pansy
|
e-mail |
2004-08-29 23:23:44 | 1483. |
|
a hivatalos oldal: www.placeboworld.com
Ha rákeresel a googleben kiad egy csómó nem .com-os oldalt. De pl egy naon jó magyar oldalacska angie ryan jóvoltából:www.placebo.gportal.hu
Hát igaz rég vannak már szinpadon, de én csak a Pecsában voltam még, szal reménykedtem, hogy jövőre kapok valamit a jóból, dehát akkor várni kell 2006-ig...
|
Beszter
|
e-mail |
2004-08-29 21:27:32 | 1482. |
|
A CDk még mindig eladók. :))) Kell a zséééé. :)))
Amúgy érezni lehetett hogy a turné vége jön, mert kb 1.5 éve nyomták. Szerintem lassan egymásra sem bírtak nézni. :)
A sziget nekem szar volt, ez ritka szar volt :(
Amúgy a Demskyt faszfejezték le. Mert nem tudták hogy a Tarlós volt a hunyó. aztán bocsánatot kértek a Demszkytől és lefaszfejezték a tarlóst. Egyébként azért mert Tarlós nem akarta engedélyezni a magic mirrot, és a homokosokat. Aranyos MIÉPes pacák... :((((
De ez már öreg story
20006ig nem lesz turné, mert 2005ig alig lesz egy hónap, aztán meg studióznak. Ettől még az új matteriá 2005 vége felé kijöhet.
|
krumpli
|
e-mail |
2004-08-29 17:25:59 | 1481. |
|
Köszi az infót!
És meg tudnád mondani a hivatalos honlap címét? Mert én eddig amilyen Placebos oldalakat néztem, sehol sem volt kiírva előre (nov.5-ig) a turné. Bár gondolom kis hazánkban nem lesznek, de hátha van valami a közelben :-)
Előzmény: KN (1480.)
|
KN
|
e-mail |
2004-08-29 15:42:26 | 1480. |
|
Azt írták a hivatalos oldalon, hogy 2006-ig, a nov.5-i koncerttől számítva, már nem lesz több élő fellépés. Gondolom, csinálják az új albumot, na meg egy kis pihenés se árt nekik: kb.1 éve turnéznak. :-)
Előzmény: krumpli (1478.)
|
Puregirl
|
e-mail |
2004-08-29 09:49:11 | 1479. |
|
Csá!
Ugy látom nem sokan tudtok segíteni. Na mind1 majd megoldom.
|
krumpli
|
e-mail |
2004-08-28 12:18:14 | 1478. |
|
Húha, én asszem lemaradtam valamiről. (bár ez nem nehéz, mert elég "új" vagyok ezen a téren) Mi az, hogy 2006-ig nem lehet Placebo? Azt olvastam, hogy lefaszfejezték a kerületi polgármestert, talán ezért? Vagy mi? de ez csak a Szigetre vonatkozik?
Köszike
Előzmény: pansy (1477.)
|
pansy
|
e-mail |
2004-08-28 11:44:16 | 1477. |
|
Kedves krumpli, szerintem is jó lenne, ha jönnének jövőre, de eséylünk sincs rá. Várnunk kell 2006-ig. És ha én ezt előbb tudom, tuti kimegyek Forestglade-re. Beszter te csinálod jól, csak nekem nincs milyen cd-t eladni... hmm...eladom a bátyám...nem akar valaki venni egy nagydarab háziállatot? szobatiszta meg minden csak kajáltatni kell;) de tényleg Beszter kívánom neked hogy kijuss a koncertre, de aztán beszámolót, nagyon részletes beszámolót kérünk ám!!!!!!!!!!!!
Előzmény: krumpli (1476.)
|
krumpli
|
e-mail |
2004-08-28 08:14:08 | 1476. |
|
Helló!
A Szigetre visszatérve: tényleg a nyár legjobb hete volt ( legalábbis nekem ), csak a Placebo hiányzott nagyon :-( Nem lehetne, hogy jövőre mindenki százszor szavaz rájuk egy nap a kívánsággépben, hogy legyenek? Nem akarok úgy meghalni, hogy nem láttam őket élőben :-)
Na csak ennyi
cupp mindenkinek
Előzmény: Beszter (1475.)
|
Beszter
|
e-mail |
2004-08-27 17:14:03 | 1475. |
|
Sziasztok érdekel valakit eredeti Sleeping whit ghosts 3500 - 3800 ft között. Mert sürgösen pénzhez kell jutnom, és az a Cd kétszer van meg.
Amúgy még eladó
Linkin park hybrid theory
Radiohead - publo huny, hail to the thief
RHCP - By the way
Coolio - My soul
lenny Kravitz - Lenny
|
pansy
|
e-mail |
2004-08-26 18:44:17 | 1474. |
|
Na meg is találtam honnan lehet letölteni a Bitter Endet, már ha tényleg az kell és nem értettem félre: htttp://mitglied.lycos.de/sweetpriness2003
|
pansy
|
e-mail |
2004-08-26 17:11:14 | 1473. |
|
Hát én még nem találkoztam Mo.-on a könyvel, meg mondjuk Angliában is azt mondták egy könyvesboltban, hogy csak az USA-ban lehet megkapni. Egyébként én letöltöttem valahonnan a Bitter End-et, de már nem emlékszem hol is volt. Majd körülnézek hátha megtalálom.
|
who??
|
e-mail |
2004-08-26 13:41:09 | 1472. |
|
jó, ok, teljesen el vagyok tájolva.hogyhogy nem lehet???
