Click to Visit
Rock - Negative fanok
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  

hiinma e-mail | 2009-03-09 06:52:52 | 60.
Szia!Na, végre tudok írni! :) Hát, nagyon jó hogy nem írnak a magyar újságok, de a Him-ről, se a Ngt-ról. Talán szökőévben egyszer beraknak a Bravoba a horoszkópnál a skorpióhoz egy miniatűr Ville képet, de kb. ennyi. a Ngt-ról meg nem is tudom hogy láttam-e egyáltalán magyar újságban valamit is. Marha jó hogy az ilyen együttesekről nem írnak, csak az ilyen Lola, meg Mark, az ilyen szemetekről. Jaj már én is olyan izgatott vagyok, a koncert miatt, igaz, még nem is vettem jegyet, elöbb szerezni kéne rá pénzt... De viszont ha megyek, én se tudom, mit kéne felvenni. Nem is tudom hogy milyen stílusú emberek lesznek. Tényleg te milyen stílusú ruhákban jársz? Meg azt se tudom hogy be lehet adni a kabátot, szóval csak egy pólóban lehet lenni, vagy ilyesmi?
kirachan e-mail | 2009-03-06 19:50:02 | 59.
Bocs most jutot eszembe ebbe az az újságban van most a Him-röl is poszter és a régi számában vannak nagyon jó képek Villé-röl. Ja és neked is NAGYON SZÉP, KELLEMES HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK:)
kirachan e-mail | 2009-03-06 19:34:32 | 58.
No problem:)Akkor tényleg jó napod lett, nekem sajnos elég rosszul, elsönek is egésznap fáj a hasam, a másik hogy az ismerösöm aki németbe jár minden héten, nem hozta az újságomat, amibe pont most irnak a NGT-röl(6 képpel), de mindegy most már jobb a kedvem, épp az elébb láttam a 69eyes-lost boys klippet:)Akkor gratulálok a képeidhez, biztos szépek lettek. Párat már én is nyomtattam ki, de csak sima papirra, majd azokat akarom kiváltani amit berlinben ,és a the 69 eyes koncerten készitettem, föleg azokat ahol Jussi69-, és Jyrky69-vel vagyok lefotozva beis akarom majd kereteztetni:), remélem ilyen szerencsém lesz majd a mostani Negative koncerten is. Képzeld már csak 2 hét és végre újra látthatom őket annyira várom, már december ota tervezem, viszont még mindig nem tudom mit vegyek fel, új sportcipöt már vettem, de oly sok felsöm van, nem tudok döntenni, te mit vennél fel, ha eljönnél/jössz???
hiinma e-mail | 2009-03-06 18:52:52 | 57.
Szia!Bocs hogy csak most irok, de nem otthon vagyok, ugyhogy most nem tudok olyan surun irni!Meg nem tudtam megnezni a kepeidet se, de ha hazaertem, megnezem,ami vasarnap lesz! Az szerintem marha jol nezne ki, a Negative emblemaja, meg angyalszarnyak! Jaj, errol meg nem is hallottam hogy Villenek koze lesz az uj Tim Burton filmhez!Tok jo, ugy tudom Ville nagyon szereti az o filmjeit! Nekem is van tetkom, a csuklomon egz csillag ami ugy indult hogy egy sima fekete korvonalas belul ures csillagot akartam ,de a tetkos elrontotta, es elmentem egy masikhoz, es most belul piros, pedig sotetrozsaszint akartam. Na mindegy, a lenyeg hogy nem vagyok vele megelegedve... Kepzeld olyan boldog vagyok, ma voltam csinaltatni Ville-kepeket, 29 dbot, foto minosegben nyomtattak, es nemelyik olyan mintha en tenyleg en csinaltam volna a fotot rola mert annyira jo minosegu lett! Ugyhogy szerintem Jonnerol is fogok majd csinaltatni!Na most ennyit tudtam irni.. Jo hetveget neked!
kirachan e-mail | 2009-03-05 12:15:39 | 56.
Szia! Madagszkáról nem tudtam, de én úgy olvastam valamelyik Tim Burton(?) filmnek a zenéjéhez lesz/van köze még. Tetoválásárol találtam a Negative német forumán egy képet,amit megtalálsz az oldalamon(más képeket is találsz:) http://i431.photobucket.com/albums /qq33/darkangel00 Elég kicsi a kép.Tetoválásom egy sárkány a balkaromon kb.20cm-es, nyáron lesz 5 éves.De én is tervezek még, már 2nyáron is akkartam amikor nyaraltunk, de sehogy sem jött össze.Rajoltam nagyon szép angyalszárnyakat az közepére terveztem hogy csinálják meg a Negative emblémáját a fogaskerékkel, de nem értekrá, és meg a rajzomat sem adták vissza:( ezt a derekamra szeretném majd, még gondolkodtam fönix madaron, vagy a karomra valamilyen irást esetleg kinai feliratott, ha unatkozok akkor feketefilcel szoktam a kezemre az aktuális kedvencemet felirni.
