Click to Visit
Rock - Stílus vagy asszimilátszió? Megéri rockernek lenni
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

mini-manson e-mail | 2003-09-02 18:31:47 | 141.
Nem tartalak "divatnak". Mégpedig azért, mert neked is lehet egyéni véleményed. És ezt még, ha rosszul is esik, tiszteletben tartom.

Előzmény: naillight (133.)
mini-manson e-mail | 2003-09-02 18:27:56 | 140.
Jól tudom. Még ha furcsán is hangzik, de tisztában vagyok vele. De nem tudok mit tenni. Ennek ellenére azért csüngök ennyire a szavain, mert amióta ismerem az írásait kezdem magam egy kicsit összeszedni. Ne aggódj, azért megvannak a saját, EGYEDI gondolataim.

Szerintem Manson mindig legenda lesz a maga műfajában. Korszakot alkotott.


Előzmény: norrsken (134.)
mini-manson e-mail | 2003-09-02 14:48:34 | 139.
Kösz, hogy te legalább érted az álláspontomat. Jó elismerem, időnként túlzásba viszem a dolgaim, de nem szándékosan. Tudjátok, vicces, hogy pont nektek panaszkodom, de teljesen kivagyok idegileg. Nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Csak két biztos pont van az életemben: a SZERELMEM és MANSON. Tudjátok annyiszor belém rúgtak már, mert "más" vagyok, mint a körülöttem levők. Én nem járok e-klubba, mint ők, nem járok színes cuccokba (pl.: fubu stb.), mint ők, mert nekem ez tetszik és így érzem jól magam. E miatt is neveznek "halálmadárnak" már évek óta. Én már általános iskolában sem jártam narancssárgában. De nem ez a lényeg. Sokszor jobban elvagyok egy rock cd-vel és egy rajz felszereléssel, mint az emberekkel. Ezért van olyan kevés barátom. Nem tartozom sehova úgy érzem, pedig mindenem a rockzene és tudom jól ez még nem tesz senkit rockerré. Nem tudom, hogy magyarázzam el nektek, mi jár a fejemben. Ezért van az, hogy inkább lerajzolom vagy leírom egy versben az érzéseim, mert képtelen vagyok az emberekkel rendesen kommunikálni. És bármily hihetetlenül hangzik, de örülök neki, hogy a "torkomnak ugrottatok". Ugyan nagyon is rosszul esett, de legalább segít abban, hogy végre rátaláljak önmagamra. Mansont azért nevezem tanítónak, mert valamilyen szinten ráismerek azokra az irányelvekre amelyeket egykoron vallottam. Ezért vagyok annyira fanatikus rajongója. Számomra ő az utolsó cérnaszál az elveimhez. Az "antikrisztus" jelzőt azért használom, mert ő nem éppen az egyház "függője". Mégis számomra olyan, mint a keresztények számára Jézus: megváltó a mindennapi gondok elől. Csak két dolog képes boldoggá tenni: az én egyetlen szerelmem és Manson egész lénye. Ők ketten mondhatni félelmetes hatással vannak rám. A szerelmem az életem, Manson a lelkem. Tartsatok csak nyugodtan Manson utánzatnak. Tudom magamról, hogy nem vagyok az. Én nem vagyok olyan, mint ő. Nem is szeretnék olyan lenni, csak egyszerűen arról van szó, hogy ő kimondja azt, amit én nem merek, hogy ez így nem jó. Szar az egész világ úgy, ahogy van. És tudjátok, büszke vagyok arra, hogy olyan pólót hordok, amin ő van rajta. Büszke vagyok a rockzenére. Mert a legjobb dolog a világon. És büszke vagyok arra is, hogy vannak olyanok akik hallgatják és szeretik, de mindenek előtt megvan a saját véleményük. Én nagyon ritkán "divatozok" le valakit, mert nem tudhatom, hogy milyen az a gyerek. Viszont, ha engem nem tartanak rockernek. valahogy nem tud izgatni. Kicsit talán bosszant eleinte, de aztán túl lépek rajta. Mert ezt az egyet tisztán érzem. Rockernek tartom magam és nem azért mert ki akarok tűnni a többiek közül. Nem ez dominál. Nincs feltűnési viszketegségem. Egyszerűen próbálom szabadjára engedni a stílusom és úgy nézem nem mindig sikeresen. De ha nem lennének olyanok, akik megmondják, hogy "hé te f.fej ez így nem jó" nem tudnám ki vagyok. Ha vissza is támadok az csak azért van, mert egy pillanatra elönti a vér az agyam és bizonyítani akarok, pedig csak romlik a helyzetem. Mint most.
Szeretnék bocsánatot kérni és egyúttal segítséget is kérni. A szerelmem nem tud segíteni, mert ő nem rocker. De ti igen. Rázzatok gatyába egy kicsit lelkileg. Mert elegem van ebből az egészből. Nem akarok 16 évesen az idegosztályon végezni, mert már jártam ott.
Köszi