Előzmény: pansy (1470.)
|
who??
|
e-mail |
2004-08-26 13:39:28 | 1471. |
|
hell, a mellesleg már nem jó, és a the bitter endet sem találtam sehol.szólj ha megvan, darling!
|
pansy
|
e-mail |
2004-08-26 12:54:59 | 1470. |
|
Szisztok! Új vagyok még itt. És voltatok a bulin? Nem volt rossz csak szétfagytam. Magyarországon nem lehet megvenni a Bruised and Broken-t nem?
|
Puregirl
|
e-mail |
2004-08-24 20:35:28 | 1469. |
|
Császtok!
Még csak ismerkedem az oldallal. Nem rossz. Közületek, mármint a Placebo-sok közül csak pure morning-ot ismerem közelebről. Voltam egy Placebo-s bulin tök cool. Most viszont bármelyikőtök segitségét kérem. Az van .hogy nekem most v.mért nem jönnek be a .com-os oldalak,ami nagy gáz mer klippeket akarok letölteni. ha tudtok esetleg magyar oldalt ahonnan letudnám tölteni:(többekközött a Bitter end-et) irjátok meg a mail-emre. Vagy ha eltudnátok küldeni a nektek már meglévőt. A csahek sokat foglalkoznak a Placebo-val. Találtam olyan oldalt amin az összes klipp rajt van de szar az egész mert akadozik. Előre is kössz!!!
|
who??
|
e-mail |
2004-08-19 13:43:24 | 1468. |
|
mindenki?
|
Spite and Malice
|
e-mail |
2004-08-18 13:57:40 | 1467. |
|
jobb.
|
who??
|
e-mail |
2004-08-13 15:53:45 | 1466. |
|
jaj béláim...most hallgattam a sleeping with gostot-mármint a dalt- , próbáltam minden cseppjét kiélvezni, magamba szívni, és most valahogy olyan nemistudom...oloyan jó volt, de nem is tudom elmondani...jobb mint a sex, és most érzem hogy bennem van a dal, szól tovább és tovább, és nincs vége...csodálatos!
és...csak annyit akartam, hogy...köszönöm.
jaés, bal vagy jobbkezesek az istvánjaim, meg brian?
|
Beszter
|
e-mail |
2004-08-13 12:00:09 | 1465. |
|
Csá mindenkinek, itt az új szórólap a buliról
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/3/6/4/THM_0000062364.jpg
|
who??
|
e-mail |
2004-08-10 12:18:04 | 1464. |
|
Utolsó nap. Kicsit furcsa ezt kimondani, ez után az egy hét után. Furcsa, mert ilyen kevés idő alatt is meg lehet szokni bizonyos dolgokat, bizonyos helyeket. Ilyen a Sziget is… Talán a Szigetről lehet ezt leginkább elmondani. Egy hét után, úgy tűnik, örökké fog tartani ez az egész. Sajnos ez nem így van. Ezekkel az érzésekkel ébredek fel az utolsó napon. Vajon mi lesz holnap? – kérdem magamtól, miközben az ágy szélén ülök félálomban. Persze, hiányozni fog a Sziget, minden egyes apró részletével, a maga tökéletességével és hibáival. A sátrak, a színpadok, a zene, az emberek, a koncertek, a karszalag a csuklómon. És a feeling ami megfogott és magával ragadott. Az a bizonyos Sziget-feeling. Az érzés, amit nem lehet átrántani magunkkal. Egy bizonyos helyhez és időhöz tartozik és ott is marad. Tudom, jönnek majd más idők és új helyek. De a Sziget akkor is Sziget marad.
Kíváncsi vagyok hány ember van így ezzel. Több tízezer, vagy csak egyedül én? Ti mit gondoltok?
Eljött az utolsó nap és gondolom, nem mondok újat azzal, hogy megint sikerül délután ébredni. Nem is csoda ez a fesztivál ideje alatt, pláne így a „metál-hétfő” után. Elkap az érzés, a várakozás az indulásig. A szemem látni akarja a kinti, jól megszokott dolgokat, az orrom beleszippantana a friss levegőbe, a lábam érezni akarja a poros talajt maga alatt és hamarosan mindez valósággá válik; kint vagyunk a Szigeten.
A Nagyszínpadon a Spook and the Guay összeállítás indítja a mai napot. A PörgésPont Caféból kísérjük tovább figyelemmel az eseményeket. Bentről egy szép méretes, sárga locsolókocsit látunk, ahogy éppen megöntöz néhány (ezek szerint a hőséget kevésbé viselő) emberkét. Előkerül néhány asztalon hagyott napilap. Naná, hogy írnak a Szigetről. Többek között az árakról, a balesetekről, sátrakról és a zenei programokról esik szó. De minek olvasni róla, mikor épp benne vagy?
Fel is kerekedünk, hogy szétnézzünk, program után kutassunk. Az egészség sátorban kötünk ki; újraélesztünk. Nincs túl sok gyakorlatunk, de azért nézzük a Vészhelyzetet. Az ott dolgozók nagyon segítőkészek és kedvesek. Egy műanyag felsőtestet kell visszahozni az életbe. Véghezvisszük a lélegeztetést, amihez elkerülhetetlenül hozzátartozik a bábú orrának bekapása.
