Click to Visit
Rock - HIM
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  

Razorbladekiss e-mail | 2003-10-07 11:52:48 | 604.
sziasztok! jó rég nem írtam,csak a hétvégén inszalag szakadást szenvedtem,és ugye meg kellett látogatnom a kórházat : )
naja én is imádom a Gone with the sin-t de nekem a Greatest-ről vannak a námbörván dalok! pl. a For You! : )
Én se úgy értettem a rokkert hogy úgy öltözködik.
mondjuk áltlában feketében vagyok,de én ezt nem kapcsolom össze a zenével.Így érzem jól magam.de nagyon sokszor találkozok divatrokkerekkel amik igen ki tudnak akasztani!!!!! mostmár minden 10 éves kiscsajon tornacipő van és a sátánista csillag lóg a nyakában,de gőze nincs valójában a zenéhez,csak saját bevallása szerint a "divatot"követi.

Aurora. e-mail | 2003-10-07 07:17:40 | 603.
Huh, erre már nem tudok mit írni... de értem. Én is imádom a Gone with the sin-t, és a legjobban a basszus tetszik benne. Mellesleg amióta az eszemet tudom az a kedvenc hangszerem, de a HIM-ben a gitár a legjobb!!! És Ville hangja!!! Nem is tudom hogy tudot sokáig (?) a HIM Ville hangja nélkül létezni.

Még egy szót a rockerségről. Szóval ez úgy látszik egyéni, hogy ki kit tart annak. Viszont örülök, hogy rajtam kivül is van olyan, aki lkalandozik más műfajba is. Viszont büszke vagyok arra, hogy ha meg is teszem, akkor is az igényesebb, nem pedig a tömegizlést kielégítő zenék felé veszem az irányt... na, jó, nehogy azt higgyétek, hogy el vagyok ájulva magamtól, csak más nem jutott az eszembe, amivel ki tudnám fejezni azt, amire gondolok.


Előzmény: Freya (602.)
Freya e-mail | 2003-10-06 16:09:25 | 602.
Auroraaaaa!!!:))) én sem foglalkozom a gonosszal annyit!!!:))) egyszerűen jönnek az álmok akkoris ha az egész napom egy hatalmas sikertömeg:))) És ha csak jó történik velem és csak jóra gondolok. Ugyanúgy.
Bár lehet hogy igazad van...ha jó mélyre néznél a lelkembe, megtalálnád a megbúvó sötétséget... pedig nem akarom hogy ott legyen.


Előzmény: Aurora. (594.)
Freya e-mail | 2003-10-06 16:01:23 | 601.
fujj... szánalmas:((((((
Uhh, ne haragudjatok, csak ma rámjött az írásgörcs...:))) tényleg sorry, hogy ennyi Freyás cuccot kell olvasnotok...csak hát nem tudom megállni a hozzászólást:))


Előzmény: sixsixsix (591.)
Freya e-mail | 2003-10-06 15:57:25 | 600.
Csak nem én vagyok a 600.?:))) wowwwwwwww!!!! juhhúúúúúúúáááá!:))))) yippííííí!:)))))))))))
Freya e-mail | 2003-10-06 15:56:08 | 599.
:)))) de jó, Dumalady!:) megnyugodtam..:))) azt hittem, csak az én idegszálaimon játszik Ville hangja:))) meg persze a hangszereké:))))))
Hogy hogy lehet szögletes zárójelet tenni? altgr g.:)))
Érdekesek az észrevételeid:))) Sajnos a Linkines számot nem hallgattam még meg(nem nagyon csípem őket) de nem árt egy kicsit informálódni:) hátha megteccik:)
Uhh... abban a bizonyos Wasting the dawn-ban ugye Jyrki hangja elnyomja Villéét mert nem ő a főszereplő(kivételesen),így egyfolytában azt lesem hogy mikor villan ki a szólamokból Mr.Brumm:)))) Én a Gone with the sin-ért vagyok oda:))) nekem ilyen hangon szerenádot adnának, lefordulnék az erkélyről:PPPP


