Click to Visit
Rock - Coldplay
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

Doktor Carter e-mail | 2005-08-02 18:36:40 | 489.
Sziasztok,

itt vagyok megint, ismét a gitár ügy miatt, mert immár egyértelmű, hogy a gitár ELADÓ, komoly érdeklődöknek itt egy mail cím: chrispaks@freemail.hu!

Ha kell tudunk képet küldeni, de különben a http://www.danubius.hu/radio/93081 oldalon találhattok róla!

Ha vkinek ez sem elég, akkor írjon a megadott email címre s küldök neki képet!

A gitár DEDIKÁLT, ELEKTROAKUSZTIKUS, tokkal együtt SÜRGŐSEN ELADÓ! Bár Chris Martin használta, jó állapotban van! :-)

DOKI

chrismartin88 e-mail | 2005-08-02 18:31:21 | 488.
Amúgy ezzel kapcsolatban hogy:"próbálj olyan jól zenélni, vagy énekelni" ezen már dolgozom a bandámmal... 1x valaki azt mondta nekem ha sikeres és jhó zenész akarok lenni és esetleg híres akkor nem olyan zenéket kell csinálni mint mondjuk a coldplay,travis,u2,radiohead ők motiválhatnak, követni is lehet az ő példájukat de mindenképpen valami újat kell kitalálni!Mi most ezen dolgozunk 1 hangzásvilágon 1 stíluson próbálkozunk zenélgetünk még csak hobby szinten Garázsban,szobában de reméljük hogy olyan zenét tudunk csinálni amit elfogadnak és szeretnek az emberek ha nem is leszünk híresek és nem szeret minket majd 1.000.000 ember az sem érdekel de abból az 1.000.000 ha már 120 ember szeret minket és tetszik neki amit csináltunk akkor már valahol volt értelme...

Előzmény: oizys (484.)
chrismartin88 e-mail | 2005-08-02 18:22:09 | 487.
Amúgy nem haragszom rád..
CSak tudod ha egy kicsit jobban ismernél akkor lehet hogy megértenél!!!


Előzmény: oizys (484.)
chrismartin88 e-mail | 2005-08-02 18:16:17 | 486.
1:Boccs oizys ki kell hogy ábrándítsalak nem vagyok beteges és gusztustalan! CSak kibasszott nagy Fan!

2:coldplay-merchandise nem keresi hülyére magát rajtam mert még egy cuccot sem rendeltem tőlük ha fogok is coldplayes cuccot venni akkkor az jövőre lessz januárban amikor anyám kiköltözik 2 évre Londonba!

3:Amúgy kezdessz hasonlítani 1s újságíró emberkékre akik vakon írosgálnak emberekről.. olyan emberekről akik imeretlenek számukra és nem tudnak semmit sem róluk csak pár el el kapott kis információt!

4:Én nem majmolom vagy utánnozom Christ, csak a Példaképem és szeretnék rá hasonlítani és mivel sajna nem úgy nézek ki mint ő ezért próbálok úgy öltözni mint ő miért baj az ha valakinek adidas cipője van és fkete kabátja csak mert ugyanezeket hordja a kedvenc énekese! az hogy a kezemre firkantom hogy mtf vagy az embklémát = azt sokan mások is csinálják a kék és piros szalagokat azt nem tudom!

5:azért is öltözöm úgy mert picit szerztnék kitünni az meberek közül mondjuk a suliban nem a menőségről beszélek én hanem hogy felfigyeljenek rám mondjuk a csajok vagy éppen ezzekekkel a dolgokkal reklámozom a coldplayt és így lehet hogy többen vetemednek rá hogy megvegyék már csak kmíváncsiságból is s coldplay lemezeit!! kb ezért!

Na és így mit gondolsz oizys???


Előzmény: oizys (484.)
chrismartin88 e-mail | 2005-08-02 18:06:50 | 485.
Én Brit pop rajongó vagyok és kapásból megnevezek neked 1 Kraftwerk számot Pl:Computer love(mondjuk ebből lett a Coldplay - Talk)A,múgy nem szeretem a Kraftwerket nekem az túl elektromos!!

