogatnék? :))
asszem jobb dolgunk lenne... ;))


Előzmény: amelie (1102.)
amelie e-mail | 2004-04-26 19:50:08 | 1102.
Igen, légyszi!!!! Küldd ide Darcit. Vagy van vmi más ötleted? :)

Előzmény: x-syl (1101.)
x-syl e-mail | 2004-04-26 19:43:13 | 1101.
na?! mi van veled?? ne légy depis...
szóval az az a mansun... én letöltöttem :)
feldobjalak vmivel? :))


Előzmény: amelie (1100.)
amelie e-mail | 2004-04-26 19:33:58 | 1100.
nem ismerős, de amikor kerestem hogy mi lehet, ezt is megtaláltam, csak nem töltöttem le.
most kifejezetten rossz kedvem van. nem tom mér. :(


Előzmény: x-syl (1097.)
x-syl e-mail | 2004-04-26 18:31:42 | 1099.
csajok! ha találtok egy spaces című számot darci neve alatt, ne higgyétek el!! ne töltsétek le! nem ő énekli.
(habár nem rossz)

Kiwi-13 e-mail | 2004-04-26 18:21:56 | 1098.
na hello
most eppen "graphic design" oran ulok, ugyhogy figyelnem kell mikor jar erre a tanar, nehogy rajtakapjon, hogy itt sunyiba internetezek :)
En is sokszor gondolok arra, hogy igen, egy kontinensen vagyok vele, ami igy, hogy immar 9 honapja vagyok itt eleg patetikusnak tunik, de cselekvesre szantam el magam! :) amikor a fogadoszuleim megkerdeztek, hogy ha suli utan el tudnank utazni vhova, akkor mit valasztanek, hova menjunk... gondolom fogalmatok sincs hogy mit valaszoltam... :) San Fransisco!!!! AAAAAA!!!!
bar meg persze semmi sem biztos. De azert jo lenne ha osszefuntek vele mondjuk a Cafe Trieste-ben :)))) (azt mondta az a kedvenc helye) Most lemerhetitek, hogy mennyire vagyok megszallott abbol, hogy a kavezonak meg a telefonszamat is tudom... :) jesszus, ez most meg nekem is ijesztoen hangzk :)

a nyari tali meg nagyon erdekelne, tok jo lenne talakozni veletek :)


Egyebkent tenyleg 21 ev a korhatar itt amerikaban ahhoz hogy leihasd magad, ugyhogy mostma' tenyleg surgosen haza kell mennem!!!!! :)

na mennem kell vege az oranak.

pa!
K

x-syl e-mail | 2004-04-26 18:19:53 | 1097.
bazze!!! amelie! ismerős neked az a név, hogy mansun?? wide open space...
amelie e-mail | 2004-04-26 17:52:57 | 1096.
persze hogy jó!!!!
nem sikerült... :(( spaces után még nyomozok


Előzmény: x-syl (1095.)
x-syl e-mail | 2004-04-26 17:31:38 | 1095.
neeeem... imádom ezt hallgatni (vagy inkább olvasni) :))
különben is... rosszkislánynak lenni jó!
télleg vmi fejlemény? spaces? gifet sikerült meglesni?


Előzmény: amelie (1094.)
amelie e-mail | 2004-04-26 16:59:35 | 1094.
Jaja :DD Így már megéri öreglánynak lenni ;)
Ha Oli télleg talált magának egy darrenhasonmást, annak csak örülhetünk, mert ha egy van, akkor bizti több is akad! :)) Járjunk nyitott szemmel! Ha ráakadok egyre, én tuti nem lépek le szó nélkül, mint Oli... ;) Az a legkevesebb, hogy megosztom az élményeimet. Bár legjobban az igazi, egyetlen Darren Hayes-nek örülnék. Már ha magamnál lennék, miután látom....
Szerintem ott ájulnék el... És a kis drága megijedne, hogy mi van velem, és élesztgetne és amikor magamhoz térek....... áááááá... na jó befejezem. Tudom, Syl, most következik, hogy "ccc, te rossz kislány". Vagy öreglány? :D
pussz


Előzmény: x-syl (1092.)
reyca e-mail | 2004-04-26 16:21:59 | 1093.
jó, majd ha lesz időm télleg, te "öreglány"... :)
OLIt kerítsük már elő!!!!
puszkó


Előzmény: x-syl (1092.)
x-syl e-mail | 2004-04-26 15:42:09 | 1092.
nna, köszi reyca... itt az egyik öreglány... de azért azt se felejtsd el, hogy így mi jobban illünk darcihoz. igaz, ancsibaba!? ;DD
reyca, egyébként a 13. kérdéshez nem kell sok angoltudás, de csak akkor nézd meg, ha van kb. félórád álmodozni... ;DDD
june! igen.. sajna... amelievel ezt már megtárgyaltuk. de én annak a szept 4-nek sem hiszek, majd ha látom, esetleg akkor!



