Click to Visit
Pop - A-HA
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  

Dayman e-mail | 2004-02-13 21:25:54 | 68.
Ui:én 37 vagyok,és azoknak írom,aki(k)nem tudják megmagyarázni maguknak,miért szerették meg ezt a zenét.Majd az idő múlásával megfogja tudni.Én is így voltam vele.S remelélem még sok örömet okoz nekünk az A-HA!!!
Üdv Mindenkinek :Hades

Dayman e-mail | 2004-02-13 21:12:01 | 67.
Sziasztok!
Régen jártam már erre.Igaz felhasználói nevem kénytelen voltam megváltoztatni,mivel elfelejtettem a jelszavam.Előzőekben felvetettem,hogy célként lebegjen előttünk,hogy az A-HA-t Mo.kellene csábítani.Erre a felvetésre érkezetek reagálások,amelyekkel csak részben tudok egyetérteni.Az A-HA-nak igenis sok rajongója van szűk kis hazánkban.De mivel stílusukra sohasem a hivalkodás volt jellemző,így rajongóira sem.Így hát megitélni nagyon nehéz számukat.Nem kellene más csak egy jó rendező iroda,aki merne kockáztatni-azt hiszem megérné!De az is lehet,hogy sohasem jönnek ide,mert egyszer valamikor 80-as évek végefelé úgy volt lesz itt is koncert.De valamiért megharagudtak,hogy miért?

Locust e-mail | 2004-02-13 17:22:37 | 66.
Sziasztok!Örülök Sky,hogy ilyen fiatalon A-hás vagy!(Én mondom 14 évesen! :-)) )
Sziasztok,minden jót!

sky e-mail | 2004-02-13 17:04:13 | 65.
Sziasztok!

Köszi mindenkinek a választ!
Én is kb. 3 éve szeretem őket, nekem is tetszik Morten hangja, de Paulé sem rossz.
Ezek szerint én vagyok a második legfiatalabb a 15 évemmel.

Magne e-mail | 2004-02-13 10:28:58 | 64.
Sziasztok. Elég fiatal a társaság, én 24 vagyok és én is csak 3 éve szerettem meg őket. 2000 szilveszterén halgattuk meg a hits of –ot nagyon megtetszett, majd fél évre rá kikölcsönöztem a Minor Earth Major Sky-t aztán jöttek a többiek. Most épp a sogoromat szoktatom a zenéjükre és jól haladok vele. Nem tudom mi fogott meg bennük, szeretem és kész. Sokan azt mondják hogy U2-s a zenéjük, nektek mi a véleményetek erről?
Rolling e-mail | 2004-02-12 20:36:37 | 63.
Az új Savoy album mellett Paul nyáron egy kicsit A-házik. Június 4-én A-ha koncert Bergenben (Norvégia).
Üdv. mindenkinek !

Rolling e-mail | 2004-02-10 21:03:04 | 62.
Szia Sky !

Azt gondolom, hogy a magam 33 évével korelnök lehetnék itt. 1986-ban annyit nyomták a Take On Me-t,
hogy már rüheltem. Aztán belehallgattam az album többi számába és nagyon megtetszettek(Living a Boy Adventure Tale, Blue Sky, Love Is Reason...)
Illetőleg az sem volt utolsó szempont, hogy az A-hával be lehetett vágódni a csajoknál.
...Szóval én egy ős A-hás vagyok.

Előzmény: sky (59.)
reyca e-mail | 2004-02-10 18:24:34 | 61.
szia sky!
én 18 vagyok, a hangzás fogott meg... nem mindennapi.-ezért szeretem
puszi

Locust e-mail | 2004-02-10 18:03:47 | 60.
Sziasztok!
Szia Sky!Szerintem a magam 14 évével én vagyok itt a legfiatalabb!Fura nem,hogy ennyi idősen A-ha-t szeretek?!Nem is tudom,kb.3 éve nagyon megszerettem őket!Akkoriaban nagy sláger volt a Velvet, a Summer moved on és a Minor Earth.Szimpatikusak lettek,és megvettem a Minor Earth Major Sky CD-t.+ nagyon szép Morten hangja,és nagyon szeretem.Te hogy vagy ezzel?

Magne!Milyenek a fordításaim?

sky e-mail | 2004-02-10 09:56:15 | 59.
Üdv mindenkinek!

Locust, semmi baj!

