Click to Visit
Club - TECHNO
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  

magellan e-mail | 2004-03-19 19:51:16 | 90.
Egy kis hiba a szövegben!(nekem bejön)
magellan e-mail | 2004-03-19 19:48:06 | 89.
Hali!Elösször is nem azt mondtam hogy kiválló rásnak a mikszelési technikály hanem hogy bejön!Meg van kkülönben a tavalyi complex felvétel és az sz.r is!Teljesen mindegy nem bejön és kész de nem azt mondom hogy isten csak azt hogy bejön!Amúgy meg szerintem jó csak lassan játszik! Ha nem gáz hogy megkérdezem, hol lessz Robert Natus & Boss? Pet Duo- ról annyit hogy nekem nem jön be, túl sokat piszkálják a zenéket nem lehet folyamatossan hallgatni! Ja csak még annyit hogy Sven Wittekind vagy Dj Razor mostanában nem létogatnak hozzánk?

Előzmény: Tresor (88.)
Tresor e-mail | 2004-03-19 18:02:22 | 88.
Lisztes: DD = Divat Droid <-- Ez tetszik! :))
Magellan:
Szóval neked Rush mixtechnikája a belevaló?
Hát mit mondjak erről. Haverom elhozta Rush istenünk tavaly márciusi "hatalmas" Complexes produkcióját. Hallottad már? Vagy élőben nem tűnt fel? Kb minden 4. keverés sikerül elsőre hatalmas mixmesterünknek! És ha nem hiszed, gyere slskra, és felrakom neked, hogy legyen mit hallgatnod, és elszomorkodni. Amúgy Amok hallgatását helyeslem.
És ne mond, hogy nem jönnek kis országunkba Hard Techno Dj-k! Mert vegyük például azokat, akik az elmúlt 2 évben nálunk jártak: Boss, Pet Duo és még sorolhatnám.
De hogy kedvedre leljek van egy jó hírem: Áprilisban jön hazánkba Robert Natus és Boss ismét!
Ja és kösz, hogy értelmesnek találsz minket!
Megtisztelsz...

ojo e-mail | 2004-03-19 17:26:05 | 87.
Kedves magellan!


Kösz hogy értelmesnek találsz!:)

Én tiszta szívemből gratulálok neked, hogy ráss-ba halllasz olyan hangot is amit én azalatt a lassan egy évtized alatt nem vettem észre. Két év alatt ha kihallod belőle a "hangokat", amiket esetleg én vagy más magát igényesenkek tartó technosnak nem sikerült hát tiszta szívemből gratulálok! Amugy hidd el nekem RÁSS MIXTECHNIKÁJA KATASZTRÓFÁLLISAN UNALMAS! Nem az a baj, hogy ilyen szegény, hanem az hogy ennyi idő alatt csak az az egy cinkfelvivő módszert ismeri.
Amugy helyes hogy hallgatsz amokot.

A másik amire reagálni akarok, hogy magamra gondolnék csak??? Talán több producert ismerek mint te, és kapcsolatot is tartok velük. Aki nekem azt mondja, hogy Ráss a király és minden más bekaphatja az nekem ne mondja, hogy szűk látókörű vagyok!

A másik: ha magamra figyelnék, akkor nem irogatnék ide a sok kis droidnak és nem irogatnék nekik producereket. Nem akarom hogy köszönjék nekem. csak azt hogy ne osszátok nekem, hogy szűk látókörű vagyok, mert én igazán meghallgatok Plastikmantől Amokig Archae & Grovskopáig bezárólag!
Úgy hogy URAIM miről beszélünk???
Még a végén szívemre veszem ezt az egészet, igyis megöl a lelkiismeret hogy nem írtam ide eddig.

Ui.: Jó annak ki el tud olvasni ennyi szöveget mint amit én írtam:)))


Előzmény: magellan (86.)
magellan e-mail | 2004-03-19 14:03:53 | 86.
Mindenki mást és mást hallgat de látom értelmessek vagytok és ezt nem kell elmagyarázzam!Ha valakinek Rush tetszik mért ne menne el rá aki meg divatból hallgatja az tény és való hogy hülye!Én pl. azért mentem mert durva technot halgatok és senki mást nem hívnak magyarországra aki ijesmit játszik csak Rush-t ha hívnának Amok-ot vagy Sven Wittekind-et vagy Tomas Gee-t vagy Fürtee-t vagy Nilux-ot akkor őt halgattam volna meg az meg véletle egybeesés hogy a Complex-be hívták Rust! 2 éve halgatok technot és elhihetitek hogy azért halgatom mert ez fogott meg és haverjaim is észre vették hogy én teljesen máshogy halgatom mint akárki mert én észreveszék olyan hangokat amit ők megse hallan benne meg mikor halgatomén teljesen benne vagyok a zenébe elképzelek minden hangot hogy mire jó mijen hanglehet és stb. Régen a trance -el kezdtem utánna áttértem a progira és végül a technora mert ebgem ez fogott meg és képzeljétek Rush -al kezdtem és a mai napi szeretem is mert JÓL ZENÉL játszik a zenével nem mint pl. Chris Liebing vagy Marco Bailey az megint más téma hogy én a ZUZDA techno-t szeretem mert ez tetszik és kész!Én mint írtam éjjal-nappal technot (náha D&B) hallgatok mert szeretem a gyors ütemet!Buliba meghallgatom a progit is de nem szeretem mert LASSU de viszont kiváncsi vagyok mindig hogy a dj hogy zenél mert érdekel!A narkórol annyit hogy anélkül is el lehet bulizni sőt jobban megmarad az emberbe a zene így! Ezért mondtam nem kell mindig fikázni mindenkit és ne legyetek szűk látókörüek mer aki Rush-t halgat nem biztos hogy divatból halgatja! ENNYI A VÉLEMÉNYEM ÉS MONDOM FIGYELJETEK MINDENKIRA NE CSAK MAGATOKRA! :)
magellan e-mail | 2004-03-19 13:42:17 | 85.
Hali mindenkinek!Elöször is fiuk, úgy kéne kezdjétek hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK és MINDEN EMBER MÁS

Előzmény: Tresor (82.)
lisztes e-mail | 2004-03-19 08:13:42 | 84.
Teljesen igazad van. a legjobb az amikor veretik valamelyik mix album első számára imádják és a bulin mindenki ezt akarja hallani. ennek csak egy oka van és nem az hogy szeretik ezt a zenét, hanem az hogy ez a divat. nevezhetnénk Őket DD-nek azaz divat-droidoknak. ja és általában az album vagy mix lemez 3. számát már senki nem is ismeri, de azért Ráss az isten

Előzmény: ojo (83.)
ojo e-mail | 2004-03-18 21:35:07 | 83.
Üdv!

Mielőtt reagálna vki egy idétlen hozzászólással hallgasson meg egy Rumenige, Makaton, Reeko, Exium, Fishguard, Christian Wünsch, Stringrays vagy Olga & Jozef aka Drupi, Kre, Loktibrada néven egy-egy ep-t!És ha már neki álltatok Archae & Grovskopáig meg se álljatok!

A Rássos droidok meg a hájperszpészesz duracell nyuszik, akik csak azokat a neveket ismerik kik a hájperen felléptek kíméljenek! Nem akarom hogy ilyenek osszák nekem az észt a technorol!
IDEJE KÖRÜL NÉZNI és kibújni feka Ráss segge mögül, amit szétnyaltatok!

Bocs, de vki el kellett hogy mondja az árnyaltabb képet is!
Remélem nincs harag, de az igazság néha fáj és tanulni kéne belőle még a droidoknak is, mert még talán a cucc nem vitte el az agyukat annyira.
Bye

Tresor e-mail | 2004-03-18 18:58:51 | 82.
A techno, ha jobban belegondolunk, miben különbözik a többi elektronikus zenétől? Ugyanolyan tucc-tucc, mint a többi, akárcsak a house illetve annak válfajai. Monoton gépiesség, amiben nincs semmi érzelem, semmi olyan dolog, amitől úgy érezhetné valaki, hogy nem egy húsdarálóban álldogál. Semmi emberi nem szorult ebbe a stílusba, ha lehet egyáltalán így nevezni, nincsenek benne érzések, amik akár csak gondolkodásra sarkallnának bárkit is&#8230; mondják a rosszindulatú laikusok, akik olyan messze állnak attól, hogy megérthessék ezt a zenét, hogy már haragudni sem érdemes rájuk!