Előzmény: blackdingostar (138.)
blackdingostar e-mail | 2003-09-01 21:00:57 | 138.
idővel beérik minden

Előzmény: blackdingostar (136.)
naillight e-mail | 2003-09-01 13:47:26 | 137.
azegy dolog. csak azt nem birom/birjuk mikor vki őpredikal egy eszmeröl amit teljesne felreertelmez vagy egyaltalan fingja nincs az egeszröl.

Előzmény: blackdingostar (136.)
blackdingostar e-mail | 2003-09-01 13:33:15 | 136.
Vicces szerintem egy kicsit túloztál,egy biztos a zenéjét tényleg szereted,néha velem is előfordul hogy túlragozok pár dolgot,tudom hogy szereted,sőt imádod Mansont,és azt szeretnéd hogy mindenki érezze azt amit te,ha őt hallgatod.
A többieknek:nem kell rögtön a másik torkának ugrani ha valamit/valakit az illető magasztal,ez természetes mindenki szeret néha túlozni nem?
Számára ez egy példakép,meg van az oka hogy miért,azzal hogy lerohanjuk a másikat azt érjük el hogy soha nem fog hallgatni a "szép" szóra.
Úgyis mindenki azt látja amit akar,és meg is van hozzá a joga.


Előzmény: mini-manson (125.)
naillight e-mail | 2003-09-01 12:40:20 | 135.
nayo.aszondod varunk megegy albumot? ha addig kihuzza...

Előzmény: norrsken (134.)
norrsken e-mail | 2003-09-01 11:34:19 | 134.
jaj...

mini-manson: nem akarlak én is macerálni, de nem hiszem, hogy marilyn üzeneteit a legmegfelelôbb módon értelmezed. hogy pontosabban fogalmazzak, ha érte rajongsz feltétel nélkül, az is ellentmond a "tanításainak". viszont az is igaz, hogy ha valami igazán megérint (legyen az zene, filozófia,...stb) talán akaratlanul is hat rád. tényleg nem bántó szándékkal mondom, de szerintem te túlzottan csüngsz manson minden egyes szaván, miközben elveszik a lényeg.

naillight: én még a holy wood-ot is tartalmasnak látom, de a GAOG valóban a legnagyobb jóindulattal sem sorolható ide. hogy oltsa le a villanyt, az azért szerintem elhamarkodott, de ha a következô is ilyenre sikerül, akkor tényleg idôszerű lépés lesz, hiszen az egyik legrosszabb dolog, ha a művészet a pénzéhség áldozatává válik...

naillight e-mail | 2003-09-01 10:35:57 | 133.
ja, most jön majd az hogy en mijen egy huje divatköcsög vagyok mert hogyhogy nem nyalogatom a manson posztereimet,es hogymondhatok ijet es fuuuj nemis vagyok igazi rajongooo :DDD

amug topic ON

naillight e-mail | 2003-09-01 10:32:45 | 132.
sztem elöbb a micimackot kellene attanulmanyoznia :))

OFF
mansonhoz meg annyit, hogy ö a POAAF- antichrist svperstar-mechanical animals zal gyakorlatilag elmondta azt amit kellett, az tusolso evekben már csak teng leng es szaporitja ezeket az idiota mansonpolos faszagyerekeket...számomra,és a világ számára már egyszerűen nincs több mondnaivalója, mint marilyn manson. illetve lehet h van még mit mondnai,de azt már ezerszer elmondták mások is(mgyarul nincs mit mondani hehe) es a jelenlegi MTV mainstream hejzete mijatt szerintem az lenne a legokosabb ha leoltaná a villanyt...


