Click to Visit
Rock - Zsenik és őrültek!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  

haska e-mail | 2004-03-27 07:48:21 | 191.
pl a -ban -ben toldalékot használatával van a baj; hol kérdésre -ban -ben, hova kérdésre -ba -be toldalékot használunk.

a tirpák hangnem csak arra volt jó részemről, h jobban felhívja rá a figyelmedet.

viszont az arcokskodásod továbbra sem szimpatikus.

dali egy nagyképű fasz volt, viszont zseniális. az a kijelentése, h nem művész álszerénység (csak fényezni akarta magát).


Előzmény: agixa (188.)
valentin e-mail | 2004-03-27 01:06:42 | 190.
Csak neked, csak most: Napoleon XIV: "They're Coming To Take Me Away, Ha-Haa!" refrén:

They're coming to take me away ha-haa
They're coming to take me away ho-hoo
He-hee, hi-hii
To the funny farm where life is beautiful all the time
And I'll be happy to see those nice young men
In their clean white coats
And they're coming to take me away
To the happy home with trees and flowers and chirping birds
And basket weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes
And they coming to take me away, ha-haa!

veled is megtörténhet
%)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))






Előzmény: agixa (188.)
valentin e-mail | 2004-03-27 00:39:05 | 189.
Helyes csaj vagy; elmebeteg, de helyes. A kisautó elgurult, de jött helyébe VIDÁMSÁG!!!Ł$ߤ÷× Az a jó!!!äđ°`Í´´`@&#[]łŁ$ß÷×)):! %))



Előzmény: agixa (182.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:43:45 | 188.
Huhh...tehát végeztem.
Remélem,mindenkiére tetszés szerint válaszoltam.Lehet,hogy nem olyan formában,mint ahogy kéne,de a fő,hogy őszintén megírtam az összers kérdésre a választ,és reagáltam a véleményekre!Én is várom a tiéteket!!!
NÉZZÉTEK MEG?HOGY EGY CSOMÓ RÍMET "FABRIKÁLTAM" ÍRÁS KÖZBEN TUDATALATT!!!
Mi ha ez nem zseniség,és szerénység!!??:o)
Írjatok!!!
jó a kedvem..:o)
Ági


Előzmény: haska (174.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:40:12 | 187.
Hülye vagy..

Előzmény: haska (174.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:39:20 | 186.
Rímelt az utolsó két modat!Jó..

Előzmény: johnny (163.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:38:08 | 185.
(baki volt az előző..javítás:)

Nagyon gáz vagy művelt,intelligens ember szemével NÉZVE.DE!!Marhára tetszenek a hozzászólásaid.Végig vigyorgok..most is..
:o)


Előzmény: johnny (168.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:36:54 | 184.
Nagyon gáz vagy művelt,intelligens ember szemével.DE!!Marhára tetszenek a hozzászólásaid.Végig vigyorgok..most is..
:o)


Előzmény: johnny (168.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:35:01 | 183.
Köszönöm,köszönöm..Ez halálosan komolyan mondom:én bóknak vettem a kijelentéseidet!!!Ténleg nem viccelek.Esküszöm..Általad még erősebbnek érzem magam!:o)
kösz a pofára olvasásokat..ha neked így jó..Csak "kissé" primitív vagy.Boccs..
GYERE MÁSKOR IS!!!
puszika.


Előzmény: johnny (167.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:31:35 | 182.
Kedves Grizon!
Ha megengeded,sorba reagálnék a hozzászólásaidhoz.Tehát lássuk!
-Tudom,hogy jó költőket szeretek!:o)

-Nem zárok ki minden véleményt,csak a ti,össze gyülemlett bandátok nézeteit.Ugyanis ti nem is ismertek(ahogy én se titeket!)Hisz csak az internet segítségével kommunikálunk.És akik SZEMÉLYESEN is ismernek,soha de SOHA nem mondtak ekkora baromságokat!Pl.:hogy keveset olvasok.Bocsi,de ez sértő!!!Világ életembe erről voltam híres..az olvasottságomról.ennyi.Amúgy hidd el az ismerőseim nem a benyomásom miatt "ismernek el".Ugyanis elég tenyérbe mászó,provokatív,irónikus,sokszor szemtelen stílusom van.A magatartásomról,és a nézeteimről meg ne is beszéljünk..

