Click to Visit
Rock - Stílus vagy asszimilátszió? Megéri rockernek lenni
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

lzsolt e-mail | 2003-07-17 07:59:13 | 91.
Kijelentesz valamit, ami szerinted tény, de amíg nem bizonyítod, csak feltételezés, tehát vélemény marad. (Nem hiába, a matek a szakterületem:))

1. Nem osztom az észt, csak véleményt mondok.
2. Azért nem tartom magam rockernek, mert gyűlölöm a gyerekes skatulyákat. Nem nagyképűségből mondom, de szerintem "kissé" több bandát ismerek, mint te, és többet tudok a rockzenéről.
3. OK, tegyük fel, hogy a ruha valóban a belsőt tükrözi. Mivel Grizon leírta, hogy elsősorban azért hord Fubut, mert kényelmes, ez tulajdonképpen a belsőjét tükrözi, ugyanis ő a kényelmes ruhákat szereti, és ez az ő értékrendjében előbbre való, mint hogy a zenéjének megfelelően öltözzön. Olyan hihetetlen ez? Én pl. ha akarnék se tudnék a kedvenc zenémnek megfelelőn öltözni, mivel olyan pólók itthon sehol nem kaphatók.
4. "A zenének pedig formáló hatása van. Na most, szerinted a rock zene ugyanolyan mint pl egy britney spears szám?"
Hát a rockzenéből sok nálam kb. egy szinten van Britneyvel, mivel nekem kb. ugyanannyit mond (magyarul semmit). Legjobb példa erre Manson. De ez persze csak vélemény:)
5. "De egy fubus ne akarjon már itt oktatni mindenkit, ha olyan kurvanagy rocker akkor halgassa éjjel nappal a burzumját és ne villogtassa itt nekem a kicsinyes jellemét."
Már eleve mi ez: "egy fubus"? Skatulyázunk, skatulyázunk már megint?:) Nem tűnik fel, milyen gyerekes? Úgy beszélsz, mintha minden "fubus" (hehe) ugyanolyan lenne! Mindjárt felrobbanok, bazz!:) "ha olyan kurvanagy rocker"-mi a fasz ez, verseny? Mi lesz a következő, visszamegyünk oviba? ÉN VAGYOK A NAGYOB ROCKER, BIBÍÍÍÍ:) Amúgy meg azt miből szűrted le, hogy Grizonnak kicsinyes jelleme van?


Előzmény: Yeti (90.)
Yeti e-mail | 2003-07-16 22:50:15 | 90.
A tény-vélemény témát én lezártnak tekintem, majd akkor folytatjuk ha sikerült tisztáznod magadban a nyelvtani alapokat.

Ha nem tekinted magad rockernek, miért osztod az észt itt fórumon? Ez olyan kb mintha egy kívülálló ugatna a számítógépszerelőnek hogy mit hova kössön. A ruhával kapcsolatban annyit, hogy ahogy elöttem is leírták (úgylátszik itt többször kell leírni dolgokat hogy elolvassák :), a ruha a belsőt tükrözi. A zenének pedig formáló hatása van. Na most, szerinted a rock zene ugyanolyan mint pl egy britney spears szám? A ruha egy fontos karakterisztikus pont, hozzá tartozik a személyiségedhez, és azt hiszem ennél többet talán kár is volna írnom... Ha ennyiből sem érted meg a barátaiddal, akkor sajnálom.

Egy szó mint száz. Mindenki olyan ruhát hord, amit akar. De egy fubus ne akarjon már itt oktatni mindenkit, ha olyan kurvanagy rocker akkor halgassa éjjel nappal a burzumját és ne villogtassa itt nekem a kicsinyes jellemét. Köszönöm.


Előzmény: lzsolt (88.)
lzsolt e-mail | 2003-07-16 22:37:02 | 89.
Javítás: A Fubu cuccok "divatságát" természetesen általánosan értettem.

Előzmény: lzsolt (88.)
lzsolt e-mail | 2003-07-16 22:34:34 | 88.
Hmmm...fogalmi dugó:) Ha saját magad állapítasz meg egy tényt, az tulajdonképpen a te véleményed, nem? Na mindegy, ez lényegtelen.