Előzmény: Thomas (131.)
Thomas e-mail | 2003-08-31 22:01:22 | 131.
ATTTTTYAMÁÁÁÁÁRIA!!!!
*sokk*
Egy pillanat... 5 perc.
...
*kávé, arcöblítés...*
...
Oké. Nos.
"útmutató"..."híve lenni"..."tanítását"...
Az ilyenekről a vallásos emberek, illetve a nácik jutnak eszembe (elnézést, a két jelenség NEM szándékosan szerepel 1 mondatban).
Leszögezném, nem állok neki Mansont fikázni, az Antichrist egy nagyon jó lemez, és mégha az utóbbi években a zenéje számomra nem sokat ért, mindenképpen okos és rafinált embernek tartom. De. Van vele egy probléma. Pontosabban a "rajongótáborával", pontosabban nagy részével, amit olyanok képeznek mint TE. A "tükör", amit az imidzsével állít fel a társadalomnak (leginkább az amcsi társadalomnak) pont azt az életstílust/hozzáállást mutatja, amit a Te hozzászólásaidban olvasok. Nem akarok most a sűrűjébe ugrani, maradjunk annyiban, hogy próbáld meg újraértelmezni a MM szövegeket, a nyilatkozatokat és jól gondold át, mi az, amit komolyan állít és mi az, amit parodizál illetve kigúnyol. Jó munkát...


Előzmény: mini-manson (125.)
haska e-mail | 2003-08-31 21:31:07 | 130.
szerintem fordulj dokihoz, és inkább jóapád tanácsaid próbáld megfogadni.
azt hiszed hogy egyéniség vagy ("akkor sem adom fel az egyéniségem!"), de ki kell ábrándítsalak, mert ezek szerint nem vagy több egy ócska manson-másolatnál. amúgy honnan tudod, hogy milyen ő?
ez beteges.
"Világ életemben rocker hajlamú voltam. Csak most gimiben tudtam meg, hogy ez pontosan mit is takar." és ez pontosan mit takar?
"Mert én rocker vagyok, ha tetszik, ha nem!" ez egy dacos ötéves szövege is lehetne...
tudom szarsz rám. vettem.


Előzmény: mini-manson (125.)
lzsolt e-mail | 2003-08-31 20:25:57 | 129.
fejtsd*

Előzmény: lzsolt (128.)
lzsolt e-mail | 2003-08-31 20:23:19 | 128.
Biztos igazad van, nekem tényleg NAGGGGYON nagy gondjaim vannak:)) 1. Ezt honnan veszed? 2. Mi köze van a témához?
Inkább arra válaszolnál, hogy mit értesz az alatt, hogy "Manson a műfaj antikrisztusa"?
Tőlem aztán lehetsz Manson fanatikus rajongója, legfeljebb jókat röhögök a beírásaidon. De azért ezt az antikrisztusos dolgot fejts már ki bővebben légyszives...


Előzmény: mini-manson (126.)
naillight e-mail | 2003-08-31 19:50:45 | 127.
még jó. fanatikus rajongó....te erre büszke vagy? mert akkor nagyon nagy szarban vagy e skurvara kirí h egy szot sem vax a mansoni 'eszmeböl', ha lehet ezt annak mondani...vagyis h SENKIT ne kövess,ne add el magad senkinek. szted a fanatizmus belepasszol ebbe? de ezt a manson forumban fojtassuk...

miert vagy rokker? azert mert el akarsz ütni a többiektöl????????
ez egy komoj kerdes es valaszt varok ra.

amugy meg ahejett h szidalmakat dobalsz egymasra, elgondolkozhatnal a szubjektivitason mint forumozasi alapkövetelmenyen es a masik allaspontan, h vajh' miert gondolja rolad azt amit. mert bar nemsoxor irom be, de nagyon jokat röhögök a beirasaidon....telleg,marhara tecick eza definicio. miss igazhitu mansonos...
lol.

mini-manson e-mail | 2003-08-31 19:31:34 | 126.
Szánalmas, hogy csak ilyen gyengét tudsz mondani faszikám! Szerintem neked komoly gondjaid lehetnek egy "bizonyos" vérrel kapcsolatos folyamattal. Nagyon-nagyon nagy gondjaid lehetnek szivi.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<CCCuuuPPP>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kezdelek sajnálni. Dehát senki se tökéletes. Természetesen én sem.


Előzmény: lzsolt (121.)
mini-manson e-mail | 2003-08-31 19:24:38 | 125.
De nagy a pofázmánya valakinek fiúkákok! B...átok meg! Tájékozódni sem lehet?! Ha fikázni kezdesz valakit elötte talán ismerd meg f...kalap!
Na mindegy.
Manson számomra több egy egyszerű rocksztárnál. Számomra Ő az igazi útmutató. Valahányszor hallom, hogy valaki fikázza elöbb megkérdezem miért és csak aztán próbálom vele elfogadtatni. Próbálok a lehető legjobb híve lenni és ha ez nem tetszik kinyalhatod a seggem öreg. Mert én rocker vagyok, ha tetszik, ha nem! Én annak érzem magam. Mindenem a rockzene és még ha nem is derül ki az itteni írásaimból, de az életstílusomra is értendő a rockerség. Teljesen természetes számomra ez a létforma. Világ életemben rocker hajlamú voltam. Csak most gimiben tudtam meg, hogy ez pontosan mit is takar.
Még ha valakinek nem is tetszik, hogy nem vagyok egy besavanyodott (de olykor egy kicsit elvont vagyok a barátaim szerint) nőszemély a fekete cuccok ellenérre, akkor sem adom fel az egyéniségem! Tömören: le vagytok szarva, de jó magasról!
(huh ez jól esett)
Manson számomra olyan, mint egy tanító. És ha tehetem meg is fogadom a legtöbb tanácsát. De a legfőbb "tanítását" mindig is meg fogom fogadni: ki kell élvezni az életet és nem tönkre tenni, mert csak egy van belőle és az is nagyon rövid.
Mondhatsz nyugodtan fanatikus rajongónak is.

BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-08-30 12:27:08 | 124.
gratula fiuk lányok ez a topic is bevégezte sorsát, életcélja mától : Fikázzuk a msáikat!!be kéne már fejezni és beszélni, vitázni enm gunyolódni. én is sokmindenen röhögök, de nem írom ki hanem megtartom magamnak, ezért vannak még értelmes topicok!
Nikkelbolha e-mail | 2003-08-30 08:34:46 | 123.
szerintem egy picit túlzol...

Előzmény: lzsolt (120.)
naillight e-mail | 2003-08-29 21:39:36 | 122.
te, olvas sbe a manso topicba jooookat fox röhögni a beirasain...

'miss igazhitu mansonos'

;P


Előzmény: lzsolt (121.)
lzsolt e-mail | 2003-08-29 20:57:36 | 121.
Bocs, de rád csak annyit tudok mondani, hogy JÉZUSOM!
"Yeti milyen a Mansonos pólód, mert nekem is van."
Atyaég...ez kb olyan, mint "Yeti, milyen a beksztrítbojzos posztered, nekem is van"...
"Ő a műfaj antikrisztusa!!!!!!"
Ha ezt kifejtenéd bővebben...
Ez meg, hogy "igaz rokker vagyok, senki kedvéért nem adnám fel, ki KELL mutatni,..." egy picit mintha nevetésre ingerelne:)))))) De ha ez neked jó... Saját magadat nevetteted ki...


Előzmény: mini-manson (116.)
lzsolt e-mail | 2003-08-29 20:51:49 | 120.
Lehet, hogy 100 14 évesből 1-nek érett a gondolkodása, de nem ő határozza meg a szintet, mivel kissebségben van. Ezért aztán az átlag 14 éves szintre gondoltam.

Előzmény: Nikkelbolha (119.)
Nikkelbolha e-mail | 2003-08-29 20:30:30 | 119.
"Őszintén szólva kevesebbnek gondoltalak...ezt ne vedd sértésnek. Én is csak 18 vagyok, de ez a hozzáállás 14 éves szint kb."

mi az hogy 14 éves szint? magyarul egy 14 éves nem lehet értelmesebb egy 16 évesnél? mert az csak 14 éves szint a másik meg 16 éves szint? szakadj már el az életkoroktól. attól hogy valaki idösebb nagyobb rá a valószínűség hogy éretteb a gondolkodása ,de nem következik belöle egyenesen...



Előzmény: lzsolt (88.)
Nikkelbolha e-mail | 2003-08-29 20:06:43 | 118.
Garfield szerintem ne nagyon gúnyolódj ilyeneken. olvass vissza régebbi témákat és meglátod hogy te miket írtál nem is olyan régen az ossianról. nem különbeket mint amiken most gúnyolódsz.
ezt félretéve osztom a gúnyt


Előzmény: Garfield (85.)
mini-manson e-mail | 2003-08-29 19:15:54 | 117.
Szeretlek titeket skacok! Végre kijött belőletek. Az osztályom különcnek tart, mert én vállalom azt, ami a szivem legmélyéről jön. És nincs az a dolog vagy személy, akinek a kedvéért feladnám! MERT MEGÉRI ROCKERNEK LENNI!! Manson forever!