Előzmény: stevie (483.)
oizys e-mail | 2005-08-02 12:51:39 | 484.
stevie: erre az idézetre vhogy automatikusan az az a38-as koncert jutott eszembe, ahol a clawfinger így konferált fel egy számot: "now we would like to play a song to all the ladies tonight, to all the beautiful women in the place". aztán folyt: "and the song is titled... bitch!" :D

amúgy sztem elfogulatlanul (és nem coldplay rajongóként de alapjában véve minden-zene-kedvelőként) ez a banda fenn fog maradni vmilyen szinten biztos. még tuti megjelenik legalább két albumuk, és idővel ha nem is akkora, de hasonlóként fennmaradnak, mint az oasis. ami számomra nem sokat mond, mert én az oasist kifejezetten utálom, de így britpop színtérből kiindulva, sztem ez lesz. aztán lehet, h rámhazudtol a jövő, ezt majd meglássuk.

amit 88 ír az meg... na ezt szerintem már beteges és gusztustalan. bocs az utóbbi jelzőért, lehet, h kicsit már kontextus-idegen, de én speciel nem szívesen ismerkednék egy olyan arccal, aki ilyen szinten próbál koppintani vki mást. próbálj olyan jól zenélni, vagy énekelni, vagy szedj fel annyi csajt, mint ő. de nemtom h ennek miért kell abban megnyílvánulnia, h úgy _nézz_ki_, mint ő. ez szerintem teljesen beteges. viszont a coldplay-merchandise hülyére keresi magát rajtad, h vígasztaljon, h van, aki _biztosan_ örül neked! :)


Előzmény: stevie (483.)
stevie e-mail | 2005-08-02 11:36:36 | 483.
Kösz. Egyébként az én se tudom mi köze a germán ős villanyszintiseknek a Coldplayhez. Ezért megint ugatni fognak velem, de a legtöbb britpop zenerajongó itt egyetlen Kraftwerk számot se bírna megnevezni szerintem. Na mindegy, akkor se értem mitől akkora jelentőségű ez a brit zenekar. Ha évekig a csúcson lesznek, és tizenakárhány év múlva más bandák a példaképeik között fogják emlegetni, akkor lehet hogy jobban el fogom ismerni őket.

Ja és csak neked:
"She's a model and she's looking good
I'd like to take her home, that's understood"


Előzmény: oizys (468.)
Rockybaby e-mail | 2005-08-02 11:35:08 | 482.
Nem igazság:s Én is akarok olyanokat, csak még anyagilag nem voltam ott, hogy legyenek (pl cipő meg kabát, meg stb cuccok:) Egyébként én mivel jány vagyok, nem én lehettem az a külföldi:)
chrismartin88 e-mail | 2005-08-02 07:37:37 | 481.
Én nem tudom nekem a kezemre mindíg rá van rajzolva a fekete két kis téglalap! sőt a Chris újain lévő (Kék,Pitos,Sárga)szalagok is megtalálhatóak az én újaimon és mindíg full feketőben vagyok és most már a szalag is a kabátomon van!!!(Ja és most kaptam 1 olyan fehér adidas cipőt oldalt 3 fekete csíkal mint amiklyen Jonnynak és Chrisnek van!Ezel most nem akarok én ám felvágni!)Ja amúgy szőke a hajam csak 1 picit az évek során bebarnult =)

Előzmény: vadmacs (480.)
vadmacs e-mail | 2005-08-01 21:28:11 | 480.
Kár, hogy lemaradtam arról a buliról! :-(


Nekem még a kezemen van, mókásan nézek már ki benne, mert csak ott nem barnult le a karom, de még nem szándékozom le venni!

Van egy történetem, amit már rég el akartam mesélni, hátha itt, ezen a fórumon magára ismer az illető: pár hete a mokka-cukkában Andy smith játszott a Portishead-ből. Nagyban ugrabugráltam a táncparketten, amikor megláttam egy szőke fiút, aki a kezén a mágikus make trade fair csíkokat viselte. Nem káprázott a szemem, mert az este folyamán többször is láttam! Mire oda akartam menni hozzá, eltűnt! (persze elég valószínünek tartom ,hogy külföldi volt.)