Ahhoz, hogy megérthessük ezt a stílust sokkal több kell, mint egyszerűen hallgatni, bólogatni és azt mondani: „Apááám, milyen komoly zúzda!” Ez egész más, ha eljutsz arra a szintre, amikor már nem úgy figyelsz a zenére, mint mélyek és magasak egymásutánjára, akkor közeljársz a megvilágosodás felé, talán már látsz fényt az alagút végén, de az út még nagyon hosszú! Ez a kis elmélkedés talán segíthet abban, hogy elmélyítsd a techno iránti szeretetedet és megértsd, miről szól ez a zene! És ha megértetted, akkor sokkal többet fogsz kapni tőle, mint amire most számítasz!
A technonak nagyon sok változata létezik, amik az évtizedek során jöttek létre: indusztriális-, retro-, minimal-, techhouse, techtrance, techfunk és még sorolhatnám. Már ez is jelzi sokszínűségét, habár tény, hogy az eltérés ezek között olyan halvány, hogy nem is mindig lehet teljesen körülhatárolni. Sokkal összetettebb ez a zene, mint sem, hogy keretek közé lehetne szorítani. Ebbe a stílusba igazából belefér minden, egy kis segítséggel bármilyen más stílusból átmenetet képezhetünk a technoba: jazz, funky, disco, stb.
Igazi technokrata nem abból lesz, aki éjjel-nappal csak ezt hallgatja, erre kel és erre fekszik. Sokkal inkább abból, aki nyitott más irányzatok felé is, aki mást is képes meghallgatni és nem mondja rá, hogy &#8222;Fúj az gagyi, csak a techno!&#8221;, mert az ilyen viselkedés sznobságra vall. Tehát az emberünk csak egy divatmajom lehet, aki egy év múlva rájön, hogy a progresszív mennyivel zoralabb és máris fordult a kocka!
Azonban, ha valaki megérti a techno-t soha nem fog elfordulni tőle, mert megkapja mindazt, amire szüksége lehet (képletesen mondva)!
A techno, a hangok tökéletes kompozíciója, melynek monotonitása az állandóság, a folytonosság manifesztációja, amely elkalauzol a tudat legsötétebb bugyraiba vagy éppen a legmagasabb fellegekig röpít!
Néha egyszerűségével éri el a legnagyobb hatást, néha az az össze-visszaság érint meg, ami nem káosz, hanem uralom nélküli rend, amik bizonyos elvek szerint szerveződnek, csak mi nem mindig vesszük észre benne a rendszert, de rendszer mindig van! Sok dj nem tudja mekkora fegyver van a kezében, mekkora felelősség ilyen zenét játszani! Viszont a jó dj tudja ezt és eszerint építi fel a zenéjét, az ő szettjének van íve és ami a legfontosabb: nagy hangsúlyt fektet a keverésre! Nemcsak feltesz 1 bakelitet és ennyi, hanem játszik vele, a hangerővel, a mélyekkel, a középhangokkal, stb. Érzi a zenét, tudja melyik szám után, melyiknek kell jönnie. Az ilyen szettre nincs recept, hogyan kell csinálni, vagy tudja, vagy nem!
De sajnos nagyon sok rágalom éri ezt a zenét a jellemző drogfogyasztás miatt! Nos, minden éremnek 2 oldala van, ezért úgy a helyes, ha mindkét részről megvizsgáljuk! Sokan felteszik a kérdést: Melyik volt előbb, a techno vagy a drog? Nos, ez olyan kérdés, mint: Melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás?
Természetesen a drog. Elég csak kicsit beleásni magunkat az ehhez tartozó történelem gyönyöreibe és rájövünk, hogy a nem klasszikus értelemben vett drogot már az ősidőkben is használták a sámánok, illetve táltosok, stb. De tény, hogy a nem klasszikus értelemben vett techno gyökerei egy kis erőltetéssel szintén az ősi időkben találhatók. Csak akkor még a technikai elmaradottság miatt csupán dobok szolgáltatták a zenét. Ki ne látott volna már, vagy hallott volna már arról, hogyan történtek anno az ún szellemidézések. Hogyan vette fel a kapcsolatot a szellemekkel egy törzs varázslója: az erdőből szedett megfelelő gyökerek, magok voltak az ugródeszka (a drog) a transzcendens élményekhez, hogy felfoghassák az extraszenzoros világ képeit. De az út, amin haladt, zenével volt kikövezve, a monotonitás percek alatt olyan messzire repítette, ahol már nyugodtan érintkezhetett, akivel akart! A kulcs tehát itt is a folytonos monoton zene volt… mint a techno!
Ebből kiindulva nem szabad senkit elítélni azért, mert esetlegesen tudatmódosító szereket használ, mert az segít a zene jobb megértésében, átélésében. Hogy könnyebben ráhangolódjon az ember és rajta is maradjon:) A kábítószereket nemcsak úgy lehet használni, ahogyan manapság, divatból! Egy igazi ínyencnek a drog nem azért „kell”, mert nem akar tudni magáról semmit, épp ellenkezőleg, olyan dolgokat akar megtudni magáról, amiket csak így tudhat meg! Ezek segítségével egészen új dimenziókig mélyítheti el a kapcsolatát saját magával, olyan tulajdonságokat fedez fel magában, amikről nem is tudta, hogy benne vannak és nem csak, hogy benne vannak, de működnek is!
Ugyanakkor a módosult tudatállapotban lévők a külvilág dolgait is egész másként tudják érzékelni. Olyan összefüggéseket vehetnek észre, amik addig láthatatlanok voltak számára. Olyan háttér apróságok is előtérbe kerülhetnek, amik mások számára talán semmiségek, mégis hihetetlen sok mindent hordoznak magukban! Ilyenkor az objektív valóság átalakult érzékszerveken keresztül jut el az agyunkba, ahol tovább formálódik e különös észlelés és kialakul az a fajta látásmód, ami annyira jellemző erre az állapotra!
Ám ez a fajta látásmód az „ínyenceknél” nem múlik el, mert módosulás közben tudatosan megtanulja a szervezete nyitva tartani a harmadik szemét! És ezek után magától képes ilyen és ehhez hasonló állapotba kerülni, minden egyéb segítség nélkül! Így nem válik rabjává e szereknek, mert miután valaki beleesett ebbe a hibába, onnantól kezdve nem ő irányít, és ki tudja hol lesz a megállás, ha lesz egyáltalán. Mindig tudni kell, hol a határ, mikor kell azt mondani, hogy elég! Ez elengedhetetlen feltétel, ahhoz, hogy valaki cucc nélkül is átélhesse azt az élményt! Azt az érzést, amit csak úgy lehetne meghatározni: mentális orgazmus! Mert a techno ilyenekre is képes, ha már elértük az alagút végét és érezzük a fényt. Bármilyen hihetetlen ehhez nem kell drog, csak kellő zeneszeretet és értelem! Az az igazi technokrata, akinek nem kell semmi, az ilyen élményekhez. Ez nem jelenti azt, hogy végleg elutasítja ezt, mert hiszen mindig tud valami újat mutatni és a jó pap holtig tanul, de ismeri azt a fogalmat, hogy mértéktartás!
Most, hogy megmutattam az érem mindkét oldalát, mindenki eldöntheti, melyikbe tartozik, illetve melyikbe szeretne tartozni! Ez is –ahogy minden más- teljesen szubjektív dolog, ezért nem is az volt a cél, hogy bárkinek a nézőpontját befolyásoljam, csupán az, hogy mindenki tisztán lásson, és ezek tudatában viszonyuljon a dolgokhoz. És talán kellő instrukciót szolgáltattam ahhoz, hogy aki akar, elindulhasson azon a bizonyos úton!
Azonban, ahogyan már nagy elődöm is megmondta:

„Én csak az ajtót mutathatom meg!”
(Morpheus)

Tresor e-mail | 2004-03-18 18:56:29 | 81.
Ojo!
Osztom a véleményedet! Ennyi droidot egy rakáson! Mindenki csak Ráss meg Liebing! Yeah! Faszák vagytok nagyon! És hájperszpéjsz a kedvenc zenei stílusotok! Ehhez csak gratulálni tudok, meg a sok drogos élményeitekhez is! Azt hiszitek cucc nélkül nem lehet végigbulizni egy éjszakát? Mert akkor már régen rossz...
És ez itt a baj! Régen eljártunk egy partyra a Techno miatt, és mellette cuccoztunk is, ma elmegyünk cuccozni, és meéllette Technot hallgatunk!
Ez a való világ!
Meg kéne ismerni a Technot magát, mint műfajt, és nem csak Rusht isteníteni!
Mondjuk nektek tök mindegy, a lényeg, hogy kész legyetek, és Rush zúzzon mint a paraszt!
Pedig ha meghallanátok élőben egy Terence Fixmer live actet, lehet, hogy sírva rohannátok haza!
Na erről ennyit!
Bocs, ha megbántottam valakit!

ojo e-mail | 2004-03-18 17:55:37 | 80.
Üdv minden látogatónak!