-Hihi..MŰVÉSZ vagyok,érted??Na jó,vicceltem..Amúgy se Van Gogh,se Lennon,se Dali,se Gauguin,se Petőfi stb.. nem művész!!??Mert bocsi,de ők IGENIS KIJELENTETTÉK ezt!!Ha ez egyszerűen tény,akkor nem lehet cáfolni!!Ez olyan,mint hogy te fiú vagy,és kész.Megvannak a jelei..Nap mint nap észre veszed..nap mint nap ez köszönt vissza rád a tükörből..Stimm?Ja!Lennon már 12 évesen kijelentette,hogy ő zseni!Ehhez mit szólsz??Pedig őt is biztos hülyének nézték..pl:mint engem!:o)

-amúgy meg ismerem Márai Sándor:Füveskönyv c. könyvét!Jó vallásos az ürge..ennyit erről.Meg az önmegtartóztató életről!:o)De attól még ténleg jó véleményei vannak..

-Á,csináltál vmi újat..valami merően más verset..hm..ÉS HOL A MONDANI VALÓ????mert az enyémbe volt.bocsi..ténleg szar a "versed".Pfujj..szerencse,hogy csak poénkodtál!:o)Ja!és hol a rím??mert ez is volt az enyémbe!:o)

-Mondtam már,hogy csak a te véleményeiteket zárom ki!!Nem a negatív hatás miatt,hanem mert nem is ismertek személyesen,és egy versemet se láttátok még EGÉSZBE!!Ha így csináljátok,nem is fogjátok..

-Nálam se öncélú volt a szóismétlés a versben,hanem így jött!!Belőlem..ez csak rizsa Ady-ról!már bocs..mintha lexikont olvasnék,vagy papagájt hallgatnék.Akkor Babits:Fekete ország c. verse is szar??Mert sztem az enyém EZERSZER jobb!!..a babits-versben ténleg sok a szóismétlés.

-Ebből látszik,hogy szart se tudsz rólam!Már bocsánat..Képzeld,járok pszichiáter-pszichológushoz!!Na,örülsz!?És elhiszed,hogy a két kezemen nem tudom megszámolni,hánynál voltam eddig??én erre nem vagyok büszke,de sajnos muszáj volt elmondanom,hogy értsd a helyzetet.És hogy mindenki értse,nyomatékosan kikiáltom:

JÁROK PSZICHIÁTERHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huhh..
amúgy semmi nárcisztikusat nem említettek.80% jót mondtak,20% rosszat."a meg nem értett géniusz."
nehéz elhinni,tudom..de így van!Nem én mondtam..:o)


Előzmény: Grizon (161.)
agixa e-mail | 2004-03-26 19:04:35 | 181.
Ó,köszönöm,hogy óhajt meghallgatni!!!Ezt a szerény,idióta hülye gyereket,mely engem jellemez!!!Húú...Szóval,már leírtam.Elolvashatod..elég hosszúra sikeredett!:o)
a szibériás hülye témádhoz,veszekedésedhez hozzá nem szólok.Nevetséges,és unom már..
Hát mint mondtam:verheted a fejedet a falba,hogy nem vettél részt a kiállításon!!!De ha sokat gyűjtesz,okosan,kedvesen,akkor elmehetsz..Párizsba,vagy bárhova.

ui.: A SZUBJEKTÍV ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK PONTOSAN HOGY NAGYON KÖZEL ÁLLNAK A VALÓSÁGHOZ!!!
tudod: "Az igazság relatív!!"..ismered?..:o)


Előzmény: dead soul (159.)
agixa e-mail | 2004-03-26 18:51:34 | 180.
Sorban válaszolok:
-így van.Velem is előfordulhat,hogy nem figyelek annyira a helyesírásra a sietség,vagy netán az indulat miatt!Nem??És én ezt be is ismertem!!!Ha nem hiszed,nézz utána!

-Én az átlagnál nagyon is többet olvasok!!Már bocsi.Én csak jobban tudom.Ha tudnál körülményeket,felnéznél rám amiatt,hogy ennyire is "tudom a dolgot"..mert ezt is olvasásomnak köszönhetem..kész.erről nem akarok beszélni..

-Általában az olvasottság nem csak a jó helyesírásban mutatkozik meg,hanem szókincs "gazdagságában", a megfogalmazásban,és az egyszerű írásban(pl:hozzászólások!) és a próza írásban!!!Nem de!?:o)

-Szarom le,hogy azt ajánlod: "nem a versírásra kéne koncentrálnod,mert nem tudod leírni a kedvenc költőid nevét!"Magasról.Én akkor is írok.Mert szeretek írni..Akárki akármit mond!Ja!és nem a névírással volt a gond,hanem hogy hülyén tettem hozzá a ragokat,toldalékokat!