Előzmény: chrismartin88 (478.)
Rockybaby e-mail | 2005-08-01 20:44:28 | 479.
oyzis! te egy nagyon rendes, emberszerető és toleráns gyerek vagy..... örültem, de tényleg!

Vadmacs a buli már volt:D De nyugi, sokról nem maradtál le!

Amúgy Leipzigbe el lehet menni olyan kb 8-an úgy fejenként 7-8 ezer forintból bőven mindenféle matricával együtt (németben meg ingyenesek az utak) és a jegy megy 10 ezer kb....szal oylan 20 ból oylan szinten megvan a buli, hogy ereklyét is hazahozunk!!! Szóval gondolkodjon mindenki!

chrismartin88 e-mail | 2005-08-01 17:30:43 | 478.
Igazad van de arra hogy levezessem a feszültséget és ne akarjam megverni a kedves riporternőt arra elég volt na jhó neem csak poén volt!! = )

Nem tudom hogy vagytok vele de én már izgulok lessze koncert v nem mindegy de ez olyan jhó érzés mint pár nappal július 10 előtt... apropó drága vadmacs a csuklódon van még a szalag apukám valahogy lefűrészelte hála a jhó istennek semmi baja a szalagnak.. vettem egy tök Chris Martinos dzsekit sokan azt mondták hogy tök olyan én rávarattatam és tök faszán néz ki rajta!!! így kevesebb esély van rá hogy tönkremenjen a kezemen = )


Előzmény: oizys (476.)
vadmacs e-mail | 2005-08-01 14:02:51 | 477.
-Kérlek ne idegesítsd fel így magad Chris ilyeneken, nem ér annyit az egész. Gondolj csak abba bele, hogy annak a kis firkász nőnek már eleve mennyire szar lehet az élete, ha csak ilyen helyeken kap újságírói állást, mint ez az ocsmány kis pletyka lap! Én már a kezembe sem veszek ilyeneket, mert tudom, hogy úgyis kiborítanak valami oltári felszínes hülyeséggel. Annak sajnos magyarországon nincs hírértéke, ha jó emberekről jó dolgokat írnak!



-A novemberi koncertekről szerintem majd beszéljünk újra ősszel, még túl korai lenne. Meg majd úgyis mindenki ősszel látja, hogyan áll anyagilag.


-Rockybaby mi van azzal a bulival, amit említettél?! Én szívesen mennék!

Mit szólnátok hozzá ha a szigeten találkoznánk?


Előzmény: chrismartin88 (474.)
oizys e-mail | 2005-08-01 10:28:13 | 476.
Rockybaby: akkor csak egy kis homályoszlatás. a fan egy angol szó, ami rajongót jelent. ami pedig (az én olvasatomban legalábbis) azt takarja, h vki nagyon szeret egy zenekart. ha azt akarom mondani, h fanatikus, akkor azt írom, h fanatikus. asszem ennyivel már bekkelve is van az egész hozzászólásod. ;) hapedig ennyire "fától erdő nem látás", akkor lehet, h steve hozzászólása se volt akkora tapló, csak a reakció heves. napersze nekem is lehet nemigazam. vagymi.

88: ezen a levélen a blikkesek valszeg egész nap sírva röhögtek. nem baszogatásból, de a hasonló olvasói leveleknek általában ez a sorsa. szeláví.

a 2006-os coldplay magyaro-on pedig még nem 100%. pont annyira tuti, mint az idei volt júniusban. most úgy néz ki, h összejön, de ki tudja mit hoz a jövő. kicsit szkeptikusak manapság a szervezők egy iszonyatbukás avril lavigne, green day, és garbage koncert után. pedig aztán fene se gondolta volna, h ezekre a kutya se megy el. h rajtam múlna pl garbage-on tömeg lenne. dehát nem rajtam múlt. a coldplay meg valszeg nem rajtatok fog múlni. :) de ettől még nem tuti.

