Click to Visit
Rock - Coldplay
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-28 23:18:47 | 148.
Hello!

Nem tudom honnan szedheted a dalszövegeidet :)), mindensetre a lyrics.com on és a Coldplay: Live 2003 DVD-n Extra/Lyrics is ez van:

"your skin, oh yeah your skin and bones
turn into something beautiful... etc.etc."

végülis hasonlít arra amit te írtál, de így érthető, azt hiszem!:))
Yeah yeah, éljen a clocks! remek kis szám!
Hát ja, nem szegények a fiuk...:P



Előzmény: vadmacs (147.)
vadmacs e-mail | 2004-02-28 21:06:23 | 147.
Most lehet, hogy én vagyok totál hülye, de szerintetek a 3. És 4. Sor milyen nyelven van az alábbi szövegben? Amit mellesleg direkt több oldalról is letöltöttem, hogy rájöjjek, hogy hogy is van ez a dal! (és mindenhol így volt leirva)

Oh what a thing to have done,
And it was all "Yellow."
Jeg sked,
Llh ja jeg sked en bums,
Turn into something beautiful,
You know, you know I love you so,


Tudom egy picit már régen volt a Grammy, de azért nem szabad elfelejtenünk, hogy a Clocks lett az év dala!!!

A CD másolásról nekem az a véleményem, ami Zsuzsinak és Sethnek, én is minden előadó cdjét megveszem, akiket tisztelek, nálam csak eredeti Coldplay van! Nem is tudnám kiről lemásolni, mivel a baráti körömben senki sem ismeri őket. (Lehet, hogy változtatni kéne a baráti körömön?)
Persze azért a cd tartómban megbújik pár másolt cd, de remélem ettől még nem fogok a pokolba jutni!!!

Amúgy honnan tudjátok, hogy 48 milliót kerestek??


Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-27 18:42:50 | 146.
Hello!

Szerintem mindkettőben van igazság...
Én is jobban szeretem megvenni a Cd-ket, na meg nincs is olyan emebr akotől kölcsön kérhetném és lemásolhatnám... mondjuk nem is veszek sok cd-t, de amelyiket megveszem, azt rongyosra hallgatom... de mindegy, a coldplayt ugysem lehet megunni:) nekem megvan a koncert dvd, karácsonyra kaptam, huu, nagyon jó... de ezt már írtam, azt hiszem. A brtókat meg külön szeretem, most éppen kölcsön adtam mindkét coldplay album borítóját lemásolásra (legyen mi a másolt cd mellé), és nagyon hiányoznak. Na meg én a radioheadet is szeretem, és nagyon tetszik, hogy a cd borítók belsejében le van írva az összes dal szövege /valahol hibásan/, igy nem kell internetről töltögetni.
Magyarországon eléggé hiánycikk szerintem a coldplay, legalábbis a maxikat fogalmam sincs hol lehet megvenni, eddig csak a god put a smile upon your face-ét láttam... mellesleg van egy bolt, a nyugatinál, de gonolom ismeritek (MCD), ahol elég tűrhető áron lehet kapni eredeti cd-ket! most pl a rush of blood to the head 3990.-
Én még 5500 felett vettem...

vadmacs, nekem is az egyik kedvencem a a rush of blood to the head. nagyon jó mind a szöveg, mind a dallam... elképesztően jó szám!!
De hát ez majdem mindegyikre igaz!:)

SethFeeder e-mail | 2004-02-27 16:47:50 | 145.
Hi!