hiinma e-mail | 2009-03-04 20:23:51 | 55.
Ja, a filmes dolgot nem tudom. Csak annyit tudok hogy a Madagszkár 2-ben a finn szinkronoknál ő az egyik viziló hangja. Nem tudom, erről olvastál-e!? Neked is szép napot holnapra!:)
hiinma e-mail | 2009-03-04 20:21:37 | 54.
Hát, igen, szerintem is úgy néz ki jól ha hosszabb a haja. Villének is volt egy olyan időszaka, amikor rövid volt a haja, és még el is volt hízva, hát arról nem is őrzök képeket.. Amit én nagyon szeretek a Him-től, az a Pretending, Sleepwalking Past Hope, Poison Girl, Vampire Heart, Join me, Sacrament, na jó, nem folytatom inkább, mert túl sok! :) Ja, igen azt tudtam hogy van 2 új tetkója a hasánál meg a mellénél, 2 portré, meg van még egy a könyöke fölött, amit nem tudok hogy mi, de ezeket nem is mutatta még meg. Már nagyon kíváncsi vagyok milyenek. Amúgy azt hiszem összesen ha jól számolom kb. 19 tetkója van. Ez így elsőre nagyon soknak tűnik, de szerintem olyan jól el van rendezve, hogy úgy már nem is annyira sok. :) Nekem nagyon tetszenek. Tényleg, neked van tetkód? Én mindenféleképpen szeretnék egy heartagramot, meg még pár Him-mel kapcsolatos dolgot.
kirachan e-mail | 2009-03-04 19:56:33 | 53.
Unatkoztam, és így elszorakoztam a neten.(persze Deathstars-t hallgatok:)) és találtam Ville-röl pár dolgot, nem tudom hallotad-e, de Ville megint csináltatott tetkot, valamilyen 2 portréta karjára, meg ha jól láttam a csuklóján lévö szivet is kiegészitette.Te neked tetszenek rajta a tetoválások? Meg ha jól értelmeztem valamilyen filmhez is van most köze. Nem igazán tudok angolul. Szép napot kívánok holnapra:)
kirachan e-mail | 2009-03-04 19:17:23 | 52.
Csak is a hosszú haj áll neki jól:) Rövid frizuval mindig eszembe jut amikor 15 évesen volt. Him-töl Join me, Right here in my arms,Heaven tonight,Solitary man, egyenlöre ennyi jutott eszembe,de azért minden számukat szívesen meghallgatok, ja és ami tényleg nagyon tetszik az a Wings of a butterfly és a The Kiss of dawn, aminek a klippjüket sokszor megnézek, föleg az utobbit amibe Ville nagyon jól nézki. És neked?...
hiinma e-mail | 2009-03-04 17:57:36 | 51.
Az An ornament nagyon szép szám, én is szeretem! Tényleg tök szép a Frozen to lose it all-ban, meg szerintem a Moment of our love-ban is szép, az In my heaven-ben meg jó a haja! :) Amúgy én még amit nagyon szeretek az a Still Alive. És Him-től miket szeretsz?
kirachan e-mail | 2009-03-04 14:50:32 | 50.
Most néztem meg a Rock an roll-t, tényleg jó szám, vicces volt, tetszett Sir és Larry akciója.
kirachan e-mail | 2009-03-04 14:32:29 | 49.
Mmhhh, nem ismerem azt a számot, áhhh azonnal kutatásba kezdek, csak nem ismerek róluk pár dolgot!:) Szeretem én is a Motherfucker-t, de az albumról az An Ornament-et jobban szeretem, és a Lust n' needs-t. Viszont ha minden számukat vesszük akkor az Until you're mine, az About my Sorrow, After all a kedvenceim. A klippek közül a Frozen to lose it all a legjobb, annyira szép benne.
hiinma e-mail | 2009-03-04 13:01:06 | 48.
Ja,értem. Szerintem nagyon jó kis tetkó!:) Na, megnéztem a Karma Killert, hát, ezerszer jobb mint a Robbie Williams -féle. És a Led Zeppelin feldolgozásukat ismered? Asszem Rock and roll a címe, az egyik videóban Jonne elneveti magát a végén éneklés közben, nagyon édes. A Motherfucker-t szereted? Szerintem az egyik legjobb számuk.
kirachan e-mail | 2009-03-04 11:42:43 | 47.
Mindjárt megkönnyebültem a reagálásodra, köszi!
Én áprilisba leszek 25:).Végre még valaki aki szereti az A7X-et!
A klippet amiröl irtál még csak egyszer hallotam, de nem vettem annyira komolyan, majd még megnézem. Te láttad már azt amit Robbie Williams Karma killer számát feldolgozták?, nekem igy jobban tetszik. A tetoválása a karján, ha jól emlékszem a Lost Soul-ból van, de ez Antti-nak a felsőkarján is meg van.