-ennyi..:o)


Előzmény: haska (158.)
agixa e-mail | 2004-03-26 18:40:37 | 179.
jaj..elragdtattam magam..na,most már nyugi..
huhh..mély levegő!!
Amúgy nem túloztam!mindjárt bőgök,esküszöm..
na,hagyjuk már,mert kikattanok..
büszke vagyok..
hogy ott lehettem
köszönöm istenem!

Na,a Carpeux:Mosolygó kislány meg azért tetszett nagyon,mert hozzám a szobrok nem annyira állnak közel,mint a festmények,de ez nagyon megfogott.Egyszerűen SZÉP,GYÖNYÖRŰ volt.A lány arca..jó esztétikai érzéke lehetett a szobrásznak!!:o)

agixa e-mail | 2004-03-26 18:36:34 | 178.
Na,tök jó,hogy te is voltál a Monet kiállításon!!:o)Amúgy hányadikán?És mennyi idő alatt jutottál be?Egyéb "extra" élményed van?
Ja-ja..én is így voltam.Mármint hogy ugye az egész hangsúly a Monet-en,és barátain volt -vagyis ő maga,Manet,Renoir,Pissarro,Boudin,Sisley,Seurat stb..- és mégis más jelentette nekem a nagy élményt. Nálad nem Monet volt az "hű de ász!",hanem mint mondottad:Manet és Renoir.(ténleg nem volt sok kép tőlük..de azért az a kevés is szuper volt!)Nálam pedig hmm..hát nem közülük való.Hihetetlen,de mégis olyan képeknek örültem a legjobban,ami a Szépművészeti tulajdonában van,tehát BÁRMIKOR meglehetett volna nézni,fele ilyen körülmények nélkül.Az izgalomról nem is beszélve..Szóval nekem 4 dolog tetszett igazán.Mind lennt található a "XIX.század európai művészete" nevezetű teremben.Ott volt:
-Gauguin:Fekete sertések
-Cézanne:Tálaló(a Csendélet c. képéhez hasonlít)
-és Touluse-Lautrecnek az a képe,amin négy vagy öt nő ül a "bárban",és torz arcuk van.Biztos ismeritek..
-ez pedig szobor volt!Mégpedig Carpeux:Mosolygó leány.Gyönyörű..
röviden és tömören..Gauguinba akkorát csalódtam pozitívan,hogy az elképesztő!!Könyvekbe tök gyerekesnek,egyszerűnek látszanak a színes,Tahitin készült képei,és a valóságban pedig oly hihetetlenül,elképesztően,ámulatba keltően huhh..szép,hogy majd bepisiltem.Tényleg.nem bírtam levenni a szemeimet a képéről.Az élénk,finom,érzéki,vibráló,tiszta színek azok,ami miatt csodálatos a kép.
Cézanneban ugyancsak kellemsen csalódtam,mert azt gondoltam,hogy képei egyszerű "jó",csendéletes képek.Holott baromi jó az ecsetkezelése,a színkeverése,és maga az,ahogy a színeket egymás mellé teszi.Olyan sötét a festmény,de mégis meleg,nyugodt érzés tölti el az embert.
Lautrecről mindig tudtam,hogy nagy művész.Vonzódtam is a műveihez rendesen.De a témájuk miatt,s nem a színei voltak ennek a oka.Olyan groteszknek,kissé durvának,extrémnek találtam őket(ezért a különlegességéért szerettem a képeit).Hiszen -szerintem- sok képéről a könyvben, a tévében,vagy egyéb forrásban ez látszódik.És mikor megláttam a képét,nem csalódtam se pozitívan,se negtívan,egyszerűen csak meglepődtem.Hogy miért?..Azért,mert ő hihetetlen SZELÍD,FINOM,ÉRZÉKI,GYENGÉD(!!!)színekkel alkotta meg ezt a művét.És szerintem még elég sokat,csak ezt nem lehet észrevenni.De aki élőben látja,meg se fordul a fejében,hogy ezt egy lelkisérült,csalódott,züllött,megkeseredett,és kisebbségi komlexusokkal túltengő törpe csinálta volna.Hanem egy vidám,tök nyugis kis emberke.Egyszerűen jó kedvem lett tőle.De nem harsány kedv!!Hanem mintha azt sugallta volna,hogy annyi szép van az életben,csak észre kell venni,és örülni neki!És a tök jó ebben még az,hogy képes volt azt elérni a festő,hogy bár TORZ,CSÚNYA nőket rajzolt/festett(mert tényleg így si van), mégis ilyen érzéseket keltett az emberben a kép,mint pl:bennem!!!Olyan lágy volt..könnyebb volt minden.olyan hűvös..mint egy őszi szellő..se túl hideg..se túl meleg..csak olyan hűsítő..elviselhetőbb volt egy percre az élet..de tényleg..á,hihhhetetlen!!!nem lehet ragozni..csak az tudja,aki látta!!És ezért,hogy nem néztétek meg,igenis verhetitek a fejeteket a falba!!!Mert ne mondjátok,hogy ezért meg amazért nem tudtátok megnézni!Mert én 40 fokos lázzal is elmentem volna,sőt mitöbb 10 órát is vártam volna!Vagyis nem..Lehet,hogy lusta módon feladtam volna..De hál'isten úgy hozta az élet,hogy gyorsan bejuthattam.DE!!!Így már hogy tudom:milyen?,így képes lennék ezekre a dolgokra!!Most írás közbe jövök rá,hogy ez nekem ténleg mekkora élmény volt!!ÚRISTEN!!!:o)Láttam ezeknek a nagy zseniknek,ezeknek a világhírű géniuszoknak a műveit ÉLŐBEN!!!!Jézusom..Köszönöm az égnek!!!!ténleg..