Értem én amit mondasz, és úgy is van. Csak tudod, most már, hogy van egy út, hogy megszerezzék a cd-ket 10-ed annyiért az emberek inkább arra mennek. És lehet hogy lenne egy két cd amit szívesen megvennének, de mivel megkapják olcsóbban, és lehet hogy nem lesz eredeti, meg szép artwork, de akkor is megvan és így jó nekik. Nekem így inkább az a bajom, hogy így teljesen eltűnik, az hogy kiadnak egy cd-t, és megveszed, és megvan az az eredeti amit mások is hallgatnak (akik megvették). Mostanában már egyre jobban ez megy, és én nekem ez nem tetszik.
Remélhetőleg, majd olcsóbban fog egy két cd bejönni a közeljövőben.
Amúgy az egy vicc, hogy amikor Londonban voltam akkor volt olyan cd amit majdnem fele annyiért megkaptam mint itthon, és azért ne felejtsük el, hogy a britek nagy része 10x annyit keres.
Mit jelent ott problémát hetente egy cd? vagy egy koncert?
ez mindig elszomorít Magyarországgal kapcsolatban. Nagyon el vagyunk maradva.
Azért hála a netnek meg egy két közvetítő médiának, már majdnem mindent meg tud szerezni az ember, és legalább megvan az esélye, hogy megszeresse. Mint pl, a Coldplay-t. Vagy én a Feeder-t. Mondjuk a Feeder-t egyáltalán nem játszák Tv-ben és cd-i is alig kapható.
na mindegy, ez már egy más ügy.
kicsit hosszabb lett a kifejtés mint ahogyan akartam, de ez engem mindig zavar.


Előzmény: Yellow (143.)
Yellow e-mail | 2004-02-27 16:43:24 | 144.
Öszvisz 48 millio dollár volt a coldplay tavalyi bevétele. azthiszem nem kell erröl többet irnom
Yellow e-mail | 2004-02-27 14:03:32 | 143.
Sziasztok

A cd-k nekem is eredetibe vannak. Amúgy nem igazán értek veled egyet feeder, ha mondjuk egy kevésbé ismert vagy egy magyar együttesről lenne szó akkor egyet értenék, mert azoknak nem igazán van jövedelmük. De mi most egy világszerte ismert együttesről beszélünk, aminek iszonyatos bevételei vannak. Az angolok és az egyéb gazdag országok polgárjai megtehetik hogy (amúgy ott eléggé olcsónak számító) DVD-t és CD-t megvegyék akár több példányban is. De itt Magyarországon fele annyit se keresnek az emberek. Nekem legalábbis ez a véleményem, ha ti nem értetek velem egyet nyugodtan szóljatok és befejezem az ilyen stílusú beszédeimet.

SethFeeder e-mail | 2004-02-26 21:14:00 | 142.
Hi!

vadmacs -, Biztos az egyik koncertverzióra gondoltál. Van egy site-ról egy koncertem, ami valahol Kanadában volt és a Trouble végén franciául énekelt (na meg még legalább 20 helyen a koncerten).
Majd egyik ismerősömmel lefordítom, de asszem nem a szám szövegét énekli franciául.
Szóval nem a 'They spun a web for me' van lefordítva.

Yellow - Van dvd íród? az durva.
Szóval...tudom, hogy minden cd kurva drága, meg a dvd-k is, de ...azért vannak kedvenc zenekarok akinek a cd-it szerintem meglehet venni.
Szóval, én nem szeretem az írott cuccokat, mert, tudod, ...ezért Ők dolgoztak és ez olyan nem fair hogy mi meg 10-ed annyiért leírjuk.
Lehetne a magyarországi cd árakkal is egy make trade fair kampány.
Szóval majd biztos valaki odaadja (majd ha jobban összejött a társaság akkor még Én is oda tudom adni), meg nekem is először írva volt meg néhány Coldplay, de..szóval szerintem tudod miről beszélek és más is.
Kár hogy nem annyiba kerül egy cd amit meg tudsz venni, és kár hogy rákényszerülsz a letöltésre meg a másolásra.

Life is for living...

Yellow e-mail | 2004-02-26 17:55:00 | 141.
Sziasztok

Most hallottam hogy kijött egy új coldplay DVD amit LIVE 2003-nak hívnak. Lehet, hogy ez az info csak nekem új de azért még leírtam.

Néztem a Yellow dalszövegét de nem láttam semmi más nem nyelven íródott szöveget(Bár az is lehet hogy csak én nem vettem észre

vadmacs e-mail | 2004-02-26 17:36:18 | 140.
Sziasztok!!