Előzmény: Dumalady (590.)
Freya e-mail | 2003-10-06 15:50:01 | 598.
Kár..:(( bár szerintem lesz még pár alkalom, amikor hülyeségeket fognak szegény HIM-srácokról írni:((
Igen-igen.. sokan azt nézik csak, hogy "jééé, milyen helyes pasi"... aztán már rögtön a kedvenc együttese.
Nos az én "rockerségem" elég érdekes:))) Nem vallom magam rockernak, bár a zenei ízlésemből kiderül hogy mágnesként vonzanak a rockszámok, a morgó gitárok,és az a feeling ami körüllengi az egészet...mmm:)))
Először a rockerekre Keszthelyen figyeltem fel. az unokatesóim nagy rockerek voltak és tavaly nyáron "bevezettek" úgymond a társaságba... mindenki annyira kedves volt, szokatlanul kedves. Hosszú, lógó hajú, sört iszogató emberkék(jelentem, ez nem azt jelenti hogy a rockerek ismertetőjelei a felsoroltak lennének!!!:))) kemény rockzene mellett megkínálják az embert itallal, megkérdezik honnan jött, hogyhogy itt van, teccik-é a hely, stb... én meg a padlóról kapargattam fel az államat, hogy nééé, nem is ismernek és mégis....:))) szóval abszolút pozitív élményeim voltak. Azóta kóstolgatom a műfajt:)))De tény hogy vannak más kedvenceim is, más műfajból, és van olyan rockegyüttes és szám amiket kifejezetten ki nem állhatok. A személyiségemhez pedig nem megy a szegecses cucc, meg a fekete(bár néha igen), inkább a bohém, egyszerű de tiszta és vagány, egyedi visszafogott de színes dolgok:) (tudom, tiszta ellentét vagyok). Viszont megismerkedtem a rock révén nagyon sok normális emberrel, nem úgy mint a Budapest parádén ahol löködik az embert a szarabbnál szarabb tüctüc zenét játszó kamionok előtt... (többet nem is megyek ki, már idén se mentem.) Unalmasak és sablonkinézetűek.
Szóval, Razorbladekiss, nem vagyok rocker, inkább rockos :))))))))


Előzmény: Razorbladekiss (589.)
Freya e-mail | 2003-10-06 15:38:14 | 597.
Van egy letöltőprogi a winmx, és ha rajta beírod hogy Ville akkor kiírja a mi zseni univerzálisan tehetséges pasinkat és a the69eyes közös számait... ezt a számot feltétlenül hallgasd meg majd... nem tudom hol lehetne kapni pölö mert én csak itt a letöltőprogin szereztem róla tudomást.. kár, mert megérdemelné a közönség hogy egy ilyen iszonyú jó számot meghallgasson!!!!!!:)))

Előzmény: sixsixsix (587.)
Visonka e-mail | 2003-10-06 14:57:07 | 596.
Hali! A rockerség szerintem egyáltalán nem a ruhából derül ki, mert nagyon sokan csak divatrockerek, de ebbe nem mennék bele. én rockernek csak azokat az embereket mondom akik játszanak vmi hangszeren, de itt most nem a furulyára gondolok:)
Annyit mondjatok, hogy ugye a színpadon le van osztva a szerep, hogy ki hol áll, mert elég sok koncertet láttam és mindig ugyanúgy álltak és a koncerten bal oldalon leszek, mert szeretném alaposan szemügyrevenni Migét:) és szeretnék megnyugodni, hogy jó helyre szól-e a jegyem.

Aurora. e-mail | 2003-10-06 11:23:48 | 595.
Komolyan nem vettem észre Ville-hangzási változásokat a lemezeken (rossz irányba), mert nekem mindegyik fantasztikus és profi. Legjobban a hangjában a hanglejtéseket imádom... le is folyok a csatornába, annyira fantasztikus!!! És a zenéjük!!! Kár, hogy arról kevesebb szó esik...

Az, hogy ki rocker, az nem csak a ruhából derül ki. Én személy szerint a szívem mélyén az ilyen dallamosabb (de nem lágy!) rockot szeretem (és a témája közel áll hozzám), amióta csak érdekel, de egyáltalán nem öltözök bőr cuccokba, szakadt farmerbe, kockás ingbe, szegecses dolgokba stb. Viszont aki abban van, és köze sincs a rockhoz, az lehet, hogy csak azért néz ki úgy, mintha... mert ezáltal akar keménynek látszani, vagy csak szimplán tetszik neki. Én biztos, hogy nem ez alapján ítélem meg, hogy vki mennyire igazi rocker. Sőt, valójában ki is az?