Megjelenik egy mobil-sokkoló, mi pedig nem tudjuk megállni, hogy ne üssük ki a haldoklót. A sokkoló egyébként az a bizonyos műszer, amiről a hírekben lehetett hallani néhány hete. A gép pontról pontra elmondja, hogy a laikusnak mit kell csinálnia, ahhoz, hogy a mentők kiérkeztéig ellásson egy beteget. Így, a Salgótarjánból érkező, az unokáit meglátogató Pista bácsi is meg tud menteni egy szívrohammal küszködő embert a Blahán. Ha minden igaz, ezek a szerkezetek rövid időn belül el lesznek helyezve a forgalmasabb helyeken. Benton doktor módjára sikerül megmenteni a próbababához hasonlítható figurát. Ingyen répát és ásványvizet nem kapunk, így kénytelenek vagyunk továbbállni.
A Wan2 sátorhoz igyekszünk, ahol a FisH!-ék nyomják. Bele lesünk a koncertbe, bár itt nem töltünk el sok időt. A zenekar egyéni muzsikája most is megdobogtatja a szívemet, bár úgy tűnik, ezzel nem sokan vannak még így; iszonyú kevesen figyelnek a színpad előtt. Mi se maradunk, ingyen óvszer reményében érkezünk a Durex sátor mellé.
Úgy tűnik, épp időben jövünk. Valami vetélkedő kezdődik éppen. Muszáj beneveznünk! A durva csapatnevek közül még a miénk volt a legszolidabb („Te vagy a perverz disznó”). Három csapat mérkőzött; néhány csomag gumival és taposópumpákkal kellett operálni… különböző pózokban. A részletekbe inkább nem mennék bele.
Na, a verseny végével föltankolunk egy zsák óvszerrel (szó szerint), amit nyereménynek kaptunk, majd a Civil sátor felé vesszük az irányt.
Itt véletlenül lyukadunk ki, a hely teljesen üres, de arra pont megfelelő, hogy egy kicsit lefeküdjünk pihenni.
Fáradunk, fáradunk, pedig még alig kezdődött el a nap. Elindulunk a nagyrétre, ahol mindjárt kezd az Anima. Letáborozunk az E Club standja mellett, és ülve élvezzük a koncertet, nem úgy, mint a közönség. Felcsendülnek a sikerszámok, a hangzás fantasztikus, a nagyérdemű pedig csak táncol, táncol és táncol…
A csapat hatalmas sikert arat, a koncert végeztével pedig elindulunk a Wan2 sátor irányába, hiszen hamarosan kezdődik az Alvin és a Mókusok, őket pedig muszáj látni. Még a ráadást játssza a Sokol 403, de lassan ők is befejezik.
A mókusok késnek egy picit, bár az általam látott koncertek közül még ők kezdtek a legpontosabban (5-6 perc híján). A siker óriási, hamar megtelik a sátor. Elől meg a pogózás, mi pedig nagyon el vagyunk fáradva, így rövid ülés után kimegyünk a sátor mellé. A koncert végéig a fűben fetrengünk, van, aki el is alszik közülünk. Nem gond, kintről is tökéletesen élvezzük a zenét.
Felcsendül pár feldolgozás, közülük is a legmeglepőbb a Groovehouse „klasszikusa”, a Hajnal című nóta felturbózótt, punkosított változata. Ezen már mi is röhögünk. Mint később kiderül; ezek nem csupán koncerteken játszott dalok, hanem nagylemezes számok.
A Nagyszínpadon a Sziget talán legnagyobb produkciója, a Massive Attack zárja a programot. Már a kora délutáni érkezésünkkor is döbbenetes látványt nyújtott az óriási videó fal, amely a színpad hátterét adja. A koncert majd' egy órás késéssel kezdődik, és a csend rendelet miatt rövidebbre is sikerül. Sajnos. A keverőpult, az a giga-profi, az a hibás. A technika megtréfálta 3D-éket, és velünk, a közönséggel is jól kibabrált. Megpróbáljuk megörökíteni az eseményt, de messziről elég nehéz fotózni, és a kissé meditatív zenével egyáltalán nem tudjuk összeegyeztetni a folyamatos zoomolást, úgyhogy hagyjuk is a fenébe. Időnként becsukott szemmel lebegünk a zenére, már amikor nem szájtátva bámuljuk a videó-showt, amely bár nemesen egyszerű, mégis magával ragadó.
A Massive Attack bőven lekenyerezte a magyar közönséget azzal, hogy a háborúellenes és környezetvédő szövegeiket lefordították magyarra, és így nyomták fel a kivetítőjükre, a szokásos villódzó városnevek helyére is Békéscsaba, Kecskemét és Szeged kerültek. Bár csak néhány szám erejéig akartunk maradni, végül ottfelejtjük magunkat a nézőtér kellős közepén, és végigtáncoljuk a bulit. A Sziget szervezői ismét tökéletesen zárták a fesztivált, csak gratulálni tudunk. (utoljára ez a Placeboval sikerült nekik, két évvel ezelőtt)
Némi szusszanás után a Wan2-nál kötünk ki. Bent még a Laibach nyomja. Zeneileg, nekem először a Rammstein jutott róluk eszembe. A tagok is érdekesen festettek; mintha a „Holló”-ból másztak volna elő ezek az arcok, de az egész egy kabaréra emlékeztet.
