Click to Visit
Rock - a rock és a sátánizmus kapcsolata
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  

Grizon e-mail | 2002-07-11 20:48:01 | 192.
Hát sztem épeszű ember nem megy hóhérnak q.-)))

Előzmény: Borchee (191.)
Borchee e-mail | 2002-07-10 18:01:25 | 191.
honnan tudod, hoyg nem jó nekem?! :)))))) szerinetm nem kell pszichopatának lenni ahhoz, hogy valaki hóhér legyen...

Előzmény: Grizon (190.)
Grizon e-mail | 2002-07-10 16:56:43 | 190.
Ja,de elelve hüljer aki ilyen munkát keres...Te pl lennél hóhér?Nem hiszem...és miért nem?Mert embereket kell ölni és az nem jó neked...

Előzmény: Borchee (189.)
Borchee e-mail | 2002-07-10 10:55:30 | 189.
nem hiszem, mert akkor nem mennének hóhérnak....
és miért ne mennének a mennybe? (ami szerintem nincs, de ezt most hagyjuk) ők csak a munkájukat végzik.

Előzmény: Grizon (188.)
Grizon e-mail | 2002-07-09 19:45:23 | 188.
Nem hiszem hogy ők a mennybe kerülnek q:-)))Különben az első pár lefejezés vagy áramengedés biztos szar lehetett nekik is, de mexokják az ölést q:-)

Előzmény: Borchee (187.)
Borchee e-mail | 2002-07-09 15:02:59 | 187.
nem is.a hóhléroknak sztem abszolút közömbös.

Előzmény: Grizon (186.)
Grizon e-mail | 2002-07-08 18:23:42 | 186.
Na de én pont ezekről beszélek!Hogy minden népcsoportban elítélik a gyoűilkosságot és a nemi erőszakot,viszont a barátságot és a szolidaritást jóként fogadják el!De én különben nem is egy népcsoport hozzáálására értettem hanem egyénekre bontva bármilyen környezetbe szarul érzi magát egy épelméjű ember ha kinyír vkit...

Előzmény: Murdoc69 (183.)
Borchee e-mail | 2002-07-08 14:32:27 | 185.
most akkor szerinted van isten, vagy nincs?
Murdoc69 e-mail | 2002-07-05 09:45:38 | 184.
Hé mm4e!
Nincs teljesen igazad sajnos nem tudjuk olyan rohadtul biztosan megmagyarázni az élet és a világ keletkezését.Ezért van egy kis esély egy teremtő Isten létezésére.
Persze esély van rá...de nem kell feltétlenül hinni benne.
Az UFO jelenéseket se tudjuk 100%-osan megmagyarázni hogy ez légköri képződmény stb. mégse hiszek benne!

Előzmény: mm4e (167.)
Murdoc69 e-mail | 2002-07-05 09:35:36 | 183.
Amúgy a morális törvények is érdekesek.
A jó és a rossz képe kúltúránként eltérő.
Minden kultúra létrehozta a SAJÁT jóról és rosszról alkotott képét!
Tehát valószínű hogy nem egy Isten által sugalmazott morálról van szó a Bibliában(vagy bármely más "szent" könyvben)hanem egy adott nép erkölcsi fogalmairól.
Te is mondtad a morális törvények emberenként eltérőek.Mindenkinek más a jó vagy a rossz.Tehát ezek a fogalmak relatív ALAPFOGALMAK!
Igen alapfogalmak mert nem tudjuk definiálni őket!
Tehát mindenkinek mást jelentenek!
Persze minden nép elitéli a gyilkoságot,nemi erőszakot,stb.
És minden nép jóként fogadja el:a barátságot,a szolidaritást,stb.

Murdoc69 e-mail | 2002-07-05 09:25:49 | 182.
judit végül is jók az érveid Isten mellet de ez is inkább egy olyan isten képet támaszt alá mely szerint Isten csak kreált és nem foglalkozik az emberi sorsokkal.Tehát nem támasztja alá a "Keresztény Istenképet".

Igazad van Einstein is hitt valamiféle Istenben.
De ő is inkább egy olyan Istenben aki régen kreált de sohasem foglalkozott emberi sorsokkal.
Ha nem hiszed olvass utánna.