Szomorú nyavajgással tölti el lelkem hogy a "hájperszpész"ekkora istenítési lázba tört ki:( Nem tudom kit hogy érint nem akarok megbántani senkit, de amilyen live up zenék mennek az már több mint komikus. Attól még hogy Ráss az isten egyeseknek attól nem biztos hogy annyit is tud az unalmas technikájával. Live act fellépés amugy van abban a csarnokban? Mondjuk egy Makaton biztos más oldalról világítaná meg az én és még jópár magát igényesnek tartó technorajongó megítélését. Jay is lassan inkább elhúzna a Hoti féle nyámnyilaságból. Mondjuk érthető, hogy az ember szivesebben játszik együtt HU, Rumenige vagy Loktibrada társaságában mint a fényesre nyalt PR fogású gagyi Ráss és bandája társaságában...
Nekem sem örömhír, de a szlovákok aláznak bennünket! Legalább van egy nemzetközi bandájuk Pl.: rodz konez amit Makatonék elég jól felépítettek. Nekünk??? "Hájperszpész" Komolyan mondom sok droid próbálja stílussá tenni ezt a party izéséget. DE ÉBRESZTŐ! NEM lesz STÍLUS a hájper. Maradjunk szerényen a techno szónál, akkor nem tűnünk talán olyan nagyképűnek!

Ui.: aki elolvassa ugy kell neki!:)
bye

crystira e-mail | 2004-03-17 06:34:34 | 79.
Sziasztok!!!

Egy csodás rövid hét kezdete...és lassan vége lesz...háát szép napot!!!A Complex buli FANTASZTIKUS volt:)))
Huuuuu techno az igazi!!!Ez tuti:)))
Migyesz a szeretett izém nekem is alapból meg van,a multkor pl.-ul megöleltem a szobatársamat,aki egy de aranyos vagy címszóval illetett!!Csak rám jött,hogy valakit "szerethesek" vagy mi...és háát jött!!
Magellán abszólult nem vagy hülye....és ezen ne is agódj csak nyugodtan fejtsd ki gondolatodat!!
Nektek elmesélek valamit:Mint már irtam egy ideje nem voltam bulizni és nem gondoltam hogy ez a buli nagyon kihozza belőlem a dolgokat...még csoda hogy nem az eredeti mennyiségel éltem...
Teljesen "bent" voltam a világonmban...mikor mondták lassan Rush jön....azt hittem akkor már olyan 3 körül van és tettem érte hogy NAGYON JÓÓÓ legyen,a vesztemre ugyanis,hiszen még messze voltam a 3-tól és az összes "szar " szétszedet,hogy csak na....
vagyis hirtelen megálltam,mert még ilyen SOHA nem fordult előőő velem!!!!!!!!!!!!!!!
Nehezen kaptam levegőt és a szememet becsukva felfele tartottam a szememet!!!!Hihetetlen érzés volt ,nem igazán birtam megállni a saját lábamon...észre vették rajtam hogy valami nem stimmel (még szerencse,mert én magamtól nem megyek sehova)Mondták hogy mossam meg az arcommat valamennyire és épp hogy kintebb mentünk...majd nem össze estem!!Maga a tény hogy nem tudok ellene tenni semmitt,ott vagyok és még sem...háát nem kívánom senkinek.....
Hiábba voltam kint és megsem mozdultam(mert nem is tudtam)Hallottam ahogy játszik..és hogy egyre durvább a zene....IMÁDTAM DE A SZÍVEM MÁR NEM BÍRTA.... le gugoltam és a szememet becsuktam éreztem hogy most fogok elájulni...de felráztak és utána nehéz volt nem lecsukni...
Hiábba "pihentem" amíg a zenét hallgatam a testem reagált rááá!!!A baj már ott kezdőődőt hogy 22.20-tól táncoltam elég intenzíven ugy 2-ig!!!Nem vetem észre,hogy megsem állok....ez lehetett a vesztem!!De vissza térve.....bementünk a ligthosabb részre, de a zene még ott is gyors volt abban a pillanatban....vagyis előőb azt kellett megszoknom csak utána vissza!!
Végül is jobban letem, és ráá egy órára már beszámíthatóóóó is voltam valamilyen szinten....
Persze teljesen más lettem,nem is önmagam voltam
nézelődtem,nem birtam egy helyre koncentrálni szerencsére "megérteték" akik velem voltak nagyon aranyosak voltak!!Sajnos egy-kettőőő teljesen bepánikolt....nem direk csináltam ez a mennyiség csekély volt a többihez.....bár azokat progira nyomtam....tanultam belőőle nagyon..mert ott tartotam segítség kell...éreztem hogy egy pici kell és össze esek...ezt akkor ott felfogni...nagyon szar szembesülni hogy mi van és nem tehetsz ellene semmit!!Soha ennyit nem csinálok ilyen bulin...amugy leirhatattlan milyen jóó volt ott megélni az egészet..csak ezt a "kis" részt hagytam volna ki....
Sanyrgatom is miatta magam szeretném jóóvááá tenni...meg ilyesmi...furcsán hangzik,de egy kicsitt máskép állok hozzá ehhez az egészhez....
Tudom,hogy hibáztam,meg ilyesmi,tehát ne nagyon
tegyetek tönkre....mert érzem a "sulyát"
puszika mindenkinek


Előzmény: migyesz (78.)
migyesz e-mail | 2004-03-11 17:18:32 | 78.
ÁÁ szerintem abszolút nem vagy hülye mert ha azlennél akkor nem gondolkodnál ilyen hülyeségeket vagyis inkább mondjuk úgy hogy nem is gondolkoznál amúgy ja nagyon le lehet olyankor venni mindenkiről hogy mit gondol vajon mi lehet a baja de már van amikor még jobban belegondolsz már nem az jár a fejedben hogy mi a baja hanem a dolog miértjére akarsz rátapintani.
Crystira amúgy nekem is ilyen szeretet hiány mizériám van de nekem nem csak ha készen vagyok hanem mindig néha olyan hogy meglátok egy szép csajt ránézek látom hogy bejövök nála (akár csak egy picit is)és akkor jön az a nagy sokkk hogy ez is milyen aranyosnak látszik és mégis hogy ki tud baszni az emberrel lehet hogy én vagyok a hülye de sajnos ez a tapasztalatom a mult évben sokszor sokszor át estem ezen na ilyenkor jó rá pippenteni egy fasza spanglira és megoldódik minden probléma:)) de azért mindig próbálkozom:) mégha togom is mi lessz a vége mert muszály :) PÁPÁ!!