Örülök az érkezésednek Yellow! Szó szerint szinesited a fórumunkat!!!
Nekem nincs igazán kedvenc számom, mert az összestől libabőrös leszek ha meghallom, de talán a legtöbbször(kb 1,000000,0000-szor) a Trouble-t hallgattam meg, valahogy az áll a legközelebb a lelkivilágomhoz, ja meg a Rush of blood to the head. Erről a dalról jut az eszembe, hogy nemrég hallottam a Sirhant Müvek-ben. Amúgy is imádom azt a sorozatot, de amikor meghallottam benne, egyszerűen nem tudom leirni az érzést. Annyira beleillett a történetbe a zene. Amúgy szerintem ennek a dalnak a szövege a legjobb, mármint ami valaha kijött Chris-ék tollából.
Na jó boccs az ömlengésért, néha elragad a hév, de legalább veletek meg tudom osztani.

A szövegek forditásáról meg csak annyit, hogy már én is lefordítottam őket, meg értem is a mondanivalóját, de pl a Yellow-ban van egy pár sor amit valami más nyelven írtak, ti azt már megfejtettétek? Mert ha igen akkor jó lenne, ha velem is megosztanátok. KÖSZI!

Pá!!

Yellow e-mail | 2004-02-26 15:38:27 | 139.
Sziasztok

Kár hogy egy kicsit passzív ez a forum pedig szerintem ha többet írnánk eléggé jó kis baráti közösség jönne itt össze(Ha nem így van szóljatok rám).

Amúgy ma elkezdtem fordítgatni a dalszövegeket már vagy 5 számot lefordítottam. Bár gondolom már sokan lefordították de szerintem nagyon jó buli az hogy saját magad fordítod le. Mit is írja még remélem hamar beindul újra ez a forum.

Yellow e-mail | 2004-02-24 17:32:47 | 138.

Sziasztok

A találkozóba én is benne lennék bár még én ezen a fórumon eléggé friss vagyok.
Bár szerintem ehhez tudni kéne azt, hogy ki hol lakik. Én pl.: Gödöllon.

Amúgy hozzáraknám a kedvenceimhez a még a The Scientist (anno is szerettem de most újra). Bár mindegyik nagyon jó.

Az érdekelne még, hogy nincs e meg valakinek egy pár coldplay klip cd-n vagy Dvd-n. Nekem csak a Trouble, Clocks és a Yellow van meg. Azon kívul még megvan a
Scientist és Yellow koncert verzióban (sokkhelyen teljesen máshogy hangzik a zene. Pl.: Yellow iszonyat lassú). Amúgy ezek DVD minoségbe vannak meg nekem.

DVD-rol jut eszembe nem tudja majd valaki kölcsönadni. Bár ezt nem mostanra gondoltam hanem majd ha jobban összerázódik ez csoport(én se adnák kölcsön egy 7000 Ft dvd-t egy szinte vadidegenek).

Nem tudom, hogy mondtam e de nekem van DVD íróm. Igy ha valaki kölcsön adja bárkinek leírom szívesen.

Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-24 07:50:22 | 137.
Ezer bocs, Seth...:))
Szóval Grant néz ki gy mint Beckham..:))
Yellow, remélem azért fel tudsz néha jönni, és természtesen ez a többiekkre is vonatkozik..:))

jah, jah tényleg elég száraz a dolog...
én mindenkinek csak ajánlani tudom a coldplay.com chatjét, mert nagyon jó a hangulat, nagyon jófej emberek vannak, és főleg nem magyarok, ami külön "egzotikuum":)

És a coldplay.comosoknak van egy oldala, ahol fenn vannak a chatelők képei:))

Seth, majd írok neked...:) CSak most órám van..
Az én kedvenceim:
nem számoznám őket, 5-öt kiválasztani is nehéz..

Spies, the Scientist, Clocks, A Rush of Blood to the Head, Yellow + Trouble...
Igy is 6 lett...

Legyetek jók, járjatok gyakran fórumra, chatre és coldplay koncertre (és Feeder-re:))


Előzmény: SethFeeder (136.)
SethFeeder e-mail | 2004-02-23 19:59:24 | 136.
Hi!

(Feeder énekese (nem Seth, hanem Grant...csak azért mert Zsuzsi véletlenül félreírta. Csak hogy ne tanuljátok meg rosszul.
Szóval Grant Nicholas.