Murdoc69 e-mail | 2002-07-05 09:20:44 | 181.
Igazad van Grizon tényleg van történelmi alapja a Bibliának.Ezzel egyet értek.De emberek alkoták akik régen éltek és 1 csomó mítoszt is leírtak benne.És nem csak mítoszokat írtak hanem megpróbáltak megválaszolni kérdéseket.
Pl.:Világ keletkezése,stb.

Előzmény: Grizon (163.)
Borchee e-mail | 2002-06-21 17:46:28 | 180.
milyen fejlődés? úgyértem, én nem hiszem, hogy ettől hinni fogok istenben... nem si akarok, nekem nem ez jelentené a fejlődést. :)

Előzmény: judit1020 (178.)
Grizon e-mail | 2002-06-17 11:13:34 | 179.
Jajj...
Aszem te túlságosan is két lábon jársz a földön és meg sem próbálsz elrugaszkodni...ne ez érdekeljen, ragadd meg a spirituális végét...
de az hogy Isten mindenható mindent megmagyaráz...

Előzmény: Borchee (177.)
judit1020 e-mail | 2002-06-17 04:44:20 | 178.
olyam profound dolgokat kerdezel es hordol ossze-vissza,hogy mar ertelmet se latom magyarazni...mert ha meg lenne fejlodes..de stagnalsz..mar bocsi,szeretlek,de akkor is banalis

Előzmény: Borchee (177.)
Borchee e-mail | 2002-06-15 17:16:47 | 177.
attól mert mindenható, nem csinálhatta úgy semmiből. meg egyébként honnan szerzett hozzá dolgokat?

Előzmény: Grizon (176.)
Grizon e-mail | 2002-06-15 14:59:24 | 176.
Mivel Isten mindenható, neki ezt semmi..de mi nem igazán tudjuk felfogni az ő hatalmát, errős szerintem felesleges vitatkozni...

Előzmény: Borchee (175.)
Borchee e-mail | 2002-06-14 20:54:03 | 175.
ha isten nem ebben a dimenzioban elo kezdettel es veggel rendelkezo terbeli leny, akkor hogy csinálta meg ezeket a dolgokat?

valószínű, hogy nem fogsz meggyőzni, és én se téged...

Előzmény: judit1020 (172.)
Borchee e-mail | 2002-06-14 20:46:57 | 174.
jó.

Előzmény: Grizon (168.)
judit1020 e-mail | 2002-06-11 03:46:14 | 173.
Einstein is azt mondotta volt,hogy minel inkabb megismeri a torvenyeken alapulo termeszet osszetettseget es tokeletesseget,annal inkabb hisz egy isteni,alkoto es iranyito leny letezeseben..

Előzmény: [NQ-sKul] (170.)
judit1020 e-mail | 2002-06-11 03:40:44 | 172.
Borchee,neked az a bajod,hogy nem tudsz elszakadni a mindennapi emberi tapasztalaidtol..Isten nem ebben a dimenzioban elo kezdettel es veggel rendelkezo terbeli leny-es ezt meg kell ertened,tehat amikor olyan butasagokrol irsz,hogy istenapuka meg istenanyuka,inkabb gondolkozz el egy kicsit.(nem lekezeloen irtam)
A galaxisok??Olvass utanna!Rengeteg csillagaszati konyv targyalja.A mi galaxisunk egy kis makszem az univerzumban!El sem tudod kepzelni,hogy mennyire nagyobb es osszetettebb a kep!Sot a Naprendszer is csak egy picike resze a mi picike galaxisunknak!..es azt hisszuk ez a mindenseg,a fold meg ami felettunk van..
Moralis torvenyek azok a torvenyek,amiket az ember megalkot sajat maganak,ami meghatarozza az eletet,hogy mit lat 'helyesnek' es 'helytelennek'..a csoportokban elo osemberek,meg a homo pitecusok is primitiv hierarchiakban eltek..vagyis voltak a 'fonokok' es voltak az 'alatvalok'..abban igazad van,hogy a moralis torvenyek nem mnidenkinel egyformak,de azonos fundamentumuak,vagyis jo es rossz kozotti kulonbsegtetelen alapulnak...(azert az meg kell vallanod,hogy a torvenyek a kulonbozo orszagokban hasonloak,vagyis ha embert olsz,azert bortonbe kell menned,pl-ul,es a torvenyek moralokon alapulnak,mert ha nem lenne helytelen sok elmber szerint,akkor nem lenne torveny)

"A Bibliat fogta vki es megirta,hogy ne unatkozzon":DDDDDDDDD ez volt a legbutabb kijelentesed eddig..
a Biblia tortenelmileg TOKELETESEN alatamaszthato tenyekkel szolgal!!Tele van aprolekos adatokkal,ami a kiralyok csaladfait illeti es helyszinekkel..nem is beszelve Egyiptom es Izrael tortenelmerol...