A koncert után a közönség még tombol, bár nem tudom, mire föl. Páran egy méretes Szlovén zászlót lóbálnak, a zenekar tiszteletére. Maradok a sátornál, várom a Strong Deformityt. A tömeg rendkívül gyorsan szétszéled, csak páran maradnak a színpad előtt, sokan pedig csak ide-oda mászkálnak, és nem találják a helyüket. Legalább egy órát kell várni a zenekarra. Lassan már azt hiszem, nem is lesz fellépés, de kis reménysugarat nyújt a kivetítőkön megjelenő, a koncertet előrejelző („Next: Strong Deformity”) felirat. Folyamatosan mászkálnak az emberek a színpadon, én pedig Hair-t keresem a szememmel. Lassan ő is felbukkan, és megint eltelik egy csomó idő, aztán egy gyors soundcheck, és már indul is a buli. Utolsó nap, utolsó csapás.
A banda teljes átéléssel nyomja, bár tény, hogy lemezen ez a cucc sokkal jobban szól. Koncerten viszont jobban lejön a gitár. A hangzás tényleg hagy maga után némi kívánnivalót, sokan nincsenek túlságosan megelégedve a zenével és ennek hangot is adnak. „Túl halk!” – hallom egy csoportosulás üvöltését mellőlem, két szám között. Az énekes reagál valamit, bár szerintem ő is tisztában van ezzel. A közönség áll és néz maga elé. Három-négy ember pogózik elől egymással, bár nem igazán látom ennek értelmét.
Sokan hagyják el a terepet a következő fél órában, hallom is minden irányból, hogy „nem tetszik ez a zene…”. Sajnálom, bár lehet hogy azért, mert elfogult vagyok a bandával kapcsolatban? Nem, a fiúk tényleg jól zenélnek! Minden negatív hatás ellenére, nekem tetszik a koncert. Erőteljes, lendületes, érzelmekkel teli rock.
Félidőnél én is elmegyek és idén utoljára, otthagyom a fesztivált. Kifelé menet látom, hogy szedik szét a sátrakat, állványokat, színpadokat. Ekkor üt be a tény, hogy az egy hétnek vége. Igen, csupasz lesz a Sziget. Rossz látni. Így indulok haza, a kocsiból pedig még egyszer hátratekintek a Hajógyárira. Jövőre ugyanitt, ugyanekkor!
Fantasztikus volt ez a hét. Sok élménnyel, emlékkel és tapasztalattal gazdagodtam. Sok zenét, rengeteg embert ismertem meg.
Ez az egész Sziget egy nagy kaland, amit nem túlélni, hanem megélni kell! Hagyni, hogy elragadjon. Hiányozni fog! De semmi vész, még 358 nap és újra találkozunk!
S.
2003. augusztus 7.
itt találtam.
|
KN
|
e-mail |
2004-08-06 22:23:30 | 1463. |
|
Semmiképp nem nevezném szeszélynek. Az olyan...komolytalan szó.
Legalább osztályon kivül azért remélem, vannak olyan emberek, akik tetszenek! (?)
Vannak olyan élethelyzetek, amikben tényleg jól érzed magad? Vagy teljesen tompult az egész? Mert ha vannak, akkor azokat kéne megpróbálni gyakoribbá tenni. Ez megoldható? Hogy érzed?
A Velvet Goldmine-t nem tudod megrendelni az Odeontól? Nem tudom, máshogy hogy lehetne megszerezni. Átvenném, de nem tudom.
Előzmény: who?? (1461.)
|
pure morning
|
e-mail |
2004-08-06 17:02:58 | 1462. |
|
hol lesz az augusztus 21.-ei buli?
|
who??
|
e-mail |
2004-08-06 15:52:50 | 1461. |
|
értem miről van szó, de ez csak "szeszély" lenne -ahogy mindenki nevezi-, akkor is hogyha márkb másfél éve van?mind1, köszi h így visszaírtatok.a kérdésedre a válaszom igen. összesen 13 fiú van, pipik + kurvák.úgy enyhén szólva. a baráttal kibeszélés megvan, de néha azt érzem h nem számíthatok rájuk feltétel nélkül.pl ha tök jól eldumálunk, meg hülyéskedünk, akkor 1X csak megszólal valamelyik:juj, kezdődik a sorozat! és akkor 2 órán keresztül kussban vagyonk, nem számít semmi, csak hogy kezdődik 1 hülye sorozat.aztán minden nap más kifogással hazajövök.
ha mongyuk csak ketten vagyok mesivel akkor jól elvagyonk, de nem lehet mindig csak beszélgetni az élet kis dolgairól...
jah és bocs h nem írtam, de nyaraltunk, szar volt, hazajöttünk szar.
Velvet goldmine, nekem keeeellll!!!!/:o(
és a nancy boy is, szal, mentem, legyetek rosszak...
Előzmény: KN (1457.)
|
bm17
|
e-mail |
2004-07-24 21:24:00 | 1460. |
|
Sziasztok!!
KI igazítana el itt augusztus-2én avgyok újra gépnél!Addifgi is köszke!!
Puszz
Előzmény: Molkoholic (1459.)
|
Molkoholic
|
e-mail |
2004-07-23 00:00:54 | 1459. |
|
A nancy boy klipjét letölthetitek itt:
http://s2.yousendit.com/d.aspx?id=EA68DB83F015CCD82C6625A253940144
a link 1 hétig működik, és kb 25-en tölthetik le asszem.Jó szórakozást hozzá!:)
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-20 22:52:03 | 1458. |
|
bocs, annyira nem ismerlek, de szarj rá. a fekete ruha az jó. én nekem lenne pénzem ruhára, de minek. majd szépen lassan veszek néha. de igazából énis 2 farmer + 2 pólót használok egész nyáron... amúgy nagy fasz lehet anyád.
bocs, de én ezt látom. jah és nálunk is romokban áll minden (család) + a szüleimmel való kapcsolatom. nagy kretén gyökerek. úgykellnekik, majd rájönnek, hogy nekem úgy jó az élet, ahogy én akarom / én alakítom. csak ők azthiszik mindet jobban tudnak.
persze ha nem ilyne jellegű a dolog, akkor más tészta.
jah és az a fasz meg kit érdekel. engem is elhordanak mindennek, de ha van legalább 1 igazi barátod (az azért nekem is van) akkor vele kibeszélheted. én ezt szoktam. utána tök jót röhögünk, hogy mi hülyék már egyesek.
nah mindegy. lelket, vagy mit akartam önteni. :) csövesz.