Igazad van Yellow.
Ez a fórumosdi elég rideg dolog. És ezen csak egy találkozó segíthetne.
De amúgy jó, hogy egyre több Coldplay-es talál ide.
(bárcsak a Feeder-el is így lenne)
Amúgy ha adtok cd-t, szívesen kiírom a legjobb számaikat.
Csak azért, hogy már végre kicsit többen ismerjék őket, mert egy nagyon igényes és szimpatikus banda.

Zsuzsi- bocsi hogy nem írtam, majd írok.

Yellow e-mail | 2004-02-23 18:56:45 | 135.
Sziasztok

Szívesen feljönnék a chat-re csak, hogy most Win Xp van fenn a gépemen, és nem igazán szívleli az ilyen stílusú próbálkozásaimat, egyenlőre örülök, hogy a net megy.

Amúgy látom hogy kezd beindulni ez a fórum csak szerintem még eléggé rideg ugyanis szerintem szinte senki se tud semmit a másikakról(javítsatok ki ha nem így van). Kicsit barátibb környezetre kéne hozni az egészet(legalábbis ez a véleményem).

Bár nem kérdeztétek de nekem a kedvenc számaim tőlük:
Politik (A végét nagyon eltalálták)
Warning Sing (Ennek is a vége a legjobb de a többi része se rossz)
We Never Change (Nagyon jó a szövege)
A Rush of Blood to the Head (Egyszerűen jó)
Yellow(bár a klipp nagyon rossz lett)

Ha esetleg tudjátok, hogy mikor lesz újra koncertjük a tv-ben(szinte bármelyik csatorna jó) akkor szóljatok mert felveszem, és kiírom DVD-re(Ha ráérek akkor).

Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-23 17:38:03 | 134.
Hello Yellow!

Hidd el, nem vagy egyedül, itt elég sokan szeretik a coldplayt (tisztelet a kívételnek ld. Johnny) de az ő véleményük nem számít...:)
Tudtommal eddig két nagy lemezük van, végülis annyira nem régi együttes, és most készül a 3., ami remélhetőleg még 2004 ben kész lesz, de hallottam már olyat is, hogy csak 2005 re jön ki..:((
Jah és van egy rahedli maxijuk...
Én lány volnék... de ezt szerintem gondoltad..
15,5 éves vagyok, és nem titok..
Az együttesről nem tudok semmit, én nem tudok zenélni, sajnos... de szeretnék..
Ha gondolod, gyere ma vagy holnap 7-8 között a www.coldplay.com chatjére, és ott dumálhatunk!


Előzmény: Yellow (133.)
Yellow e-mail | 2004-02-23 17:10:42 | 133.
Sziasztok

Nekem is tetszik a Coldplay bár eddig azt hittem hogy ebbe Magyarországon egyedül vagyok mert ugyan mindenki ismeri körülöttem de senki se szereti(Mindenki a divategyütteseket szereti). Amúgy végigolvastam a fórumot és egész érdekes volt.

Lenne egy pár kérdésem hozzátok.
1. Pontosan hány lemeze van a coldplay-nek? nekem csak 2 van meg gondolom azért több van.
2. Ti lányok vagy fiuk vagytok? (Bár szerintem a lányok többen vannak, mondjuk én fiú vagyok)
3. Hány évesek vagytok? (már ha nem titok, én pl. 15 3/4)
4. Ja és hogy mi lett az együttessel? (mármint amit ti akartatok létrehozni bár én nem tudok zenélni de szívesen megtanulok bármit.)

Remélem azért válaszoltok annak ellenére hogy én is új vagyok.

Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-22 18:41:20 | 132.
Hello Seth!
Írtam mailt, de nem válaszoltál!
Johnny .... no comment...
Jah, és Seth, láttam egy feeder klippet a Viván (!), mert most hétvégén Brit Awards volt...
Jó volt, de valami régi klip lehetett, mert az énekesnek (Sethnek) hosszú haja volt, olyan beckhames volt... és a brit awardson jelölték őket legjobb együttes kategóriában, ott meg már máshogy nézett ki...
Nem értem már a britek is elhülyülnek..
Nem értem, hogy lehet, hogy egy jelölést sem kapott a Coldplay, amikor ez az év, és a tavalyi is teljsen az övék volt (2002-2003)...
ÁÁÁ, nem hergelem magam..