Mennyi itt az átlag életkor?
Miért szeretitek az A-ha-t? Mi fogott meg a zenéjükben?

Írjatok!

Locust e-mail | 2004-02-06 17:37:36 | 58.
Szia Magne!
Nem tudom mit rizsáz a Cannot hide-ban,de szerintem az nem is Morten.Olyan másféle hang,nem?Hát nem tudom.Igen,én észrevettem,hogy kész az első. :-)) Örülök neki!

Szia Sky!
Azt hittem pedig te írsz az index.hu-ra,mert ott is van 1 ilyesmi nevű egyén.Bocsi,hogy összekevertelek vele!
Sziasztok!

Előzmény: Magne (56.)
sky e-mail | 2004-02-06 16:47:43 | 57.
Sziasztok!

Locust, nem soktam az Index.hu-ra írni.

Magne e-mail | 2004-02-06 06:54:50 | 56.
Hello Locust
Kicsit meghalt a gépem elveszet a fordítás is de szerencsére eszembe jutott hogy elküldtem neked és így a freemailről leszedhettem (sikerült újraéleszteni a gépet). KB 4 óra alatt megvoltam vele, mármint a fordításokkal.

Tudja valaki, hogy mit rizsáz franciául a Cannot Hide-ban?

Észrevettétek hogy az 1. oldal kész?

Locust e-mail | 2004-02-05 18:03:50 | 55.
Szia Magne!
Nagyon jók a fordításaid,nekem is olyanok lettek.Mennyi idő alatt fordítottad le ezt a 10 dalt?
Orsi.

Locust e-mail | 2004-02-03 17:51:46 | 54.
Szia reyca!
Nekem ott lett gyanús a dolog,hogy még nem hallotam Little big c. A-ha számról,aztán pedig a jelentése lett fura a számomra...
Na,szijja!

Előzmény: reyca (53.)
reyca e-mail | 2004-02-03 07:34:33 | 53.
Szia Locust!
látod, nekem ezek semmit sem mondanak, soha életemben nem tanultam angolt.(német, spanyol, portugál)
szal nekem fel se túnne, ha elírnék egy-két betűt(ahogy ez meg is történt...)
puszi, megyek suliba

Előzmény: Locust (52.)
Locust e-mail | 2004-02-02 18:24:01 | 52.
:-))
A Little Big kifejezés elég furát jelent. :-))

Előzmény: reyca (51.)
reyca e-mail | 2004-02-01 17:47:31 | 51.
de:) fáradt voltam + vagyok is...bocsi:(

Előzmény: Locust (50.)
Locust e-mail | 2004-02-01 17:44:05 | 50.
Szia Reyca!
Igazad van,tényleg jó számok,az album is nagyon jó.Nem Little Bit-et akartál írni?
Orsi.

Előzmény: reyca (49.)
reyca e-mail | 2004-01-31 22:00:36 | 49.
Sziasztok!
én a Forever Not Yours "miatt" figyeltem fel rájuk, de a Lifelines egy nagyon jólsikerült szám. az albumról talán a legjobb. tetszik még a Little Big is.
sziasztok.
puszajka: réka

Locust e-mail | 2004-01-31 17:40:44 | 48.
Szia Magne!!!
A Cold as stone nekem is ilyen lett!!
Megkaptad e-mailben a fordításaim?
Az index.hu-n,nagyon jó az A-ha fórum! :-))
Sziasztok.
Orsi.

Előzmény: Magne (47.)
Magne e-mail | 2004-01-31 09:07:52 | 47.
Sziasztok. Szigi. Ráment fél napom de végigolvastam a „topicotokat”. Nem tudtam, hogy van másik ilyen fun club, bár írt az Orsi valami boon. hu-ról de azt nem sikerült lokalizálnom. Ti aztán profi rajongók vagytok, majd írok hozzátok. Marha jó hogy szerveztetek már topictalit, egy ilyenre én is szívesen mennék. De mi van azzal az interjúval?