Aurora. e-mail | 2003-10-06 11:23:23 | 594.
Huhh, de sok volt végigolvasni... Freya, sajnos én nem sokat foglalkozom a Gonosszal, valszín ezért sem álmodok róla olyan sokat; mert tudva lévő, hogy az ember arról álmodik, ami az álom-közeli nap(ok)ban a legjobban foglalkoztatta. Viszont imádok minden álmot, de az álomfejtést... hm... nem tartom vmi sokkra. Szerintem ez teljesen egyéni, hogy kinek hogy hat az életére. Nem lehet általánosítani. De ez csak az én véleményem.

Amióta világ a világ, mindig is lesznek olyanok, akik divatból szeretnek együtteseket. Én ezen nem botránkozom meg, legfeljebb szánakozó tekintettel egy jót röhögök rajtuk. A Bravo cikket jó, hogy nem olvastam, mert arra tényleg nem vagyok kiváncsi, hogy mikor kell, hányas a lába stb. De hát úgy tűnik a legtöbb rajongót ez érdekli...


Dumalady e-mail | 2003-10-05 17:23:34 | 593.
egyébként, én szerintem is jó pasi ville, de nem ezen töprengek, így már elvaszti a zene a varázsát, ha elkezdjük a real-t...
én a szemre vagyok kíváncsi...
most nézétek meg.nem a jelentést, vagy ilyen szarokat, hanem, milyen jó fényben van, és a szája is jó, de mi van, hogy NINCS SEGGE???
MIÉRT EZEN GONDOLKOZOL???
APÁM...
hát...te se ismered...és igaz az, hogy azt mondanák raper...most komolyan...HOVA JUTOTT A VILÁG.../ : ) /

Dumalady e-mail | 2003-10-05 16:54:01 | 592.
egyébként, én szerintem is jó pasi ville, de nem ezen töprengek, így már elvaszti a zene a varázsát, ha elkezdjük a real-t...
én a szemre vagyok kíváncsi...
most nézétek meg.nem a jelentést, vagy ilyen szarokat, hanem, milyen jó fényben van, és a szája is jó, de mi van, hogy NINCS SEGGE???
MIÉRT EZEN GONDOLKOZOL???
APÁM...
hát...te se ismered...és igaz az, hogy azt mondanák raper...most komolyan...HOVA JUTOTT A VILÁG.../ : ) /

sixsixsix e-mail | 2003-10-05 16:53:07 | 591.
Nekem pár oszttársam szereti a HIMet, de van olyan aki rocker cuccban jön be, mer az a "menő", közbe meg nyálakat szeret!

Előzmény: Razorbladekiss (589.)
Dumalady e-mail | 2003-10-05 16:45:50 | 590.
ugyanezt terjesztem, de nem vagy hülye egyáltalán, ez csak a rajongással együttjár, én is pl a funeral of hearts-ban a refrénben amikor 2. mondja azt a hanglejtéses részt. ELOLVADOK TŐLEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a linkin parkban is ilyen, a numb-ban a 1. refrán után a smothering szótól ugyanígy olvadt vaj-szindróma...meg tudnék még...számolom...
12 számot az lp-től, és a HIM- től kettőt, de ott sokat...Huhhh, nekem is jó lenne egy hűtőfürdő, de inkább a klipjükben borulnék a hóba... : )
ja, és hogy lehet olyan szögletes zárójelet tenni???
ja és nem t'om észrevettétek-é/: )/ hogy a 2 utolsó klipjük, mennyire kiegészíti egymást TŰZ-VÍZ.ja és az 'észrevettétek-é' szóban mindegyik E betű, és a két szélén az É-k bezárják a sort...
mi van, én nem szoktam ilyeneken gondolkodni...!
tehát ha beléptek a linkin parkos fórumszobába az utóbbi bejegyzésem olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide is leírnám, csak hosszú...ja, és a HIM kitaláltátok, hogy az értelmesebbje : )


Előzmény: Freya (585.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-05 16:45:08 | 589.
jaj mégegyszer: baromira szánalmas volt.
nekem is ott jöttek az osztálytársaim,hogy jééé írnak a HIM-ről és hogy milyen helyes ez a pasi.
na aztán megkérdeztem volna hogy milyen zenét játszanak azt válaszolta volna hogy rap...
télleg itt van rajtam kívül rokker aki tényleg szívből-lélekből az?