Borchee..szerintem idovel,ha tobb dolgot fogsz tudni,jobban megerted..mindenesetre nem hiszem,hogy tudod mi van a Bibliaban..marmint nehany misztikus torteneten kivul..a Biblia TORTENELEM...a legtobb ember totalisan laikus aki dobalozik a 'nincs isten,a biblia mese' szoveggel..
De tisztellek amiert foglalkozol ezekkel a dolgokkal es kerdezel..mert ez azt mutatja,hogy ragodsz a valaszokon es probalod megtalalni,meg a nem is tudod hol..aki se nem tudja a valaszt,de nem is kerdez es kutat,az emlitesre se melto..
Szoval Shalom Borchee!:)

Előzmény: Borchee (164.)
judit1020 e-mail | 2002-06-11 03:19:42 | 171.
az evolucio elmelete egyebkent tokeletesen beeillesztheto magaba a 'teremtes-tortenetbe' egyanis sok dolog szimbolikus...amikor a bibliai naprol beszelnuk,akkor nem 24 oras napot kell erteni..azt mar mi gyartottuk..hanem ki tudja hogy Istennel mi az 1 nap??talan ev milliok es billiok..es vegul is az ember a vegen lett megalkotva,ami nem zarja ki,hogy egy folyamat resze lett volna..
maga az evolucio,az,hogy a termeszeti korulmenyekhez nemely allatfajok alkalmazkodnak es fejlesztik onmagukat,igy fent tudnak maradni,szoval ez az elmelet szerintem nagyon racionalis es bizonyithato..es akkor hol van az Isten jelenlet?-kerdezheti vki..hat ott,hogy ez az egesz rendszer mukodik!
Felfoghatatlan hogy az egesz univerzum milyen szabalyosan es szimmetrikusan meg van tervezve..epp arrol van szo,hogy a torvenyek es az osszetetteseg mutatja Isten jelenletet es bizonyitja is..

Ha volt is osrobbanas,az osszegyult energianak,ami felszinre jott,vhonnan jonnie kellet es ez a teny,hogy ott es akkor az a feszultseg letrehozta az energiatultengest,mar maga Isten letet bizonyitja.

Előzmény: [NQ-sKul] (169.)
[NQ-sKul] e-mail | 2002-06-10 19:56:06 | 170.
Meg vmi: Az elet keletkezese: Ugye ez ugy van jelenleg kitalalva hogy a villam csapkodott az osvizbe es igy jott letre az elso elo atom. Viszont az okos tudosok kiszamoltak hogy a legprimitivebb elo dolog is olyan bonyolult hogy az ilyen makalapu megszuletes eselye annyi mintha egy forgoszel vegigmenne a roncstelepen es egy szep csillogo villogo uj boing repzi jonne letre. A masik dolog pedig hogy ugye minden elo sejtbe bele van taplalva a szervezet eletprogramja ( a teljes nem csak a sejte) szal akkor mikor az elso sejt megszuletett mi tette bele a sajat kis eletprogramjat? az sejtapuka es a sejtanyuka? lol...
[NQ-sKul] e-mail | 2002-06-10 19:50:54 | 169.
a Föld keletkezésére és minden egyéb dolog keletkezésére a Földön megvan a magyarázata.Egyszerű matematika,fizika és kémia =>
errol egysmast: 1. a leginkabb santito elmelet az evolucio mivel nem talaltak egyetlen atmeneti fajt se 2 allatfaj kozt... Egyszer gyartottak egy ilyet es kikialtottak hogy megvan az elso atmeneti faj de arrol is hamar kiderult hogy kamu... 2.Az osrobbanas is erdekes dolog ugyanis arra nincs fizikai magyarazat hogy honnan voltak az anyagok. Ennyi erovel Isten is lehet ugyanugy orokkevalo.