Előzmény: valentin (155.)
agixa e-mail | 2004-03-26 17:59:40 | 177.
Lássuk csak az előző hozzászólásokat..amire ugyebár még nem válaszoltam.Figyeljetek!!:o)
Ui.:a nagyon régiekre is válaszolok.

agixa e-mail | 2004-03-26 17:57:30 | 176.
Ja!!tudom már,mi az a nárciszista,vagy nárcizmus,vagy mi a jó nénikém.A lényeg,hogy ilyesmivel "illettétek meg személyemet".Nos..ÖNIMÁDAT!..Talált??
hát nem is tudom..:o)

agixa e-mail | 2004-03-26 17:53:39 | 175.
SZIASZTOK!!!!Tudom,hiányoztam..De már itt vagyok!:o)Nos,tök jó kedvem van,és senki de senki nem tud arról meggyőzni,hogy én NEM vagyok egy nagy arc!!!Ja!és szerény..természetesen.Mutatok egyetlen egy kis versszakot,aztán kész.Egészet sose fogok leközölni,mert még ellpoja vki.Tudom,tudom.."-Nem kell senkinek a szaros verseid Agixa!"De azért hátha..:o)A múlt eset óta szinte 20 verset írtam.Persze nem ti voltatok az ihlet.
Nos:

Ó, ki érti meg kínom?
Kérlek,adj innom.
Hadd feledjem a szomorút,
mert az emlék egyre fojt,
s rám akaszt egy nehéz koszorút.

ennyi.Boccsí!:o)csak ennyi..szerintem ezek nem egy tehetségtelen ember sorai.Hanem egy olyané,akinek a vérében van a költészet!ritmus,rím,gondolatiság..hm..De ti tudjátok!
..vagy lehet,hogy rég találkoztam veletek?..aztán kicsit elrepültem?..s a hülyék közt vígan elvegyültem?..de most ti jötttök,és ordítotok rögtön.Hogy mekkora ego vagyok,de én ezt nem hagyom!...gyenge...nagyon gyenge..na..izé,szóval azért nem kell lecseszni nagyon!Jó?:o)

haska e-mail | 2004-03-25 21:11:02 | 174.
jöttem
láttam
vajas-mézes kenyér


Előzmény: valentin (173.)
valentin e-mail | 2004-03-25 11:35:54 | 173.
Ez vers? Nem is rossz! Azért még lenne mit tanulni agixától.

Előzmény: haska (170.)
Marque e-mail | 2004-03-21 23:09:20 | 172.
ó jános, már úúúúúúgy vártuk... :)

Előzmény: johnny (162.)
Marque e-mail | 2004-03-21 23:00:28 | 171.
noo, Dévényi bácsi jó arc, ismerem, róla szájjálekurvagyorsanoszthúzzáanyádba'... ;)

Előzmény: johnny (167.)
haska e-mail | 2004-03-21 21:55:29 | 170.
igen
nem
nem
igen
már megtetted
például


Előzmény: johnny (163.)
agixa e-mail | 2004-03-21 18:42:12 | 169.
Aranyos...Nem rosszak a véleményeid!komolyan..szívesen várlak máskor is..De a káromkodásokat azért mellőzzed,jó?

