Click to Visit
Club - TECHNO
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  

djgreg e-mail | 2004-01-14 20:03:02 | 40.
Hát te is idetévedtél? Nehogy még te is védd azt a tehetségtelent. Bár tudom hogy te nem utálod annyira mint én, de nem tehetek róla nem tudom elviselni az ilyen szinten balfasz dj-ket. Üdv
Freezer e-mail | 2003-12-30 19:49:01 | 39.
Greg vigyázz a Rush gyalázással mert meglincselnek! Rush a király! :)) Üdv a többi kanizsainak is, mindenkinek BUÉK!
veRYHARD(wier) e-mail | 2003-12-23 19:23:49 | 38.
MAJDAL: április 3
A legjobb szerintem a Prodigy, Scooter, Rush, Carl Cox.


Előzmény: publik (36.)
osza e-mail | 2003-12-10 17:00:33 | 37.
RUSH RUSH RUSH RUSH

Előzmény: Burman (7.)
publik e-mail | 2003-12-09 14:20:31 | 36.
háááát greg nem tom én megmondom a frankot 15 éves vagyok egy éve járok bulizni tom nem sok idő ....
de a zenei stílusom technon belül sokkal szétterjedöbb mint a legtöbb barátomnak (akik pedig 17-22)szoval én vágom milyen tipikus "14 évesekre" gondolsz de ne álltalánosíts mer nekem is ugyanolyanul jol esik a bulizás ugyanolyan élvezett a zene mint bármelyik 20 évesnek Rush - rol osztom a véleményedet zenéje nagyon egyszerű de pl. szigeten eléggé komolyatt alakított mer szerintem ő egy igazi showman ezért szeretem de a zenéje se rosz bár viszonyitva nagy nevekhez mint pl sven väith stb. elényészö szerintem viszontegy ilyen showman is kell néha (engem felhuz)tecno baby neked csak gratulálni tudok !!

Ja Greg ha tudsz szolgálni a 2004-es maydayröl infot azt megköszönném(line-up,stb..)
pls irj mert kiváncsi vagyok hogy minden 14-15 évesről ez - e a véleményed NA CSŐ


Előzmény: djgreg (24.)
Partyarc e-mail | 2003-11-22 16:59:54 | 35.
Csa! Már régóta érdeklődöm a műfaj iránt, de eddig csak otthon meg egy-két kisebb partyn tudtam hallgatni és zúzni rá, a szüleim barom ságai miatt, pedig már 17 vagyok. Dec 6.-án lesz az első nagy party-m, most mindenképpen elmegyek a haverokkal, akik már elég régóta járnak. Ezután a party után nem lesz megállás, az összes nagyobb party-n ott leszek. Ja egyébként Sven Vath, Jeff Mills, Liebing, Umek és Speedy J a KIRÁLYOK!!! De Igor, Hot Xés Jay Cortez se semmi.
djgreg e-mail | 2003-11-04 15:44:51 | 34.
Köszönöm szépen a dicséretet.Hol hallotad a mixeket?Ha kell,küldök újakat szívesen,csak 1 mail-t a címeddel.Mondjuk azt nem mondom hogy azokon túl sok friss zene lenne,de ennek nem az az oka hogy nem tudnám megvenni őket, hanem az hogy a mai új zenék nagy része kukába való szerintem.Inkább begyűjtögetem a régebbieket amik már nemegyszer bizonyítottak.Most nemcsak az úgymond "sláger"ekre gondolok hanem az igényesebb inkább csak a szakmán belül megbecsült zenékre.Nameg a jó kis törtekre.Az asszimetrikusokat mondjuk túlzottan nem kedvelem bár azok közül is van egykét jó darab.Na mind1 ha gondolod küld el a címed és küldök cd-t.
Üdv:
Greg