Rockybaby e-mail | 2005-07-31 22:03:36 | 475.
Nah hi! Én biztosan mennék a busszal, szóval nekem tuti az ügy! Egyébként meg vigyázz ezekkel a levelekkel....meg is mondom miért..... ahogyan Hámori Eszter vagy ki ugyanúgy nem tud semmit Chris Martinról, ugyanúgy mi sem... ezen dolgok a kamera és újságok előtt mindig csak egy "képet" adnak egy emberről, amit a média arra ferdít amerre akar, de akár az adott személy is arra ferdítheti, amerre akarja, mert azt nyilatkoik, amit akar..... csakis oylan embr döntheti el, kinek van igaza, aki valóban Chris Martin közelebbi ismerőse! Szóval sztem itt se a Hámori Eszternek, se nekünk nem biztos, hogy igazunk van! Szóval csak óvatosan;)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-31 19:57:17 | 474.
Na! Ezt Írtam Nekik!!!:Kedves Blikk magazin szerkesztősége!

Azt olvastam a Blikk Tv újságban 1 Gweneth Paltrow - val kapcsolatos cikkben, azt hiszem a cikk címe az volt hogy „Brad Pittnél vigasztalódik Gweneth Paltrow” ezt a cikket Hámori Eszter írta nos nekem ezzel a cikkel csak az a gondom hogy, Hámori Eszter azt írta szó szerint idézem: „Chris Martin önző és gonosz„ amit nem nagyon értettem én 5 éve vagyok nagy Coldplay rajongó és láttam az összes velük kapcsolatos interjút,videót mindent és rengeteget olvastam magáról Chris Martinról is de ezek alapján valahogy mégsem jutna eszembe az hogy önző és gonosz lenne. Akkor nem tudom Hámori Eszter miért írta azt róla? Nem akarom szidni Hámori Eszter sem véleményt nyilvánítani róla mert én nem vagyok olyan mint ő sőt nem is beszéltem vele még soha nem is találkoztunk ezért nem mondanék róla semmit! Én nem is akarok Chris nevében sem nyilatkozni csak felháborít az hogy egy ember aki a Make Trade Fair jótékonysági szervezetnél ténykedik és próbál segíteni embereken Afrikában és más - más szegény területeken mégis hogy lehet önző vagy gonosz????????? azért mert szerencsétlen emberkém ha a Gwenethel van akkor a banda hiányolja ha a bandával van akkor meg Gweneth hiányolja így egy kicsit nehéz lehet és így két tűz között van és ha 1x-1x dönt akkor pipa a másik fél és ezért lenne szegénykém gonosz és önző nem hinném szerintem Hámori Eszter sem örülne ha most egy neves brit lappban egy olyan riporter akivel életében egyszer sem találkozott sőt még nem is beszélt azt írná hogy ön ilyen és ilyen ember akkor még is nem gondolkodna el vajon miért írta azt a brit lap???

Szeretném ha válaszolna nekem erre a kérdésre hogy miért írtra ezt Chris martinról???

1 Dühös Coldplayfan!


Előzmény: chrismartin88 (473.)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-31 18:35:36 | 473.
Képzeljétek el mit olvastam a Blikk Tv magazinba valami Hámori Eszter azt firkálta egy Gweneth Paltrowal foglalkozó oldaslon IDÉZEM: "Chris Martin gonosz és önző" azzért mert szerencsétlen meberkém ha a Gwenethel van akkor a banda hiányolja ha a bandával van akkor meg Gweneth hiányolja így egy kixcsit két tűz között van és ha 1x-1x dönt akkor pipa a másik fél és ezzért lenne szegénykém gonosz és önző nem hinném...ÉN NAGYON NEM BÍROM ÉS NEM SZERETEM ha olyan ember mond dolgokat kritikát véleményt egy emberről akit nem is ismer soha nem találkozott vele 2 szót még annyit sem hogy hello de az baszta fel az agyam (bocs hogy ilyen csúnyán fejezem ki magam)az baszta fel az agyam hogy Ok mondjon kritikát de könyörgöm olyan belső dolgoz mondott Chrisről amit talán akkor lehetne mondani ha egy hónapot vele élne vagy beszélnének folyamatosan 10 órát és abból kiderülne és már boccs de én Christ az számtalan végighalgatott interview után és a végiggnézett összes kis ténykedéséből nem szürném le ezeket inkább hogy egy kedves visszahúzódó angol kis zenész aki csak zenélni akar és aki szeretné hiogy szeressék ennyi most írok a blikknek egy mailt majd befirkantom a részleteket ha érdekel benneteket!! = /
chrismartin88 e-mail | 2005-07-31 18:24:16 | 472.
FIGYU MINDEN ARANYOS KEDVES KIS COLDPLAY FANNAK AKI IDE JÁR MINDEN NAP ÉS ÍRKÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel nem sok eséjt látok arra hogy a Coldplay Magyar országra jön ebben az évben(jövőre 100%)de addig hogy bírjuk ki?????? Erre a kérdésre 1 perc 53 másodpercel ezelőtt valami kis sugallat jött belém... mi lenne ha megszerveznénk mi kis idejáro fanok hogy csoportosan kimennénk a Coldplay Novemberi Lipcsei - (Rockybaby tudod a Leipzigi koncert)Vagy az utánna levő Mannheimi koncertre Cool
lenne msot van elég időnk megszervezni!! ÖTLETEKET Kérek ide!!!!!!! = )