Pá!

lumino: mi van veled? jössz valamikor chatelni coldplay.com-ra?




Előzmény: SethFeeder (131.)
SethFeeder e-mail | 2004-02-22 17:15:57 | 131.
Szerintem nem kell foglalkozni 'johnny' véleményével mivel nincs sok értelme.
Amúgy a Feeder-t is jól leszólta meg még amit csak talált a többi fórumban.
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem koppintanak senkit.

---
hogy áll a találkozás, illetve a coldplay zenélés?
---

vadmacs e-mail | 2004-02-21 19:16:25 | 130.
Köszi a roppant kedves kritikát, de ha egy kicsit jobb füled lenne, rájönnél, hogy ők nem az a fajta koppintós banda, szerintem attól még nem ugyanolyanok, mert hasonló zenei irányvonalon haladnak!!!
Már én is felfedeztem néhány csekély hasonlóságot, de hát istenem miért olyan nagy baj ez?! Mindeknek tanulnia kell valakitől. Ők legalább jó példaképeket választottak! Ettől még nem rosszak, sőt………!!!



johnny e-mail | 2004-02-20 22:47:20 | 129.
Ennél szarabb Radiohead koppintó banda nincs a földön!Mondja má meg valaki,mi a halál faszáért kell egy már önmagában is elég szar bandát még uánozni is??????!!!!(Ráadásul ilyen bénán...)
ed89 e-mail | 2004-02-16 20:51:35 | 128.
hello mindenki!én még mondhatni új vok itt...a Coldplay a kedvencem mint gondolom itt szinte mindenkinek...sajnos az én ismerőseim nem nagyon ismerik ezt a csúcs bandát.de én megismertettem velük.. :)szerintem elég gáz h alig ismerik őket pedig télleg igényes és nagyon szép zenét játszanak, még pedig nem mondanivaló nélkül!de most olvastam pl.itt a zene.neten h a srácokat nem ismerik fel az utcán.ez még hagyján, de a grammy díjkiosztón se...hát komolyan! olvasgattam régebbi beírásokat is itt:ti szoktatok a coldplay.comon chatelni? én nem is tudtam h lehet... :) hát köcc a felvilágosítást
na pussz mindenkinek&éljen a világ legjobb csapata, a Coldplay!!!

Sztív e-mail | 2004-02-16 09:00:31 | 127.
háj,hát
nekemvégülis mindegy.
bármost a zelektromost kölcsönadtam, de vanegy
fémhúrossá konvertált klasszikus is.
nemmintha technikailag szintre lennék téve.
de mondjátokcsak a helyzetet, majd bólogatunk.


Előzmény: lumino (126.)
lumino e-mail | 2004-02-13 16:17:20 | 126.
Halihó!

Zenélgetés előtti találkozót meg kellene beszélni, mondjuk a kövi hétre? Hm?


Előzmény: Sztív (124.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-12 08:23:41 | 125.
in my place!
De regisztrálnod kell hozzá!


Előzmény: Sztív (124.)
Sztív e-mail | 2004-02-11 16:54:50 | 124.
helóbeló
a coldplaypontcomon hol van a cset?
jaés szóljatokha zenélniakartok.


Előzmény: lumino (122.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-08 11:24:06 | 123.
Hello!

Egy össznépi chatelésben én is benne vagyok:))
Coldplay.com?
Jól sikerültek a vizsgák?!:)
A szokásos nevemen leszek, ha tudsz gyere ma este 8-9 körül:)


Előzmény: lumino (122.)
lumino e-mail | 2004-02-05 21:38:26 | 122.
Hello mindenki!!!

Noshát, jelentem, kéremszépen, sikeresen túléltem a vizsgákat, úgyhogy akár jövő héten össze is hlzhatnánk azt a Coldplay-es találkát+csetet+zenélgetést is akár, valamikor, valahol.
Öröm és boldogság. :-)


Előzmény: Zsuzsi:) (121.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-02-05 08:15:24 | 121.
hm
az én nevem Susie:) örletes, mi?
szinte minden este megyek, de mostanában pangás van...
jó lenne ha már magyar tábor is képviseltetné ott magát!
Telen avn D-amerikaikkal:))


Előzmény: vadmacs (119.)
vadmacs e-mail | 2004-01-30 18:39:46 | 120.