Előzmény: magellan (77.)
magellan e-mail | 2004-03-11 13:18:21 | 77.
Hali hó!Okos dolgokat írtok, de van amivel nem értek teljesen egyet!Durrantani szerintem minden embernek kéne mert iszonyatos dolgokon tud gondolkodni az ember és érdekes dolgokat vesz észre!Azzal viszont hogy csak hétvégén a haverokkal jó durrantani az teljesen igaz!Nem akarok nagyképü lenni de rászoktam jönni mikor durrantunk hogy nem...........mindeggy nem tudom magam most kifejezni ez teszi vlem a fű nem tudom elemagyarázni az embereknek hogy min gondolkodtam mert ehez az kéne hogy teljesen úgy gondolkozzon mint én és az járjon a fejébe mint nekem buliba ezért jó mert egy hullámhosszon van mindenki!Kivételessen tegnap durrantotunk(mert nem sokára vasárnam és nagy zúzás lessz, nagyon készülünk erre a bulira)és ilyenen gondolkodta hogy kéne írjak egy könyvet agondolataimrol meg hogy miket érzek,meg ilyesmik idegesít hogy másoknak nem tudom elmon dani meg hogy lekéne írjam de addigra elfelejtem szoval bonyolult a gondol kodásom keresem az embert akivel megtudnék mindent beszéli Lényeg a lénye g bonyolult figura vagyokok!(szerintem)Most is ahogy irok folyamatossan jönnek az ötletek és nem birom abba hagyni mert mindig más és más jut az eszembe!Hülyevagyok és kész!!!!!!!!!!!!Rályöttem most gázvan velem vagy nem? Ti hogy gondol játok?A spuriról annyit hogy én még nem vettem észre hogy agresszivebb lennék töle esetleg az hogy mivel a kábitószeres társaságokban nincsenek balhék nem tudja az ember levezetni az idegességét ezért tűni űgy a dolog ahogy! De látjátok most is megprobálom tudománnyos leírni a dolgokat! Különben szeretem az embereket megfigyelni körülöttem és innét vágok szreintem elég sok dolgot!!!!!!!!!!És szerin tem ez nem nagyképüség, ÉN ILYEN VAGYOK ÉS KÉSZ, az emberek vagy elfogadnak vagy nem!Haggyuk a dolgot!HÜLYE VAGYOK!!!!!!!!!
crystira e-mail | 2004-03-11 07:41:24 | 76.
Szia Migyesz!!!:))

O.k ha nem zavar akkor engem sem fog:))A "durrantásnál" én is erre gondoltam elsőőre csak inkább nem reagáltam ráá,ne hogy belebukjak!!Amugy jaja előfordul,szerencsére már nem olyan szinten mint régeben!!!:))
Most már csak a társaság hangulata miatt szoktam,olyankor a LEGJOBB!Felesleges csak ugy snaszban nyomni!!Csak leépíti az embert!!SZERINTEM!!!Én is akkor hagytam abba amikor kezdet magszokás lenni az egész és napi 3,4 olykor talán 5-ször is szívtunk,vagy szívtam:((
Fool szar volt és teljesen magamba "száltam"...távoltartva magam az igazi VILÁGTÓL!!Abban az időőszakban nem jártam "partykba" mert megcsusztam elég kemény szinten és ugy gondoltam ha "lightosabbra" veszem az életem gond nem lehet:))
Pedig csak ezzel tetem fel az "i"-re a pontott!!Komolyan!!Rájöttem minek tagadjam meg önmagam,nem ez az élet,és ahogy a barátaim mondták:Mi lett veled csajszi,hiszen te "ragyogtál"!!
Azt hitték kész ennyi voltam,de tévedtek!!MOST UJRA ITT VAGYOK KÖZTÜK,KÖZTETEK!!!Persze már több hónapja ujra "vissza jöttem" hanyagolva a fűűvet!!!Nem az kell nekem!!A megcsuszásomat azóta tudom kontrolálni!!Vagyis ugy érzem:))
Oda mégegyszer nem jutok!!!TUTI!:))
tEHÁT A CSÁRRAL CSAK OLLYKOR ÉlEK!!Ami annyitt tesz hogy hétvégente??!!!:))
A cuccban húúúú ha,mit fogyasztok??Na ez bonyolult!!:))
Decemberben volt ugye 5 bulim teljes sokkalás volt!!Imádok beállva pörögni,hozzá tartozik az életemhez és a zenéhez!!:)))
Háát változóó erredetileg 3 ex-el inditok egy bulit.....aztán mindig lesz spuri és még egy kis ex!!Ez nem is tudom jóó e!!Nekem...valahol igen:))
Az utobbi két "nagyobb" bulin 4-4.5 exet fogyasztottam és fogalmam sincs mennyi spurit szívtam fel:))
A complex bulira fél gm gyorsott és 2 bogyott szeretnék....3-ra gondoltam de az már tulzás főként hogy szílveszter óta direkt kihagytam a nagyobb bulikat mert ha ujra felébred a vágy bennem akkor NEM TUDOM ABBA HAGYNI és ujra bulitól buliig élek....sajnos ez van feb.20-ától...de legalább addig is kibírtam!!
Háát ilyesmi a fogyasztásom....
Talán azért is elég kettőőő bogyesz,mert tudom hogy ott ugy is tudok még szerezni és ha már alapból...hátt értitek,akkor még bajom is lehet!!:((
A "csár" csak leépít és aki igazán technos...progressives az nem is igazán ezzel a részével él.....nem de???:))
Azok inkább a drumanbass kedvelők vagy olyasmi:))
Én inkább az érzésre építek...talán mert szeretett hiányom van:))Most komolyan!!Szeretem átölelni olyankor az embert(haverokat általában)
Mint ha megnyilna a szivecském:))Tudom ez viccesen hangzik de igy van.....:))Olyan jóóó valakinek szeretetet adni és persze kapni!!Vannak olyan spanjaim akik csak spuriznak nekik nincs szükségük érzelmekre.....én el sem tudnám képzelni ugy a bulit:))A kettőőő együtt tuti!!
Egyébbként tök jól esik hogy veletek ilyenekről tudunk dumcsizni....elégé nehéz ezeket megbeszélni és ....VELETEK jóóóóó:))
A laikusok ugy is már a második mondatunknál kiakadnának és egyáltalán nem azt "kapnánk" amit várunk!!Vagyis soha nem fogják megérteni miért vannak a dolgaink!!Itt meg mint egy társaság tagjai dumcsizunk!!:))
Imádlak tikteket!!:)))
puszika
Ja és eddig tudtam hol a határ....:))


Előzmény: migyesz (73.)
crystira e-mail | 2004-03-11 07:41:23 | 75.
Szia Migyesz!!!:))

O.k ha nem zavar akkor engem sem fog:))A "durrantásnál" én is erre gondoltam elsőőre csak inkább nem reagáltam ráá,ne hogy belebukjak!!Amugy jaja előfordul,szerencsére már nem olyan szinten mint régeben!!!:))
Most már csak a társaság hangulata miatt szoktam,olyankor a LEGJOBB!Felesleges csak ugy snaszban nyomni!!Csak leépíti az embert!!SZERINTEM!!!Én is akkor hagytam abba amikor kezdet magszokás lenni az egész és napi 3,4 olykor talán 5-ször is szívtunk,vagy szívtam:((
Fool szar volt és teljesen magamba "száltam"...távoltartva magam az igazi VILÁGTÓL!!Abban az időőszakban nem jártam "partykba" mert megcsusztam elég kemény szinten és ugy gondoltam ha "lightosabbra" veszem az életem gond nem lehet:))
Pedig csak ezzel tetem fel az "i"-re a pontott!!Komolyan!!Rájöttem minek tagadjam meg önmagam,nem ez az élet,és ahogy a barátaim mondták:Mi lett veled csajszi,hiszen te "ragyogtál"!!
Azt hitték kész ennyi voltam,de tévedtek!!MOST UJRA ITT VAGYOK KÖZTÜK,KÖZTETEK!!!Persze már több hónapja ujra "vissza jöttem" hanyagolva a fűűvet!!!Nem az kell nekem!!A megcsuszásomat azóta tudom kontrolálni!!Vagyis ugy érzem:))
Oda mégegyszer nem jutok!!!TUTI!:))
tEHÁT A CSÁRRAL CSAK OLLYKOR ÉlEK!!Ami annyitt tesz hogy hétvégente??!!!:))
A cuccban húúúú ha,mit fogyasztok??Na ez bonyolult!!:))
Decemberben volt ugye 5 bulim teljes sokkalás volt!!Imádok beállva pörögni,hozzá tartozik az életemhez és a zenéhez!!:)))
Háát változóó erredetileg 3 ex-el inditok egy bulit.....aztán mindig lesz spuri és még egy kis ex!!Ez nem is tudom jóó e!!Nekem...valahol igen:))
Az utobbi két "nagyobb" bulin 4-4.5 exet fogyasztottam és fogalmam sincs mennyi spurit szívtam fel:))
A complex bulira fél gm gyorsott és 2 bogyott szeretnék....3-ra gondoltam de az már tulzás főként hogy szílveszter óta direkt kihagytam a nagyobb bulikat mert ha ujra felébred a vágy bennem akkor NEM TUDOM ABBA HAGYNI és ujra bulitól buliig élek....sajnos ez van feb.20-ától...de legalább addig is kibírtam!!
Háát ilyesmi a fogyasztásom....
Talán azért is elég kettőőő bogyesz,mert tudom hogy ott ugy is tudok még szerezni és ha már alapból...hátt értitek,akkor még bajom is lehet!!:((
A "csár" csak leépít és aki igazán technos...progressives az nem is igazán ezzel a részével él.....nem de???:))
Azok inkább a drumanbass kedvelők vagy olyasmi:))
Én inkább az érzésre építek...talán mert szeretett hiányom van:))Most komolyan!!Szeretem átölelni olyankor az embert(haverokat általában)
Mint ha megnyilna a szivecském:))Tudom ez viccesen hangzik de igy van.....:))Olyan jóóó valakinek szeretetet adni és persze kapni!!Vannak olyan spanjaim akik csak spuriznak nekik nincs szükségük érzelmekre.....én el sem tudnám képzelni ugy a bulit:))A kettőőő együtt tuti!!
Egyébbként tök jól esik hogy veletek ilyenekről tudunk dumcsizni....elégé nehéz ezeket megbeszélni és ....VELETEK jóóóóó:))
A laikusok ugy is már a második mondatunknál kiakadnának és egyáltalán nem azt "kapnánk" amit várunk!!Vagyis soha nem fogják megérteni miért vannak a dolgaink!!Itt meg mint egy társaság tagjai dumcsizunk!!:))
Imádlak tikteket!!:)))
puszika
Ja és eddig tudtam hol a határ....:))