Előzmény: Rocker Pista (113.)
mini-manson e-mail | 2003-08-29 19:10:12 | 116.
ÉÉÉÉÉÉS AZ IGAZSÁG SZABADOKKÁ TESZ TITEKEEEET!!!
Igen hölgyeim és uraim az alkotó visszatért! Nem hittem, hogy ennyien hozzászóltok ehhez a témához! Mindenesetre köszönöm már most. Apropó Nightqueen. Ha gondolod küldj egy e-mailt és eldumcsizunk erről a témáról. Yeti milyen a Mansonos pólód, mert nekem is van. Kiváncsivá tettél. MARILYN MANSON FOREVER!!!!! Ő a műfaj antikrisztusa!!!!!! (Yeti: inkább szörnyű emberek, mint szépek. The Beautiful People, the beautiful people... The Horreble People...)

haska e-mail | 2003-08-14 22:25:11 | 115.
az ossiant hagyjátok már ki innen
haska e-mail | 2003-08-14 22:23:56 | 114.
csak egy megjegyzés:
a rasszizmus is skatulyázáson alapul
==>a skatulyázás a korlátolt emberek sajátja

a tény-vélemény dolog magyar nyelvtanhoz kötése baromság, ugyanis kurvára semmi köze hozzá. (de az csak az én véleményem:))

amúgy az a hülye aki stílusoknak, divatnak akar megfelelni. én se járok nyáron dzsettába, hogy berohadjon a lábam. najó, a maiden konci kivétel volt:))

Rocker Pista e-mail | 2003-08-14 11:56:58 | 113.
Hajra egyezik a velemenyunk.
Tenyleg a rock egy eletforma es ha rocker vagy akkor mutasd is meg


Előzmény: Rocker gyik (112.)
Rocker gyik e-mail | 2003-08-12 22:26:16 | 112.
Az a rocker aki a rock zenét szereti és aszerint próbál élni,de ahogy mondani szokták a ruha teszi az embert.Aki fubus cuccokban jár és rock zenét hallgat az nem rocker,az csak egy rock zenét szerető egyén,mert a rock nem csak egy zene ,az egy életforma(Ossian-Metál nemzedék)
BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-07-21 12:43:16 | 111.
2 nagy igazság van a témával kapcsolatban az egyik már elhangzott:
Nem a ruha teszi az emberta 2:
Mindenki magából indul ki
utóbbi (és előbbi is) Jetinek szólt akivel mentálisan semmi bajom sincs de majd honap részletezem:)

Thomas e-mail | 2003-07-18 16:15:50 | 110.
Oksa.

Előzmény: fearzone (109.)
fearzone e-mail | 2003-07-18 16:11:30 | 109.
Félreértettél, de sajna most nincs ídőm kifejteni, de hétfőn leírom, hogy én ezt, hogy is látom.
Nem úgy mint Yeti abban biztos lehetsz!!!


Előzmény: Thomas (108.)
Thomas e-mail | 2003-07-18 15:47:53 | 108.
"Én pl. hányingert kapok (mint KoRn fan ) az úgymond rokkernek öltözött KoRn-osoktól"
- ugyanúgy gondolkodsz, mint Yeti barátunk, csak egy másik szemszögből. Kérdésem: Miért???

"Vagy ugye képzeljetek el egy HC-st szegecselt cuccba."
- ha tudnád, hardcore koncerteken milyen különböző öltözködési stílusok jelennek meg, akkor ezt most nem írtad volna...


Előzmény: fearzone (107.)
fearzone e-mail | 2003-07-18 15:33:04 | 107.
Szerintem alapvetően azt kellene leszögezni végre, hogy attól, hogy valaki rock zenét hallgat még nem lesz rokker.
Van amelyik rock zemnéhez nem is illik a rokker öltözet. Én pl. hányingert kapok (mint KoRn fan ) az úgymond rokkernek öltözött KoRn-osoktól
(Ez lehet egy kicsit bonyolult, de remélem értitek)
Vagy ugye képzeljetek el egy HC-st szegecselt cuccba.
Tehát szerintem mindenki úgy öltözik ahogy kedve van, és ma nem utolsó sorban amennyi péze van.

Grizon e-mail | 2003-07-18 11:30:00 | 106.
Lisa Ann, pont ez a lényeg, hogy én nem tartom magam rockernek(vagy -nak?)!!!Sztem az, hogy valaki besorolja magát egy zenei szubkultúrába tartozónak, az elég nagy szűklátókörűségre utal.Nem mond6om magamról, hogy rocker vagyok, mert nem vallom magaménak az életstílust és szerintem egy rocker nem hallgat ennyi féle zenét mint én(meg nem is ennyire egoisták és nincsenek ennyire elszálva maguktól, hogy hű, de kurva sok zenét hallgatnak q:-) ).Én ugyanúgy meghallgatom Yonderboi-t vagy az Anima Sound Systemet(csak hogy ismertebbeket mondjak,ilyenekről, hogy Buddha Bar válogatások már nem is beszélek), mint bármilyen "rock" zenét...
De sztem egy rocker azt sem mondhatja el magáról, hogy zsinórban egyik nap Pál Utcai Fiúk másnap meg Fallen Into Ashes koncertre ment, mert "az milyen má', egyszerre nem lehet vki alteros meg hárdkóros, döntsé má' bazzeg,hogy milyen zenét szeretsz!!Mit pofázol?Hogy neked attól még bejön az Opeth is meg a Ill Nino is?Bazzeg,húzzál sárgaházba!"-mondaná egy rocker...Persze nem biztos, hogy az én álláspontom a jó, mondhatjátok hogy nincs kialakult zenei ízlésem, sztem meg a világ és a zene nem fekete-fehér, minden stílusban vannak jó és igényes előadók és zenekarok akik értik a dolgukat és ezt el kell fogadni, az még jobb ha az ember szereti is...