Előzmény: mm4e (167.)
Grizon e-mail | 2002-06-10 18:22:33 | 168.
Oké, akkor Isten miből lett?Jó, tegyük fel, hogy nincs Isten...jó, de akkor az anyag hogy jött létre?Van anyagapuka és anyaganyuka?Tök mindegy hogy Istennel, vagy bármilyen gázzal játszuk ezt el...hogy jött létre az első atom?Mert olyan nincs hogy mindig is volt vmi...Ezt egyszerűen nem tudjuk felfogni...a relativitás elmélet szerint az idő végtelen.De ezt nem tudjuk felfogni a begyepeedett agyunkkkal, mert mindennek el kell kezdődnie vhol és vége kell hogy legyen vmikor...de ez nem így működik!Attól hogy nem fér a fejünkbe, még így van!Egy csomó dolog van amit nem tudunk megérteni, de ez van, ezt kell szeretni,én is utálom az axiómákat, de ha nem lehet megmagyarázni, akkor nem kell!

Hogy honnan lehet tudni hogy tökéletes a galaxis formatervezése?Hát, én még nem láttam képet olyan galaxisról ami nem lett volna gyönyörű!És majdnem mindegyik szimetrikus, ez sem lehet véletlen...

Ha nem lennének morális törvényeink akkor ha ideges lennél vkire, akkor fognád magad és egy kalapácsal bevernéd a fejét, vagy addig szúrkálnád egy bazi nagy késsel amíg nem lenne más belőle csak lyuk...
Persze mindenkinek mások a morális törvényei, mindenki maga dönti el hogy mi a jó és mi a rossz, de azért két vélemény között nincs nagy diferencia.Ha meg mégis, mert vkinek sokkal lazábbak a törvényei vagy nincsenek is, azokat általában szociópatáknak, durvább esetben pszihópatáknak nevezik.De alapsesetben mindenkiben megvannak ezek a törvények...

Előzmény: Borchee (164.)
mm4e e-mail | 2002-06-10 10:56:10 | 167.
Akik visszajöttek a klinikai halálból azok ugyanarról beszélnének?Kérdés,hogy nem-e befolyásolta őket az életükben hallott hasonló dolgok?Nem-e éreztek olyan késztetést,hogy ha ő ezt látta akkor azt láttam én is?Erre egyébként van ésszerű magyarázat is.Az agy valamilye csinál valamit az agy valamilyével.
Még korábbra visszatérve:a Föld keletkezésére és minden egyéb dolog keletkezésére a Földön megvan a magyarázata.Egyszerű matematika,fizika és kémia,amit én nem tudok megmagyarázni,de nézzétek sokat a spektrumot.
Ha nézitek a spektrumot és azon véletlenül a T-akták megy.Volt egy olyan része amiben mutogatták,hogy megtalálták Noé bárkáját.Érdekes volt.Egyébként szerintem a Biblia az egy olyan könyv amelyben legendákat dolgoznak fel.Lehet,hogy megtörtént dolgok,de azok úgy vannak leírva,hogy egy kicsit odaraknak ebből a csodából stb.
Részemről ennyi.

Előzmény: Grizon (163.)
Borchee e-mail | 2002-06-09 16:50:38 | 166.
például?

Előzmény: Murdoc69 (162.)
Borchee e-mail | 2002-06-09 16:47:37 | 165.
ezt mondom!:)

Előzmény: Grizon (159.)
Borchee e-mail | 2002-06-09 16:45:45 | 164.
erre azért nem reagáltam, mert nem olvastam el. hosszú volt, én meg fáradt... mindegy. és Isten akkor miből lett? merthát "fizikai torveny hogy ha vmi vhol van,akkot vhogy ioda kellett kerulnie,szoval energiaatadasnak kellett vegbemennie" tehát ha Isten létezik, akkor neki is meg kellett születnie. nem? vagy Istenapuka és Istenanyuka a szülei? de akkor nekik is meg kellett születniük.
honnan tudod, milyen a világ külső formatervezése? mert ha már a sok galaxisról beszélsz, akkor lehet, hogy a többi teljesen szarul jött ki.
honnan tudod, hogy minden embernek van vmi fogalma a morális törvényekről? mik a morális törvények? honnan tudod, hogy minden ember szerint ugyanazok? belelátsz a fejükbe?
lehet, hogy a bibliát fogta vki, és megírta, hogy ne unatkozzon. lehet, hogy csakúgy kitalálták, aztán beetették az emberekkel, hogy ez igaz.

szerintem ha isten létezne, azt már rég tudnánk, mert ha megteremtette a dolgokat, akkor nem lehet egy folt... miért, szerinted mi az isten?

