1 9 8 9 - 2 0 0 0

 

CHARLIE, a frontember

Ismeretlenül felhívni egy úgynevezett híres embert, nem mindig hálás dolog. Hiszen rengetegen zaklatják, sokan akarnak egy darabot belőle, mint én is most. És mégis, jellegzetes, rekedtes hangja a telefonben feltűnően kedves. Nem gyanakszik. Vagy már úgyis mindent tud. Elvégre Horváth Charlie - mint nemsokára megtudom - frontember.

>>> tovább

TOVÁBBLÉP A TÁTRAI BAND

Kiadóváltást követően újabb koronggal rukkolt elő napjaink egyik legsúlyosabb blues- rock csapata, a zenekarvezető Tátrai Tibuszról elnevezett Tátrai Band.

>>> tovább

ÁLOMKONCERT

Remek ajándékot kaptunk az idén tizedik születésnapját ünneplő Tátrai Bandtől: egy lemezt, a Különös álmot. Pedig Tibusz és csapata tavaly nagyon feladta a leckét, Trilógia című hárnas lemezük után sokan kétkedtek, lehet-e ennél jobbat készíteni? Lehet, hogy bizonyosság erre ez az új, jubileumi korong.

>>> tovább

CHARLIE AZ ÁRVERÉSEN

Charlie aranyai már külföldön is sokat érnek. Pontosan kétezer schillinget. Ennyiért vette meg ugyanis egy osztrák úr az énekes első szólólemezéért járó aranyalbumot a bécsi Planet Musicban tartott Pop4Kidz árverésen.

>>> tovább

NEM LEHET TERVEZNI

Charlie több mint három éve állt utoljára a Budapest Sportcsarnok színpadán, így most már egy kellően kiéhezett közönségnek énekel ugyanott december végén, hiszen azóta csak kisebb arénákban lépett fel. Az énekes volt már lent, középen, és most már sok-sok éve fent. A szakma és a közönség másként kezelte a pályfutásának különböző szakaszaiban, de mindeközben belülről mindig ugyanolyan volt és maradt: vérbeli zenész, aki ugyanúgy énekel egy embernek, mint tízezernek.

>>> tovább

BOGARAS CHARLIE

Charlie első autója egy VW Bogár volt: ötvenezer forintért vette a hetvenes években, amikor még a Generálban énekelt.

>>> tovább

CHARLIE-T MEGLEPTÉK

Mici Maci. a kutya és a Tátrai band többi tagja volt csak ott az étteremben, ahol a zenekar tegnap délután legnegyobb titokban megünnepelte Charlie 50. születésnapját. A torta tényleg meglepetésként érte az énekest.

>>> tovább

JÓ CSALÁDFŐNEK TARTJA AZ ÉNEKEST

Kata nehezen talált magáról fényképet . Nem szereti, ha fotózzák. Charlie-nak sem engedi meg soha, hogy lefényképezze, pedig előtte már nem kell szégyenkeznie: huszonhat éve a felesége, és különben is, legalább tíz évet letagadhatna. Azt mondja, talán azért tűnik így, mert belülről még mindig gimnazista lánynak érzi magát.

>>> tovább

OTTHON PAPUCSBAN

Háromszor mentette meg a sors, vagy ahogy ő mondja, a Jóisten a halálból. Háromszor karambolozott, negyedszer is csak az utolsó pillanatban kerülte el az ütközést Horváth Charlie, a rekedt hangú rocksztár. Nem csak ez az oka azonban annak, hogy Csőr - ahogy a barátai becézik - mostanában szívesebben fordul magába, üldögél otthon kedvenc tárgyai közt.

>>> tovább

CHARLIE: NÉGY PÓTKONCERT

Charlie a többi zenészhez hasonlóan beletörődött a Budapest Sportcsarnokkal történtekbe, s most már teljes gőzzel a Kongresszusi Központ-beli koncertjeire készül. Összesen négy bulit tart.

>>> tovább

CHARLIE MÁSIK ARCA

Aki már hallotta, amikor Charlie a híres Georgia című slágert énekli, már sejtheti, hogy mire számíthat vasárnap este a Late Night Show keretében a Moulin Rouge-ban, ahol az énekes egy eddig még nagyon ritkán látott arcát fedi fel a közönség előtt.

>>> tovább

CHARLIE KÜLÖNÖS SZILVESZTERE

Charlie éberen töltötte a szilvesztert. Nem így tavaly, amikor úgy tervezte, hogy barátjához, hogy barátjához Tátrai Tibuszhoz megy ünnepelni, de végük elnyomta a buzgóság.

>>> tovább