CHRIS MARTIN AND JAMELIA SONG DETAILS

Chris Martin has been moon lighting by writing songs for Jamelia.

'See It In A Boy's Eyes' was written by Chris especially for the R&B star, and the song also features backing vocals and piano from Chris.

Jamelia commented, "Chris Martin is a really inspiring person to work with. I absolutely loved every minute of being in the studio with him. It feels like we've created a new genre of music where we both stay true to what we do "

"I loved the fact that he brought out something completely different in me. His vocals on the track are really haunting. It's amazing that he could write lyrics from a woman's point of view and articulate feelings from a totally different perspective. I have always been a fan of Coldplay and am even more of a fan now."

HH

www.mtve.com/european

vadmacs e-mail | 2004-01-30 18:36:19 | 119.
Sziasztok!!

Én is láttam egy este a coldplay top 10-et! Őrült jó volt. Láttátok már a Shiver klippjét? Egy picit azért nekem botrányosnak tűnt a dauerolt haj + a Rolling Stones-ra utaló nyelves póló, de azért nekem nagyon tetszett.

Van egy friss hírem számotokra: Chris dalokat ir valami kis énekesnőnek, akinek a neve Jamelia. Életembe nem hallotttam róla, majd be is másolom a hírt, az mtv honlapján olvastam, remélem nem büntetnek meg érte.
A kérdés már csak az, hogy ennek mennyi az igazság tartalma.

Zsuzsi a nevem a colplay-es chaten: Gwen. És a Tiéd?

Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-27 08:14:31 | 118.
jah és igen.. majd próbálom megnézni!:)
Vártam már mikor teszed közzé!:))


Előzmény: SethFeeder (116.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-27 08:13:18 | 117.
Hello!

dalszövegek: www.lyrics.com
www.freewebs.com/coldplay
de ha beírod keresőbe van még egy csomó..
jah és: www.hotandcoldplay.com
meg seth nevében egy,amit tőle tudtam meg!!!
www.justsipes.com


Előzmény: SethFeeder (116.)
SethFeeder e-mail | 2004-01-26 18:04:52 | 116.
Üdv mindenkinek!

Tudom, hogy ez most nem Coldplay-el kapcsolatos dolog, de gondoltam hátha érdekel mást is.

Ezen a héten Szombaton (Január 31-én) 21:45-kor lesz a DunaTV-n egy film amit mindenkinek ajánlok.
Egy japán kultuszember, kultuszfilmje ez 'Tűzvirágok' címmel.
1997-ben a velencei filmfesztiválon Arany Oroszlánnal jutalmazták.

Lehet hogy kicsit elvont lesz néhány embernek, de mindenképpen nézzétek meg ha tudjátok, érdemes.

lumino e-mail | 2004-01-24 15:54:42 | 115.
Szevasztok!

Csak azért írok, hogy ma este 10-kor az MTV-n (a zenecsatornán) Coldplay top 10 at 10 lesz. Akit érdekel nézze meg. :-)

Zsu! 29-én (optimális esetben) vége a vizsgáimnak, szóval utána mehet a cset. :-)

chasey e-mail | 2004-01-24 09:26:22 | 114.
Sziasztok:)

Lenne egy problémám.Kerestem coldplay dalszövegfordításokat a neten,de nem sok sikerrel jártam.Jobban mondva semmit sem találtam.Tudnátok nekem segíteni,hogy hol találok ilyet?
Nagyon fontos lenne.
Köszönöm előre is:)
Sziasztok

Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-16 18:08:15 | 113.
Hát én többek között ott is... mi ott a neved???
Magyarral én sem találkoztam - csak luminoval, de az megbeszélt dolog volt:)

Hát én sem értek a zenéléshez (mit már mondtam - de szándékozom beiratkozni zongorázni a közel jövőben):)


Előzmény: vadmacs (112.)
vadmacs e-mail | 2004-01-16 17:57:56 | 112.
Üdv NEKTEK Kedves Fórumtársaim !!!!

Ki mit tud kedvenckéink új albumáról? Mert én jelenleg semmi újat.