Előzmény: judit1020 (102.)
Grizon e-mail | 2002-06-07 14:53:48 | 163.
Hát azért van különbség egy legenda és egy orvosok és pszihológusok által kutatott dolog között...de mondj egy magyarázatot arra, hogy miért látja mindneki ugyanazokat a dolgokat, akiket visszahoztak a klinikai halálból?Bztos hallottál már ezekről:sötét alagú. ezüst fonál ilyesmi...
Bibliáról anyit, hogy történelmi bizonyítékok is vannak, hogy azok az események megtörténtek ami az Ó-és Újszövetségbe vannak...

Előzmény: Murdoc69 (162.)
Murdoc69 e-mail | 2002-06-07 10:42:11 | 162.
Lehet hogy azok akiket visszahoztak a klinikai halálról mindig ugyanaról számolnak be, de azon gondolkoztál már hogy van egy csomó minden amiről a beszámolók megegyeznek és mégse létezik.Pl:unikornis

Hülyeség azzal érvelni a Biblia mellet hogy "csak regényt akartak írni".
Inkább egyszerű emberek megpróbálták megmagyarázni a világot meg le akarták írni a népük történetét.

Előzmény: Grizon (159.)
[NQ-sKul] e-mail | 2002-06-06 19:41:53 | 161.
mas: a Satan miert szur ki a hiveivel.
Ha elolvassa valaki a bibliat abbol kiderul hogy a Satan eleve az osgonosz. Kihasznal mindent es mindeenkit hogy elerje a celjat es a cejla az hogy az ember pokolra keruljon. Hogy a vilagon ot szolgalta? Kit erdekel. A vilagon volt meg haszna a satanista zenesznek addig meg kellett neki minden jot adni hogy tovabbra is satanista maradjon a szerencsetlen. Ha meghal mar semmi haszna innentol meg mier ne szenvedjen a pokolban hiszen csak egy ember, a satan nem tartozik neki semmivel csak a zenesz a satannak. Es a tartozast a pokolban egyenliti ki...

[NQ-sKul] e-mail | 2002-06-06 19:36:51 | 160.
Satyr: Igen van nehany kereszteny aki azt hirdeti hogy minden rock/metal satanista. Pedig ez meg a vilagi zenekre se igaz. pl a rhapsodyt eszembe se jutna satanistanak nevezni. A keresztenyseget metalon belul hirdetni divat ez hulyeseg. Jo pelda erre a Mortification nevu kereszteny death banda akik ha nem keresztenyek szerintem a death metal alapbandaja lehetnenek most. Nem veletlenul adtak ki 15 albumot. Ennek ellenere nem volt tul sok vilagkoruli turnejuk a legutobbirol viszont megjelent egy DVD lemez a nuclear blast kiadasaban. A Metal Hammerben eleg szepet nyilatkoztak rola :>. A keresztenyeg es a metal kapcsolatara pedig itt egy szep pelda http://www.bobfest.org
Grizon e-mail | 2002-06-05 15:53:51 | 159.
Sztem meg annak nincs értelme...élünk 70 évet és utána vége...akkor télleg értelmetlen az élet, ha ez így állna, akkor hagynám a sulit a francba és mennék bulizni, hisz olyan rövid lenne az élet...

Másrészt meg vann rá egy csomó bizonyíték, hogy van túlvilág...pl akiket visszahoztak a klinikai halálból mind ugyanarról a dologról számlnak be, hogy vmi van odaát...