Előzmény: Dumalady (584.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-05 16:09:46 | 588.
már nem kapod meg a bravot -"sajnos": ))))


Előzmény: Freya (586.)
sixsixsix e-mail | 2003-10-05 16:08:22 | 587.
Azt hol hallottad? Én is szeretem mindkét együttest, de együtt még nem hallottam őket!

Előzmény: Freya (585.)
Freya e-mail | 2003-10-05 14:32:57 | 586.
Tényleg, milyet?:) "sajnos" még nem volt lehetőségem találkozni ezzel a cikkel...de biztos roppan érdekes ... rohanok is megvenni a Bravot....;DDDD

Előzmény: Rina (582.)
Freya e-mail | 2003-10-05 14:23:32 | 585.
ugyan már, Gyerekek!
Kit érdekel a zenéjük??? Most őszintén... ;]
Az a lényeg, milyen csinimucu a szinger...ha nem jó arc a gyerek,vazze,szar a zene is he...(he-he...) Uhh, kicsit megterhelő volt ilyen stílusban írni:))))
A fennti állítást természetsen gúnynak szántam,még véletlenül sem tükrözi a véleményem:)))(nehogymáááá)
Huh, láttam a Szövetséget...ájjj....úúúúh, az a Dorian Gray...hm...finom falatka....stipi stopi.Tudom hogy valaki írt a színészről még régebben, hogy Lestatot játszotta a QOTD-ban,de nekem maga Dorian karaktere kell, nem a színész:)))uhh,egy ilyen haláli pasit elfogadnék...
Tényleg, hallottátok már Ville és a the69eyes egyik közös számát(lehet hogy már régi de én csak most találtam meg),a Wasting the dawn-t??? Atyaég..ennél jobb számot csak egyet-kettőt hallottam...annyira wowwww....ütős meg drum-brum-...brum...mély..:))))) Az emberben valahogy azt az izgalmas-veszély-feelinget(adrenalin..:)) ébreszti..nem tudom tudjátok -é miről beszélek vagy szimplán hülyének néztek...:)))De az a szaggatott hegedű a refrénben...huh..:)))Haláli.
Asszem kicsit elszaladt velem a ló...megyek hűtőfürdőzni:))) le kell csillapítani a kedélyeket...


Előzmény: Razorbladekiss (583.)
Dumalady e-mail | 2003-10-05 10:31:49 | 584.
jaj, te Rina, te is azt akartad megtudni?
hát lelki társam lettél, komolyan mondom... : )
ez most tényleg OLYAN SUPERÉRDEKES VOLT!!!!!!
hogy tej meg cukor nélkül issza a kávét


WOW!

esküszöm...


Előzmény: Rina (582.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-05 06:40:58 | 583.
ja ja a zenéjükről SEMMIT NEM ÍRTAK!!!

Előzmény: Rina (582.)
Rina e-mail | 2003-10-04 19:45:43 | 582.
én is olvastam bravo cikket.....hát mit is mondjak....roppant érdekes volt....pont arra voltam kiváncsi, h Ville milyen dezodort használ....ennél nincs is fontosabb dolog!
Dumalady e-mail | 2003-10-04 16:58:28 | 581.
én olvastam...
ehhh nagyon gáz.
next.


Előzmény: Razorbladekiss (578.)
sixsixsix e-mail | 2003-10-04 15:52:13 | 580.
Nekünk is állójegyünk lesz, ha egyáltalán beengednek, mert még nem vagyok 14, csak utána leszek, a tesóm már persze 17!!!!!!!!!