Előzmény: migyesz (73.)
migyesz e-mail | 2004-03-10 21:35:41 | 74.
ja meg még hozzá fűzném azért észre lehet venni aki spurizott pl:nagyon izzad néha aggresszív
az simán nem olyan jó legalábbis nekem ja és az után nem afteres vagy hanem kajak elvonási tüneteid vannak a migyesz az igazi (:)) mondjuk az a baj hogy nehezen tudok le állni az ilyesmikkel pl:spangli csak lejjebb állni! nehezem re esett azt mondani mikor azon kaptam magam hogy egy este alatt 5 ször durrantottunk hogy okés ebből elég! Már csak ritkán kivételes alkalmakkor, igy a jó jobban élvezed meg minden bye all!


Előzmény: migyesz (73.)
migyesz e-mail | 2004-03-10 21:18:57 | 73.
Szerintem nem kéne mert, nincs abban semmi rossz amit mondtok visszatérve 14.-e nagy nap lessz sajna a complexbe nem tudok menni de inkább akkor megyek Liebing-re s.patakra visszatérve arra hogy mi a durrantás? miskolc környékén általába a spanglira szokták mondani azt hogy "durrancsunk egy nagyot" vagy "menjünk el kínába(a szemed miatt)",esetleg ilyesmik.
hamár a cuccnál tartunk Crystira akkor meg kéne kérdeznem általába miből mennyit válalsz.
ezze amúgy azért kell vigyázni mert az ember hamar rá álhat pl:kokx de amúgy abszolút nincsen bajom ilyenekkel mert az a lényeg ÉN tudom hol a határ és olyat nem csinálok ami már durva na jó azért nálam is becsúszik néha egy kis motyó ex néha spuri de már az nem olyan már mint a spuri Ezeken a partykon én azt csipázom visszatérve:)
mindenki HAPPY mindenki mosolyog:) hú be flesseltem :) elfelejted minden bajon csak a zene semmi más negondolsz arra hogy otthagytak nem gondolsz arra hogy mi lenne ha ... meg ilyen abszolút baromságokra csak megállsz egy pillanatra elkezd minden vibrálni körülötted élvezed a kiállást belegondolsz milyen jó ez a party aztán beindul a fasza küldős zene és pörögsz pörögsz mosolyogsz meg haverkodsz.
de a legjobb partyk akkor is nyáron vannak fasza házi vagy tóparti buli ahol techno techhouse meg progressív szól mindenki készen van vagytok vagy 30-40-en csak szűk barátikőr fiúk lányok vegyesen béreltetek hang technikát vagy 2000w-ot ..és... reggel megnézitek a nap felkeltét egy kis chill-out majd bekaptok egy kis cummót és mehet a party holnap reggelig:))) Bye all!!!!


Előzmény: crystira (70.)
magellan e-mail | 2004-03-10 21:15:31 | 72.
Elnézést a helyes írási hibáért!
Sz


Előzmény: magellan (71.)
magellan e-mail | 2004-03-10 21:13:53 | 71.
Sióka!Ha, nem gáz írtam E-mailt!

Előzmény: crystira (70.)
crystira e-mail | 2004-03-10 15:15:50 | 70.
Szia!!Ma jutottam el odáig hogy teljesen a vasárnapon vagyok!!!Innentől nekem nem mondhatják...háát akkor maradunk,ILYEN INNENTŐL NINCS!!:)))OTT A HELYEM:))
Durantani??Egy két gondolatom van a szóról,de inkább nem irok hülyeséget!!Igy mi nem használunk "erre fele" semmit....bocsika!!
Összefutunk??Ez okés,csak háát annyi ember között szúrja ki a másikat az ember!!:)))
De proba cseresznye.....:))
Amugy szimpi a gondolat meneted,most komolyan!!
Lassan olyan mint ha e-mai-leznénk csak nyílvánosan:))
Lehet,hogy ezt inkognítobban kellene folytatnunk...és még talán jobban is megismerhetnénk a másik személyiségét,nem mint hogy ha zavarna igy a dolog...csak lehet mások rajtunk "kattognak":)))
Gondolkodj el!!!
puszika


Előzmény: magellan (69.)
magellan e-mail | 2004-03-10 13:55:25 | 69.
Helló!!!Lényeg a lényeg vasárnap szem és fül tanui leszünk egy hihetetlen techno bulinak!!!!Addig is lájtos pihi van!Különben szoktál durrantani?Nem sokára eljő a mi napunk is!Remélem a buliba össze futunk!:-)

Előzmény: crystira (68.)
crystira e-mail | 2004-03-09 21:09:52 | 68.
Szép estét!!!:))
Örülök,hogy tudok "okosat" írni!!!Elég "zúzás" lesz az tuti...IMÁDOM az ilyen bulikat:))
Én azért csinálom,mert jóóóó és kell nekem,imádom ahogy az érzés átmegy rajtam,ahogy megélem az egész zenét,"partyt":))
Én igazán utóljára szilveszterkor buliztam...5 bulim volt decemberben és éléggé besokaltam....a két rosszulétemet nem is említve!!Ugy gondoltam ideje pihizni mert a vágy nem volt akkora....és tudtam ha újra megyek nem lesz leállás!!Háát bírtam durván 1.5 hónapig persze nem voltam buliban,de háát minek tagadjam meg önmagam....feltöltödtem és újult erőővel térek vissza a zene világába!!Igy ujra köztetek!!
Imádlak tikteket:)))
Persze kisebb bulik voltak,de azon nem voltam olyan "nagy fogyasztóó",csak diszkréten....de most
ahogy kell megadom a módját!!!:))Tehát Veled vagyok magellan!!:)))
puszika