Ki ócsárol mocskosan? Csak nem te a "Fubu-gatyások"-at?:)Semmivel nem különb a stílusod, mint bárki másé!

Abból a kijelentésedből gondoltam, hogy nálad nem a zene a lényeg, hogy azt gondolod, hogy aki pl. Fubu cuccokat hord, az nem lehet nálad nagyobb rocker ("engem egy Fubus ne oktasson"). Ergó te a ruhából következtetsz arra, hogy mennyire mélyen van benne a rock/metal stílusban. Nevetséges, gyerekes, és elárulom neked, hogy ez a hozzáállás nagyobb divat a "rockerek" (de utálom ezt a szót) körében, mint pl. a Fubu cuccok. Úgyhogy ennyit erről.

Őszintén szólva kevesebbnek gondoltalak...ezt ne vedd sértésnek. Én is csak 18 vagyok, de ez a hozzáállás 14 éves szint kb. Na mindegy, gondolkozz el ezen, nem kell majd egyből anyázni és kitagadnod a "rockerek" közül, mivel soha nem tartoztam oda és nem is akarok:)


Előzmény: Yeti (87.)
Yeti e-mail | 2003-07-16 21:56:18 | 87.
Szóval még a magyar nyelvtant sem vágjuk tisztán.

Az utca zöld. <- ténymegállapítás
Szerintem az utca zöld <- vélemény

Arra való, hogy a dolgokat megvitassuk, de korántsem arra, hogy mert mi valamit másképp gondolunk azt mocskosan ócsároljunk.

Miből gondolod hogy nem a zene a lényeg?

17 éves vagyok.


Előzmény: lzsolt (83.)
lzsolt e-mail | 2003-07-16 21:23:55 | 86.
:)))

Előzmény: Garfield (85.)
Garfield e-mail | 2003-07-16 21:19:24 | 85.
szegény pici rockerek! vesztésre álltok! nem baj! harcoljatok! ti Paksi katonái! látom tombol az underground! Yetinek és társainak ajánlom hogy ahelyett hogy tovább égetik magukat inkább kezdjetek el spórolni az ősszel megjelenő új Ossian lemezre! megéri! Endre biztos hasznos tanácsokkal lát majd el titeket! újult erővel, fontos információkkal feltöltődve elpusztíthatatlanok lesztek!
blackdingostar e-mail | 2003-07-16 21:07:24 | 84.
Elegem van már ebből a,ki a nagyobb kan dumából.
mi lenne ha,egy kicsit toleránsabbak lennétek egymás felé,senki nem kiváncsi arra hogy ki tudja jobban basztatni a másik egoját.Nyissatok egy külön forumot.Kutyák marakodnak egy csonton amit el is oszthatnának.Én pl. belátom hogy sokmindenben hülye vagyok,de megpróbálok hallgatni az okosabbra.Mindkettőtöknek igaza van bizonyos dolgokban,de ha nem ismeritek el egymás igazát akkor felesleges az egész.
Az a baj a világgal,hogy senki nem veszi észre a pozitív dolgokat.Balestnél a téma hányan haltak meg,kérdem én hányan élték túl?

lzsolt e-mail | 2003-07-16 20:39:42 | 83.
"Az általánosítást a te beírásodra értettem, nem a következő mondatra."
Ezt nem értem.

"Nekem ez nem véleménynek tűnik, az elé ugyanis teszünk egy _szerintem_ szócskát."
Ha valamiről valaki valamit mond (jelen esetben "kibaszott szar"), akkor az szerinted mi? Csak nem a saját véleménye?:)

"Fórumon semmi értelme fikázni."
A fórum arra való, hogy különböző dolgokat megvitassunk. Ha valaki valamit fikáz, tehát negatív véleményt mond, az ugyanúgy beletartozik a fórumozásba, mint a magasztalás! Ez most nem vélemény, hanem tény!:)

Az meg hogy ki a rocker és ki nem, gyerekes baromság. Ki nem szarja le? Az ilyen "nagy rokkereknél" már rég nem a zene a lényeg. Ez szánalmas...
Ja, és még nem mondtad meg, hogy hány éves vagy!