Előzmény: johnny (167.)
johnny e-mail | 2004-03-21 16:23:52 | 168.
Ebben igaza van a zsákbaszarósbarátnődnek!Ott Mucsaröcsögén,ahol laksz nem tanítanak földrajzot bazdanyád?!Mehetsz te is kapálni!

Előzmény: dead soul (159.)
johnny e-mail | 2004-03-21 16:18:22 | 167.
Hát te bazdmeg nem vagy kisnyúl!!!

Sokat törtem a fejem hogyan adjam tudtodra,hogy a legjobb az lenne ha fejbelőnéd és elásnád magad 6 láb mélyen,de van egy olyan sötét megérzésem hogy te elpusztíthatatlan vagy:
minél inkább próbálnak téged kiiktatni a picsába,te annál erősebb leszel és annál grandiózusabb szófosásaid vannak!A végén te veszed át egyedül a fórum irányítását is,úgyhogy én má nem is merek olyanokat írni,hogy A HOZZÁD HASÓNLÓ KRETÉN FASSZOPÁSOKAT A DUNÁBA KÉNE LŐNI vagy hogy A TEVESZARBAN VALÓ FETRENGÉS MÁMOROS ÉLVEZET A BASZADVÁNY VERSEIDHEZ KÉPEST,mert az ilyenekből mint te lesznek a Hitlerek és a Dévényitiborok akiktől mentsen az ég!!!!!
Szerény javaslatot azért tennék arra,hogy írás helyett próbáld inkább a kapálást,ültetést mert azzal nem ártanál annyit...


Előzmény: agixa (146.)
johnny e-mail | 2004-03-21 15:45:04 | 166.
Napóleon jóarc!Ő legalább csinált is valami értelmeset (ölt mint állat) nem úgy mint ezek a buzi költő tetvedékek,akik csak a faszukat verték és hátráltatták a társadalom előrehaladását!

Előzmény: Ferdydurke (140.)
johnny e-mail | 2004-03-21 15:35:20 | 165.
Az egy dolog,hogy te hülye vagy,mint ahogy az a puttó is írta,de ez a vers telitalálat!!Nem magadtól írtad mi?!ez is valami balfasz aditól vagy petőfitől van??!
"Basszamegalófasz"-ez nagyon Nagy!Tipikus adi.


Előzmény: Grizon (161.)
johnny e-mail | 2004-03-21 15:25:28 | 164.
Ej,de kúrva jó mondás!Mindjárt elsírom magam!!megpróbáltam elolvasni azt a sok szart amit írtál,de kurvára nem érdekel.
Szóval nem lenne egyszerűbb szimlán kerek-perec elmondani agixának,hogy utálod és kész?!Takarodjon a faszba mert csak!!
Azt felfogná és nem akadékoskodna,akkor te is végre békén maradnál!
u.i.:mi a lóhalálnak rakod ki folyton azt a tetves szmájlit?!


Előzmény: Lenina (129.)
johnny e-mail | 2004-03-21 15:02:46 | 163.
Itt vagyok te szarszopadék!!!
Miafasz?!Eddig a topikjaimat törölted,most a seggemet???!Szeretnél behaverkodni JOHNNY Bácsinál csontig???!!Jó magyaros lebaszásra vágysz??!És még miben segíthetek te drága??!!!Húzzam le a kisnadrágod hogy beleverd a faszod a számba??!

A fenti kérdésekre tetszés szerinti sorrendben válaszolhatsz.


Előzmény: haska (122.)
johnny e-mail | 2004-03-21 14:47:35 | 162.
Azért jöttem ide mert aszonták nekem itt kell tiszteletre tanítani a népet.Én akkor neki is látok,ha nincs ellenvetés......
Grizon e-mail | 2004-03-20 12:11:12 | 161.
Kedves Agixa!
Először is jó az ízlésed, én is az általad említett költőket favorizálom, bár Kosztolyányit meg Radnótit annyira nem csipázom, de a többieket rettenetesennagyoniszonyatosanhúdemarhára szeretem.
De azt hiszem itt ki is merültek a dícséreteim. Az egy dolog, hogy nem értesz egyet a véleményünkel és te jónak tartod a saját verseidet. Ez nagyon helyes, van önbizalmad, ami jó...egy darabig. De amikor teljesen kizárod mások kritikáját, amikor már mindneki hülye a szemedben, akinek nem az a véleménye mint neked, az már gáz. Sőt, kezd kurvára abnormális személyiségjeggyé válni a dolog, nem ismerlek, de ez a dolog sztem már-már kezd neurotikussá válni nálad. Keresd fel azt a bizonyos pszihológus ismerősödet és kérdezd meg tőle, hogy nem jutott-e még eszébe rólad egy bizonyos nárcisztikus személyiségzavar nevű betegség...