Előzmény: cylicon (33.)
cylicon e-mail | 2003-11-03 18:24:27 | 33.
alternative,continous néven hallottam pár mixet amit 1 kanizsai dj kreált greg néven,innen gondoltam,lehet,hogy Te vagy az.de ezek szerint igen:)naszóval igy már minimálisan hozzá tudok szólni munkásságodhoz,és szerintem nagyon korrekt dolgokat raktál ott össze.bár talán nem mai darabok a fentebb említett remekek:),mindenesetre tényleg tetszettek.(ennyit a nyalódumáról:)jó volt hallani a chrislíbling féle analogon+miegymás mellett pl.dj hell dominatrixát is,szóval sokrétü,korrekt az egész kis mix,meg a társai is.
djgreg e-mail | 2003-11-02 20:57:52 | 32.
Sajnos mondd,mert ott lakom,bár meglehetősen útálom.Miért,te is kanizsai vagy?Vagy környékbeli?Most már kiváncsian várom válaszod.Mindig örülök neki ha ráakadok egy kolegára.Netalántán ismerjük is egymást?
cylicon e-mail | 2003-10-30 10:20:28 | 31.
NNna.Mr.Greg,lenne 1 kérdésem:egészen véletlenül nem mond önnek vmit az,hogy nagykanizsa?
djgreg e-mail | 2003-10-23 19:39:42 | 30.
Dear "Techno" Girl!(jó a neved),az hogy ott voltál minden hyperen mindenekelőtt nagyon menő és felemelő dolog,de közel sem jelenti azt hogy ott kellett volna informálódnod a techno zene egészéről meg az összes előadójáról.Mert ez nem így van.Sőt, ami a Hyperen megy az csak egy nagyon kicsi töredéke a világ techno zenéinek és előadóinak.Én bevallom őszintén nagyon kis részét ismerem csak ezeknek a művészeknek mert például nem tudom hogy teszem azt az Usá-ban vagy Japánban ki vagy mi a legmenőbb ezen a téren(ez nem azt jelenti hogy nem ismerek onnét előadókat mert vannak nagyon ismertek mint pl.Dj Shufflemaster Japánból,vagy Dj Rolando az Usá-ból)csak nem tudom hogy az ottani emberek mit hallgatnak,mit szeretnek ebben a szcénában.De ami itt megy közép Európában arról azért van egy átfogó képem.És tudom hogy nem mindenkinek lehet ismerős mondjuk Joel Mull neve, főleg a rockereknek nem,de szerintem akit Techno Girl-nek hívnak annak kötelessége lenne tudni.Hacsak nem divatból lett ez a neve(gyanítom itt ez történt).De ha már vetted a bátorságod és ez lett a neved, legalább ne fikázd le azokat akiket nem ismersz, mert ahogy kolegám Cylicon is mondta nem csak a hyperes plakátokból áll a techno.Amúgy ebben a kedves topicban,ahogy én átlagban kivettem Rush az isten(nehogy megint megsértődjön valaki, nem akarok személyeskedni, ezt a következtetést abból vontam le hogy a bejegyzések többségében ő van középpontban mint isteni "techno" khm "Dj").Na nem vitatkozom, meghagyom ezt a prímitíveknek.Ja és kösz hogy lekishülyéztél igazán jólesett,gyanítom te most szerzed meg a hatodik diplomádat, igazam van?