Előzmény: Infernal (579.)
Infernal e-mail | 2003-10-04 15:25:00 | 579.
Sziasztok!
Gondoltam írok Nektek, nehogy kimaradjak valami HIM-es dolog-ból!!:-) Nektek hova van jegyetek? Mármont ülő vagy álló, emelet vagy földszint vagy mi? Honnan lehet a legjobban látni? Nekem álló van, úgyse tudnám végigülni..:-) Nem tudom ki írta, hogy Villének nincs segge, pedig van nem is rossz!! El tudnám nézegetni egy ideig:-) Nagyon jó pasi, de gondolom ez nem csak nekem tűnt fel! De a zene a lényeg és az hihetetlenül jó!! Szerintem a love metal-t eléggé eltalálták, jobb mint a Deep Shadows... nálam akkor is a Greatest az etalon!!:-) De ez az új cucc nem rossz sőt!!! Már nagyon várom a koncertet, rohadt jó lesz!! Még egy The 69 eyes kéne az évre és akkor tényleg minden jó lenne... nah jó ne legyünk telhetetlenek!:-) Remélem minnél többen leszünk ott, mert hát úgy buli a buli, de azt hiszem nem kell senkit se bíztatnom, hogy jöjjön el... Ville hangján egyébként már a Razorblade-en is lehetett érezni a változást utána meg a Deep shadows-on is... de neki megbocsájtjuk, hiszen még így is profi!! Nah csókolat minden szimpatikus emberkének, mert aki a HIM-et szereti rossz ember nem lehet... CUPPPPP

Razorbladekiss e-mail | 2003-10-04 15:19:37 | 578.
én se veszek ilyen szennylapokat csakha nagyritkán van benne valami érdekes.
olvastátok a szánalmas bravo cikket Villéről?
ehhh nagyon gáz.


Előzmény: Freya (577.)
Freya e-mail | 2003-10-04 12:33:23 | 577.
Az IM-magazinban van HIM-poszter:)) (jelentés Húgicámtól:))))) gondoltam hátha valakit érdekel:) sajnos én már nem mozgok túl otthonosan tinimagazin-körben.:)))
Freya e-mail | 2003-10-04 12:30:57 | 576.
Egyetértek... a zene a lényeg, a hangulata, Ville pedig csak a desszert:))))

Előzmény: Razorbladekiss (571.)
Freya e-mail | 2003-10-04 12:23:58 | 575.
:)) A sötét erőket én is nagyon bírom. Ráadásul egyfolytában álmodom velük. Majdnem minden éjjel. Már megszoktam. Próbáltam megfejteni egy párat, de nemigazán tudtam.... Tud valaki ajánlani valami helyet vagy álomfejtőt??
nekem már nem rossz ha félelmeteset álmodok:)
Általában leírom:) Ijesztő egy birodalom a tudatalattié...


Előzmény: Aurora. (570.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-04 07:45:12 | 574.
Naja a dohányzás nagyon betett neki nameg az alkohol,de azé jó hangja van,de mondjuk össze lehet hasonlítani a RAzorblade Romance CD-vel vagy a Greatest-el a Love Metal-t és érezhető Ville hangján a "változás".
De nekem így is tetszik!: )


Előzmény: Rina (573.)
Rina e-mail | 2003-10-03 19:26:15 | 573.
Huh. Megint jó rég sikerült jönnöm. Vki kérdezte lehet-e a koncin kamrázni. Hát a jegy hátuljárra az van írva, h semmiféle kép és hangfelvevőt nem lehet bevinni, és ha mégis, akkor elveszik, és a folmet megsemmisítik.....hát azért próbálkozzunk, hátha nem szúrnak ki:)))))
Villének tényleg szép a haja. Most lőjetek le, de a hangja már nem olyan jó, mint régen:(( Sok dohányzás....alkohol....

Merilla e-mail | 2003-10-03 16:37:07 | 572.
Hell!
Én most vagyok itt elösször,de már régota a HIM rajongo vagyok!És gyüjtö!Ugyhogy ha van valakinek több példány valaien HIMmel kapcsolatos dolgai akkor nyugodtan keressen meg a merilla@egon.gyaloglo.hu e-mail címen!!! Elöre is köszike!
CuPpPpPpPpPpPp Merillke

Razorbladekiss e-mail | 2003-10-03 11:39:45 | 571.
én szerintem is jó pasi Ville,de ha csak ezért imádod a HIM-et az már gáz.legalább is a hozzászólásodból ezt lehetett kiszűrni részemről.