Előzmény: Yeti (80.)
Thomas e-mail | 2003-07-16 20:25:29 | 82.
1. Megható. Az érvelésemmel csak a feltételezésem alapját mutattam meg, amit annyira hiányoltál. A "nevetséges" szóról nekem most más jut eszembe...

2. Rockzenét hallgató ember, aki ENNEK ALAPJÁN rockernek vallja magát (jól látod: ebben a mondatban nem találtál ruhamárkát sőt, egyáltalán semmiféle öltözködési stílust, ami meghatározná. Meglepő?)

3. Igen. Konkrétan megmondjuk a véleményünket.


Előzmény: Yeti (80.)
Yeti e-mail | 2003-07-16 19:56:42 | 81.
Egyetértünk :).

Surranó: Katonai bakancs. Egy aranyos kis hosszúszárú, elöl kapcsos szépség. Szépen lehet vele trappolni az úton, a birkák meg csak néznek :)).

Operát meg Kittiet megnézem.


Előzmény: Rocker Pista (73.)
Yeti e-mail | 2003-07-16 19:54:47 | 80.
1. A kettő nem függ össze. A tainted love-val megismertem Mansont, tetszett és ahogy fokozatosan hozzájutottam a műveihez a stílust is megismertem, magamévá tettem. És fokozatosan, egyre jobban megismertem Mansont, átéreztem a daljait, elgondolkoztam a szövegeken... De ezt azt hiszem egy másik topicban már leírtam.

A lényeg hogy a tainted love-val ne érvvelj, mert nevetséges.

2. Szerinted ki a rocker?

3. Oh, a véleményedet? Nekem ez nagyon úgy tűnt hogy a konkrétat mondogatjátok itt nekem, és ha visszaolvasol te is így fogod látni.


Izsolt:

Az általánosítást a te beírásodra értettem, nem a következő mondatra.

"Nekem inkább te tűnsz annak... "

Magánügy.

"Azt mond rá, amit akar, hiszen az ő véleménye. Ez az album egy rakás vérfos szerintem, Manson megy egy szánalmas divatbábu. "

"vagy az új(kibaszott szar) Manson album," Nekem ez nem véleménynek tűnik, az elé ugyanis teszünk egy _szerintem_ szócskát. Ha neked nem tetszik Manson és a zenéje, akkor ne hallgasd. Fórumon semmi értelme fikázni.


Előzmény: Thomas (77.)
Thomas e-mail | 2003-07-16 15:32:31 | 79.
EZ ÖVÖN ALULI VOLT! PFUJJJ!!!! SZÉGYELLD MAGAD!!! ;)

Előzmény: lzsolt (72.)
Thomas e-mail | 2003-07-16 15:29:38 | 78.
Én a Korn-t nem venném követendő példának :)) Persze, ez szubjektív, nem is tudom miért hozom elő. Mindegy, azért beírom. :))

Előzmény: Grizon (70.)
Thomas e-mail | 2003-07-16 15:26:24 | 77.
1. Alapja megvolt: aki a Tainted Love-val ismeri meg a rockzenét, valószínűleg kevesebbet hallott a "stílusból", mint pl aki 5-6 éve kezdte ráadásul egy MP3-azó vadállat :))) na most a Tainted Love ugye egy kicsit fiatalabb termés. Logikus, nem gondolod?

2. Azt hiszem, itt nem ártana részletezned, mert ez így elég gyenguci.

3. Nem hiszem, hogy itt bárkinek osztania kellene az észt, mi a véleményünket írjuk le, Te viszont jössz oltani azzal, hogy ki igaz rock-ker meg ki nem (öltözküdés alapján, persze).

+ Húha, azzal az eredeti surranóval nagyon riogathatod azt a népet, képzelem, hogy menekülnek előled... Korn póló, vágott aljú szakadt farmer meg EREDETI surranó... URAMISTEN, ez a társadalom RÉÉÉÉME! Godzilla hozzád képest háziállat! :D