hiinma e-mail | 2009-03-04 07:20:05 | 46.
Na ne hülyülj már, még ha 40 éves vagy akkor is nagyon örülök, hogy valakivel tudok ilyen dolgokról beszélni. Nincs az ismerőseim közt olyan aki megértené hogy mennyit jelent nekem a zene, a Him, Ville... Jó hogy van még rajtam kívül akinek hasonló az érdeklődési köre. Amúgy én most májusban leszek 20 éves. Nyugodtan mondd meg mennyi vagy, de ha nem akarod az is ok :) Szóval, az Avenged Sevenfold tényleg jó, én még amit hallgatok az Apocalyptica, Manson, Bullet for my valentine, Silverstein, My chemical romance, Escape the fate,Billy Talent,Rasmus stb. De ezekből semmit sem hallgatok annyit mint Himet. Ismered azt a számot, amiben a Queen-től a Too much love will kill you-t feldolgozza Jonne, Jann Wilde, Dead by Gun, Jonne öccse, stb. Hát azt minden nap megnézem mostanában a youtubon, meg kb 6-szor meghallgatom naponta, nagyon szép szám! :) Ja, nem tudod véletlenül hogy Jonne karján a kotta az egy konkrét dalból valami rész, vagy csak hangjegyek?
kirachan e-mail | 2009-03-03 19:56:09 | 45.
Hát mit mondjak,hány éves vagyok? Mit gondolsz? Mhhhh... szóval már elmultam húsz de harmincnál jóval kevesebb:).Ha idösnek találsz, nem haragszok meg, ha nincs kedvem társalogni velem, de ez már nekem nagy öröm volt, hogy valakivel eddig is tudtam irni. És te mennyi vagy??? Más kedvencem akiket nagy boldogsággal hallgatok az a Avenged Sevenfold! Véletlen volt hogy belenéztem az Almost Easy klippbe, de attól kezdve kedvenceim lettek ennek 1,5 éve de mindig jó érzés tölt el ha láttom őket,bár azt nem szeretem ha Matt üvölt amugy birom a hangját, de Syn(Brian)Gates számomra a legfantasztikusabb gitáros a világon föleg ha Zacky-vel párban gitároznak,de minegyiküket egyformán szeretem és még a barátnöjüket is birom. Mindig egy élmény látnom a dvd-jükön a Live in the LBC koncertet, pl. ma is megnéztem. melletük még a Bullet for my valentine ,Trivium a kedvenceim, és micsoda véletlen mind a 3 énekest Matt-nek hivják. A finnek közül is sok kedvencem van pl.: LoveX, Private Line, Nightwish(de csak Tarja-val),The 69 Eyes, Matthau Mikojan..., több egyenlöre nem jut eszembe.De még szivesen hallgatom most Wednesday 13-at vagy Mötley Crüe-t, és Mörderdolls-t amit mostanába töltöttem le, valahogy jobb kedvre deritenek a számaik. Neked milyen kedvenceid vannak még? Ja és a HIM dvd cime: Love Metal archives vol 1. 2005-ös sok minden van rajta. Szioka:)
hiinma e-mail | 2009-03-03 18:53:23 | 44.
Ja, hát igen Ville szemei, áhh... Nem a Digital Versitale Doom dvd van meg neked? Amikor egy színházban vannak? Megnéztem, ez a Cat tényleg nagyon jó néz ki! :) Amúgy hát, nem annyira az én stílusom a Deathstars, de nem rossz. Miket szeretsz még? Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
kirachan e-mail | 2009-03-03 09:56:15 | 43.
Megértelek valhogy én is téged. Rajongok én is a HIM-ért,mondjuk nem oly szenvedélyel,de őket már régóta ismerem. Van is poszterem róluk a falon, az egyiken csak Ville van smink nélkül,mindig ha ránézek el tudnék a pillantásában veszni:)
A zenéjüket is nagyon szeretem, bár csak a Venus Doom cd-jük van meg a gépen van egy pár számuk. Ja meg az egyik dvd is, bár még mindig nem néztem végig, de elmondhatom, hogy azon lévö koncert részletek eszméletlen, ahogy ott énekel teljesen ellehet benne mélyülni, minden figyelmet megér, bár amikor depris vagyok nem érimeg mert csak sirni tudnék közben.
Rajtuk kivül még nagyon sok kedvenc csapatom van, de most a legnagyobb figyelmemet a Deathstars köti le, mondjuk csak 2 hete ismerem őket meg a deathmetalt azért annyira nem szeretem, de Whip hangja teljesen megtetszet a legujjabb klippjükben, és felfedeztem Cat-et(gitar) nagyon aranyos szerintem, a cd-t is megrendeltem dvd-vel ,és most már még jobban megtetszetek. Hallotál már róluk???