chrismartin88 e-mail | 2005-07-31 18:18:44 | 471.
Nekem meg van az M3uja(nem tudom hogy hívják azt amkor vanegy pár kbites file és arrol buffert csinál fel megy a netre aztán tölt és lejátsza a cuccost)! =) ha ez kell szívesen átküldöm neked! Mesélj magadról zazie te honnan firkálsz ide és mióta vagy Fan!? =))

Előzmény: zazie (469.)
Rockybaby e-mail | 2005-07-30 13:19:21 | 470.
Figyi oizys! Az a helyzet, hogy utálom, ha lefanatikusfanoznak, szóval 1.: a coldplay zenéje emésztendő dolog, ugyanúgy, mint mondjuk elég erősen kisebb viszonylatban Ákos zenéi itthon..... Aki szerint érzelgősséget sugároz csak, az nem hallgatja jól és nem rágja meg.....erre ennyit tudok mondani! Én nem vagyok akkora fanatic, hogyha meglátnám a Chris martint ráugranék.....én kérem ki magamnak a jelzőt! 2.: steve dumájával meg scak a STÍLUS volt a problémám, de hát ő meg kemény rokker gyerek, nem hallgat ilyen light "szart", hogy kb az ő gondolatvilágával éljek! Az a baj, hogy fogalma sincs a zene értelméről annak az embernek aki ugyanolyan fanatista módon nem képes más stílust elfogadni a saját szarjai mellett, és még van pofája ilyen stílusban bejönni ide fikázódni! Ez itt a gond, nekem semmi bajom azzal, hogy eg ykét keménygyerek lelightozza a cold-ot, nem is érezném jól magam, ha mindenki szeretné! Szóval ennyi!
zazie e-mail | 2005-07-29 19:15:59 | 469.
Sziasztok!
Nincs meg vkinek The Nappies videó vagy mp3?Mert sehonnan sem tom eltölteni, pedig nagyon állat. Annyira bírom. Hogy lehetnek ilyen hülyék(jó értelemben)?

oizys e-mail | 2005-07-29 10:42:49 | 468.
véletlen tévedtem erre, nem vagyok egy coldplay-fan, csak beleolvastam a fórumba (1. oldalt végig) és két dolog:
1. tuti, h nem lesz budapesti buli.
2. a kraftwerk-nek valszeg azért mutatkozott be a srác, mert a kraftwerk magasról szarik arra, h ki az a coldplay meg úgy egyáltalán mi történik a britpop zenei életben. és ez most nem coldplay-fikázás, csak egyszerűen így van. mert ha valaki egész életében a kőkemény elektronikával foglalkozott és még nagyapaként is brutál-midi-muzsikát komponál, akkor valszeg marhára nem foglalkozik az ilyen gitáros érzelgős popzenével. (ez utóbbi kategóriát vitatni is hülyeség lenne, még elszánt fanként is, mert egyszerűen ez egy ilyen zene - ez tény.)

amúgy steve-t is meg tudom érteni, szerintem vágom, h ő milyen álláspontot akar képviselni. csak az elszánt fanok falába ütköznek a nézetei. :) de ezen áthajolva, azért meg lehet érteni. imho.

na píssz amúgy és további jó coldplay hallgatást! ;)

vadmacs e-mail | 2005-07-28 22:50:19 | 467.
KÉRLEK HAGYJ minket békén kedves Stevie!!!
Ez nem az a topik ahol kitombolhatod magad vagy villoghatnál a zenei tudásoddal!
Nagyon is tisztában vagyok a bittersweet symphony -val, a verve-vel és a rolling stones-es szálakkal!