Előzmény: Techno Baby! (26.)
cylicon e-mail | 2003-10-17 09:25:28 | 29.
greg,teljesen igazad van abban is,hogy sven väth minden szempontból üti rusht,de ő szerintem amugy is mindenkit ver nagyon magasról:))techno babynek üzenem,hogy talán nem csak a hyper plakátokat kellene figyelni,akkor talán ismernél más neveket is.no mind1.
cylicon e-mail | 2003-10-17 09:16:46 | 28.
na.hát elöször is bocs greg a hirtelen felindulásból elkövetett fikázásért,nem lehordani akartalak,most már látom hogy nagyon is vágod a dolgokat,végre valaki.független a külföldi partiktól a hypert én akkor is jó rendezvénynek tartom,minden hibája ellenére.ami a 14 éves korosztályt illeti,már nincsenek ám azok annyian,mint egy ideje,legalábbis én 1re kevesebbet látok hála istennek.amugy az osztrák közönség a magyarral szemben elég szar,szóval más a hangulat is ott.ami rusht illeti,még1x mondom,nem szeretem kimondottan,csak buliban,és tökéletesen igazad van,nem túl technikás egy arc,és soha nem sorolnám a legjobb djk közé,soha nem volt a kedvencem.Ami a zenét illeti mondjuk egy hyperen,már nem igazán a döngölésről szól az sem ám...legalábbis júniusban tiga volt a vendég,na most ő nem kimondottan zúz...bajban is voltak a sípolós pumpálós arcok rendesen:)most meg johannes heil+cristian vogel volt,na rájuk se foghatod azt hogy primitív zenét játszanának.szóval szerintem egész jó irányba fordult az egész hipertér dolog.Igort meg nem a technikájáért szeretem,hanem úgy az egészért amit+ahogy csinál.Úgy értem,én speciel imádom az agymorzsoló zenéket,szóval nekem nagyon bejön amiket feltesz,de ez mondjuk az én magánügyem.ne érts félre,nem csak az ilyen brutál zenék jönnnek be,az egyik kedvenc zeném a fisherspoonertől az emerge,szóval sok mindenre vevő vagyok az elektronikus zenén belül,imádom pl. az elektrót is.ami a drogokat illeti,hát én azt mondom,hogy amíg azok eszközök,addig no problem,de ha már a drog a cél egy bulin,akkor inkább az ilyen arcok maradjanak otthon,ott is lehet dobni.akik meg kürtölik itt a nagy tisztaságot,azoknak meg üzenem,hogy igen,én is imádom a zenét,éjjel nappal hallgatom otthon,odafigyelek rá,kiváncsi vagyok ki milyen technikával játszik,de ha bulizok,akkor azért megyek hogy pár órára totál felszabadultan áttáncoljam az egész éjszakát.naszóval ennyi.Greg,örülök hogy végre egy normális arc is irkál ide,akinek van fogalma róla és tudja is hogy mi az a techno.amugy üzenem minden pokémonnak,hogy a techno zene az nem arról szól,hogy dj.rush+szotyi+spuri+azt döngölés.az ilyen arcok miatt lesz egyre szarabb az egész atmoszférája ennek ez egésznek.
highend e-mail | 2003-10-13 17:24:36 | 27.
A kifejezésed szar!!!! Nem minden hülye halgat RUSH-t, mert én nem vagyok "hüle".
Hallottál már Daylan Drazen-ről. Tiszta Rush Ő is csaka nem annyira ismert.
Náksiék meg egy ZÁK FOST sem érnek.


Előzmény: Flashh Gordon (17.)
Techno Baby! e-mail | 2003-10-12 16:08:30 | 26.
Mi a faszt gondolsz te kis hülye???????asszed,hogy csak azok a jók akiket a fórum fele nem is ismer?én pedig szinte minden hyperen ott voltam és a negyed részéröl nem hallottam azokból akiket te itt összehordtál!erröl csak Ennyit!!!!!

Előzmény: djgreg (19.)
djgreg e-mail | 2003-10-11 21:28:45 | 25.
Az első beírásomért meg bocsánatot kérek mindenkitől akit megsértettem,csak nagyon feldühít egyesek gyöpös látásmódja a techno-val kapcsolatban (idézem"DJ.RUSH ő a király és senki más a többi mehet a faszba.Értem hülye gyerekek!!!!!!"drogos).Na erről ennyit.Szóval elnézést.