Előzmény: reyca (1091.)
reyca e-mail | 2004-04-26 14:37:13 | 1091.
na, sziasztok!
már annyit olvastam itten a nevemet, h én csuklok, és nme darcikánk... :-)
üdv itt Kiwi!!!! indul akkor az utánpótlás a sok "öreglány" után... itt a friss husi!!! velünk az élen! :-)
OLI darrenfazonú hapsiját lenyúlom, az biztos! NEKEM kell! :-) na, jó, ha Oli előkerül, az övé maradhat... :-) (de ari vagyok)
hétvégeken ne is várjátok, h írni fogok, mert sajna mostohaapám azt hiszi, ő az úr a háznál, és be lettem fenyítve, hogyha a gép előtt talál, szétver... sorry, ezért csak délutánonként tudok írni :-(((
na, aszem most ennyi, puszkó mindenkinek!
tesztet én nem csináltam, mer angoltudásom nulla! erről is lemaradtam... :-(

June e-mail | 2004-04-26 12:51:39 | 1090.
Elhalasztják az EUkoncertet!
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

x-syl e-mail | 2004-04-26 11:00:22 | 1089.
na heló csajok!

kiwi! jól van, kicsit megkönnyebbültem, hogy a neved melletti 13-as nem az életkorodra utal... nem vettem volna a lelkemre, hogy megrontalak itt ;))
de látom, hogy te sem vagy egy angyal... üdv a rosszlányok között! :))
ha nyáron hazajössz, remélem te is benne leszel egy taliban! és igen... egy kontinensen lenni darcival.. hmm... biztos nagyon élvezed :)

amelie! persze hogy rémlik a kontintenses dolog!! :)) "minden halk szavad bennem él.." (kovács ákos után szabadon), szóval mindenre emléxem, amit írsz, főleg ha darciról van szó, és az ő szexuális kisugárzásáról... ;)) épp arra gondoltam, hogy szegénykénk biztos megfullad olyankor éjszakánként a csuklásról, mikor mi ott olvadozunk a gép előtt órákig ;)) lehet, hogy rászorulna ilyenkor egy-egy szájon át lélegeztetésre... én vállalom!!!!!!! 24 órás főállásban! ;DD

ja, kiwi, még azt akartam, hogy nem fogunk lelőni, bármennyire is szeretnéd /:))/ inkább írj sokat...
és idd le magad nyugodtan, néha nem árt :)) de amerikában nem 21 év a korhatár?! sürgősen haza kell jönnöd!! ;DD

sztem olinak nem mentőakció kell! biztosan élvezi az életet, vmi darrenfazonú szépfiúval :)) inkább irigykedni kell rá... :)

na majd még írok /nem szabadultok meg tőlem ;)/
addig is pussssz!!!

amelie e-mail | 2004-04-26 01:34:35 | 1088.
Akkor reycával egyidős vagy! Biztos örülni fog hogy a vén mamókák mellet beszélhet egy velekorúval :DDD Így van , reyc? hehe
Hát neked nagyon jó, hogy kinn lehetsz a lehetőségek hazájában,bár én nem rajongok érte, csak egy ok van amiért nagyon irigyellek, és az az, hogy basszus te legalább elmond6od hogy nagy valószínűséggel egy kontinensen vagy darcival!!! ( jajj, a kontinensről más is eszembe jutott... syl, rémlik? szexuális kisugárzás ;D) És még az is előfordul6, hogy talizol vele!
Az pedig nem gáz, ha sokat írsz, sőt! Biztos a többiek is örülnek neki, hogy van mit olvasni, csak tudod nem nagyon van idejük írni. De remélem bepótolják. Ugye?? (katt, se'ga', june, tweety, hú meg mindenki) Jajj, Oli!!! Mi lehet vele? Lányok, nem kellene egy mentőakciót szervezni?
Ja, nem tudom, mondtam-e nektek, de jelentem, megtáltosodtam. Ezt a témavezető tanárom mondta, miután elolvasta a szakdogámat :DD
Na, elteszem magam holnapra. Vagyis mára :)
úúúúúúristen ennyi az idő?? na pusszantás nektek