Orsi a másik fél napom azzal ment el, hogy elejétől az utolsó előtti számig lefordítottam a Memorial Beach albumot. Bár van egy-két homályos rész, azt majd leírom ide, hátha tud valaki segíteni. Íme egy kis ízelítő

Cold as Stone

Hideg mint a kő

Újból itt vagy
Bejárod az utakat
És betörsz megint
Újból itt vagy
Útkoptatott vagy
Itt állsz a városban
Ahol születtél
Ez nem az otthonod
A tükör néz téged
Olyan magányos
...hideg mint a kő
igen
Nem vagy saját magad
Érzed a hideget
Végighatol a csontjaidon
Nem vagy saját magad
Itt valami nem jó
Hívod az orvost
Telefonon
Nincs otthon
Üzenetet hagysz
A síp után
„Én hideg vagyok, mint a kő”
Smaragdzöld neonfény főnt
Zafír vörös hullik alád
Hideg mint a kő
Smaragdzöld neonfény főnt
Zafír vörös hullik alád
Újból itt vagy
Átkot szórsz
Az éjszakába
Újból itt vagy
Útkoptatott vagy
Itt maradsz
A városban, ahol születtél
Ez nem az otthonod
A tükör néz téged
Olyan magányos
...hideg, mint a kő
Hideg mint a kő

Locust e-mail | 2004-01-30 18:18:23 | 46.
Sziasztok!!

Magne!
Nagyon szeretem a Locust c.számot,bár nem én vagyok a CD borítóján.Igen,megkaptam az e-maileket.
A The living daylights megvan nekem videon(a James Bond film).A Touchy és a You are the one klipek nagyon jók.Vedd meg a Headlines and Deadlines DVD-t,vagy video-t,és meglátod.

Szigi!
:-)) Örülök,hogy benéztél ide.Én vagyok az,Orsi!
Az index.hu A-Ha fórumból!!

Szigi e-mail | 2004-01-29 20:38:42 | 45.
Sziasztok! Az Indexes fórumról érkeztem, az ottani A-Ha topic "szülőatyja" vagyok. (a cím: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9087365&uq=351).

Kedvenc albumom az East Of The Sun West Of The Moon és nagyon kedvelem még a Memorial Beach-et és a Minor Earth Major Sky-t is.

Kedvenc számaimidőrendben: Cry Wolf, Stay On These Roads, Early Morning, East Of The Sun, Sycamore Leaves, Dark Is The Night For All, Minor Earth Major Sky, You'll Never Get Over Me, Lifelines

Magne e-mail | 2004-01-29 19:40:16 | 44.
Sziasztok.

:( Én még nem láttam a Touchy-t se a You are the one-t, pedig megvan 12 klipjük :( .
Csodálkozom Locust hogy nem a Locust a kedvenc számod. Csak szimpatizálsz a sáskákkal, vagy tényleg tetszik ez a szám? Nekem ez is bejön bár elég szomorú. Olyan jól mutatsz a Memorial Beach belső borítóján. Mért nem lehet ide képet beilleszteni?? mmmrrhh (úgye megkaptad a két levelemet 28.-án?)

Még valamit megnéztem bár ezt már biztos sokan tudtátok. Mostanában volt a TV2-ön egy 007-es film, melynek a betétdala pont a The Living Daylights, gondolom ez a film címe is. Két koncertfelvételen (How Can I Sleep With Your Voice In My Head, Homecoming) van meg ez a szám, mindkettőn megénekelteti a közönséget (egyiken elég ladánybenésen sikerül) és közbe Paul Waaktaar Savoy a gitárjával benyomja azt a tipikus James Bondos zenét. Szerintem jópofa.

Rolling e-mail | 2004-01-29 18:21:41 | 43.
Sziasztok !

Kedvenc számaim: Rolling Thunder(természetesen),Slender Frame, Manhattan Skyline, The Swing of Things, The Living Daylights és még sorolhatnám.
...Ja , ajánlom figyelmetekbe az a-ha.us és az a-havideos.com oldalakat !

Locust e-mail | 2004-01-29 17:29:48 | 42.
Sziasztok!

Sky,te ugye az Index.hu-ra szoktál írni?

Magne,az én kedvenc klipem a Manhattan skyline, a Velvet(Nagyon tetszik),a Touchy és a You are the one.De persze mindegyiket szeretem.A számokkal is így vagyok ,de mégis a szívemhez legközelebb álló számok:Angel in the snow,Cold as stone,Rolling thunder,Manhattan skyline,Time&again,Cannot hide,To let you win...stb...

Rolling:semmi baj. :-)

Nahryien.. e-mail | 2004-01-29 15:03:22 | 41.
Hell..

Köszönöm az ötleteket, amint időm s lehetőségem adatik rá, igyekezni fogok az óhajok, kérések, ideák véghezviteléhez.. [Nem ígérem - megpróbálom..]