Előzmény: who?? (1456.)
|
KN
|
e-mail |
2004-07-20 20:27:48 | 1457. |
|
Tényleg nem úgy tűnik, mintha túl jó állapotban lennél :-/.
Kizárt az, hogy "csak" egy ideiglenes hangulati válság miatt látod ilyen sötétnek a helyzetet? Úgy értem, biztos, hogy mindenki olyan kibirhatatlan abban az osztályban? Csak mert nem mintha én egy nagyon közösségi ember lennék, és imádtam volna az osztályomat, mikor összekerültem velük, de végül mégis rá kellett jönnöm, hogy azért vannak reményteli emberek a legelkeseritőbb helyeken is.
Az, hogy nem a közösség jobbik része dominál, egyáltalán nem lep meg, mert tapsztalataim szerint, ez általános jelenség. Ha meg valaki strébernek titulál, amikor nem vagy az, az az ő problémája, nem a Tied. Te tisztában vagy a szó jelentésével, ő nem.
Helyes, ha nem adod fel a személyiségedet csak azért, hogy hasonulj a környezetedhet. De azért "okosan" képviseld önmagadat! Értem ezt igy:
"- Meg akartuk változtatni a világot, de csak magunkat változtattuk meg.
- És az baj?
- Nem...ha nem törődünk a világgal."
(Velvet Goldmine)
Talán nem tökéletesen illik erre a szituációra, de szerintem, tudod, mit akarok vele mondani.
Bár nem olvasnivalónak szántad, azért remélem, nem baj, hogy elolvastam.
...És a Nancy boy-nak van klipje.
Előzmény: who?? (1456.)
|
who??
|
e-mail |
2004-07-20 18:05:12 | 1456. |
|
ja és lehet h meg fogom bánni h leírom, de anyu elvette a ruháimat és most csak 3 fekete ruhám van + farmer.éjszakánként álomba sírom magam, mert olyan kurva ideges vagyok, h mi lesz ha megint elkezdődik a suli...új osztályban vagyok és nem sokat voltam velük az elmúlt évben.de most lesznek vmi szeressük egymást faszság osztállyal együtt és a múltkor is az volt a baj, hogy leráztam egy faszt aki elkezdte terjeszteni a visszautasítás után h mennyire stréber a kis dórika.attól fogva-mivel ő egy nagymenő-mindenki strébernek néz.pedig nem vagyok az.de még ha az is lennék. úgyhogy kurva szar és szar is lessz és satöbbi. leírva nem hangzik olyan szörnyen, de olyan mint az aids.szép lassan elveszi az erőt az ereidből,nem kapsz levegőt amikor eszedbe jut, görcsbe szorul a szíved és úgy érzed senkire sem számíthatsz.ezért nem mondtam el senkinek.majd lehet h fogom, de nem biztos.ja és ezt nem olvasnivalónak írtam le, csak hogy oldjam a feszültséget...
na csá, legyetek rosszak!
|
who??
|
e-mail |
2004-07-20 17:46:00 | 1455. |
|
kösz!akkor most van klipje a nancy boynak v nincs???:1
|
casper
|
e-mail |
2004-07-17 13:04:32 | 1454. |
|
Strange infatuation seems to grace the evening tide
I'll take it by your side
Such imagination seems to help the feeling slide
Instant correlation sucks and breeds a pack of lies
Over saturation curls the skin and tans the hide
Tick, tock x3
Tick, tick, tick, tick, tick, tock
I'm unclean a libertine
And every time you vent your spleen
I seem to lose the power of speech
You're slipping slowly from my reach
You grow me like an evergreen
You've never seen the lonely me at all
I...
Take the plan, spin it sideways
I...
Fall
Without you, I'm nothing
Without you, I'm nothing
Without you, I'm nothing
Take the plan, spin it sideways
Without you, I'm nothing at all
Előzmény: Mrs.Madden (1453.)
|
Mrs.Madden
|
e-mail |
2004-07-15 20:27:34 | 1453. |
|
Teenage Angst
Shine the headlight
Straight into my eyes
Like the roadkill
I'm paralysed
You see through my disguise
At the drive-in
Double feature
Pull the lever
Break the fever
And say your last goodbye
Since I was born I started to decay
Now nothing ever ever goes my way
One fluid gesture
Like stepping back in time
Trapped in amber
Petrified
And still not satisfied
Airs and social graces
Elocution so divine
I'll stick to my needle
And my favourite waste of time
Both spineless and sublime
Since I was born I started to decay
Now nothing ever ever goes my way
Placebo 4ever!!!
|
Beszter
|
e-mail |
2004-07-14 02:01:26 | 1452. |
|
who a az a kopasz Farnk Black volt a Pixies front embere, akitől szedték a wheres my mindot.