Remélem érthető amiről beszélek, néhol kicsit kacifántosan fogalmaztam, bocs a sok szóismétlésért meg a helyesírási és egyéb fogalmazásbeli hibákért, de végtére is én csak egy idióta Fubu-s vagyok aki még magyarul sem tud q;-p


Előzmény: Lisa Ann Neelley (105.)
Lisa Ann Neelley e-mail | 2003-07-17 16:25:29 | 105.
Véleményem szerint az öltözködésnek minimális köze van ahhoz, hogy ki milyen zenét hallgat.

- Miért ne lehetne Grizon fububan rocker? Nyilván azért hordja, mert jobban érzi benne magát, mint egy KoRn-os (vagy pl. Mansonos) pólóban.
- Nyugodtan ténynek vehetitek, hogy meztelenül is ugyanazt a zenét szeretem, amit felöltözve, vagyis ebbôl adódóan akár egy rózsaszín balettszoknyát is felvehetnék, semmit sem változtatna a dolgon, nem?
- Mansont Britney-vel egyszintre rakni baromság (ez az én véleményem), de felôlem nyugodtan tarthatja Izsolt és Grizon 'vérfosnak', jogukban áll véleményt mondani.
- Attól, mert valaki csak nemrég érzett rá a rock ízére még nem feltétlenül divatos, szóval ez is egy skatulya.
- Elég nagy baj , hogy sok topic itt csak arról szól, hogy ki a fasza rocker gyerek. Mindenkit "ledivatosozni" szintén divat.

Ezen véleményeimet nem kezelem tényként (2. bekezdéstôl eltekintve).

fearzone e-mail | 2003-07-17 15:23:11 | 104.
Hallottad te már azt a mondatot, hogy NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT"
Miért jó rokkernek öltözni?!
A magyar cuccok igaz olcsók, de szarok, és annyi fantázia van bennük, hogy az album borítóját rábasszák egy kínai pólóra és "nesze paraszt nem kapsz mást" Ez valóban nagyon jó, ha full igénytelennek akarsz látszani!!!


Előzmény: Yeti (90.)
lzsolt e-mail | 2003-07-17 13:41:10 | 103.
Elfelejtettem vályszolni a 4. pontra.
4.Akkor mi van, ha nálam Manson egy szinten van Britneyvel? Tudod, ízlések is pofonok. Mansont márpedig utálom, és semmivel nem ér többet, mint bármelyik popsztár. Te nekem ne mondd meg, hogy mit hanyagoljak! Menjek a sarki diszkóba? Mindenki menjen diszkóba, aki nem szereti Mansont? Inkább menjél te ijesztgetni a népet a surranóban.:)


Előzmény: Yeti (97.)
lzsolt e-mail | 2003-07-17 13:26:16 | 102.
JAVÍTÁS: AZ 5. pontban az idézet ez akart lenni: "Skatulyázunk. Az egész emberi társadalom sok kis skatulyából áll, ha néha napján kimennél a friss levegőre, látnád."