Előzmény: magellan (67.)
magellan e-mail | 2004-03-09 14:41:45 | 67.
Hali!Így van ahogy mondod! De ha jó az embernek miért ne tegye, ez az emberi természet!A buliba majd bővebben!Az a kérdés, hogy hogy fogunk összefutni!?Vasárnap kőkemény zúzás lessz a program, főleg, hogy két hónapja nem voltam buliba!TECHNO FOREVER :-)
crystira e-mail | 2004-03-09 07:25:13 | 66.
Jóóó reggelt!!
Húúha gyorsan reagáltál "írásomra":))Ez igen...teljesen értem mit akarsz mondani!!Látod ez is egy külön flash,hogy félszavakból is simán megértjük egymást!!Mi nem is igazán tudunk,sőőőt semmit sem tudunk a másikról mégis totálisan megértjük hogy smint vanak a dolgaink!!Én épp így vagyok a fogyasztásával!!!Én nekem jóóóó és nagyon "tökéletes" vele az életem,vagyis nekem megfelel ez az egész,de ha csak megtudnám hogy a hugom is művel valami hasónlót,háát az Isten legyen ott akkor....komolyan!Nem önzöségből nem szeretném hogy a tesom pl-ul fogyasztóó legyen hanem mert nem akarom ugy látni mint magam!!Csak az az érdekes az egészben,hogy ha nekem jóóó valami,miért nem szeretném hogy annak is jóó legyen akit szeretek???Érdekes meglátás:))Talán mert nem akarom hogy olyan legyen mint ÉN!!!
eZ VALAHOL KIÁBRÁNDÍTÓÓ,AKKOR NEKEM MIÉRT FELELMEG TÖKÉLETESEN??:))
Amugy nem kell mesélnem az egész hátulütőjéről...vanak jellemben,személyiségbeli és tartás beli megcsuszásaink..ki-ki,hogy tudja kontrolálni!Ha valaki megcsuszik a lejtőőn igen nehéz kimászni!Én bár azt hiszem semmi gond egyszer-kétszer "megcsuszok".....nincs gond hisz már kint vagyok!A nagy szart..csak ideiglenesen megálltam a "lejtőn",de hol vagyok hogy kimászak belőőle!Én elfogadom hogy igen fogyasztóó vagyok és nem mondok le a bulikról és minden egyébbről hogy "NORMÁLIS" ÉLETEM LEGYEN!!éN EBBEN ÉRZEM JÓÓL MAGAM ÉS AMEDDIG EZT NORMÁLIS KERETEKKEL TUDOM CSINÁLNI ADDIG FOGOM IS....
O.k szívesen megdumálhatjuk ezeket a dolgokat!!!
Már csak pár nap is itt egy nagy buli!!:))
Tuti fool kész leszek....már hiányzik ez az egész és a ZENE világa!!!:))
Legyetek jóóók


Előzmény: magellan (65.)
magellan e-mail | 2004-03-08 15:47:14 | 65.
Hello crystira!Ez így van ahogy mondod, de én nem nagyon emlékszem a zenékre csak arra ami nagyon megfog!Szerintem a party-zok 98%-a kajál valamit bulikban és ezt meg is értem hiszen zene az kell hozzá és olyan társaság van akikkel el lehet beszélgetni meg segít a cumó az ismerkedésben, beszélgetésben és annyira hihetetlen emberekkel lehet megismerkedni, hogy csak ámul és bámul az ember, hogy te is party-kra jársz?!(Pl: multkor egy 27 éves tervezövel ismerkedtem meg, vagy azutáni bulin egy 34 éves családos emberrel!)Buliba nagyon jó a cumó mert azokat az érzeseket hozza ki az emberből amiket a szürke hétköznapokban nem tud megvalósítani és nincs jelen!De aki nem probálta ne is probálja mert neagyonjó de mégis rossz!Könnyen meg teccikneki és onnantól vége!Elkezd csunyán fogyni az ember, ropognak a csontjai és idegileg tönkretesz, de aki csinálja az viszont olyan élménnyekkel lessz gazdagabb hogy hihetetlen!De amit írtam az nagyon csak a lényeg erről nagyon sokat lehetne beszélni!Lényeg a lényeg az alkoholnál 1000 szer jóbb és 5-6 éven belül át is veszi a szerepét!Ha gondolod crystira buliba beszélgethetünk egyet!
crystira e-mail | 2004-03-08 13:21:23 | 64.
Sziasztok!Üdvözölek magellan...én ott leszek 14-én....!!Én is a "durvább" zenéket szeretem igazán,és van benne valami,hogy nem hívnak "erősebben" játszóóó dj-et!!Azonban a cucozásodhozz füznék valamit,mert nem értek egyet veled!!Az okés,hogy máskép éled meg a zenét velük és nekem hozzá tartozik az ilyen bulizásomhoz,mert a kettő SZERINTEM együtt az igazi,azonban nem értek egyet azzal a kijelentéseddel,hogy utána nem emlékszel rá mit "hallgatál"!!Nagyon sokszor tapasztaltam magamon,hogy egy-egy buli után akkár több héttel is....ha csak zenéket hallgatunk vagy egy másik "partyban" vagyunk feltudom idézni,hogy elötte egy buliban élveztem és hallgatam annak kellemes hatását!:)) Vagyis ha csak hallásról is de beugrik....!Nem untatnál ha kifejtenéd a "fogyasztos" témakört,mert szívesen meghallgatnék erről másokat is!!
Ti hogy gondoljátok??Miért kell nektek maga a "SZER" (persze aki csak fogysztja:))
Ezen én már gondolkodtam....és meglepőő volt!
Az egész egy bulival kezdődöt(milyen meglepőőő)
tudták,hogy még semmi tapasztalatom az egészben,de IMÁDOK táncolni!!Csak hogy birjam szusszal az egész bulit...a kezembe akadt egy pici kerek inkább gyogyszere hasonlítóóó "anyag"!Ebből baj még nem lehet...gondoltam!Komoly hatással nem is igazán volt rám...ha ezen múlik késsőbbi jövöm háát nem nagy esélyt látok fogyasztásában!!4 óra alvás után másnap egy ujabb buliba csöpentünk Körös Napok néven!Ott egy tuti kis helyet találtunk ....3-4 órát "tisztán" végig nyomtam és végsőőő kifáradásomban kértem hogy szerezenek egy ex-et,hogy birjam még egy "kicsit"!Csak ezen szándék vezérelt,mikor megkaptam óhajom tárgyát...
tovább folytatam pörgésem és valami olyat tapasztaltam amit eddig még nem....az elötte lévön bulin szerzett menyiség a mostanival találkozva teljesen máskép világítota meg a ZENE VILÁGÁT!!:))
Elöször az akartam hogy bírjam és csak "talán" legyen egy kis ÉRZÉS is,majd mostanra(persze már egy ideje)odáig jutottam,hogy leszarom meddig birom (hiszen a ugy is fogom bírni...)a lényeg hogy legyen ÉRZÉSEM A ZENÉVEL!!
kÉPES VAGYOK ELGONDOLKODNI AZON,HOGY HA NETÁN NEM IGAZÁN JÖNNE ÖSSZE A "LÉNYEGES" (cucc) része képes lennék elcsusztatni a bulit!!Akkor már nem a zene motívál??Valahol már nem,DE kell a zene ebben a stílusban,vagyis IMÁDOM A TECHNOT!Melyet én ilyen formában szeretek átélni...olyan mint a "disco"-soknak az alkohól!:))
Más az egész alapból...én pl-ul már nem járok "normális" helyre egyszerűen nem tudok lemeni..az a sok alkoholista bunkóóó!Más a légkör is NEKEM NEM HIÁNYZIK AZ AZ EGÉSZ!IMÁDOM ami egy techno vagy "kábszeres":)) bulin van,az emberek normálisak és teljesen máskép állnak egymáshoz...a lényeg nem az hogy kit viszek ki a kocsimhoz és hogy ez is meglegyen a ZENE MOTÍVÁL "MINDENKIT"!
a LÉNYEG,hogy egy JÓÓÓ BULIBAN legyünk együtt ...
az egésznek teljesen más a feeling-je és nekem ez kell!ennyi