Látom, hogy ti itten egy kis bandát szervezgettek . Én személy szerint igazán nem nagyon értek a zenekészítéshez, de nagyon szívesen meghallgatnálak titeket, úgyhogy ha majd valamit kitaláltok, feltétlenül szóljatok!


Lumino téged pedig nagyon irigyellek, hogy láthattad őket már élőben is!!!!!!!!! MÁZLISTA!!!!

Ja és hol szoktatok chatelnei? A colplay.com-on, mert én néha ott vagyok, de még sohasem találkoztam magyarokkal!

Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-15 19:10:19 | 111.
jah és lumino, sok sikert a vizsgákhoz!!!
Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-15 19:07:34 | 110.
Hello!!

Ezt hallgassátok..:
Felmentem a google.com-ra, hogy keressek coldplayes weboldalakat... na de véletlenül elírtam, és colsplayt írtam be! nyomogattam a visszát, de semmi. gondoltam ugysem jön ki semmi... Erre egy csomó találat van, köztük egy olyan külföldi lappal, amin az alábbi szöveg található "Colsplay: A Rush Of Blood To The Face parlophone/EMI....:))

SethFeeder e-mail | 2004-01-15 11:56:37 | 109.
Hi!

Szerintem ez az unplugged dolog megvalósítható. Amúgy meg az unplugged alig ha hangos.
Előtte tényleg jó lenne egy találkozó. Megbeszélhetnénk Február elejére, vagy amikor jó mindenkinek.
Addig meg lehetne chat-elni.

Life is for living!

lumino e-mail | 2004-01-14 21:22:50 | 108.
Hello!

Hááááát, azt az unplugged dolgot előzetes egyeztetések és mítingek után esetleg megoldhatnánk, bedobtam a környező populációnak, és engedni látszanak, ha nem zajongunk túlságosan, amit szerintem még mi magunk sem bírnánk, úgyhogy talán februárban megoldható lenne az eset, addig meg akár 1x-2x találkozhatunk, "akkkordokat cserélhetünk"+ dumálhatunk. Tényleg, mit szólnátok egy találkozóhoz, így, a Coldplay-kedvelő emberkéket kérdezem, meg a topiclátogatókat. Hm?
Zsu! Asszem a cset mostanában nem nagyon fog menni, mert vizsgázom 29-éig, de utána esténként mehet a menet. :-) Találkára jönnél? Majd meglátjuk, ez még csak egy ötlet ám... :-)
Take care!


Előzmény: Sztív (106.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-14 18:28:12 | 107.
Hello lumino!!! valamelyik nap mehetnénk chatelni, nem??
Sztív e-mail | 2004-01-14 00:38:48 | 106.
hátnos

IFÁ-s míting se terem minden csipkebokorban..
deasszemakkor ezaz unplugged is ugrott
hacsak nem a zongora mellett iszunk békekakaót,
deazt a környező populáció nem szívleli,
se erdős, se rétes.

de erőszakoskodjon valaki, hátha.


Előzmény: lumino (105.)
lumino e-mail | 2004-01-13 22:23:23 | 105.
Hi all!

Nos, az ötlet nem rossz, ami viszont esetleg hátráltató körülményként közbeszólhat, az az, hogy az én hangszerem (mármint a billentős) egy páncéltőkés pianinó, úgyhogy ha erősek vagytok, vizsgaidőszak után dumálhatunk, eljöttök egy IFA-val, és szépen elviszzük valahová (mármint a próbahelyre, ugye...). Sorry... :-)
De komolyan, ha valakinél megoldható a billentős dolog, akkor talizhatunk, de sajna tényleg csak vizsgák után, mert azért tanulni is kell. De majd még dumálunk remélem, aki esetleg érdeklődne egy kis zenélgetés iránt, az bátran írjon ide, vagy egy elektronikus levél formájában egyeztethetünk. :-)
Szevasztooooook!!!
Tanulom ám folyamatosan a számokat, tessék szépen mindenkinek gyakorolni, aki meg nem játszik hangszeren, az tanulja a szövegeket. Zsu! Nagy tesó még itt is figyel, vigyázzzzzzzzzz!!!!! :-)


Előzmény: Sztív (103.)
Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-11 20:29:31 | 104.
Hello!
Olyan szarul érzem magam, hogy zeneileg fogyatékos vagyok..:(

lumino, én voltam tegnap chaten, de senki nem volt... negyed órát késtem az igaz..:))

Tényleg jó lenne valamikor egy míting!!! bármilyen...