A weblapszerkesztésről..: nem mondom, h értek ehhez - de, próbálkozom, igyekszem, a miértjeimre megkeresem a válaszokat.. Egyszóval, jelenlegi tudásom, tapasztalataim szerint felhasználható az amit nyújatni tudok - azt hiszem.. Így szívesen bővíteném, újítanám, frissíteném az oldalamat - az elhangzott dolgokkal.. [http://faretheewell.fw.hu - ez nem nagyzolásnak szánom.. dehogy... ne értsétek mondanivalómat annak... kérlek].
Szóval, haladnék tovább azon úton, amit választottam magamnak - értsd: Morten Harket oldal.. Ha vkinek ellenvetése, kritikája merül fel.. Megfogadom azokat, hisz kellőek..

Köszönöm..

Fare Thee well..: N'a rien..

sky e-mail | 2004-01-29 13:29:44 | 40.
Halihó!
Most vagyok itt először. Kedvenc klipem: Touchy

Magne e-mail | 2004-01-29 07:19:05 | 39.
Sziasztok arra nem emlékeztem, hogy az a fazon meghívta őket 2000-ben. Ki nem állhatom azt a fickót meg akkor még nem voltam a-ha rajongó, úgyhogy valószínűleg nem láttam. Azt is most tudtam meg, hogy az Érzéki csalódás című filmnek betétdala volt a Velvet. Láttátok már ennek a számnak a klipjét? Nekem ez a kedvencem. Egy csaj mindhármójukat megöli és ők még a hullaházban is zenélnek. Mindenki írja le, hogy melyik a kedvenc videóklipje és kedvenc számai! A kedvenc számiam: The swing of things, Lie Down In Darkness, You'll Never Get Over Me
Rolling e-mail | 2004-01-28 19:10:31 | 38.
Szia Locust !

Bocs , hogy eddig hallgattam !
Lusta voltam..., de igazat írtam, nem ?
Szia.

Locust e-mail | 2004-01-28 17:53:19 | 37.
Szia Rolling!
Na,most lebuktál!!!Miért nem írsz a boon.hu A-ha fórumába is?Az a fórum is megélénkülne,ha írnál oda is!:-)))
Amúgy örülök,hogy írtál ide!! :-))
Szia!Orsi.

Előzmény: Rolling (36.)
Rolling e-mail | 2004-01-28 16:56:46 | 36.
Sziasztok !

Látom , hogy az utóbbi időben kicsit megélénkült az oldal!
Sajnos ki kell ábrándítsam azokat, akik Magyarországra várják az A-HÁT.
Egy koncert , vagy fesztivál fellépéshez óriási publicitás szükségeltetik. Illetőleg az sem hátrány , ha az adott országban az adott zenekar meglehetősen népszerű. Sajnos Magyarország és az A-HA között ilyen párhuzamot nem lehet felfedezni.
...Na persze ez nem az A-HA hibája...
Annak is örülhetünk , hogy 2000-ben Magyarországon(az RTL-en, a KOOSTOLÓBAN) mutatta be először a zenekar a Summer Moved On-t.
...Hát ennyi...

Locust e-mail | 2004-01-26 17:38:20 | 35.
Szia Magne!
Megnéztem a Take on me kifejezést a MoBiMouse-val,és nekem azt írja ki,hogy ,,Fogadj el ´´

Van valakinek valami ötlete,hogy hogyan lehetne az A-ha-t ide hívni?!
Sziasztok!

Locust e-mail | 2004-01-25 18:06:31 | 34.
Szia Magne!
Hát,jó kérdés.A take kifejezés.Megfogtál,nemtudom!
De a time időt jelent,az again pedig újrát.Mobimouse nekem is van,majd megnézem én is,mit ír ki.

Szia Hades!
Igazad van,nagyon jó lenne,ha eljönnének ide!

Mindenkinek:
Én sem tudok weblapot szerkeszteni,de egyetértek Magne-val!Jó ötlet az aláírás gyűjtés!
Mit szólsz Nahryen???

Előzmény: Magne (33.)
Magne e-mail | 2004-01-25 12:15:16 | 33.
Szia Hades

Örömmel látom, hogy egy idősebb rajongó is van a csapatban, bár a többiekről se tudom hány évesek. Szerinted elképzelhető hogy hazánkba koncertezzenek? Marha jó lenne, de szerintem soha nem fognak ide jönni.