Előzmény: lzsolt (101.)
lzsolt e-mail | 2003-07-17 13:23:57 | 101.
1. Szerintem meg nem állnak messze az igazságtól, csak te nem fogod fel.
2. Akkor az van, hogy a következő kijelentésed értelmét veszti: "Ha nem tekinted magad rockernek, miért osztod az észt itt fórumon? Ez olyan kb mintha egy kívülálló ugatna a számítógépszerelőnek hogy mit hova kössön." Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy miért nem számítok "kívülálló"-nak. Amúgy hallottál már a hardcore színtérről? Nem? Mik vannak...:)
3. Aki úgy is öltözködik, annak az értékrendjében előbbre vannak a külsőségek, mint maga a zene. Ezt már mindenki elmagyarázta, csak te elsiklasz a tények felett. Utoljára: Ha valaki egy ruhánál azt nézi, hogy kényelmes-e, és nem azt, hogy a kedvenc együttese van-e rajta, abból nem következik, hogy kevésbé szereti az adott zenét. Ha ezt nem érted, akkor komoly gondjaid lehetnek.
5. "Ha nem tekinted magad rockernek, miért osztod az észt itt fórumon? Ez olyan kb mintha egy kívülálló ugatna a számítógépszerelőnek hogy mit hova kössön."
Ez mellébeszélés, semmi köze a témához. Itt most a zene és az öltözködés alapján a hozzád hasonló balfaszok által teremtett skatulyákról van szó. Ezekbe Thomast, Grizont, Mátét, valaint jómagamat, és még sok embert nem tudnál besorolni, pedig mi kissé jobban ismerjük a rock/metal stílust, mint te. Nem lehet, hogy esetleg benned van a hiba?
"A fubusok nagyrésze ugyanolyan, igénytelen kivételekkel."
Még ha ez igaz is, akkor sem alkalmazhatod ezt minden "fubusra" (haha)...élő példánk Grizon.
"Nem áll szándékomban 'visszamenni oviba', bár a hozzászólásaid színvonala nem áll messze attól a szinttől."
Aki mondja másra, az mondja magára!:))))
"Ki jön azzal hogy ő biztos több együttest ismer meg hallgat?"
Ezt csak a 2. pontban megfogalmazott feltevésed megcáfolására hoztam fel. Amúgy te oktatsz itt mindenkit, hogy milyennek kell lennie egy igazi rockernek.
"A kicsinyes jellem a beírásaiból árad, azokkal az ócska szúrkálgatásokkal."
Szerintem jók a szurkálódásai. Arról nem tehet, hogy a te begyepesedett agyaddal nem vagy vevő az iróniára.
"De úgylátom ezt ti nem érthetitek meg, majd esetleg később, ha picivel jobban átérzitek a stílust (úgylátszik a több zene hallgatás meg több együttes ismerés nem hozta meg az eredményét :( ."
Ha igazán átéreznéd a stílust, akkor nem a szánalmas külsőségekkel törődnél. Nálad egy újszülött is jobban átérzi a stílust.
"A többieknek üzenem, hogy a fun beszólásokra nem vagyok vevő, csak a beírót minősítik."
Mi van, kötekszünk? Csak nem fogynak az érvek?:)

Bocs, ha kicsit bedurvultam, de kurvára zaval a nagy arcod. Nem tehetek róla, ez van.


Előzmény: Yeti (97.)
Rocker Pista e-mail | 2003-07-17 12:36:33 | 100.
Yeti: kosz a felvilagositast az en szotaram elege szegenyes.
Megbaszni meg nem basztak meg senkit itt hogy magyar foleg a rockereket akik feketeben jarnak mert ezek a kemenyfiuk es alltalaba felnek az emberek toluk.
Egyebkent en is 17 eves vagyok.



Nem tudom hogy vagytok de en nem kapok egy hozzamvalo csajt nem nagyon vannak itt rockertyukok.
Ratok ragadnak a csajok?

Máté1 e-mail | 2003-07-17 12:32:42 | 99.
Na jó most már elég volt!Eddig elolvasgattam az írásaidat nyugodtan,most már kezdek ideges lenni!
Idegesítő hogy fél éves zenetapasztalattal itt osztod az észt mindenkinek.Menj már a picsába a Mansonoddal meg a Kornoddal együtt,ki vagy te?Olyanoknak szólsz be akik már kb 5-6 éve "rock" zenét hallgatnak,szerintem nagyon sok órát.Egy szakadt rokker,ahogy te mondod magad,ne hordjon Korn pólót,ha már így okoskodsz a stílusokról.Hogyha már itt tartunk,láttál te már Korn-klipet?Hol látsz te ott szakadt embereket?
Az előző beírásom nem vicc volt,hanem komoly.
Megmondom mi vagy te,ahogy te is leírtál másokat:EGY HÜLYE SZNOB VAGY.
Jöhetsz a lenéző szövegeddel,hogy "te primitív" stb.kurvára nem érdekel,csak megmondtam amit mások is gondolnak rólad,kicsit szélsőségesen,ahogy a többiek már megszokhatták.