Elfogadhatnád mások kritikáját, nem azért mondjuk ezeket a dolgokat, hogy téged baszogassunk, hanem mert ez a véleményünk és ezt el kell fogadni. Ha nem támadásnak vennéd, akkor esetleg még tanulhatnál is belőlük...

Ami még engem nagyon zavar, de lehet, hogy ezt már egyszer mondtam...Sokszor használod magadra a "művész" jelzőt. Márai Sándor mondta volt a Füves Könyv című bölcsességhalmazában, hogy az igazi művész soha nem mondja magára, hogy művész (bocs, hogy nem keresem meg és nem idézek pontosan, de a dolog lényege így is benne van...)

Azt mondod téged nem köt semmilyen szabály, vessük el a Régit, éljen az Új...Oké, tudod mit, akkor eszerint a felfogás szerint én most írock neked egy verset...

Radiátorszimfónia a kereskedőházban

Körbenézek az asztalon elöttem egy ceruza
hasít a tudat
szeretem a csOkiT
jobb a sör még is
fetrengek a sárban, mert úgy tarja kedvem, hosszú lesz ez a sor, vagy nem?
rímel
rímmel
rémmel
.
!!!"!+"%"+/+
!%"+
!%"+
:
!
"
! %
+ =
Lopkodok méhkasokat
Basszamegalófasz
Jé, lehet káromkodni...

Na, hogy tetszik? q:)))))
Az egy dolog, hogy elveted a Régit, de nem szabad teljesen...És elent mondasz saját magadnak, mert pl annak a "kislányos-feketés-véresős" versed elég szimbolista beütésű, ha a szerkezetet nem nézem, akkor olyan mint egy Ady vers, de ezt mondhatjuk az egész költészedre sztem, már amennyit itt megmutattál...De a szimbolizmus elég "lejárt", nem éppen modern dolog, manapság az abszurd dívik... Szóval képzavar, most akkor mi is van? a vers szerkezetbe nem tartasz be semmilyen kötött formát, de a vers tartalma szimbolista?


Adyt + nem azért szeretjük, mert ő Ady, hanem azért mert kurvajó versei vannak. Olyan elképesztően egyedi stílusa van, hogy egy számomra ismeretlen Ady versről is rögtön megmondanám, hogy ő írta(bár aszem nincs olyan vers tőle amit ne ismernék). A sok szóismétlés(vagy éppen sorismétlés, attól függ melyik versedről beszélünk) nálad (sztem) azért gáz, mert míg Ady-nál ez a dolog nem öncélú, nálad az. De persze ez csak az én véleményem.

Van még sok mondanivalóm, de egyelőre ennyi elég...Léci, ha egy kis időd van akkor válaszoljál!

ui. Lenina köszi a védelmet, ami a lehülyézést illeti q:))


Előzmény: agixa (135.)
dead soul e-mail | 2004-03-20 09:13:41 | 160.
mondjuk a képekröl is írhatnál, sztem azok vmivel fontosabbak, mint hogy milyen elit módszerekkel jutottál be...

Előzmény: agixa (150.)
dead soul e-mail | 2004-03-20 09:11:20 | 159.
fú, nagy betü a szibéria? nem mondod.
próbáltam elvonatkoztatni a te antipatikus személyedtöl, és írni neked egy normális mondatot - baj? már írtam, a körülmények úgy hozták, hogy nem lehettem ott a kiállításon, most ezért az ismeröseimröl kérdezgetem, hogy milyen élményben volt részük (akár milyen távol is állnak a szubjektív élménybeszámolük a valóságtól). úgyhogy ha van kedved, írj róla. engem érdekel.


Előzmény: agixa (147.)
haska e-mail | 2004-03-20 08:31:24 | 158.
nem az elírásokról, vagy a hanyagságról van szó, hanem arról h nem tudsz helyesen írni. mindenkivel előfordul, h nincs kedve lenyomni a shiftet, kihagy egy betűt, stb...
én sem vagyok természetesen tökéletes helyesíró, de nem hiszem h ilyen hangnemben kellene reagálnod, és inkább beismerni a dolgot.
azt hiszem azért tudok viszonylag helyesen írni, mert az átlagnál (remélem) többet olvasok. nálad ez módszer úgy látszik nem vált be.