Szia Nahryien..

Ha még itt vagy. Az a Morten oldal nagyon jó ötlet, kár hogy én nem értek a weblapszerkesztéshez. Úgyhogy csak ötleteket adhatok pl: lehetne szavazni kinek mi a kedvenc száma vagy albuma és kiírni a százalékosan és feltehetnék a fordításokat is. (Vagy aláírásokat gyűjteni, hogy jöjjön Mo.-ra az a-ha.)

Szia Orsi

Lehet, hogy hülyének tűnhet a kérdés, de mit jelent az, hogy Take on me és Take me on mert nekem úgy tűnik, hogy az angoloknál a take egy jokerszó mindenféle szövegkörnyezetbe beírják és nem tudom megfejteni a jelentést az ilyen mondatoknak. A Time and again pedig egy kifejezés a Mobimouse (fordítóprogram) szerint újra meg újra a jelentése.

Hades e-mail | 2004-01-24 20:01:50 | 32.
Sziasztok!
Nemrég látogatom a fórumot.De az A-HA-t megalakulása óta van szerencsém hallani-ami nem mostanában volt-akkor nagyon megfogott a zenéjük,és a mai napig nem enged el.Számomra amit csinálnak az örökérvényű.Úgy gondolom,hogy azok számára akik igazán szeretik,egy cél lebeghet a szemük előtt.Elhozni Őket Mo.-ra!!!
Üdv.Mindenkinek!

Locust e-mail | 2004-01-24 17:57:17 | 31.
Szia Reyca!
Nekem mindegyik A-ha album megvan.Nagyon jó mindegyik.Vegyél meg 1-et,mert nagyon megéri.
Szerintem a legjobb a Memorial beach és a Scoundrel days.
Szia!!!
Orsi.

Előzmény: reyca (30.)
reyca e-mail | 2004-01-24 10:33:13 | 30.
Szia!
sajna most tzértem vissza nemrég az élők sorába(...), az elmúlt másfél év teljesen kimaradt nekem.de bepótolom, és +szerzem a többit is!!!!kérdésedre válaszolva, sajna csak az van + nekem, de azt imádom!azelőtt, nem tom, h lehetett, de nem is nagyon hallottam az a-ha -ról...
nekem a nagy kedvencem, amin lehet, h +lepődtök: Savage Garden.
persze, az a-ha mellett.Az SG régebbi dolog, azokkal az albumokkal jól állok, de az a-ha könnyebb, többet lehet róluk találni a lemezboltokban.
puszajka mindenkinek

Előzmény: Locust (27.)
Locust e-mail | 2004-01-23 17:45:18 | 29.
Szia Magne!Nekem tőled csak 1 e-mailem van.
Most küldtem neked 1-et megkaptad?
Mi annak a Holland lapnak a címe?Érdekelne!
Tud valaki segíteni a kérésemet illetően?
Sziasztok!!!!

Előzmény: Magne (28.)
Magne e-mail | 2004-01-22 23:47:56 | 28.
Hello Reyca
Én nagyon szeretem a Dire Straitst, régebben pedig a Genesist de most az a-hánál ragadtam le. Most néztem meg egy Holland rajongói oldalt, ami szerint már készül az új stúdió album, ami úgy néz ki idén még nem lesz kész, mert nagyobb prioritást élveznek a szóló albumok.

Szia Locust
Sajnos nem kaptam meg a leveled. (én már kettőt küldtem)

Locust e-mail | 2004-01-22 17:29:02 | 27.
Szia Reyca!
Van már Lifelines-on kívül más CD-d?Olvastam 1 régebbi üzeneted,hogy csak az van meg.A kérdésedre a válasz:Duran Duran,Alphaville.Ezt a kettőt szeretem még.És te?

Magne!
Nem kaptad meg az e-mailem?

Előzmény: reyca (26.)
reyca e-mail | 2004-01-22 17:03:43 | 26.
Lenne 1 kérdésem, ami végülis mindenkihez szól: gondolom ti is hallgattok a-ha -n kívül mást is. az érdekelne, hogy miket...
puszi mindenkinek
ja, VISSZATÉRTEM

Előzmény: Morten (13.)
Locust e-mail | 2004-01-21 17:23:10 | 25.
Szia Magne!
Mindjárt megnézem a fordításaid,és majd e-mailben válaszolok.NAGY KÉRÉSEM LENNE:HA MEGVAN VALAMELYIKŐTÖKNEK MORTENTŐL A WILD SEED,A VOGTS VILLA,A POETENES EVANGELIUM VAGY AZ A-HA LIVE IN SOUTH AMERICA VIDEÓKAZETTÁJA,AZ ÁTMÁSOLNÁ NEKEM??
MAGNE,NEKED MEGVAN VALAMELYIK?SEGÍTSETEK,LÉGYSZI!!!!!!!!