Előzmény: Yeti (66.)
blackdingostar e-mail | 2003-07-16 12:37:19 | 76.
+11.Benne vagyok a forumban!benne vagyok a forumban!Kick ass!
blackdingostar e-mail | 2003-07-16 12:30:28 | 75.
Pl.:egy ember meztelenül ül a kádban fején egy szatyor.Most akkor rocker,vagy sem?
Vélemény:1.Szarok rá
2.Mit tudom én má
3.Kemény csávó,igazi rocker!Oh yeh!
4.Á ez tuti hogy fubis kis köcsög.
5.Jé ez én vagyok?
6.Ez tuti egy barom rocker.(ez fájt azért)
7.Ilyen egy király,szatyorral a fején.
8.szentem ez kipurcant?!
9.Tetszik a szatyor én is kipróbálom.
10.Hideg vagy melegvízben??

picoor e-mail | 2003-07-16 12:03:41 | 74.
Mennyetek át inkább a Fórumtásrsutálós témába.
Rocker Pista e-mail | 2003-07-16 11:57:16 | 73.
Yeti: Na vegre egy igazi rocker gondoltam hogy feketeben jarsz(egyebkent mi a f@#$ az a surrano).
Ha most mar tudom mit halgatsz ajanlom az Opera IX es a Kittie-t.

Szerintem is ha valaki rocker akkor meg kell mutassa kulsoleg is valahogy ,nalunk ezt a ruha teszi.

lzsolt e-mail | 2003-07-16 11:47:28 | 72.
"Akkor szakadjunk el az általánosítástól. Véleményem szerint az nem rocker, aki külsőleg nem adja jelét."
Ekkora ellentmondást! Azt mondod, szakadjunk el az általánosítástol, aztán te mondasz egy általánosító kijelentést. Úristen! Nem lehet besorolni a fasszopó skatulyába! Te jó ég!

"Nagyon primitív vagy."
Nekem inkább te tűnsz annak...

"A The Golden Age of Grotesque albumra esetleg annyit mondhatsz, hogy neked nem tetszik, de attól még nem szar."
Azt mond rá, amit akar, hiszen az ő véleménye. Ez az album egy rakás vérfos szerintem, Manson megy egy szánalmas divatbábu.

Aztán meg szerintem elég vicces, ahogy nagy KoRn (ami egy nagyon jó banda), Manson, és CoF-esként itt osztod az észt. Csak kíváncsiságból, hány éves vagy?



Előzmény: Yeti (71.)
Yeti e-mail | 2003-07-16 11:07:35 | 71.
A kicsinyes megjegyzéseid csak a Te primitévségedet hivatottak igazolni.

Akkor szakadjunk el az általánosítástól. Véleményem szerint az nem rocker, aki külsőleg nem adja jelét. A divatmárkák meg pláne.

Nagyon primitív vagy. Jelenleg koRntól a Follow the leader és az Untouchables albumokat, Mansontól mindegyik albumot, illetve Cradle of Filthet hallgatok. A The Golden Age of Grotesque albumra esetleg annyit mondhatsz, hogy neked nem tetszik, de attól még nem szar. Nekem nagyon tetszik. Ízlések és pofonok. A kis zenei történelmedet meg senki nem kérdezte.

Mi a probléma a koRn pólómmal?

Remélem a jövőben egy picivel normálisabban válaszolsz a hozzászólásaimra, ezzel a stílussal nem viszed sokra.


Előzmény: Grizon (70.)
Grizon e-mail | 2003-07-16 08:46:23 | 70.
Tisztelt kőrocker úr...
1részt ha már KoRn-os pólót hordasz, akkor nézd meg, hogy pl Fieldy milyen cuccokban járkál...Tudod, ő a basszusgitáros(basszusgitár:tudod, olyan mint egy sima gitár,csak kevesebb húr van rajta és vastagabbak...q:) )...+súgom, régebben mind1ikük ilyen cuccokba járkált!

Nem a ruha teszi az embert!Ezt nem lehet a kőrockerek begyepesedett fejébe beleverni!Hord6 valaki felőlem Buffalo-t is meg energie pólót ha közben Mardukot hallgat.Neki így kényelmes, kész!

A fubu-reklám szöveget meg kicsit önironikus poénnak szántam...