hiinma e-mail | 2009-03-03 07:25:39 | 42.
Hát, igen, én megértem ahogy érzel, ugyanígy vagyok Villével. Ha csak ránézek egy képére már jobb lesz a napom. Van is vagy 750 képem róla a gépen. Egyszer az öcsém majdnem letörölt mindent a gépről, hát én azt hittem vége az életemnek! Annyira szeretem mint az állat, egyszerűen aminek csak köze van Villéhez, azt is szeretem, és ez csak egyre mélyebb lesz, úgy érzem. Ha nem ismerném a Him-et, akkor valószínű nem ismerném a Negative-ot sem, már nem is tudom hogy honnan ismerem, asszem láttam Villével egy képen Jonnét, és kiváncsi voltam ki ez a szépség! :) Aztán így megszerettem a Negative-ot is... És te a Him-et nem szereted kicsit se?
kirachan e-mail | 2009-03-02 19:51:05 | 41.
Nálam mindenek elött a Negative áll,ma már az életemnél is jobban szeretem Jonne-t :). Azt sem tudom már mióta a kedvenceim, csak arra emlékszem, hogy a német viván láttam az In my Heaven klippjét, na ott teljesen megbabonázott Jonne szépsége és a hangja(mint egy angyal) ezután kezdtem el a srácokról imformáciot szerezni.Bár egy idő után alább hagyott a lelkesedésem irántuk. Úgy a Planet of the sun klippje után lettem rendes rajongo.Áhhhhhh amikor a klippet láttam azt hittem nem hiszek a szememnek Jonne rövid hajjal?, elég furcsa, gondoltam.Hááá most végre újra hosszú. Na mindegy, szóval rengeteg imformáciot szereztem róluk, meg veszek minden újságot amibe csak vannak(németet is), fenn vagyok a német forumukon is, rengeteg képem van ,föleg Jonne-ról a sz.gépemen, összegyüjtöttem a 4 cd-jüket+2(dark side,still alive )is, meg van a dvd is, ugyhogy szerintem elmondható hogy nagy rajongo vagyok, bár azt gondolhatod, hogy bolond, fanatikus, de, ha nem ismerem meg őket(föleg Jonne-t), lehet hogy most nem ülnék a gép elött és irnék neked, hanem az égiek között nyugodnék, így szerintem számomra egy áldás volt, mint irtam ,ha Jonne-ról egy képet nézek mindig angyalnak tekintem akárcsak álom hangját. Egyébként most is őket hallgatom:)
hiinma e-mail | 2009-03-02 18:18:08 | 40.
Ja, igen, amúgy Him a kedvencem, sajnos nem mondhatom hogy több éve szeretem őket, mert nem ismertem régebben. Szerintem véletlenül töltöttem le egy számukat, A Sacramentet, de annyira megfogott Ville hangja, ha boldog voltam, vagy ha szomorú, csak azt a számot hallgattam és olyan nyugtató volt :) Aztán meg akartam ismerni a zenekart, ma már persze meg van szinte az összes számuk, és imádom Villét :) És már nem tudom Him nélkül elképzelni az életet :)
És neked a Negative a "legkedvencebb" kedvenced?