Ja és a Biblia akkor minek készült volna el?Vki írni akart egy regényt...hát akkor elég jól sikerült a Biblia a világ legnagyobb bestselere!q:-))

Előzmény: Borchee (156.)
judit1020 e-mail | 2002-06-04 23:44:54 | 158.
na,megneztem,a 2. oldal 102 hozzaszolasa errol is szol(ugyanez a topic)..

judit1020 e-mail | 2002-06-04 23:42:55 | 157.
:)en nem fikazlak:) csak kijelentem hogy szerintem nincs semmi alapod allitani ilyesmit,foleg hogy nem is tudok,csak gondolod,akkor mar hogy lenne 'realis'?:)
en tudom es hiszem hogy van tulvilag es meginkabb szellemi let(lelki,spiritualis,nevezd ahogy akarod)..de azt hiszem ezt mar egyszer kibeszeltem az 5 pontban korabban,hogy mik az Isten-letezes tamogato elmeletek..arra nem hiszem hogy volt vmi reakciod is...

Borchee e-mail | 2002-06-04 18:03:50 | 156.
szerintem ha vki meghalt, akkor az nincs tovább. a lelke főleg. "csak a teste"(:)) de már az sem sokáig... persze, most jönnek a fikázódások, hogy honnan tudom, de én erre annyit mondok, hogy nem tudom, honnan tudnám? csak szerintem ez reális...

Előzmény: judit1020 (154.)
Grizon e-mail | 2002-06-04 15:07:39 | 155.
"Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa"

Előzmény: judit1020 (152.)
judit1020 e-mail | 2002-06-04 01:55:46 | 154.
a lelek sosem hal meg,csak a test--tehat testi halal az letezik
a pokol pedig a lelked szenvedeserol szol

Előzmény: Borchee (150.)
judit1020 e-mail | 2002-06-04 01:53:58 | 153.
hat igen..a kulonckodes..ha elgondolkoztok,nem lehet hogy az egesz problema onnan adodik a roccker-diszkos ugyben,hogy mind a ket fel kulonckodik??Itt a baj!!!Hogy az emberek beskatujazzak egymast es magukat es ezzel egyben hatarokat is szabnak onmaguk ele--amiket nem lephetnek at,vagyis oncsonkitas..
--itt azt ertem,hogy erdekes modon,ha egy rocckeren mondjuk adidas narancssarga polo lenne mindenki rohogne es ledivatrocckerezne..DE MI A FRANCNAK??..AZERT MERT AZ A KEDVENC SZINE ES A LEGKENYELMESEBB POLOJA??..igazad van Szilvee!mindennek a gyokere az,hogy csoportokba osztjuk az embereket es mi magunk is vmi csoporba akarunk kerulni,hogy onnan fikazzuk a tobbieket..
szerintem primitiv..bar ez bennem is el,es neha meg kell magam eroltetni,hogy ne legyek eloiteletes..

Előzmény: Valaki (149.)
judit1020 e-mail | 2002-06-04 01:46:14 | 152.
:)a Satan miert ilyen kocsog??mert Satan!hehh
viszont nagyapaddal egyaltalan nem ertek egyet,vagyis hogy az embernek szenvednie kellene ahhoz,hogy a mennybe keruljon..ezt sehol se mondja a Biblia,sot,inkabb azt,hogy ha Jezusra teszed a terhedet,akkor O segit,szoval akkor 'konnyebb az elet'..ami persze nem azt jelenti,hogy irto penzes leszel vagy anyagi javak(ami persze nem kizarhato) de ez inkabb lelki bekere utal,hogy belulrol megtalalod azt a harmoniat,amit kulso dolgok es emberek nem tudnak elvenni toled..
A Biblia kereken kimondja,hogy aki hisz Jezusban,mint a Megvaltojaban,csak az mehet a mennybe.-es az FOG IS!!

Előzmény: Valaki (148.)
Grizon e-mail | 2002-06-03 20:01:33 | 151.
Pont ez benne a lényeg...az itteni élet csak egy kis előjáték arra ami a halál után vár rád...ez a vizsga és az az igazi élet...
Ozzy régen sátánista volt, de már megtért...Most keresztény zenét játszik...