Sztív e-mail | 2004-01-10 23:20:37 | 103.
Háj,
szóval,
a poénkedvéért összeülhetünkde hol? a billentyűs masina cipelhető? nameg mindenki szólógitáron vagy akuszter gitáron gitárol, senkisem basszusgitáron gitárol? nameg ha elektronyik, akkor erősítő nemkéne? deugye mehet unplugged. megilyenek.

szegfejcsaj:-) e-mail | 2004-01-10 22:21:38 | 102.
Sziasztok!Most járock itt először ezen a topicon!De beleolvasgatni már túl fáradt vagyok meg most jöttem rá hogy beleírni is! majmáskor bepótolom!!
Puszi!Jóéjt mindenkinek!

lumino e-mail | 2004-01-10 21:41:53 | 101.
Hi Seth!

A freeweb-es honlapon, ami a magyar Coldplay honlap is, (puszi tib, tom, Zsu!)vannak arcok, akikkel próbálunk csetelgetni a coldplay.com-on, néha össze is jön, de ha tudtok valami helyet, írjátok+ időponttal, és akkor mehet. :-) Akár a honlapon is írhattok a fórumba... :-)
De ha valamikor ráértek, esetleg egy személyes találkozót is összehozhatnánk. :-)
Na, azért az a U2-s dolog durva volt...
A Coldplay számok zongorán viszont szerintem nem annyira nehezek, legalábbis én nem komplikálom agyon a dolgokat. :-)


Előzmény: SethFeeder (100.)
SethFeeder e-mail | 2004-01-10 20:28:54 | 100.
Hi!

Hát ezen az elíráson annyira nem lepődök meg, mivel Mo-on sok ember van akinek halvány fogalma sincs a külföldi zenék nagy részéről.
Egy régebbi példát tudok felhozni, ami szerintem sokkal durvább.
Úgy 10 éve az egyik zenei újságban (már nem emlékszem a nevére, de valami béna lap volt) a U2-ról írtak, és kb. ilyesmi kavart sikerült összehozniuk:
"Ő Larry a gitáros, és van még Edge aki dobol, meg a Bono"
;)

Néhány éve meg az egyik újságban írták, hogy a U2 dobosa (Larry) kiszállt a bandából és egy magyar dobost vettek be helyette.
;)

szép mi.

Szóval nem kell felhúznia az embernek magát ezeken a bénaságokon. (de azért egy e-mail-t megér)

A zene összehozási dolog, jó ötlet lenne.
Én is gitározok már néhány éve...csak úgy magamtól tanulgatok, de azért egy-két dolog már egész jól megy.
(A Coldplay számok kicsit extrásabbak gitáron, mivel sok technikai elem van...minden 3. szám más hangolással van, slider-el, capo-val, vagy e-bow-al...na és ezeket a dolgokat egy embernek nem a legegyszerűbb összeegyeztetni...de azért a poén kedvéért megérné, hogy egy kis bandát összehozzunk)

P.S.: Tényleg...valami chat-et összelehetne hozni az itthoni rajongókkal.

Be happy,
because life is for living!

Zsuzsi:) e-mail | 2004-01-10 17:48:16 | 99.
Hello!

Én olyan szívesen csinálnék ilyeneket, az az egy baj, hogy semmin nem játszom!!!:)) csak egy aprócska baki...a hangom meg... christ elég nehéz helyettesíteni, szal inkább erre nem is gondolok...
De valószínűleg be fogok iratkozni zongorázni, musáj valami hangszer amin coldplayt tudok játszani... de hát az még nagyon messze van...
lumino!: én valószínüleg ma este 9 körül fennt leszek, de ez nem 100 %, mert jönnek vendégek és nem tudom hogy oda tudok e menni.. de megpróbálok!

Legyetek jók

A rush of blood to the head... ez nagyon gáz..
jó hogy szóltál én ugysem olvasok népszabadságot..


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.