és talán nem a versírásra kéne koncentrálni, ha kedvenc költőid nevét nem tudod helyesen leírni.

dead soul: én is ezért utálom az irodalom órát. a tanár unalmas, szarik ránk, és sokszor nem értek egyet a könyvben leírtakkal. a tankönyv szubjektív, előre megrágott/megemésztett dolgokat ír le, ahelyett, h gondolatokat ébresztene. így viszont tiszta magolás az irod. tanulás.


Előzmény: agixa (147.)
Ferdydurke e-mail | 2004-03-20 08:08:43 | 157.
Bár nem volt túlzott mértékű ingerenciám belekeveredni ebbe a színvonaltalan vitába, ám legyen...

A hozászólás engem minősít, nem másokat. Próbáld meg elképzelni azt a felettébb furcsa helyzetet, hogy nem fogtunk össze ellened, és mindenki a saját véleményét írja le!:)

A kedves ismétlést pedig ezúton köszönöm, ám reméltem, ha már újrázod ezt a mondatot, leszel oly szíves betartani az idézés alapvető szabályait, és odabiggyeszted a forrást (értsd: akitől az idézet származik). Így akár magadat is idézhetted ezzel a semmitmondó gondolatfoszlánnyal...


Előzmény: agixa (149.)
haska e-mail | 2004-03-20 08:04:24 | 156.
iiiiigen! :))

Előzmény: valentin (155.)
valentin e-mail | 2004-03-19 23:46:25 | 155.
Én voltam Monet kiállításon, de Renoir és Manet képeit jobban kedvelem, azokból viszont kevés volt.

haska & co.:
Johnny várható a hétvégén!

agixa e-mail | 2004-03-19 21:57:15 | 154.
amúgy igen,ténleg azt hiszem..ja!és régimódi "költők" vagytok.Ez sehova sem vezet,mert előre,s nem hátra kell nézni!Az jövőn nem a zombis verseket értem..
Ezt ne feledjétek!!!


Előzmény: Lenina (132.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:55:04 | 153.
Ez úgy,ahogy van BORZALMAS hozzászólás volt.Értelmetlen,nevetséges,nem összefüggő,és ráadásul még poénos is akartál lenni.Csak az a baj,hogy nem tudom:kinek,és az,hogy ez egyáltalán nem sikerült!
És hogy örömet okozzak neked(mert szeretnék),íme:
B O R Z A L M A S V O L T A H O Z Z Á S Z Ó L Á S O D ! ! !


Előzmény: Lenina (133.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:50:50 | 152.
Na végre egy értelmes hozzá szólás!!Valóban,ez helyes kritika volt tőled..Igazad van,hogy minden ok nélkül "döngetem a mellemet":o),pedig semmi igazat nem mutattam fel!Legalábbis ITT..

Előzmény: haska (134.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:48:03 | 151.
Ó,olvasgassak egy kicsit,azt mondod??Mert szerintem többet olvastam idáig,mint te!!6 éves korom óta rendszeres könyv rajongó vagyok,és 11 évesen már Shakespeare-t,Voltair-t stb.. olvastam.Általában hetente 5-6 könyvet kitudtam olvasni.12 éves korom óta meg csak a felnőtt könyvtárba fordultam meg..
Jaj!elfelejtettem mondani:ez mind egy nagyképű blöff,és csak neked van igazad!!csak sajnos,ez valóság..
előre szólok:igen,igazad van,lehet,hogy valami helyesírási hibát elkövettem!


Előzmény: dead soul (145.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:43:14 | 150.
TéNYleg verheted a falba a fejedet!!Elárulom,hogy amúgy se jutottál volna be a kiállításra!Mert ha te reggel 7-kor odaálltál volna,talán bejutsz délután 4-kor..Erre meg nem hiszem,hogy képes vagy..
Amúgy én olyan egy középszerű,átlagos ember vagyok,hogy képzeld!sikerült alig egy óra alatt bejutnom,és ráadásul még fennt,a szépművészeti múzeum lépcsőjén állva,egyes egyedül(anyám,meg a két ismerős gyorsan bement az épületbe)lefényképeztem a többezres tömeget,akik már a Hősök terét is megtöltötték teljesen.Nem is kell mondanom,úgy zúgtak,kiabáltak,mint a fene!!Értem..:o)Lehet,hogy ez feltűnési viszketettség,de a lényeg,hogy megcsináltam..Na,ezt csináljátok utánam!!!
Ja,ha kíváncsi vagy,és óhajtasz meghallgatni,szívesen elmondom neked,milyen volt!!:o)
ui.:amúgy nem "tisztességesen" jutottunk be.Hanem az én unalmas személyiségemnek,és az ismerősöm rafináltságának köszönhetően.