Előzmény: Magne (24.)
Magne e-mail | 2004-01-21 01:40:12 | 24.
Sziasztok Ha lassan is, de csak beindul ez a fórum. Locust, elküldtem e-mailbe a fordításaimat. Ha átnézed, és esetleg kijavítod, azokat is publikálhatnánk. Nagyon tetszik a Crying. Nahryien nek is elküldtem, akinek üzenem nagyon jó a fóruma, kár hogy még senki nem írt bele. Kicsit sok a kategória. Gondolod, hogy ha itt fél év alatt nem telt meg egy egész oldal te több sikerrel jársz (legyen igazad).

Előzmény: Locust (22.)
Locust e-mail | 2004-01-20 17:53:24 | 23.
Hell Nahryien!
Vannak A-ha rajongók bőven,ne aggódj.Én is írtam már ide,Karácsonykor,csak nem reagált senki,ezért hanyagoltam ezt a fórumot,de mostmár figyelek,írj bátran!!!!!

:-)))))
Megnézem az oldalt,amit említettél.Ha Morten hátteret szeretnél a számítógépedre,figyelmedbe ajánlom a www.vivist.narod.ru oldalt,tele van jobbnál jobb hátterekkel.
Orsi.

Előzmény: Nahryien.. (21.)
Locust e-mail | 2004-01-20 17:47:03 | 22.
Sziasztok!
Magne!Én tudtam már,hogy nem az A-háé a Crying...Én már sok szöveget lefordítottam,ha már itt tartunk,ez a Crying in the rain:
Sírás az esőben

Sohasem láthatlak.
Az út a törött szívemhez vezet,...megsértett engem.
Tudom,hogyan rejtsem el a gőgömet,
minden szomorúságomat és fáldalmam.
Megteszem...Sírok az esőben.
Ha várok a felhős egekre...
Nem akarsz tudni az esőről...
És a könnyekről a szememben sohsem tudtad azt,hogy még mindig szeretlek.
És mert még szívfájdalmaimnak vannak maradékai,megteszem...Sírok az esőben.
Esőcseppek hullanak az égből,melyek sohasem mossák el a gondjaimat.
Azóta nem vagyunk együtt...
Várok a viharos időre,elrejtem ezeket a könnyeket,
Remélem,soha többé nem látlak.
Egyszer,mikor a könnyeim elfogynak,használom a mosolyom és sétálok a napon.
Talán bolond vagyok,de csak akkor,kedves...
Te sohasem panaszkodtál nekem,
Megteszem...Sírok az esőben
Sírok az esőben.

Hát ez lenne.Neked is ilyen,Magne?

Előzmény: Magne (20.)
Nahryien.. e-mail | 2004-01-19 21:09:39 | 21.
Menyitotta kapuit a Morten Harket | a-ha Fórum!

http://faretheewell.uw.hu/phpBB2/index.php

A lehetőség adott.. éljetek vele!!

Magne e-mail | 2004-01-16 15:23:07 | 20.
Sziasztok azt tudtátok, hogy a Crying In The Rain nem az a-ha saját száma? Az Everly Brothers írta, 1962-ben billboard 6. helyezett. Mortenék kicsit lelassították. Egyébként a Homecoming dvd-n is mondja Harket hogy kié az eredeti. Arra lennék még kíváncsi, hogy valaki közületek nem kezdte-e el lefordítani magyarra a dalszövegeket? Az én igen gyenge nyelvi tudásommal elkezdtem egy jópárat némelyik sikerült, némelyik foghíjas maradt. Szívesen egyezetnék.
Nahryien.. e-mail | 2004-01-15 10:50:01 | 19.
Hell...

Itt nincs senki... :(
Milyen fórum ez..?

Szeretnék egy igazi első !magyar! Morten oldalt csiálni, de egyedül nem megy...!!!
Kéne segítség...
De, így.. h senki sincs... nem megy..

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.