Ja, és nem akarock ilyen gyerekes dolgokkal jönni, hogy én már x éve hallgatok rock,metal,alter,punk,hardcore és grindcore muzsikákat te meg nem és hogy 10000000000 bandát ismerek,a miket te úgysem, mert nem tud6om, lehet hogy egy év alatt megfelelően kiművelted magad és most is épp Burzum megy nálad, aztán levezetésnek egy kis Anal Cunt, de nem hiszem...Van 1 olyan érzésem,h a Tainted Love, vagy az új(kibaszott szar) Manson album, ha nem akkor tévedtem...

De a Korn póló azért szimpi húzás volt tőled!És nem büdösödik be, ha mindig ugyanazt hordod?q:-)))


Előzmény: Yeti (66.)
picoor e-mail | 2003-07-16 07:41:45 | 69.
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki mit hord. Minek erről beszélni. Itt van például a net meg ez a fórum. Nem látsz senkit és igazából nem is érdekel téged, hogy hogy néz ki pl. a Thomas. Nem attól lesz valaki rokker, hogy felvesz egy fekete ruhát, hanem attól, hogy benne van az az érzés, hogy igenis rock, zene, buli,barátok ezt el sem lehet mondani. Ne ítélj, hogy ne ítéltessél.Milyen igaz???Ha valaki feketében érzi jól magát, akkor vegye fel. Ha valaki rózsaszínben akkor nosza vegye fel ő is.Bár szerintem minegyik ugyanúgy egy minta, amit feltétel nélkül követtek????Innen nézve rokker és diszkós ahogyan hívatva vagyunk és vannak nincs is olyan messze egymástól.
Yeti e-mail | 2003-07-15 22:00:36 | 68.
Jó meglátás. Az igényeinket ne adjuk fel soha.

Előzmény: Witch (67.)
Witch e-mail | 2003-07-15 20:36:04 | 67.
Szerintem mindenki úgy öltözködik,ahogy neki kényelmes.Én jól érzem magam a fekete cuccokban,a színes hajjal,a szegecses karkötővel,és sz@rok rá,ki mit mondd az utcán a hátam mögött.Amíg engem,a belsőmet nem ismeri,addig nem kell megítélni embereket.Lehet,hogy egy tök lelkiszegény kétségbeesett valaki rejtőzködik a ruha mögött.És utálom,hogy mindenki sátánistának néz,csak mert nyáron is ragaszkodom a fekete ruhához,bakancshoz,és fekete sminkhez!
Yeti e-mail | 2003-07-15 18:39:58 | 66.
1. Alap nélkül ne feltételezz semmit.
2. Ez az egész 'kilós', ruhaszínes ruhamárkás elképzelésed nagyon sántít, észrevetted?
3. A drága Grizon barátodnak egy percig sem akartam a lelkébe gázolni, az imádott fubuját sem volt szándékomban leócsárolni, csak jeleztem neki, hogy a húdejó sokzsebes cuccaiban ne ossza itt nekem az észt, főleg ne primitív és kicsinyes beszólásokkal (mellesleg Grizonnak üzenem hogy ha reklámozni akarja a márkáját, akkor azt máshol tegye meg ne itt).

Rocker Pista:

Az szar lehet :(. De azér ugye nem basztatnak mer Magyar vagy?

KoRnos pólót hordok, vágott aljú szakadt farmert, és találtam a mamám pincéjében egy eredeti surranót, néha azzal riogatom a népet :).


Előzmény: Thomas (64.)
blackdingostar e-mail | 2003-07-15 13:41:02 | 65.
Örülök hogy tetszett.
Hódolatom


Előzmény: Nightqueen (53.)
Thomas e-mail | 2003-07-15 12:32:24 | 64.
Inkabb "kiloban", mint ruhaszinben vagy ruhamarkaban. Egyebken nem allitottam, csak felteteleztem. Te se tudhatod Grizonrol, milyen tapasztalatai vannak a rockzenevel kapcsolatban, es ezt plane nem Fubu alapjan itelheted meg...

Előzmény: Yeti (63.)
Yeti e-mail | 2003-07-15 12:20:39 | 63.
Oh, szóval a 'rockkerságot' 'kilóban' mérik? :)
Mindenesetre ez üres feltételezés, mivel fogalmad sincs, hogy én mennyi 'rock/metal zenét' hallgatok egy nap...