Előzmény: dead soul (144.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:35:30 | 149.
Hát ez a hozzászólás titeket minősít..
Megismétlem mégegyszer..hátha nem tudsz jól olvasni.
"A művészetben mindent szabad!!!"
Így már érthető?Vagy még így se??..


Előzmény: Ferdydurke (140.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:33:54 | 148.
Erre megint csak:Hehe!!!
A nyelvtani belekötéseidről nem tudnál már leszállni??már nagyon unom..De ha csak ennyi telik tőled..
Ó,ez érdekes..Te aztán csak tudod,hogy a "kritikusaim" milyen emberek..mert te MINDENT tudsz!
(ezt az előző hozzászólásodhoz írtam!)


Előzmény: haska (142.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:31:07 | 147.
Már bocs,de ezért miért járna Szibéria,vagy mi a franc??Erre válaszolj.kérlek..
:o)A Szibéria nem kis betű!!Csak nem hülye vagy,mert egy helyesírási hibát vétettél!!??
...ja!értem.A kéréssel van baj.szerinted undorító..Bocsi!Nos:Írjátok meg,hogy jártatok a Monet-kiállításon,bazd meg!Mindannyian fosok vagytok,egy senkiháziak,de azért meghallgatom az unalmas,szaros meséiteket!!...így már jobb??ha ezt akarod..nekem mindegy..Vagyis nem..mert ezzel lesüllyedek a te szintedre.


Előzmény: dead soul (144.)
agixa e-mail | 2004-03-19 21:25:49 | 146.
Jaj,ne haragudj,hogy lopom az idődet!:o)
Hehe!!!Méghogy nem értek az irodalomhoz,meg a művészethez!!:o)Hehe!!!Tudom,beképzeltségnek veszitek,de ez:baromság!Bele fáradtam a magyarázkodásba,úgyhogy nem mondok semmit.Úgyis az lesz a válasz,hogy nem vagyok reális,csak egy nem normális,idegbeteg,beképzelt illuzionista ember.Hehe!!!:o)Ha ezt a többiek látnák..Elhiszed,hogy én itt bárkinél többet tudok erről az egészről??Ha tudnád,min mentem kersztül az utóbbi időben,nem beszélnél így..De csak tedd!Ha ez neked jó..
Örülök,hogy megtiszteltél figyelmeddel!téNYleg.


Előzmény: dead soul (145.)
dead soul e-mail | 2004-03-19 17:06:32 | 145.
téNYleg hihetetlenül hangzik. de nyilvánvalóan senkinek nincs igaza, akinek nem tetszik a versed.
mellesleg ehhez már tényleg pofa kell, hogy Adyhoz hasonlítgasd magad. nem szimplán nagyképüségre, hanem egyszerüen a reális látás teljes hiányára és súlyos önértékelési zavarokra vall. de ezt a nyilvánvaló tényt hosszú idö kitartó munkájával már sikerült bebizonyítanod nekünk. élvezetes hozzászólásaidból kiderült, hogysemmit nem értesz a müvészethez és az irodalomhoz, és nem csak azért, mert bödületesen gyatra verseket írsz, hanem mert ilyet MERÉSZELSZ kérdezni, hogy 'mitöl más az Ady-vers, ugyanúgy szóismétlés, meg sorvégi rímek meg mittudomén'. szerintem várd meg, amíg irodalomórán ehhez az anyaghoz értek (mondom ezt úgy, hogy abszolút értelmetlennek tartom az irodalomtankönyvek elemzéseit), olvasgass egy kicsit, az inkább hasznodra válik. NEMDE?
de sok idöt fecsérelek rád, baszod.


Előzmény: agixa (135.)
dead soul e-mail | 2004-03-19 16:49:43 | 144.
'légyszíves osztjátok meg velem'

fú, ha rajtam múlna, ezért a - nagyon durva - hiperkorrekciós hibáért szibéria járna.
én nem voltam a kiállításon, beteg voltam, amikor az osztályunk ment; asszem egész életemben szentségelhetek emiatt, de beszámolókra én is kíváncsi vagyok.


Előzmény: agixa (139.)
haska e-mail | 2004-03-19 16:34:08 | 143.
csak kár, h ez nem művészet

Előzmény: agixa (138.)
haska e-mail | 2004-03-19 16:32:34 | 142.
mert szemen köpte a közízlést

Előzmény: agixa (137.)

1  2  3  4  5  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.