Előzmény: Borchee (150.)
Borchee e-mail | 2002-06-02 18:49:18 | 150.
szerintem a halál után egyik sem szenmved. bár még sosem voltam halott, ezért nem tudom. de nem hiszem, hogy a halál után szenved vki. miért szenvedne? ha utána a pokolba megy, és ott lesz az idők végezetéig, akkor gyakorlatilag meg sem halhat senki. ha érted mire gondolok. viszont ilyen alapon jobb az életben szenvedni, mert az sokkal rövidebb. de ezt csak azoknak mondom, akik hisznek ebben a mennyország-pokol dologban.

Előzmény: Valaki (148.)
Valaki e-mail | 2002-06-02 11:42:03 | 149.
régen kiment vki kiss koncertre, annak rögtön alázkodnias kellett /erről szól pl. a detroit rock city nevű vígjátékfilm is/...a rockerek különcök, ezé nem tartom magam annak. a sátánisták úgyszintén. viszont mind2 lázad is. a rockernek elég 1 koncert, a sátánistának 1 mise...de alapvetőleg ez csak onnan eredhet, hogy vannak sátánista rockbandák is...iljen szempontból ozzy-t én absz. nem értem...ott a fordított kereszt az 1. albumán, de mégsem sátánista. vagy ezzel csak a tömeget akarja sokkolni v. félrevezetni???

Előzmény: Rockersrác 8604 (145.)
Valaki e-mail | 2002-06-02 11:37:15 | 148.
azt nem értem, hogy a sátán mé iljen köcsög??
kifejtem: szerinte amíg hiszel benne és követed őt, addig jó az élet. de aztán a pokolba kerülsz, ott már szar lesz neked...de a pokol az a sátán lakhelye! hát ha a hívői a pokolba kerülnek, azé me követték őt, akkor mi a szarnak tol ki velük így? mé kéne szenvedniük, ha hittek a hatalmában és szerették?
és most csak az elfogult, vak istenhívőkre mondom. mint a nagyapám, ő ezt hírdeti, úgy láccik félreértett vmit az öreg: ebben az életben, ha alázkodik az ember és szenved, megtanul tűrni, akkor a mennybe kerül. de csakis ha szenved!
már nem emléxem ki volt az a szent, aki direkt azé szenvedett fizikailag, szellemileg meg istennek szentelte életét, hogy a mennnybe kerüljön...
ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ha vki túlságosan elfogultan hisz v. istenben v. a sátánban, mind 2 fél ugyanúgy szenved, csak az 1ik a halál előtt a másik pedig a halál után...akkor ennek az egésznek mi az értelme?? mondjuk én még inkább a kereszténységet választom, mint a sátánimádatot, me van annyi agyam, hogy ezt a szenvedéses dolgot megértsemn és ne vegyem komolyan...

Előzmény: Grizon (132.)
Grizon e-mail | 2002-05-29 19:25:39 | 147.
Teljesen egyetértek...én a sátán ellen lázadok, akkor én sátánista vagyok???
q:-))))

Előzmény: judit1020 (146.)
judit1020 e-mail | 2002-05-29 12:24:24 | 146.
hat a haverod egy khm,okostojas!hogy lehet akkora baromsagot mondani hogy minden lazadas satanizmus??a masik meg..meg veletlenul se gondold magadrol,hogy satanista vagy,es aki satanista,az tutira nem szegyenli,de jobb ezzel nem jatszadozni

Előzmény: Rockersrác 8604 (145.)
Rockersrác 8604 e-mail | 2002-05-29 11:47:12 | 145.
Visszakanyarodva a témához: ez hülyeség! Semmi egyértelmű kapcsolat nincs a kettő között! A rockerség nem jelent sátánizmust és a sátánizmus sem jelent rockerséget. Valószínűleg ezr azért mondják, mert egy rocker sátánista jóval feltűnőbb, mint egy egyéb. Persze attól is függ, mit értünk sátánizmus alatt. Én egy szektában élő, áldozatokat bemutató embert értek alatta. Egyik haverom véleménye szerint mindenféle lázadás egyben sátánizmus is. Ha így nézzük, akkor én is sátánista vagyok, és nincs is rajta mit szégyellni!
judit1020 e-mail | 2002-05-29 03:35:33 | 144.
ja,kiadom a leveleinket:)))))

Előzmény: Grizon (143.)
Grizon e-mail | 2002-05-28 13:52:06 | 143.
Híres írónő...q.-)))))

Előzmény: judit1020 (142.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.