Előzmény: magellan (63.)
magellan e-mail | 2004-03-07 17:29:03 | 63.
Elöször is sziasztok!Most regisztráltam magam és olvasgattam a szövegeket de 1-2 szöveghez lenne pár szavam, de tisztázzunk annyit, hogy nem akarok senkit megbántani meg ilyesmi!A téma ott kezdődik, hogy minden ember más és más tehát más zenét is hallgat, régen én is megvoltam őrülve Rushért de egy kicsit durvább irányzat felé haladtam!Rush egy teljesen más zenét játszik mint a többi techno dj és ezért szeretik annyira meg a másik,hogy azért istenítik ebben az országban mert ő az eggyetlen aki durva zent játszik és EL HÍVJÁK az országba! Más is nyom keményet sőt keményebbet de őket nem hívják zenélni tehát nincs más mint Rush!Bogyós témához annyit, hogy nem minden ember ugyan olyan!Én is kajálok bulikba de mértékkel és nem azért, hogy felvágjak vele hanem mert abban a pillanatban mikor kész az ember jobban értékeli a zenét, de sajnos utánna NEM emlekszik rá és mivel én techno fanatikus vaygok és idegesít ha egy zenét nem tudok meg jegyezni ezért gondolkodom rajta hogy befejezem a dolgot!Külömben erröl a témáról nagy sokat lehetne beszélni de senkit nem akarok untatni ezért inkább befejezem!(A helyesírási hibákért elnézést kérek) Különben jön valaki a Complex-be 14-én?
Buba e-mail | 2004-03-05 15:40:00 | 62.
Sziasztok TECHNO____End____HARD TECHNO kedvelők!Robbie Rivieras kedvelők vannak?Hu basszus nagyon bullantós kedvemben vagyok épp a Cosmic Gate-t__________________________________(NO MOORE SLIP)____________________________című számát hallgatom és már lassan megvadulok.Ez a zeneműfaly 1 életérzés már a neve is durva TECHNO,De csak Nekünk TUCCEREKNEK!-Igy van Skacok??Vagy pl.Alex Butscher______________________Swet Dream_________________________!Nagyon Blade!A büdös rockerek huzzanak a bús Picsába mocskos baszatnékok!_____________Cső----------------(Universum Pulsat)
djgreg e-mail | 2004-02-26 20:55:42 | 61.
Na végre valaki aki szereti az ilyen muzsikákat is, azt hittem már nem is találok ilyet. Gondolom a nevedből ítélve Hawtin-t bírod?
Előadók közül nálam Alter Ego az egyik befutó, meg még vannak egy páran.
Te dj is vagy, vagy csak zenepárti?


Előzmény: plastikman (48.)
crystira e-mail | 2004-02-24 13:24:18 | 60.
Aranyos vagy!!!:))
Ne huzzd fel magad ilyen embereken,nem éri meg!!!!
Egyet értek veled nem lehet meg unni azt amit IMÁDSZ!!Amugy meg nem hiszem hogy valaki nem veszi észre ha valami iszonyatosan szar,ugyan akkor tényleg lehetnek akkora "balfaszok",hogy
elhiszik ez minőségi,tuti zene,de az annyira van itt ebben a műfajban mint én a rock-ban!!!!:)
Vagyis bármit megvesznek...azok pedig megis érdemlik!!Húúúú lassan itt vann márc.13-14 már nagyon ott lennék,tudom hogy mivár.....!:))
Nektek Szép hetet és legyetek jóóóók
puszi


Előzmény: migyesz (59.)
migyesz e-mail | 2004-02-18 17:25:55 | 59.
Na ide figyelj búspöcs van aki lassan 10 éve hallgat Hardcore-t Techno-t és nem unja de hidd el ha szart hallok akkor nálam nem lessz hosszú életű, de ezzel szerintem sokan így vannak ja és minek irsz egy olyan forumba ahol falvány lila pukid sincsen arról ki mit irtak 5 sorral lejjeb Ennyi!!!

Előzmény: Atyaúristen (58.)
Atyaúristen e-mail | 2004-02-18 12:56:45 | 58.
Ez tetszik! Ti könyvből olvassátok, hogy mi a jó, meg a nem jó zene? Én már egy rakás szar zenét adtam el úgy, hogy csak CD borítót cseréltem.
Az meg tök mindegy, hogy mit hallgat.Az a fontos, hogy a többség azt mondja, hogy EZ A JÓ, ÉS EZT KELL HALLGATNI. Én igy szoktam eladni a 10 perc alatt gyártott szemeteimet.
És még REASON sem kellett hozzá. Az a süketeknek van kitalálva.Más Loop-jaival könnyű villogni...

calman e-mail | 2004-02-17 17:11:40 | 57.
Hi Cylicon!
Elég bátrak voltunk és Makatont elhívtuk kishazánkba:)
Fehérváron egy darabig biztos nem felejtik el a nevét!
üdv:calman


Előzmény: cylicon (22.)
migyesz e-mail | 2004-02-16 20:13:15 | 56.
Még csak anyit HÁJPERSZPÉSZ !!! TUCI TUCI TUCI TUCI TUCI TUCI TUCI TUCI TUCI ...
migyesz e-mail | 2004-02-16 19:18:43 | 55.
Üdv. mindenkinek! Hát igen sokszor felmerül a kérdés, vajon muszáj-e cuccozni egy fasza partyn?
Szerintem aki, azért meg el egy ilyen partyra hogy cuccozon az inkább maradt volna otthon. Szerintem mindenki egy jó partyba azért megy, hogy jó érezze magát és ha neki ez csak úgy meg hát üsse kő bánnya kavics :)) Hagyuk Rush-t van a gépemen 10 GB progressív meg 5 GB techno DE RUSH NINCS!!! (vajon miért:))voltam Patakon Westbam-on (Mayday party)nagyon jó volt. Meséljen már nekem valaki aki ott volt Deep Dish-en PLZ!Pá!

crystira e-mail | 2004-02-16 14:14:01 | 54.
Sziasztok!!

Arisztotelész ne érts fére én nem nézem le és parasztnak sem tartom a Rush imádokat!!!Valahol én is az vagyok(már mint Rush imádóóóóó)......a meglátásaid tetszenek és egyetértek,de az zavar az egészben hogy csak őt kötik a technohoz!!!!!Nem ő alapította!:)) ezért ne velekössék össze!!!Vagyis a techno ne Dj.Rush-t jelentse!Ok??:))
A Kecskeméthez annyit,hogy szép lene ha igaz lenne,de egy olyan hely sincs ott ami alkalmas lenne erre a "célra"!:))
Amugy egy tuti hely Kecsooooo


Előzmény: arisztotelész (50.)
h-moto e-mail | 2004-02-16 10:19:25 | 53.
Üdv! Én úgy tudom szeptemberben v októberben eljön Kecskemétre /remélem/. h-moto


Előzmény: Smiley-baby (13.)
h-moto e-mail | 2004-02-16 10:12:20 | 52.
Szia! Nem tudnál oldalakat ajánlani ahonnan Hyperspace albumokat lehetne letölteni? Köszi! h-moto

Előzmény: Techno Baby! (26.)
h-moto e-mail | 2004-02-16 10:09:34 | 51.
Hali!Szerinten Náksi & Brunner sem szar csak rosszak a meglátásaid!

Előzmény: arisztotelész (43.)
arisztotelész e-mail | 2004-02-15 19:40:30 | 50.
semmi baj!
rushra visszatérve szerintem attól nem kell utálni őt és lenézni azokat, akik őt tartják a legjobbnak - mert sok ilyen van - mert híres és nagy név! az nem azt jelenti, hogy ők más dj-t nem szeretnek! úgy vagytok vele, ha valakitől megkérdezitek, hogy ki a kedvenc dj-je és rush-t mond, akkor az már hülye paraszt? igazán tökéletes dj nincs, mert mindenkinek van olyan pillanata, amikor nem sikerül úgy "összetennie" a zenét, hogy az tökéletes legyen vagy az előzetes elképzeléseihez hasonlítson vagy esetleg teljesen ugyan az legyen! én azokat a részeket szeretem a technoban, amikor olyan igazán nagy 'reszelés-zúzás-ütem-ritmus-basszus-dübörgés-pörgés' van! az nem a kedvencem, amikor ellightosodik egy kicsit, mert imádok tombolni és pörögni. persze ezt a 'nem annyira reszelés-zúzás-ütem-ritmus-basszus-dübörgés-pörgés' alatt is megtehetem, de nekem az jobban fekszik, ha 'reszelés-zúzás-ütem-ritmus-basszus-dübörgés-pörgés' van! értitek?
és rush igenis jó dj, és nem azért írom, mert mindenki azt írja! a saját vélemény a fontos, mert akinek nincs, annak nincs lelke!