Előzmény: Thomas (60.)
Thomas e-mail | 2003-07-15 12:03:13 | 62.
Micsoda szófordulatok, hűazannya!!!
Egyébként vicces, amikor a kőrokkatonák nyáron 40 fokban másznak a fekete bőrnacikban...


Előzmény: Rocker Pista (61.)
Rocker Pista e-mail | 2003-07-15 11:50:54 | 61.
Hajra Yeti igy tovabb egyebkent megegyezik a velemenyunk a fubusokrol.Az FUBU<>BUFU(by us fuck u) a rappereknek valo.Te milyen cucot hordasz biztos fekete gatyat es fekete polot.
Mansont en is a Tainted Love megjelenesekor ismertem meg a tavaly mikor adtak a TV-be.


Thomas e-mail | 2003-07-15 11:49:05 | 60.
Lehet, hogy egy nap alatt hallgat annyi rock/metal zenét, mint amennyi Neked hetekbe tellik...

Előzmény: Yeti (59.)
Yeti e-mail | 2003-07-15 10:58:42 | 59.
Miért probléma hogy a tainted love-val ismertem meg Mansont? Kicsinyes az eszmefuttatásod...

Az hogy neked mi a kedvenc márkád az engem egy percig sem érdekel. Tőlem aztán fububan is temethetnek el, akkor sem érdekel.

Mindenesetre nekem egy fubus ne játsza itt a kurvanagy hardrockert.


Előzmény: Grizon (58.)
Grizon e-mail | 2003-07-15 10:00:49 | 58.
Hmm...Csak azt hiszem a te bejegyzésed volt az, hogy a rockerséggel Manson-Tainted Love c. klipjének megtakintésekor találkoztál elöször és azóta érzed magadnak ezt az életstílust...Ehez aszem nem kell kommentárt fűznöm q;-)
Mellesleg tényleg a Fubu a kedvenc márkám,ha tetszik, ha nem, mert baromi kényelmes(elfér a gatyában a farkam q:) ), másrészt meg nagyon strapabíró,vastag anyaga van, nehezen kopik és van rajta 1 csomó zseb, ami nekem még mindig kevés, mert állandóan tele van az összes q:-)



Előzmény: Yeti (54.)
Yeti e-mail | 2003-07-14 22:59:07 | 57.
Pontosan, én is erre céloztam.

Előzmény: blackdingostar (56.)
blackdingostar e-mail | 2003-07-14 21:01:51 | 56.
Az embereken lévő ruhák olyanok mint a hírdetőtáblák azt jelzik mit akar a másik közölni velünk.Ő ilyen olyan stb.,ez egy társadalmi "beidegződés",de néhányan tényleg csak azért hordanak éppen menő cuccokat hogy megfeleljenek a másiknak,holott a ruha nem is tetszik nekik.Ha egy zenekaros pólón a kedvenc együttesem van az még attól nézhet ki szarul.Ha tíz emberen ugyanolyan ruha van,és azzal jelzik azt hogy ők ilyenek,abban nincs semmi egysikú.
Az a fő hogy a ruhád téged jelezzen mások felé,és ne a márka legyen az ízlésed alapja.Nem a menőséget kell jelezni a ruhával,hanem önmagad.
Márkás ruháktól még senki nem lett gazdagabb.
A rockerek legalább jeleznek valamit önmagukból a világ felé,és nem bujnak a "giccslavina" alá.
Fubus gyerek is lehet olyan akinek tényleg aruhája jön be,de 100-ból 50-et sem éri el az ilyenek száma(10-et se ált.)


Előzmény: Yeti (54.)
Thomas e-mail | 2003-07-14 20:49:39 | 55.
Ha valakin szimplán Fubu pulcsi van, arról azt gondolom, biztos szereti ezt a márkát, mert pl kényelmes, jó minőségű stb...
Ha viszont valaki Fubu nadrághoz Limp Bizkit, Wu-Tang Clan, Eminem, Linkin Park stb (tehát zenekaros) pólót vesz fel és még lógó is fityeg az oldalán, arról azt gondolom, hogy egy olyan jelenlegi trendet követ, amit nagy valószínűséggel ki fog nőni. Ennyi.
"Diszkósokról" annyit: így nem beszélhetünk emberekről. Legfeljebb diszkóba járó emberekről. Nekem is vannak diszkóba járó haverjaim, abszolút jól megvagyunk, de szerintem ez kéne, hogy normális legyen. Szóval, ezért tartom értelmetlennek ezeket a kategorizálásokat.