djgreg e-mail | 2003-10-11 21:24:39 | 24.
Először is Sven Väth az egyik kedvencem.James Ruskin meg a Surgeon se rossz.Mindegyiktől van jópár lemezem.Azt meg nem hiszem el hogy te voltál normális techno bulikban ausztriában és németországban és ennek ellenére remek színvonalas partinak tardod a hypert,és igor meg egy király dj.Most nem baszogatni akarlak de hasonlítsd össze először is az embereket.Hyper 14 év átlagéletkor.Másodszor hasonlítsd össze a technikát,Hyperen a hátsó hangfalból kb fél másodperccel később szól az enyhén mélyhiányos hang,meg elhívják Jeff Mills-t és nem tudnak neki szerezni egy Roland keverőt amit kért,holott ő volt akkor még a szponzoruk (ez az első buliján volt a hyperen).Én nekem nem veled van bajom mert rajtad látszik hogy nem vagy olyan begyöpösödött Rush imádó mint itt páran a topicban,és csak Rush senki más nem létezik,de attól függetlenül ismerd el hogy keverni szinte egyáltalán nem tud.Én elismerem hogy ő tényleg újat alkotott meg minden,de attól függetlenül a dolgok az utóbbi néhány évben te is beláthatod hogy nem oda fejlődtek ahová szerettük volna.Most az van egy 14 éves kiscsákó bedobja első szotyiját, és ne adj isten hall valahol egy rush cd-t akkor egyből azt mondja ez a legjobb ennél jobb nem létezik a világon és rush a legnagyobb tudású dj a világon mert ki tudja húzni a basszust meg vissza tudja nyomni.Szóval ismerd el mondjuk egy Sven Väth 3 lemezjátszós mixéhez képest Rush összes mixe elbújhat.Abban igazad van hogy a magyar technókultúra ott kezdődött(én ott voltam még 98-ban Sopronban a 2 napos Hyper fesztiválon mert az még nem a drogról meg a pénzről szólt),ellenben szerintem a Hyper is ölte meg merthogy mindenki szemében a techno a hyperrel egyesült holott te is tudod hogy ez csak 1%-a a techno-nak a többi 99-et elnyomja.Egymás után zárnak be a jobbnál jobb klubok mert egyszerűen nincs igény az igényesebb technora (pl Joel Mull) csak a ma divatos 145 bpm-es csattogásokra,nem mondom ezek között is van jó,de többségük unalmas mert szinte olyan mint ha egy loop lenne.Ez a bulitechno kifejezés rushra igaz, csak nem gondolod hogy a legismertebb zenék a legkommerszebbek?regis nagyon jó,surgeon is,nekem special christian wünsch nem tetszik de ízlések és pofonok különbözőek,sőt még igazából ennek az asszimetrikus őrületnek se vagyok híve inkább a jó kis electro muzsikák én azt mondom.na mind1 legalább mi tartsunk össze akik viszonylag legalább országos szinten átlátjuk ezt a dolgot, ne balhézzunk mert én nem téged akartalak lefikázni hanem azokat akik rush és az ő irányzata=techno,és szerintem akkor is egy kalap szar Rush.
cylicon e-mail | 2003-10-10 23:17:09 | 23.