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-10 22:32:02 | 1451. |
|
Spite and Malice
csináltam topicot, írtam is. new order. háj
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-10 17:08:20 | 1450. |
|
a kérdésedre, hogy buzinak tartanak-e:
nem, de egy időbe, amikor a festegetősdi elkezdődött megkérdezték, hogy homo vagyok-e... total hülyék... mondjuk még egy lánnyal sem láttak, ami nem is csoda... na mindegy.
na és akkor ide bemásolom, amit elvileg kétszer elküldtem mailbe... (bár nemtom mért nem kaptad meg...)
====
csö.
nah, jó, hogy annyit írtál, legalább nem unatkoztam...
Anyádék mért veszekednek?!
De azért ugye nem húzod fel azt amit anyádék akarnak rádadni..?!
Ja és ha utálsz otthon lenni, akkor hova mész?! haverokkal gondolom lógni... pesten azért van hova elmenni.
hát igen. egész jókat hallgatsz. talán kivétel a prodigy + a manson. dehát mindenkienk más.
Muse koncert lesz Bécsben augusztus 26-án, eltudsz jönni?! lesz zséd rá?! lehet én eltudok menni. estetleg mehetnénk együt is.
Jah és lehet már kérdeztem, meg már válaszoltál, de izé. hány éves is vagy?! meg voltál már fiúval?! vannak barátaid?!
mert én bizony ha otthon vagyok általába gépezés + zenehallgatás. máskor felkapom a cd lejátszóm, aztán megyek sétálni. na azt szeretem. totál ki lehet úgy kapcsolni... senki sem pofázik. mondjuk amúgy sem hallanám... ;)
jah és itt Tasson jóformán csak haverjaim vannak, azok se olyan húdejófejek. elég szar így. egyik haveromhoz egy héten négyszer átmentem dumálni, ő elkezdi, hogy tök klasz már, hogy milyen klasz, hogy van ilyen barátja (mármint én.) erre 2-3 napig nem mentem, mert fáradt voltam a meló miatt... gondoltam majd ő átnéz. meg a nagy lófaszt. maradt otthon. ennyit a barátságról. életébe egyszer jött el hozzám. azse mostvolt. és akkor még csak nem is melózik, csak otthon punnyad.
jah és elég gondolkoztam, hogy melozzak-e nyáron. erre "kieszeltem", hogy melózok kb 2 hónapot, összeszedek sok zsét, majd veszek egy iRiver iMP 550 cd/mp3 lejátszót. (45ezer ft). ez tökéletesen szól, sztem szebben mint sok szgépen... aztán ezzel már én elvagyok. nem kell otthon lennem, ha zenét akarok hallgatni. suliból hazafele "jövet" sokszor megcsináltam, hogy inkább maradtam még, nem szálltam fel a buszra, és csak hallgattam tovább a zenét/vagy dumáltam a haverokkal. csak ha ők elmentek/ellógtak/nem jöttek be a suliba, akkor gond volt, hogy csak egy album volt nálam. mert most még csak sima audio cd lejátszóm van...
nah szal ezzel azt akartam mondani, hogy jah, a zene lett az életem. sztem nem is kell sokminden nekem majd felnöttkoromban. kell egy kéró, egy rohadt gép, meg net. ennyi. a többi már lényegébe részletkérdés, vagy "pénz kérdése"... én úgy vagyok vele,, hogy olyanra ne nagyon költsünk, amitől nem érezzük magunkat anynira jól. nem éri meg érte melózni. többet szenvedsz érte, mint amennyit az nyújt neked...
kb ennyit az életfelfogásról (abszolút nem kell sokat keresni ahhoz, hogy jól érezd magad...)
jah és megmondom neked, egy csaj hiányzik az életemből. annyira, hogy még smárolni se smároltam. az olsztályomba diszkós divatcicababák járnak, meg anyugy sem szimpi egy sem. meg úgy általában. a környéken nem sok normális csaj van.
de azért ne arra gondolj, hogy hajj de lefektetnék már valakit. sokkal több. sztem a szerelem olyan legyen mint a barátság. csak hozzáadva a szex. ennyi. a csajjal lehessen beszélgetni. érezzem jól vele magam. de ez 1enlőre csak álom...
jah és mi a hobbid még?!
én filmeket nézek a számítógépeken (gagyi akciófilm + "halálosabban gyorsabban iramban féle filmek" kihúzva a listáról...)
meg néha olvasok könyveket. most pl számítógépen van jópár. elég jók, vannak igen elgondolkodtató rövid novellák is.
aztán meg forma1-et nézem már 1998 óta. kb ennyi. szeretek még a barátaimmal jókat dumálni/filozofálgatni... néha akkora hülyeségeket hozunk össze, aztán rájövünk, hogy tényleg van benne logika... :)
húúú, most asszem járt elegetet a kezem. remélem nem voltam fárszató... nah majd még írok.
jah és muse klippek is vannak dögivel. ha kell, akkor szólj. jah és koncert is van. kettő. egy egycds, meg egy dupla dvd (eredeti): Hullabaloo.
meg persze vannak metál klipek is.