Előzmény: Yeti (54.)
Yeti e-mail | 2003-07-14 19:57:36 | 54.
Izsolt: Oh, sry azt a vesszőt nem vettem észre. Amúgy testvérek vagytok?

Grizon: Például azt hogy így látatlanban hogy tudod eldönteni a fubu gatyádban hogy kettőnk közül "ki a nagyobb rockker"? Kiváncsian várom a választ.

Thomas: A fogalmakkal van a probléma. Zene alapján én senkit nem sorolok be sehova. A fő szó a rockeren illetve a deszkás diszkós stb - n van. Természetesen a fent említett fogalmak közt zenei stílus eltérés is van, de ennél több, és azt hiszem te ezt nem vetted figyelembe. Nem tudom te hol élsz, hol laksz, de 17 évnyi megfigyelés alapján nekem sikerült leszűrnöm, hogy az értékrendek erősen különböznek (többek között), és ez az, ami határvonalat húz közöttük. Én ezért veszem őket 'birkáknak'. Nem kötelező úgy felfogni a dolgokat, ahogy én vázoltam, és a véleményembe teljesen felesleges belekötni.

Egyenruhák: Mi a véleményed az egyenfubucuccokba öltözött emberekről? És szerinted melyik van nagyobb arányban jelen? Valamit FEL KELL VENNI, és TÉNY, hogy nem tud mindenki MÁSHOGY ÖLTÖZNI. Egy pont a zenekaros pólóknak.


Előzmény: Thomas (52.)
Nightqueen e-mail | 2003-07-14 16:28:01 | 53.
Micsoda meglátás!
Ahogy olvastam a hozzászólásodat, teljesen átéreztem az általad leírtakat!
Tök ász!


Előzmény: blackdingostar (45.)
Thomas e-mail | 2003-07-14 12:10:03 | 52.
Nem gondolod, hogy a rockzenét hallgató közönségből külön "társadalmi osztályt" vagy "emberi fajt" kreálni tévedés? Hogy lehet egy közösségbe sorolni embereket csak a zene alapján, holott lehet: teljesen más életstílust követnek (mielőtt belekötnél: életstílus alatt nem csupán koncertrejárást értek)? Elhatárolnád magad egy másik embertől, csak mert ő más zenét hallgat (teszem azt pop vagy elektronikus zenét)?
És még csodálkoztok, hogy egy csomó ember idegenkedik "tőletek"?

Az egyenruhákkal kapcsolatban: mi a véleményed az egyenossiancuccokba öltözött "rockerekről"? Sokszor előfordul (pl fesztiválokon): annyi egyenpólóba öltözött rajongót látok, hogy abban a pillanatban úgy érzem, mintha valami klóntelepen lennék, és még csak nem is voltam kimondottan Ossian koncerten, mi lehet akkor ott???


Előzmény: Yeti (47.)
lzsolt e-mail | 2003-07-14 11:41:04 | 51.
Grizon helyett válaszolnék.

A 41. hozzászólásodban ugyanis:
"Fubu, energy suxx.
Nem a témához kapcsolódik, de a fubu és a többi divat cuccal kapcsolatban annyit szeretnék hozzátenni, hogy valahol olvastam hogy mit ugatunk mi rockerek a divatról mi is divat - zenekaros - cuccokban járunk. Namármost miben járjunk? Pucéran? .) A 'rocker póló' még így is sokkal egyénibb mint a minden sarkon fubu póló bőgatya."

Asszem elég egyértelmű, hogy Grizon erre a részre reagált.


Előzmény: Yeti (50.)
Yeti e-mail | 2003-07-14 10:39:19 | 50.
"Előzmény: Yeti (41.) "

Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy az enyémre válaszoltál :). De ha csak félrekattintottad akkor np.


Előzmény: Grizon (49.)
Grizon e-mail | 2003-07-14 09:59:47 | 49.
Nem, a te hozzászólásodra válaszoltam...
Melyik feltevésemet alapozzam + neked?