ja,majd elfelejtettem,greg!a hyper nem jó techno-buli?nincs semmi köze a technóhoz?GRATULÁLOK!hidd el,én már nagyon régóta és sokat partizom,voltam én ausztriában biospheren,németországban timewarpon,de a magyar techno-partik(élen a hyperrel,mert a magyar technokultúra itt kezdődött,és ha szerinted sven väth,surgeon,james ruskin,stb.nem techno,akkor nálad van probléma rendesen.) a dj-k szerint is nagyon ott vannak,mert tényleg hálás közönség.féreértés ne essék,enmcsak a deadcodeos techno partik jók,az m47 még rá is ver,de kurva pl.a psystem error vagy a shockwawe is.itt kb. az a stílus a meghatározó mint hyperen,de persze az szerinted nem techno,de akkor ezek szerint,pl.igor dourden se techno zenét nyom,ugye?
cylicon e-mail | 2003-10-10 23:06:30 | 22.
khm.djgreg ne haragudj,de te sem konyithatsz tul sokat a témához,ha rusht csakugy 1szeruen leirdatlanbalfaszozod.így lesüllyedsz azoknak a szintjére akik tényleg csak őt ismerik és azt hiszik mindent tudnak a technóról.amugy a hyperspace kurvára nem futtatja rusht,nem igazán értem miröl beszélsz,két év alatt 2szer volt hyperen.Amugy a néger tipikus bulitechnót nyom,és a bulijai tényleg rohadt jók,még ha nem is rajongok a zenéjéért különösebben.Amit sárándon alakított ez az "irdatlan nagy balfasz",azon ott kellett volna lenni.akkor talán kicsit másképp látnád a dolgokat.Hangsúlyozom még1szer,nem szeretem kimondottan rusht,de nagyon tudja milyen egy igazán jó buli,mégha zeneileg nem is alakit fergetegeset.ha meg igazán jó technót akartok hallgatni,akkor regis,surgeon(!),christian wünsch,régebbi umek,bátrabbaknak meg makaton,grovskopa,stb.:)
Flashh Gordon e-mail | 2003-10-08 18:55:01 | 21.
Crow!!! Hmm Ha azt h valaki milyen zenét csinál, az nem azt jelenti h élőben is olyan!!! Pl a Komodot, és az Iguanat én sem szeretem, sőt nem is nagyon játszák ezeket a szerzeményeket, mert ezek slágerek. Viszont, picotto ha DJ-zik, és nem mint "Zeneszerzőként" tevékenykedik, nagyon jó. Nem a saját zenéit játsza, hanem ugyanugy Underground zenét, mint bárki más. Hallottam már Picotto külömböző mixeit, háááát nem tudom. Szerintem neked is meg kéne hallgatnod 1et 2-t, s a te véleményed is megváltozna. Ott van pl Marusha is. A zenéket amiket csinál annyira nem szeretem, viszont tőle is hallottam olyan mixet, h majd hanyat basztam magam. Ne itélj 1 zene alapján ami sláger lett, inkább nézz szét mielőtt itélsz üdv: Flashh Gordon
Crow84 e-mail | 2003-10-07 16:21:31 | 20.
Ti miről beszéltek???
Rush??Az egy kalap szar!!!Nem a zenéjével van baj,hanem már mindenki ismeri!!!
Mauro Picotto!!!Hát szerintem nem olyan nagy király,mint ahogyan írtátok!!!
Jó van 1-2 jó száma: Cyberfood,Baguette stb...
De nálam elvágta magát a Komodo féle zenéivel!!!
Felesleges Techno-ról vitatkozni,amíg nem hallgattok Rumenige-t,Christian Wünsch-t,Olga&Jozef-et!!! Ők a nagy arcok!!!