UI: jah és majd mielőtt pestre megyek fel mp3 lejátszót venni, szólok, és majd találkozunk. megiszunk valamit, meg dumálunk. na háj
===
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-10 16:20:09 | 1449. |
|
nah most megint elküldtem. úgye whitemuse@freemail.hu a címed?!
ha most sem kapod meg, akkor majd beírom ide...
|
who??
|
e-mail |
2004-07-10 10:37:36 | 1448. |
|
megszáradtam, csak pont a pofámba ment egy darab, most vettem észre h a fülem mintha találkozott volna hasfelmetsző jackel...bekötöttem...
nah láttam a múltkor az utolsó 4-5 számot a placebo koncerten a viván.(vannak még csodák!!!)
a leguccsót nem ismertem, a where is my mind-ot.ki az a kopasz?/:P
és a nancy boynak van klipje???a tesóm látta az extreme tv-n a végét, és nem emlékezett a címre és kibarchobáztam neki.gáz vagyok, mert azt álmodtam h látom a klipet, de egyszerűen nem működik jól a távirányító és sehogy sem sikerül megnézni.szörnyű!
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-09 22:30:17 | 1447. |
|
Spite and Malice
küldtem emailt a whitemuse@freemail.hu-ra. olvasd el. csö
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-09 22:29:14 | 1446. |
|
Spite and Malice
küldtem emailt a whitemuse@freemail.hu-ra. olvasd el. csö
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-09 22:17:43 | 1445. |
|
hehe :)))
elég ennyi. ez őszinte mosoly. no comment.
jégeső azért ide is jöhetett volna. inádom az extrém időjárási helyzeteket (nagy hó, vihar, orkán erejű szél...stb)
ilyenkor kimegyek, és nézelődök, elmerengek mindenfélén. nah remélem már megszáradtál. csö
Előzmény: who?? (1444.)
|
who??
|
e-mail |
2004-07-09 18:39:49 | 1444. |
|
detto, ez a korszakolás.először azt hittem csak annyi h beszólt nekem anyu, de aztán folytatta h majd lesz "narancssárga" meg "rózsaszín" korszak is.miért pont ezt a 2 legundorítóbb színt?!könyörgöm, hát már az angyalok is pisilnek ránk???
erröl jut eszembe..ma jégesőben gyüttem haza.a seggem is átázott, érdekesen festhettem kurvára elkenődött festékben sötöbö.jah és itt vagyunk a festékes témánál is.../:o)
Előzmény: krenato (1443.)
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-09 18:15:56 | 1443. |
|
Spite and Malice
nah, bocs, hogy nem írtam, de nincs zsém a telefonon. egy évbe jó ha egy hónapig van a kártyámon zsé. inkább költök másra, pl eredeti cdk, stb.
ha kommunkiálni (jellus, miket nem mondok már.. .:) akarok, akkor itt a net. szal jó ez így, ahogy van.
jah és a kérdésedre, hogy festem e magam?!
elöszöris, honnan vetted, hogy egyátalán feltedd a kérdést? tán ebbe a topic-ba is írtam már erről, vagy csak tippeltél hátha!?
kezdek félni tőled... miket nem tudsz már rólam... ;)
amúgy fetettem magam, (szem+köröm feketén) de akkora balhé lett belőle a szüleim által, mint a huzat. nem értem meg őket. mi a faszt sámít más véleménye?! biztos nem akarják, hogy a faluban rólam beszéljenek... eszméletlen. meg az én életem, úgy alakítom, ahogy én akarom.
meg azt hiszik, hogy ez a rockerség egy korszak nálam, majd elmúlik... hülyék.
majd meglátják évek múlva, - amikor remélhetőleg már nem lakom velük -, hogy én nem divatfasz vagyok, aki csak a haverok miatt stb. meg akkor már festem magam. nemérdekel másnak a vélemyénye. nekem tetszik. azt kész.
jah és izé.
amúgy te hogy nézel ki?! fested magad?! (bár te lány vagy...) és milyen zenéket hallgatsz!?
jah és anyámékkal a helyzet fokozodott azóta, hogy türiből meghúztak, tesiből meg osztályozhatatlan lettem... :)
amúgymeg anyám idegileg kivan, mert nem beszélek vele... csodálkozik rajta...
jah és ha kiváncsi vagy a balhéimra anyámékkal, meg érveléseinkre, akkor nézd meg a "Fiúk akik sminkelik magukat" című topicot.
jah és a dvd. jövőhéten érkezik. csá.
|
vega713
|
e-mail |
2004-07-09 17:43:08 | 1442. |
|
de hiszen mi is, ti is a rohanó világ részei vagytok, együtt alkotjuk => mi is rohanunk.
|
who??
|
e-mail |
2004-07-09 16:01:46 | 1441. |
|
tényleg?hogyhogy?
én csak az öngyilkossághoz voltam közel.de rájöttem, hogy úgysem érdekelne senkit ha meghalok.megaztán placebo...
hát...hogy a többihez is hozzászóljak, én nemigazán vagyok kibékülve a világgal, az emberekkel.mindig csak a feszültség, az elvárások, a rohanás van és ez elkeserít.pedig csak egy percre meg kéne állni, és körülnézni, hogy ez és ez az ember mit gondolhat, mi történhet vele.de nem, csak a kis kurvák után lohol mindenki, amíg ki nem fullad.aki meg nem, az meg a társadalom "szemeteskonténerébe" fullad bele, mert azt hiszi hogy nem kell senkinek, és hogy ugye a többség rendet tud rakni hogy ez jó ez meg rossz.de mihez képest?na és ez az a bizonyos elvárás, hogy befogadjanak/elfogadjanak.és ehhez jön még hozzá a beskatulyázás.és a lényeg hogy ha lenéznek-márpedig engem néha igenis lenéznek-egy kisebb rasszizmus alakul ki.
mit gondoltok ti melyikbe "tartoztok"?