Előzmény: Yeti (44.)
blackdingostar e-mail | 2003-07-14 02:25:22 | 48.
18 múltam,még rendesen alakulok
Yeti e-mail | 2003-07-14 02:22:25 | 47.
Szard le őket. Te nem akarsz tőlük semmit ők se akarjanak tőled semmit. Fölösleges pofára esésekre meg gondolom neked sincs szükséged. Ők nem fogadnak el téged hát Te meg szard le őket, egyáltalán kik ők hogy baszakodnak veled? Inkább legyél büszke arra hogy Te rocker vagy, és nem ilyen fűzabáló négylábú.

Amúgy hány éves vagy?


Előzmény: blackdingostar (46.)
blackdingostar e-mail | 2003-07-14 02:02:03 | 46.
Az én osztályomban én vagyok egyedül aki mondjuk úgy rocker,bár nem igazán úgy nézek ki.Nem szeretem a különféle medálokat és a gyűrűket sem komálom ,de hosszú a hajam(1pont).Ami a ruhám miatt általában nem érvényesül igazán(-1pont).
Iskolában nem hordok soha zenekaros pólót,tudom hogy felesleges bonyodalmakat okozna(-1pont).
Azért egyedül egy osztályban ez nem könnyű, egész rohadt álló nap hallgatom a "bégetést".Mindenki tök bunkónak néz és akármit mondok: aha jólvan, tudjuk XY.Ez roszabb mintha elküldenének a francba.Mindig kérdezik miért vagyok olyan csendes,aztán persze mindig bedőlök és elkezdek beszélni:persze,persze(a háttérben:á ez hülye).
És csak akkor fogom fel hogy ez mit jelent,amikor
később mindenki odajön(amikor nincs ott senki),és:
jaj,te olyan értelmes vagy, segíts már egy kicsit,
én marha segítek(kellet ez nekem).Aztán amikor én szeretnék valamit akkor tök égőnek tartja az illető,hogy nekem segítsen.ááááááááááá
Hülyeség az egész,túl sokat gondolkodom az a bajom.

blackdingostar e-mail | 2003-07-14 01:26:40 | 45.
Az emberek 50%-a "dobozban" él,kis iroda,kis tér, kis fantázia,kis látótér,és annál is kisebb remény.Rockernek lenni egy belső üvöltő hang: SZABADSÁG!!!! Aki nem ezért szereti az nem rocker hanem csak harcol önmaga ellen.Én személyszerint annak a híve vagyok,hogy alkalmazkodni kell másokhoz is.Nem fogom eldobni a jövőm néhany birka miatt,aki csak megy a tömeggel,de tudom hogy ha rossz helyre lépek a "csorda" eltapos.
Ahol kell ott kultúrálom magam,de ha ott a pillanat és megkondulnak a fülemben a harangok,felloban a szikra a szememben,és érzem hogy az élet=szabadság.A Rock lázadás a szürke emberek szürke világa ellen.A mai társadalom nem tolerál senkit és semmit(magyarországon,leginkább),egy mocsokban élünk és azért küzdünk hogy egy lélkegzetvételnyi levegőhöz jussunk.

Yeti e-mail | 2003-07-13 20:06:46 | 44.
Ezt a rendkívül szemléletes és jól felépített feltevésedet gondolom valamire alapozod is. Mi lenne az?

Lehet hogy rossz hozzászólásra válaszoltál, mivel a két msg nem függ össze.


Előzmény: Grizon (42.)
Nightqueen e-mail | 2003-07-13 17:04:33 | 43.
Írta, hogy a mást stílust hallgató osztálytársai (!!!) is jól megvannak vele...
Az osztálytárs a kulcsszó! ;)
(Kezdek én is kíváncsi lenni!)


Előzmény: mini-manson (39.)
Grizon e-mail | 2003-07-13 12:01:41 | 42.
hm...Én Fububan járock, mégis sztem kettőnk közül sztem én közelebb állok a "rockerséghez" mint te...(Bár nem tartom magam rockernak,sőt úgy általában semmilyen zenei stílusban tartozónak sem...).Bocs a kicsit egoista hozzászólásért,csak idegesít ha vki a külsőségek alapján itél...

Előzmény: Yeti (41.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.