hiinma e-mail | 2009-03-02 18:08:03 | 39.
Hát, ja, most nem annyira hosszú a haja, de mikor hosszú volt, enyhén jól nézett ki! Hát számaikat és se nagyon ismerem, amúgy mind finnül van, ami még nem is lenne baj, csak annyira azért nem jók szerintem.Nincs olyan jó hangja, mint Jonnénak. HIM-re mindenféleképpen mennék ha lenne Szigeten, bár nem sok esélyét látom. Sajnos még nem látom élőben őket... De biztos elájulnék ha meglátnám Villét!
kirachan e-mail | 2009-03-02 09:52:15 | 38.
ÜDV!
Ville-t? Aha láttam már, ledöbbentem amikor megláttam majdnem kopaszon, de most már azért van haja, szerintem igy jobban néz ki:)
Viszont számokat igazán nem hallotam tölük, csak régebben láttam egy klippet, de majd utána nézek.
Más téma, tényleg nagy Him rajongo vagy?
Ha igen örülni fogsz, mert a Sziget forumán olvastam, hogy sokan szeretnék őket ha fellépnének ott.Oda eljönnél akkor? Vagy láttad már öket élöben?

hiinma e-mail | 2009-03-02 07:43:07 | 37.
Hát, nem igazán tudom hogy mi akar lenni, egy csávó mozog benne eltakart fejjel, de engem csak felidegesített, mert a zene szaggatott volt.
Fú, én a múlt héten jöttem rá, hogy milyen jól néz ki Jonne öccse! Te láttad már? Neked mi a véleményed róla? Szereted a zenéjüket?

kirachan e-mail | 2009-02-26 20:31:00 | 36.
Ehhhh, amúgy mi lenne az, mert nem tudom meg nyitni az oldalt??????????,

Előzmény: ahhham (35.)
ahhham e-mail | 2009-02-26 12:19:13 | 35.
Ez hogy tetszik?

http://green2009.atw.hu/


Előzmény: kirachan (34.)
kirachan e-mail | 2009-02-26 09:01:59 | 34.
bocs csak most tudtam feljönni,de most nekem sem jut eszembe semmi...
hiinma e-mail | 2009-02-23 07:43:26 | 33.
Aha, értem. Én meg Szabadszálláson lakok. Most nem nagyon tudok mit írni, neked van valami témád?
kirachan e-mail | 2009-02-21 14:05:57 | 32.
Tiszakécskén lakom. Nem tudom mennyien lesznek, de megpróbáltam minden hova,újságokba, forumokba irni, hogy igy is hirdessem őket és hogy felhivjam az emberek figyelmét rájuk!
hiinma e-mail | 2009-02-21 12:21:58 | 31.
Ok, semmi baj, azért majd utána elárulhatod ha akarod :) Akkor te se pesti vagy? Szerinted nagyon sokan lesznek?
kirachan e-mail | 2009-02-20 15:13:38 | 30.
Bocs nem árulom el, mert nem válik valóra!
Nagyon szép érzés volt amikor láttam rajta a sálat:)
Én, mivel csak korai busz indul B.P.-re igy elég hamar ott leszek, most azon gondolkodom, hogy felhívom a clubbot és megkérdezném, hogy be lehetne menni akkor, talán sikerülne ugy találkoznom a srácokkal, meg Jonne-nak az ajándékot is oda tudom adni!
Him is jó. Pá!