djgreg e-mail | 2003-09-24 18:22:58 | 19.
Szerintem és minden kolegám szerint Rush egy irdatlan nagy balfasz!Most ezzel nem titeket akarlak bántani mert nem tehettek róla hogy csak őt ismeritek,csak őt futtattja a hyperspace,nektek rush imádóknak meg gondolom a hyper az egy fantasztikus techno buli,holott köze sincs a technohoz és kultúrájához.Szerintem is először nézzetek körül és utáni istenítsetek ilyen szerencsétlen narkós balfaszokat mint rush
Iggy007 e-mail | 2003-09-23 15:28:38 | 18.
Eggyetértek teljesen igaz amit Flashh Gordon írt, bár én is szeretem Rush-t de attól függetlenül számos más Dj-t is hallgatok és elismerek Például vegyük alapul Olaszország egyik legnagyobbját Mauro Picotto-t, aki sokkal változatosabb és stílusosabb zenét kever mint Rush ajállom figyelmetekbe főleg az élő prtyfelvételeit.


Előzmény: Flashh Gordon (17.)
Flashh Gordon e-mail | 2003-09-20 13:26:45 | 17.
Mindenki rusht imádja? Sztem Rush nem jó. Minden hülye őt halgatja, azért, mert csak róla hallott. Plz halgassatok meg más dj ket is, mert elegem van abböól h akik Náksi Brunneréket techno DJ nek nevezik, amellett verik a mellüket h rush mekkora király. Nézzetek szét a világban, mert a Techno nem egyenlő DJ Rush al van rajta kivül rengeteg jo DJ akik sokkal nagyobbat tudnak, s az ilyen Rush ok miatt nem lesznek soha elismertek. Bye
brian torm e-mail | 2003-09-17 12:32:34 | 16.
Hallottátok már Dj Rush& Chris Liebing- Live Frankfurt, nem rossz!!!
Igor do ourden e-mail | 2003-07-15 11:37:42 | 15.
Rush aug 5.-én jön a szigetre

Előzmény: Smiley-baby (13.)
Buba e-mail | 2003-07-08 09:34:44 | 14.
Hali m.nek!Hol találom a Techno Traxx-et és hol lehet letölteni?Előre is köszi!
Smiley-baby e-mail | 2003-06-17 08:14:08 | 13.
Ki tudja mikor jön legközelebb RUSH kis hazánkba?
cameroon e-mail | 2003-06-02 16:46:01 | 12.
Jól beszélsz Smiley-baby.
Csöör!!

cameroon e-mail | 2003-06-02 16:44:48 | 11.
Csákány!
Csak annyit, hogy ha valaki hallott már olyan szettet ami úgy kezdődik, hogy Major Rush - Live @ ?......?
Az aztán a zúzó techno....minden mély és subbasszus hangzás van benne...
:)

Smiley-baby e-mail | 2003-05-21 16:48:42 | 10.
RUSH az nem ember...Ő maga az Isten!!!
Buffalo_babó e-mail | 2003-02-02 18:51:35 | 9.
Dj Rush!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wfs e-mail | 2003-01-17 21:42:34 | 8.
elindult egy oldal zenészeknek vagy zeneirás után érdeklődő embereknek. (angolul van az oldal)
www.patrascano.com

Burman e-mail | 2003-01-17 16:56:47 | 7.
Rush??? Ha-ha-ha.... De legalább a neved találó.
drogos e-mail | 2002-11-21 17:15:53 | 6.
DJ.RUSH ő a király és senki más a többi mehet a faszba.Értem hülye gyerekek!!!!!!

Előzmény: drumloop (5.)
drumloop e-mail | 2002-10-23 12:48:58 | 5.
SHOCKWAVE @ MARCO LENZI

:: ROOM1 :: TECHNO ::

MARCO LENZI .molecular / eukatech / audio - london|uk.

IGOR DO' URDEN .deadcode / strip - h.
LaKING .d250.hu - h.
CAR' CO (live) .drumloop / shockwave - h.
KIRI .drumloop / shockwave - h.
SIGEE .shockwave - h.

:: ROOM2 :: TRANCE ::

GREGA .sonic - h.
JUNKIE .secret f - h.
HAWKI .secret f - h.

:: SUPERSONIC TECHNIKUM :: nov.9.2002.SAT. 22h-06h? ::
:: H-1035 BUDAPEST PACSIRTAMEZO U. 41 ::

:: entry: 2200HUF ::
:: pre-emption: (2000HUF) 00 36 30 2138080 ::
:: extra: első 200 érkező shockwave-s öngyújtót kap :: shop ::

:: INFO ::

|web: www.drumloop.hu | shockwave@drumloop.hu |
|phone:00 36 30 3142380 | 00 36 30 2138080|

drumloop e-mail | 2002-10-23 12:48:44 | 4.
SHOCKWAVE @ MARCO LENZI

:: ROOM1 :: TECHNO ::

MARCO LENZI .molecular / eukatech / audio - london|uk.

IGOR DO' URDEN .deadcode / strip - h.
LaKING .d250.hu - h.
CAR' CO (live) .drumloop / shockwave - h.
KIRI .drumloop / shockwave - h.
SIGEE .shockwave - h.

:: ROOM2 :: TRANCE ::

GREGA .sonic - h.
JUNKIE .secret f - h.
HAWKI .secret f - h.