Előzmény: stevie (454.)
vadmacs e-mail | 2005-07-28 14:59:40 | 466.
MA COLDPLAY NAP VAN A VH1-EN!!! MOST VETTEM CSAK ÉSZRE? NÉZZÉTEK! 22.00-TÓL STROYTELLERS - KONCERT+SZTORIKAT MESÉLNEK CHRIS-ÉK!

Mennyiért eladó az a gitár?????? :-)

chrismartin88 e-mail | 2005-07-28 13:46:45 | 465.
nekem sokat!!! Én is indultam azon a játékon helyesen is válaszoltam de nem nyertem = ( pedig jhó lett volna... mpg a dedikált cd is fasza lett volna.....

Előzmény: Doktor Carter (464.)
Doktor Carter e-mail | 2005-07-28 12:40:45 | 464.
Sziasztok,

örülök hogy rátaláltam erre a Coldplay fórumra, már nagyon kerestem. A kérdésem az lenne, hogy a barátom megnyerte a Danubius rádió Coldplay játékán Chris Martin dedikált gitárját!!! Szerintetek mennyit érhet?

DOKI

Rockybaby e-mail | 2005-07-28 09:10:56 | 463.
http://www.est.hu/rovat/konnyu/cikk.cfm?d_id_cikk=33415&CFID=19122745&CFTOKEN=3e21e1be8dc5186f-6649D805-D0B7-B77A-75B46401F9485B0B
Rockybaby e-mail | 2005-07-28 09:06:02 | 462.
Hát gyerekek, én egyre inkább abban vagyok már elkeseredve, hogy nem lesz semmi......ma olvastam az ausztriai bbulinak az élménybeszámolóját, majd mindjárt be is linkelem, de az is azzal kezdi, hogy nem lesz semmi, bár okokat ott sem ír a srác:( Na mindjárt hozom a linket!
zazie e-mail | 2005-07-28 08:15:06 | 461.
Sziasztok!
Mit tudtok? Most akkor jön a Coldplay Magyaro.-ra vagy nem? Mindenhol azt írják, h. jönnek, még az újságokban is. Meg néztem a porton is és ott is fenn van még a pontos idő is(20:00). De a coldplay.com-onez európai turnénál nincs fenn Magyaro. Az első dátum novemberre 7.-e. Most akkor mi van? Remélem, h. jönnek, mert már tök régóta erre készülök, és már beleéltem magam, h. milyen fantasztikus lesz meg minden. Nagyon el lennék keseredve ha tényleg nem jönnének, mert egy külföldi koncertre nem lenne zsém.:(

chrismartin88 e-mail | 2005-07-27 20:46:44 | 460.
1:Boccs stevie de én már 11 évesen tudtam hogy mi az a Bittersweet symphony és ki az a Richard Ashcroft sőt akkor is imádtam a The verve együttest!

2:Boccs de a U2 az már tett le valamit az asztalra és KIBASZOTT jhó együttes nekem kb 95 szám van ami nagyon tetszik tőlük és a többi is említésre méltó!

3:A Huligensz meg még arra sem méltó hogy egy oldalon említsük a Coldplayel!!!


Előzmény: stevie (454.)
Gangbang e-mail | 2005-07-27 14:13:33 | 459.
Rockybaby: fel tudnál venni MSN-en? érdekelne engem az a buli. a címem: actionpoo@hotmail.com

kössz

Rockybaby e-mail | 2005-07-27 14:03:35 | 458.
Felvettelek:) Sztetek ki az az f_rozsa@axelero.hu és X & Y a neve?:D Ő is van nálam msn-en de nem tudom honnan:D
Rockybaby e-mail | 2005-07-27 13:59:18 | 457.
Nah idefigyelj! Azért, mert tegyük fel azzal villogsz, hogy hamarabb születtél és mi pl ezért lehet, hogy nem tudunk egyet-s-mást, akkor ezt most abba is fejezheted! Nem tudom miért kell bemenni egy topicba, ha nem is szereted a bandát! Senkit nem fog érdekelni, ha lehordod, főleg, ha bunkó módon:( Ne haragudj, de ez az igazság:(

Előzmény: stevie (454.)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-27 11:44:53 | 456.
coldplayfan_hu@hotmail.com

Előzmény: Rockybaby (450.)
Gangbang e-mail | 2005-07-27 10:46:39 | 455.
engem érdekel. hol lesz az a buli pontosan? és mikor lesz?