hiinma e-mail | 2009-02-20 07:09:01 | 29.
Tényleg? És most mit adsz Jonnénak? Az a lila sálas sztori nem semmi, biztos jó érzés lehetett mikor láttad benne! :) És szerinted mennyivel elötte kéne odamenni ha 7-kor kezdődik? Bár még mindig nem tudom biztosan hogy megyek-e... 69 eyes is jó lehetett, bár én őket annyira nem szeretem, inkább Himet :)
kirachan e-mail | 2009-02-19 16:24:08 | 28.
Ah, végre valaki! Hey! :)
Persze, én is egyedül megyek, mert nincs senkim, meg senkit sem érdekel.
És tényleg közel engedtek a srácokhoz, mint irtam Larry-vel és Snack-al is van képem, és tnyleg nagyon aranyosak voltak.
Bár most voltam a 69 eyes koncerten kedden, és elmondhatom, hogy nagyon kedvesek, még álmosak(buliztak elötte lévö napon) voltak,de oda jöttek hozzám és mindegyiktöl van aláirásom, és képem Jussi-,Bazie-,Jyrki-val együtt(mivel korán ott voltam a biztonságiör bengedet a elöcsarnokba és ott bent találkoztam a srácokkal).
Már most annyira várom márciust remélem ilyen szerencsém lesz ott is, már most megrendeltem Jonne-nak az ajándékát remélem oda birom adni neki!!!

hiinma e-mail | 2009-02-19 11:21:29 | 27.
Szia Kirachan!
Persze, vannak még érdeklődők a Negative-val kapcs.ban!:) Fú, nagyon szerencsés vagy hogy voltál már koncerten, és még autogramot is kaptál! Olyan közel lehet menni a fiúkhoz? Én is szeretnék menni a márciusi koncertre, csak sajnos nincs egy ismerősöm se, akit érdekel, egyedül meg nem lenne olyan jó menni... Írj ha van kedved! :)

kirachan e-mail | 2009-02-15 19:34:35 | 26.
hey még mindig senki nem irt:(
kirachan e-mail | 2009-02-05 08:17:26 | 25.
Hey itt sincs senki akik érdeklödnének a srácok iránt( szomorú) :(
kirachan e-mail | 2009-02-03 19:07:04 | 24.
Hello mindenkinek!
Nem tudom még érdeklödtök-e még a Negative srácok iránt,ha igen kérlek irjatok!!!!!!
Március 19-én jönnek budapestre, én már alig várom, a jegyem is meg van elég régóta.
decemberben Berlinben voltam a koncertjükön, ez volt az első alkalom, hogy élöben látthatam őket.
Egy álom vált valora számomra amikor a szinpadon megláttam Jonne-t.
A koncert után mindegyiktöl szereztem autogrammot és Larry-vel és Snack-al képet is készittem, csak Jonne-val nem sikerült, remélem hogy most hátha birok fotozkodni, vagy átölelni.(ha ha ha)!!!!!!!!!
Ja és még sikerült utojára Jonne-nak oda adnom a hosszú lila sálamat, amit utána a következö fellépésükön ( német forum rajongói képeken láttam) rajta is volt kétszer is ,olyan boldog voltam. Már most gondolkodom mit adjak pesten neki
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ł Ewelyne ł e-mail | 2006-10-30 12:32:19 | 23.
Sziasztok! Mióta nagy befutók lettek a körülöttünk lévő ország(ok)ban azóta szeretem őket, de az is tény, hogy ők nem gothic metal-t játszanak. Legközelebb ha idejutok véletlenül megint akkor belinkelem a nyilatkozatukat, miszerint ők magukat "Emotional Rock N' Roll" Néven hívják és ők úgy érzik ez a legmegfelelőbb szó rá. A HIM, The 69 Eyes, Lordi <-----finnek egyértelmű, a szövegeik nem túl keméynek ezért van a nagy összehasonlítás és persze nem finn-ül énekelnek,hanem angolul. Még sokat kell értekeznetek róla és addig nem feltétlenül kell veszekedni, és ha valamit nem szeretsz akkor em kell direkt a bajt keresni, és nem kell írogatni mindenféle obszcén kifejezéseket másoknak. Törődjön mindenki a saját dolgával és csak akkor érveljen ha van mivel. Ne gyerekeskedjetek! Köszönöm! Bye bye
gabkar e-mail | 2006-10-10 18:53:15 | 22.
Bár annyira nem ismerem a bandát, csak egy albumuk van meg, de a kedvenc számom a Life is killing me
szedina e-mail | 2006-10-07 10:45:59 | 21.
sziasztok! sztem a negative naon joo együttes én éjjal-nappal őket és HIM-et hallgatok. Mik a kedvenc számaitok?
tuulii e-mail | 2006-05-04 11:22:52 | 20.
Helló!Én csak most ismerkedem a Negative-val és egész jók,bár olyan,mintha a most menő "gothic" bandákból gyúrták volna össze,mindezt mondom úgy,hogy jórészt mindegyiket ismerem,becsülöm és szeretem...Nem tudom a HIM hogy kerül ide,mert a második lemez óta kiveszett belőllük a Gothság (HIM mindhalálig!),és külömbenis,ők maguk sosem mondták magukról hogy azok,és mostanában is már csak hard rockot játszanak,és ezt ők maguk nyilatkozták,persze a beütés tény és kell is mert nekem ettől HIm a HIM...a Type O Negative alap és semmi köze se a Himhez,a negative-hoz meg végképp