:: SUPERSONIC TECHNIKUM :: nov.9.2002.SAT. 22h-06h? ::
:: H-1035 BUDAPEST PACSIRTAMEZO U. 41 ::

:: entry: 2200HUF ::
:: pre-emption: (2000HUF) 00 36 30 2138080 ::
:: extra: első 200 érkező shockwave-s öngyújtót kap :: shop ::

:: INFO ::

|web: www.drumloop.hu | shockwave@drumloop.hu |
|phone:00 36 30 3142380 | 00 36 30 2138080|

drumloop e-mail | 2002-10-23 12:48:26 | 3.
SHOCKWAVE @ MARCO LENZI

:: ROOM1 :: TECHNO ::

MARCO LENZI .molecular / eukatech / audio - london|uk.

IGOR DO' URDEN .deadcode / strip - h.
LaKING .d250.hu - h.
CAR' CO (live) .drumloop / shockwave - h.
KIRI .drumloop / shockwave - h.
SIGEE .shockwave - h.

:: ROOM2 :: TRANCE ::

GREGA .sonic - h.
JUNKIE .secret f - h.
HAWKI .secret f - h.

:: SUPERSONIC TECHNIKUM :: nov.9.2002.SAT. 22h-06h? ::
:: H-1035 BUDAPEST PACSIRTAMEZO U. 41 ::

:: entry: 2200HUF ::
:: pre-emption: (2000HUF) 00 36 30 2138080 ::
:: extra: első 200 érkező shockwave-s öngyújtót kap :: shop ::

:: INFO ::

|web: www.drumloop.hu | shockwave@drumloop.hu |
|phone:00 36 30 3142380 | 00 36 30 2138080|

drumloop e-mail | 2002-10-23 12:48:12 | 2.
SHOCKWAVE @ MARCO LENZI

:: ROOM1 :: TECHNO ::

MARCO LENZI .molecular / eukatech / audio - london|uk.

IGOR DO' URDEN .deadcode / strip - h.
LaKING .d250.hu - h.
CAR' CO (live) .drumloop / shockwave - h.
KIRI .drumloop / shockwave - h.
SIGEE .shockwave - h.

:: ROOM2 :: TRANCE ::

GREGA .sonic - h.
JUNKIE .secret f - h.
HAWKI .secret f - h.

:: SUPERSONIC TECHNIKUM :: nov.9.2002.SAT. 22h-06h? ::
:: H-1035 BUDAPEST PACSIRTAMEZO U. 41 ::

:: entry: 2200HUF ::
:: pre-emption: (2000HUF) 00 36 30 2138080 ::
:: extra: első 200 érkező shockwave-s öngyújtót kap :: shop ::

:: INFO ::

|web: www.drumloop.hu | shockwave@drumloop.hu |
|phone:00 36 30 3142380 | 00 36 30 2138080|

drumloop e-mail | 2002-10-23 12:47:50 | 1.
SHOCKWAVE @ MARCO LENZI

:: ROOM1 :: TECHNO ::

MARCO LENZI .molecular / eukatech / audio - london|uk.

IGOR DO' URDEN .deadcode / strip - h.
LaKING .d250.hu - h.
CAR' CO (live) .drumloop / shockwave - h.
KIRI .drumloop / shockwave - h.
SIGEE .shockwave - h.

:: ROOM2 :: TRANCE ::

GREGA .sonic - h.
JUNKIE .secret f - h.
HAWKI .secret f - h.

:: SUPERSONIC TECHNIKUM :: nov.9.2002.SAT. 22h-06h? ::
:: H-1035 BUDAPEST PACSIRTAMEZO U. 41 ::

:: entry: 2200HUF ::
:: pre-emption: (2000HUF) 00 36 30 2138080 ::
:: extra: első 200 érkező shockwave-s öngyújtót kap :: shop ::

:: INFO ::

|web: www.drumloop.hu | shockwave@drumloop.hu |
|phone:00 36 30 3142380 | 00 36 30 2138080|


1  2  3  4  5  6  7  8  9  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.