Előzmény: crystira (49.)
crystira e-mail | 2004-02-12 12:36:35 | 49.
Bocsás meg arisztotelész....nem neked szántam,csak ugy álltalánosan írtam(mindenkinek)
Ha igy nézük akkor te sem valami bőven válaszóltál anno az én "írásomra"!:))
Csak a zenei ízlésedet fejteted ki valamelyest!!
Amugy jó az ízlésed!!:))
Amugy az előtem lévőőő íráshoz annyit fűznék,hogy vannak ugyan olyan közismert dj-k is mint Rush.....


Előzmény: arisztotelész (47.)
plastikman e-mail | 2004-02-11 15:21:52 | 48.
Rush most nagymenő ...a 15-16éveseknél! Régebben én is meg-meghallgattam,de igazából most a sötétebb mélyebb vonal ami dominál nálam!
Egyébként meg sok dj van aki olyan zenét játszik mint ő,de hát ők annyira "nem ismertek" ugye?!
:D

arisztotelész e-mail | 2004-02-11 14:42:23 | 47.
de ugye ezt nem nekem írtad, csak véletlen az én írRUSHomra válasz???

Előzmény: crystira (46.)
crystira e-mail | 2004-02-11 14:31:16 | 46.
Szép napot mindenkinek!!

Nem fogjátok elhinni,mi vágot a falhoz ma a suliban....a kezembe került egy újság és szokásomhoz méltóan az órán olvasgatom,mikor a végefele egy cikkre lettem figyelmes!Mi állt benne?A drog volt témán...,hogy a mai világott és társadalmat ez alkotja meg és írányitja "ciki" ha valaki "tiszta",vagyis mi kiközösítjük őket!!!!!!!!!Ezek nem normálisak,pont forditva van minden,ha valaki ,vagy valakik megtudják hogy netán olykor-olykor cucozol akkor rögtön mint egy leprást ugy kezelnek!Havonta egy-két buliba járunk és nincs a hétköznapokra kimondott "helyünk"(bár ezt bevállalni?)!!Mi alkalmazkodunk és ők pampognak,ha netán egy 10 percet szeretnél hallgatni valamelyik számból???Ilyen cikk után elgondolkozik az ember!!!Szegény szülőő meg teljesen beparázik,hogy az őő kicsi "fia",hova sülyedhet...!Teljesen jogtalan és nem valós cikk volt,ráadásul központnak nem a marihuanát,hanem a szintetikus szereket nevezte meg....hol él??Totálisan lejött,hogy csak is egy laikus irhata az egészet....


Előzmény: arisztotelész (45.)
arisztotelész e-mail | 2004-02-10 11:58:02 | 45.
én szeretem carl coxot és chris liebinget nagyon nagyon nagyon! más nem nagyon szól otthonomban! de rusht is szeressem, mert ő is nagyon king zenét játszik!!! meg dave clarke is sztem!

Előzmény: crystira (44.)
crystira e-mail | 2004-02-09 12:34:24 | 44.
Sziasztok!

Jó a meglátásod djgreg!!:)
Én is ugy vettem észre,ill.-ve tapasztalom,hogy Rush túl nagy központott kapot,pedig lehet hogy sokkan még csak nem is igazán hallotak tőle semmit!
Én ismét ismétlem önmagam,nincs bajom vele és szeretem amit csinál,de nem annyira "nagy",mint ahogy egyesek beállitják....ott van pl.John Graham
Chris Liebing,Sander Kleinenberg,Corvin Dalek,Carl Cox,és még sokkan mások is....akik ugyan olyan jók lehetnek,csak mert a többség Rusht isteniti ők már túl cikkik lenének???
Szerintem érdemes lenne másokat is meghallgatniuk,hogy tudjanak visszonyítani.....
Mondjuk én beszélek,a következőő dj akiknek a bulijára megyek éppen Rush!!:)
Azonban én nem zárkozok el a többi djk-től sem...
imádom a kicsit lightosabb műfajt is,néha szükség van rájuk is....
Mindenkinek más jön be nem egyezhet az ízlésünk és lehet hogy nem a saját igazunkat kellene itt bizonyítani hanem elfogadni a másik beállitodását...de akkor nektek sem kellene folyton Rushról áhítoznotok!!Legalább egyszer szakadjatok el tőle....


Előzmény: djgreg (42.)
arisztotelész e-mail | 2004-02-05 20:31:02 | 43.
rush a legjobb, nem tudom, mit ajnározzátok agyon náksit meg brunnert! azok gyenge szarok!

I adore rush!!!
és chris liebing sem semmi!!!

djgreg e-mail | 2004-02-01 19:26:28 | 42.
Hi!
A cuccos részével tökéletesen egyetértek veled mert ez valóban így működik.
A zene az valóban szubjektív, de a minőség megint egy más dolog, pl. lehet hogy valakinek nagyon tetszik mondjuk egy gyönyörű keletnémet trabant kombi de attól függetlenül tisztában van vele hogy nagyon silány minőség.
Nos ugyanez a helyzet Rush-al is, lehet sok mindenkinek tetszik, de lényegében mindenki tudja hogy amit produkál mint dj rendkívűl csekély hozzáértésre vall, egyszóval szar minőség.
Én speciel még pontos mixet soha nem hallottam tőle, meg gyanítom hogy már nem is fogok, mert aki ennyi idő alatt nem tanult meg zenélni az már soha nem is fog.Ja a másik dolog vele kapcsolatban, mindenki azt ajnározza hogy ő az amerikai "sztár" Dj, miközben amerikában még soha nem is hallottak róla meg nem is fognak.
Üdv:
Greg


Előzmény: crystira (41.)
crystira e-mail | 2004-01-29 16:32:14 | 41.
Üdvözlök Mindenkit!

Belenéztem az előzményekbe,hogy valamelyest képbe legyek....(a hiányokért előre is bocs)
Nagyon tetszik a hozzá állásotok djgreg és cylicon!:)
Én még csak kostólgatom a technon belüli "különbségeket"....,de ugy érzem ez az ami igazán nagy HATÁST gyakorol rám!!:)
A társaságom nagy része "sajnos" progressives és ők tőlük valahogy távol áll ez az egész...
én nem mondom hogy rossz amit hallgatnak,mert én is szeretem sőőőőt ilyen bulikba is járok,de a kettőt teljesen máskép élem meg....
cyliconnal teljesen egyetértek...manapság teljesen "felkapott" lett ez az egész és ha meghallják hogy techno...rögtön a spuri+ex..+DjRush jön be nekik!!!Ez olyan....
nem is találok rá szavakat!!
Nem féltékenység és önzöség miatt zavar hogy "IMÁDJÁK A TECHNOT" ha nem,mert sokkakon látszik hogy 1-2 óra után már szenvednek semmi "láng" nincs a szemükbe és egy "party" után csak annyit mondanak...jó sok volt a spuri,a bogyoo,Te mennyit ettél??Szinte versenyt csinálnak a fogysztásból...és hol említik a zenét??Eszükbe se jut,a lényeg számukra hogy ott voltak és cuccoztak,gondolván ettől milyen mennők!!Ha tényleg ez lenne az "élete",akkor talán azt sajnálná,hogy 10-kor azt mondják kapuzárás...s ha felfogja mi istőrtént,amit képtelenség egy "fantasztikus" buli után!!:)))
a megelégedetséget láthatjuk....
Háát megprobáltam valamelyest kifejezni gondolataimat...remélem értitek mit akarok mondani....
DjRushoz annyit....(mivel látom elégé "központi" kérdés!:) )
Elég jól játszik,sőőt...de sokkan mások is akadnak akik talán még őt is felülmulják...
(minden dj csinálhat egyszer "fantasztikusat")
Ezzel én sem "fikázom",mert gyüjteményemben ő is megtalálhatóóó!:))
Azonban Timo Maas,Carl Cox,Liebing,Jay Cortez.....és sokan mások is igen ott vannak....
Tehát mindenkinek megvannak a kedvencei és ez igy szép...
Ez voltam "én"....(kiváncsian várom véleményeteket...)
Legyetek jók..és mindennel csak okosan!!!:)
puszi


Előzmény: djgreg (40.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.