Előzmény: Helena (18.)
sickorchid e-mail | 2006-04-11 17:05:18 | 19.
Tökéletesen egyetértek!!!!

Előzmény: stanleykubrick (16.)
Helena e-mail | 2006-04-11 16:33:15 | 18.
Hello mindenkinek!
nos, amikor olvastam a jellemzésedet, elállt a lélegzetem! szóval, szerintem a Himnek semmi köze a NEGATIVE-hoz, azon kívül, hogy együtt turnéztak... a számok egyáltalán NEM "dögunalmasak", hanem mindegyiknek eszméletlen jó és elgondolkodtató szövegeik vannak (valószínű erre már nem tért ki az utánajárásod...). asszem csak ennyit akartam. pá


Előzmény: stanleykubrick (6.)
§Judit§ e-mail | 2006-02-15 17:48:36 | 17.
Hy!Aszittem h itt egy norm. beszélgetést fogok látni...de nem jött össze!!!Utálom ezt h ha vmillen együttesről való dumába belesek akko nem látok mást minthogy vki v vkik mindig szidják a bandát!!Ha vmi nem szeretek oda be se nézek!Ezt soha nem értem meg asszem!!!De mindegy...a lényeg h a Negative naon király...mostanába naon megszerettem őket!!
stanleykubrick e-mail | 2006-01-23 13:52:27 | 16.
Én meg megsajnáltam, hogy megismertem őket.
Kaylin e-mail | 2006-01-14 10:07:24 | 15.

Én nagyon szeretem a Negative-ot! Nagyon jó együttes, és szerintem sajnálhatja az aki nem ismeri őket!

Ridi - Ridi e-mail | 2005-08-06 08:48:26 | 14.
Szia Hily69!

Köszönöm az infót!
Tetszik az együttes neve,biztos klassz lehet! Megnézem a linket amit adtál!
Mégegyszer köszi!
Szép napot!

Pussz:
Ridi - Ridi :)


Előzmény: hily69 (13.)
hily69 e-mail | 2005-08-04 13:06:14 | 13.
Hell!

A negative egy finn együttes.Tagok:Jonne(vokál)
Larry(gitár),Christus(gitár),Antti(basszus),Jay(dob).
A Leguttolsó albumukat 2004.szeptemberében adták ki.
további infok.www.negative.fi

Pussza:hily69


Előzmény: Ridi - Ridi (5.)
hily69 e-mail | 2005-08-04 12:59:02 | 12.
hell!
Ha tudni akarod a type'o negative az egyik kedvenc együttesem.De a negative is van olyan jó mint ők.


Előzmény: stevie (7.)
stevie e-mail | 2005-07-27 10:33:49 | 11.
Igen kösz. Csak ma tudtam internethez jutni, anyám munkahelyén.

Előzmény: Ridi - Ridi (8.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.