és ezt nem ti döntitek el, hanem akik után loholnak a papucsok.és megint visszaérkeztünk a rohanó világ promblémájához.
de nem kell komolyan venni...azért még elég jól tartom magam...;oP
Előzmény: Demonic child (1437.)
|
KN
|
e-mail |
2004-07-07 17:42:19 | 1440. |
|
Szia!
Ide vonzott a téma?
Én csak úgy éreztem, hogy szeretnék közel lenni; de aztán rájöttem, hogy úgy van rendjén, ha még nem vagyok. Csak akkor tudok nyugodt lélekkel elmenni, ha már itt van az ideje, és (úgymond) elég "hasznos" dolgot tettem.
Egyébként, amikor nagyon szükségem van az ilyen jellegü "másik oldal-érzésre", akkor azt általában sikerül megtalálnom a müvészetekben (igen, tudom, már megint a müvészetekkel jövök:-)), és ez megnyugtat.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez a sor rengeteget segit(ett), olyan, mint egy varázsige: "And I have no desire to leave, because we all are now in dying days." (Davey Havok) -Minden magában hordozza a saját ellentétét. És ezeket úgy érdemes megtapasztalni, hogy közben békében vagyunk a világgal - a külsövel is, a belsövel is. Amennyire ez lehetséges.
Előzmény: Demonic child (1437.)
|
KN
|
e-mail |
2004-07-07 17:18:08 | 1439. |
|
A fotózás nagyon jó!!:-))
Ha gondolod, elküldhetnéd nekem néhány képedet, ha már vannak -és ha meg tudod oldani. Érdekelnének! Ide küldd: nkoruhely@freemail.hu
Apuddal még mindig van gondod, vagy csak régebben volt, és még mindig hat?
Az alapján, amit irsz, viszonylag jól kezeled a helyzetet. Az nagyon jó, ha ezt a feszültséget (legalább többnyire) le tudod vezetni valamilyen müvészi tevékenységen keresztül! (Lásd:Placebo :-))
Előzmény: Beszter (1438.)
|
Beszter
|
e-mail |
2004-07-07 16:47:26 | 1438. |
|
Én az érzékenységemből szeretnék megélni :)))Fotózás :)
Csak szar hogy pl: hétfőn este tudtam ohgy le kell lépnem otthonről, mert tudtam hogy annyira ki vagyok borulva, hogy önpusztitanék. Pedig azt nagyon nem szerettem volna, tekintve hogy végignéztem már valaki önpusztitását.
Akkor mondjuk ugyhogy apám mélyitette el a depimnet.
Előzmény: KN (1436.)
|
Demonic child
|
e-mail |
2004-07-07 11:49:37 | 1437. |
|
Sziasztok!
Ismét itt vagyok és kissé szarul.
Ti sose éreztétek már úgy, hogy közel voltatok a halálhoz? Én már háromszor is megközelítettem.:((
|
KN
|
e-mail |
2004-07-06 19:15:46 | 1436. |
|
Szerintem biztos, hogy ezeknek a sugárzásoknak szerepe van benne. Tapasztalataim alapján nem is kevés.
Nem hiszem, hogy bárki depressziós lehet egyetlen külső körülmény/személy miatt. Még ha elég erőteljes is ez a külső hatás, "hajlamosnak" kell lenni az ilyen önpusztitásra. Amiben most a természet is besegit.
Én valamelyest megszoktam ezt az állapotot. Érzékenyebbek vagyunk, mint az átlag, és bár ez eleinte átoknak tünhet, valójában áldás. Csak meg kell tanulnunk használni. Jobban rátalálunk azokra a dolgokra, emberekre,stb., amikkel, akikkel dolgunk van. Olyan, mintha valamilyen felsöbb hatalom lehetöséget adott volna nekünk, hogy finobban irányitsuk az eseményeket, mint mások. Mi meg pont úgy fogjuk föl néha, mintha hátráltatna minket.
Amióta átmentem bizonyos dolgokon, sokkal fontosabbnak tartom, hogy stabilan, de intelligens módon kiálljak az igazi értékek mellett, minden téren (elsősorban az egyéniségek, müvészetek szempontjából).
Az az igazán mély depressziós időszakom olyan volt, mint egy beavatás a világ tényleg lényeges részeibe.
Kivánom, hogy mindenkinek, akinek át kell ezen mennie, ilyen legyen!
Előzmény: Beszter (1434.)
|
krenato
|
e-mail |
2004-07-06 19:09:07 | 1435. |
|
nem értem mi ez "az első három sor mi?"
jah és örülhetsz, a gépem ittvan, minden rajta van. majd összeállítom a cuccost holnap. már csak dvdt kell szerválnom. meglesz a héten minimum nyugi. tudom már a tököd ki van velem, de majd meglátod, megéri... :)))
Akkor ne próbáld mástol beszerezni, majd én intézem. bízhatsz bennem. JAH most jut eszembe, címed valahova elkeveredett, úgyhogy lécci; force_f1@intermail.hu
Üdv mindenkinek. jah és koncertre én is mennék, de sajna semmi zsém. melózok, de a fizetés később lesz... :((
csösztök
Előzmény: Spite and Malice (1425.)
|
Beszter
|
e-mail |
2004-07-06 16:54:17 | 1434. |
|
KN akkor azért van hogy 10 hónapon át tartó depim volt, ami most újra indult? Vagy mégis csak az apám tehet róla???
krumpli olyan placebos bulik lesznek még :)))
Ja a bruised and brokent ne kérjétek, mert szar. Az egész egy pletyka rovat. a www.placebo.atw.hu ról letölthető.
|
|