Előzmény: Kiwi-13 (1087.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-04-25 22:32:02 | 1087.
Huha, latom jobb ha felfedem a kiletemet, mert a vegen itt meg bajba kerulok :) na jo nem kell semmi extrara szamitani. Szoval 18 eves vagyok (eljen eljen! mostmar ott iszom le magam ahol akarom es teljesen legalisan!! na jo nem, ez nem szokasom, csak vicceltem) es Budan lakom, bar nem jelenleg, mert eppen a hires Amerikabol irogatok nektek (kijottem egy evre tanulni a nyelevet gimi kozepen...) -azert sincsenek ekezetek a klaviaturan -de junius vegen mar megyek is haza! (jaj ugy hianyzik mar a cicam!! Merthogy azom is van)
Ugy tunik egyebkent, hogy az atlaghoz kepest egesz fiatalnak szamitok itt a forumon, de igy annal jobb!
na jok legyetek
Pa!

ja meg annyi, hogy en is megcsinaltam a tesztet. hmm erdekes eredmenyek jottek ki (valahol a menthetetlen es a sulyos eset hataran kotottem ki... :) persze semmi olyasmi amit eddig nem tudtam :) de azert vicces volt megcsinalni.
a 13-as kerdesnel engem is elregadtak a (vad)gondolatok, es csak ugy tiz perc mulva ocsudtam fel, hogy hoppa, hol is vagyok... :)
na jo lojetek le ha sokat pofazom (sajnalom, hianyzik a magyar beszed :)

Viszlat!!
K

x-syl e-mail | 2004-04-25 20:02:39 | 1086.
amelie!!! ccc... rossz kislány!! 13. kérdés ... hmmhmm... hát igen... de télleg, nem is tudom miből gondolod... ;)))) na jó, asszem számot sem tudnék mondani rá, hogy hányszor ;DD vagy ha meg is tippelném, elég sokjegyű szám lenne ;)
egyébként - amennyire ismersz, tudod - én is menthetetlen vagyok... de én ezzel a teszt előtt is tisztában voltam :)) viszont a kutyámat nem hívom darrennek :)) az azért durva lenne...
aaaaaaaaaa... a zuhanyos dolog jöhet... de a "látni és hallani"val nem érném be ;)) ott rögtön dobnék le mindent magamról... a folytatást meg képzelhetitek ;))
egyébként lehet hogy télleg sokkot kapnék, de valószínű nem azért, amire a drága gondolt...
úú most látom mennyi pont-pont-pontot írtam.
ez valószínű annak a jele, hogy nem merek mindent leírni, még a végén kizárnak innen a túlfűtött erotikus szövegek miatt...
vagy kirakják a 18as karikát a főoldalra ;DD
inkább gondoljátok bele, tudom hogy nem lesz nehéz!!! ;))

kiwi! hány éves vagy, és merre lax? nem akarok semmi rosszat, csak a többiekkel nagyjából ezeket tudjuk egymásról :)) de ha nem akarsz nem muszáj válaszolni. akkor sem utálunk ki :)) örülünk neki, hogy "szaporodunk" /hú ez csúnyán hangzik :)/

amelie e-mail | 2004-04-25 17:42:05 | 1085.
"If you think I have a great voice and body you'll be shocked as hell seeing and hearing me in the shower"- Darren hayes

sokkot akarok kapníííííííí!!!!!! (bár sztem ő kapna sokkot ha rátörnék zuhizás közben :)))))

Kiwi-13 e-mail | 2004-04-25 14:48:07 | 1084.
Hello!
Most nincs tul sok idom irni, csak annyit akartam mondani, hogy ha jol emlekszem, akkor vmi interjuban mnodta (D. ugyebar), hogy az uj album tenyleg kicsit melankolikusabb es szomorubb mint a Spin, de nem kell aggodni, mert nem szomoru, sot boldog, csak ez ugy melyrol jott.
Sajnos gozom sincs hol olvastam ezt, bocsi :)

ja es ram ugy altalaban az osszes igaz, de leginkabb a 2. ... Ms Hayes hmmm... jol hangzik... :)))

na sziasztok!

amelie e-mail | 2004-04-25 13:31:37 | 1083.
Syl, megcsináltam a tesztet. Menthetetlen vagyok :DDDDDDD
Felhívnám a figyelmedet a 13. kérdésre. Miből gondolom, hogy te is igennel válaszoltál? :)))))))
pusz


Előzmény: x-syl (1081.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.