Előzmény: Rockybaby (453.)
stevie e-mail | 2005-07-27 10:26:27 | 454.
Na most akkor mindenki figyeljen.

1. Nem szeretem (kis híján rühellem) a U2-t, csak kb. 3 számuk van amit viszonylag kedvelek.

2. A Hooligans-t egyenesen utálom. Csak azért hoztam fel példának, mert ha bekapcsolom a tévét, vagy a rádiót, nagy az esély hogy épp ők mennek. Náluk tényleg jobb a Coldplay, ezt nem vitatom.

3. Tudod te kedves vadmacs egyáltalán, hogy kinek a száma volt a Bittersweet symphony (persze anélkül, hogy utána néznél) meg hogy mikor volt az menő zene? Mert én még emlékszem.

Egyébként meg ismerem az igényes zenéket, néha hallgatok is. És te tisztában vagy a következő előadókkal: Journey, IQ, Marillion? Mert ha ezek nem igényesek, akkor nem tudom mi az.

Rockybaby e-mail | 2005-07-27 10:22:25 | 453.
Igen a stereo egy hatalmasan jó banda! Figyi emberek, nincsen kedvetek eljönni egy ingyenes buliba? Ezer fórumos emberke lesz ott, én is megyek egy nagyon kevdes ismerősömmel és mindenki ilyen stílusú ember, mint mi vagyunk, relatíve:) Egy indie buli lesz egyébként a marczibányi térnél, de még adok nektek pontosabb dátumot ha érdekel:) Tök jó lenne talizni:) Pussz;)

Előzmény: vadmacs (449.)
Rockybaby e-mail | 2005-07-27 10:20:05 | 452.
Istenem, nem hiszem el, hoyg ezt mondod:) Én is kb ennyire vagyok ezügyben céltudatos és pontosan ilyen stílusú és ízlésű embereket akarok magam mellé egy bandában, ha majd egyszer lesz:) Vagy ha egyszer egybe bekerülök, vagymi:) Nah de ez még a jövő zenéje:) De mindenesetre tetszik az igyekezeted:) Kiváló!

Előzmény: chrismartin88 (447.)
Rockybaby e-mail | 2005-07-27 10:17:47 | 451.
Nah, akkor msn-cím csere indul??:D Nekem is oké:) Egyébként ez nagyon durva ez a levél dolog:DD Hallod: angol banda, neve coldplay, ez hatalmas:D

Előzmény: vadmacs (446.)
Rockybaby e-mail | 2005-07-27 10:15:13 | 450.
MIlyen címen drága?:)

Előzmény: chrismartin88 (445.)
vadmacs e-mail | 2005-07-27 09:10:08 | 449.
Rockybaby láttam a nevedet az indexen a stereophonics témánál! én is nagyon szeretem őket!!! nagyon karakteres az énekesüknek a hangja, mindig kiráz tőle a hideg-jó értelemben véve!

Gangbang, hogy érted hogy hol fognak most fellépni? Júliusban pihennek, az augusztusi és a további koncertdátumokat a honlapjukon tudod megnézni: coldplay.com
Legalább 50 dátum és helyszín van kirakvan!