Előzmény: Yeti (97.)
Rocker Pista e-mail | 2003-07-17 12:29:34 | 98.
Szerintem alapitsunk egy 'suket duma forumot' veszekedunk hiaba.
midegyiketeknek igaza van nem tudom miert de szamomra a Yeti velemenye kedvez jobban.
Felolem is hordjal minden szar Fubus meg mas cuccokat.Legfeljebb majd nem neznek rockernek csak egy surmo rappernek.
En azert maradok a fekete koptatott farmeremnel es a Metallicas polomnal es a halalfejes csungolungomnel a nyakamba.
Yeti is maradjon a Kornos polojanal mert biztos jol all neki.(de garantaltan az en velemenyem szerint menobb mint egy masik rocker Fububa(amelybe uszik a farka))

Yeti e-mail | 2003-07-17 12:14:36 | 97.
1. Ahham. Érdekesen definiálod ezeket a fogalmakat, csak az a gond hogy messze állnak az igazságtól :(.
2. És akkor mi van ha több bandát ismersz, meg teszem azt átlagban 3 perccel több rock/metal zenét hallgatsz?
3. Tudod, aki úgy is öltözködik, annak az értékrendjében elöbb van az általad említett dolog, és ez a lényeg. Grizon tőlem szeretheti a rock zenét, de ne oktasson itt engem (ahogy ezt megint már vagy 5 alkalommal leírtam, csak néhány 'ember' úgylátszik nem olvassa el az msg-imet).
4. Hát ha nálad britney meg Manson egy szinten van akkor ott komoly problémák vannak, lehet hogy ezt az egész stílust hanyagolni kéne, inkább menj le a sarki diszkóba és 'rázzál' sterbinszkire.
5. Skatulyázunk. Az egész emberi társadalom sok kis skatulyából áll, ha néha napján kimennél a friss levegőre, látnád. A fubusok nagyrésze ugyanolyan, igénytelen kivételekkel. Nem áll szándékomban 'visszamenni oviba', bár a hozzászólásaid színvonala nem áll messze attól a szinttől.

"ÉN VAGYOK A NAGYOB ROCKER, BIBÍÍÍÍ"

Ki jön azzal hogy ő biztos több együttest ismer meg hallgat?


"Amúgy meg azt miből szűrted le, hogy Grizonnak kicsinyes jelleme van?"

A kicsinyes jellem a beírásaiból árad, azokkal az ócska szúrkálgatásokkal.

Grizon:

"Szted a zenei ízlésnek tükrözödnie kell az adott egyén ruházatán, ettől lesz vki rocker,diszkós,deszkás, faszom tudja mi..."

Tulajdonképpen igen. De úgylátom ezt ti nem érthetitek meg, majd esetleg később, ha picivel jobban átérzitek a stílust (úgylátszik a több zene hallgatás meg több együttes ismerés nem hozta meg az eredményét :( .

A többieknek üzenem, hogy a fun beszólásokra nem vagyok vevő, csak a beírót minősítik.


Előzmény: lzsolt (91.)
Grizon e-mail | 2003-07-17 11:45:59 | 96.
(bocs véletlen volt)
Szóval nem veszed észre, hogy nem ezer őrült hajt veled szemben az autópályán, hanem te mész rossz sávban?Én elgondolkoznék, hogy nekem van-e igazam, ha ennyien ellenem vannak...


Előzmény: Grizon (95.)
Grizon e-mail | 2003-07-17 11:44:23 | 95.
Aszem megvan az új kabalám...Yeti,sztem olvasd el Máraitól a Füves Könyvet, külön figyelmedbe ajánlom azt amit az öltözködésről ír(29-es pont vagy fejezet,ahogy tetszik...)

Szted a zenei ízlésnek tükrözödnie kell az adott egyén ruházatán, ettől lesz vki rocker,diszkós,deszkás, faszom tudja mi...Az a baj, hogy nagyon sokan így gondolkodnak, egyértelműen a külsőségekkel törödsz, ha valakin meglátsz egy Manson pólót, azt tuti hogy kapásból jófejnek tartod...
Oké, ha 1 14 éves ember így gondolkodik, de 17 évesen azért már nem ártana rájönni, hogy nem így van...
Amúgy nem veszed észre, hogy

Máté1 e-mail | 2003-07-17 09:36:02 | 94.
én tiszta rappernek nézek ki,még Beyoncé-s csuklószorítom is van,sőt SZOLIBA járok, és most Soilwork-ot hallgatok,meg Fish!-t,meg Coldplay-t akkor most mivan?:)

Ui:Gyűlölöm a FUBU-t,ez olyan márka mint az Agressor,ráadásul csúnyák is,széjjel varrt nadrág pfúj

Thomas e-mail | 2003-07-17 08:16:44 | 93.
Azt hiszem az előbb minden lényeges elhangzott. Szal, Yeti, ne foglalkozz más külső megjelenésének "stílusával", inkább hallgasd a zenét... És készülj az új Ossianra, meg Kornra ;))
lzsolt e-mail | 2003-07-17 08:02:12 | 92.
NAGYOBB*

Előzmény: lzsolt (91.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.