Előzmény: Gangbang (448.)
Gangbang e-mail | 2005-07-27 07:20:42 | 448.
Sziasztok,

A Coldplay most majd hol fog fellépni? Aki tudja az légyszi írjon MSN-ben. A címem: actionpoo@hotmail.com

chrismartin88 e-mail | 2005-07-26 19:18:06 | 447.
Nem,nem 1általán nem vagy pofátlan inkább aranyos! Persze hogy felvehetsz!! =)

Amúgy ez a levél cool!
Én azért is szertnék befutni a kis bandámmal mert így még több esély lenne arra hogy összefussak kezetfogjak,beszélgessek velük és az nagyon cool lenne élőben beszélgetni velük csak úgy az életről a zenéről állatlános közhelyes dolgokról nagyon fura lenne de és így máshogy jönne ki egy csomó minden nagyobb esély lenne rá hogy összeáljunk 1 közös képre vagy mittom én egy személyes tárgyat kérni tőlök mondjuk Jonny pengetőjét vagy Will 1ik dobverőjét vagy ilyesmik nagyon cool lenne persze ezek a dolgok csak 1 fan gondolatai...álom ami még valóra válhat de ezért az álomért nekem nagyon sokat kell dolgoznom, és ha tudom hogy meg lessz az eredménye (hogy találkozhatok velük)akkor még szép hogy addig fogok hajtani és keményen dolgozni míg odáig el nem jutok!!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: vadmacs (446.)
vadmacs e-mail | 2005-07-26 18:21:55 | 446.
Nem akarok pofátlan lenni, de én is felvehetlek az MSN listámra? Nagyon érdekelnének azok a videók! Cserébe nekem is van pár csemegém, pl live8-es jó minőségű hangfelvétel: Coldplay+Richard Ashcroft közös előadásában a Bitter Sweet sympohony, meg hivatalos osztrák képek a koncertről, meg ilyenek.

Az mtv.com-on volt mostanában egy nagyon aranyos hír:
Biztos tudjátok, hogy a Talk c. számban a kraftwer computer love daláből használtak fel részleteket a srácok. chris egy levélben kért tőlük engedélyt, amit így kezdett el írni:(halál komolyan, ezt ő nyilatkozta le!)

Kedves Krafwerk!

a nevem chris martin és egy angol bandában játszom,amit úgy hívnak, hogy coldplay.....
szeretném kölcsönkérni egy dalukat.......

Szerintetek van olyan zenész kollégájuk aki ne ismerné őket???


Előzmény: chrismartin88 (445.)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-26 14:56:17 | 445.
DE szivesen küldök! vegyél fel msnre!

Előzmény: Rockybaby (444.)
Rockybaby e-mail | 2005-07-26 11:56:37 | 444.
OKé, szólok:) Egyébként én második sorban álltam, de nem tudom, én pöltenben nem emlékszem a digigépekre, hogy dobáltak volna.....bár tudom, hogy szoktak:) Nekem nem akartok kéet küldeni?;)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-26 11:32:42 | 443.
Akkor úgy látom leszünk 1 páran a Bs előtt! = )
Egyetértek abban hogy az 1.sor a legjobbén is azt célzom meg. St pöltenben is azok jártak a legjobban akik legelől álltak amit bedobáltak a színpadról mind az 1. sorosok kapták(dobverőket,tracklisteket,digitális fényképezőgépet:mert ugye st pöltenben a 4 srác kijön a színpad eljére elkezdenek fényképezni majd a kamcsikat bedobálják a közönségbe!!)GYere fel msnre és elmesélek mindent!! És csináltam egy csomó videót van pár jhó közöttük azt is átküldöm van egy csomó Guyról!!!


Előzmény: Zsuzsi:) (439.)
chrismartin88 e-mail | 2005-07-26 11:01:33 | 442.
Szivesen!=) Akkor majd ha érdekel ez az éneklés dolog szolj!szolok ha kész az 1.szám!Én még senkivel sem találkoztam élőben!!!

Előzmény: Rockybaby (438.)
Dark Lord e-mail | 2005-07-26 09:44:36 | 441.
a coldplay az egyetlen olyan zenekar aki a kemény rock punk.....kivül még megfogott ,nem is tudom h miért...talán a szövegében rejlik vagy a hangvilágban??de cerintem tök mind1....lényeg h jók...
Rockybaby e-mail | 2005-07-26 09:16:36 | 440.
Msn? Az nekem is van:) Huhh sziget...... rengeteg mindenre megyek, ilyen átlag napi 7 koncert:) Ti nem is tudtam, hogy ennyire ismeritek egymást:)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.