Előzmény: Snoopydodo (567.)
Aurora. e-mail | 2003-10-03 11:38:11 | 570.
Igen, a sötét erő nagyon izgalmas téma... Az egyik kedvencem. Pl. egyszer régebben ámodtam a gonoszról (nagyon ritkán szoktam) és akkor az nagyon rossz volt, mert amikor álmodsz, azt hiszed, hogy az a dolog éppen akkor tényleg megtörténik veled. De amikor nézed, és úgy éled bele magad, az azért más.

Előzmény: Razorbladekiss (566.)
Aurora. e-mail | 2003-10-03 11:34:28 | 569.
Ja! Egyébként belülről kissé más ez a fórum, mint ahogy gondoltam legelőször (és írtam is talán egyesekről); akiről jót gondoltam, kiderült, hogy nem is olyan jó, akiről rosszat, arról meg... De hát lakva ismeri meg egymást az ember... It's when hate turns to love and love to hate...
Aurora. e-mail | 2003-10-03 11:02:54 | 568.
Merem: nem. Jó, jó, csak vicc volt... nehogy már nekem ess! Ville szerintem nem egy tipikus férfi szépség (bomba), de van kisugárzása, karaktere, és ez az ami számít (érdekes személyiség). Meg az, hogy soha nem találkozom VELE. Brühühü

Előzmény: Snoopydodo (567.)
Snoopydodo e-mail | 2003-10-02 16:32:50 | 567.
IMÁDOM A HIM-met!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ville Valo jó pasi nagyon csak egy a gond nincs segge! :))) De még is ő a leg jobb, a best, az etalon. Nem????????????????????????????????????????????????????????????? Csak merje vki azt írni hogy nem!!!!!!! cupp... :-*

Razorbladekiss e-mail | 2003-10-02 13:40:40 | 566.
én imádom a vámpíros,kísértetes filmekek!:)) Meg minden ami ilyen sötét erőkkel foglalkozik!:)))


Előzmény: Aurora. (565.)
Aurora. e-mail | 2003-10-02 10:52:45 | 565.
ááááááááááá kissé nem bírom a vámpíros filmeket. Egyet néztem meg: Interjú a vámpírral, de azt is csak a benne játszó színészek miatt, de attól a sok vértől kissé felállt a szőr a hátamon. Úgyhogy mondtam: soha többé. Ellenben a misztika, szellemek, sötét erők főszereplésével játszott horror filmeket nagyon bírom. Illetve a témában ezeket szeretem a legjobban, csakhát nem sok igényes van belőlük. Volt pl. a Kopogó szellem n. sorozat a tévében, az pl. nagyon jó volt. De hogy vér, meg egyéb testrészek szanaszét... brrrrr

Előzmény: Livi (563.)
Freya e-mail | 2003-10-02 09:26:54 | 564.
Hú, hát ez jó kérdés:)))
Nem vagyok benne biztos, de nem lehet hogy az I love you-ra gondolt?:) Mert ez is három szó, és a végén megkérdezheti hogy miért?? Mivel az egész ugye a szívek temetőjéről szól.... na persze lehet hogy Ville másképp gondolta...ki tudja:)))
Kérdezzük meg Tőle :)))


Előzmény: Darling (562.)
Livi e-mail | 2003-10-01 17:17:51 | 563.
láttátok a queen of the damned filmet? vámpíros. és eredetileg Ville játszotta volna Lestat szerepét!! szerintem nagyon eszméletlen, így is a kedvenc filmem, hát még úgy mennyire az lenne! a hapsit mondjuk így is mintha Villéről kopírozták volna le, nagyon HALÁLI!!
Darling e-mail | 2003-10-01 17:17:07 | 562.
Ezen már én is sokat gondolkoztam. Tényleg nem tudja vki?

Előzmény: Livi (561.)
Livi e-mail | 2003-10-01 17:10:44 | 561.
tudjátok mi az "three little words and a question: why?" a funeral of heartsban? mi az a 3 kicsike szó? + a miért?
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-01 15:43:05 | 560.
szerintem tuti nem lehet kamerázni,de ellopom apám csoda telefonját,és azon majd fényképezek és kamerázok!:)))

Előzmény: Freya (558.)
Darling e-mail | 2003-10-01 14:07:48 | 559.
VIVA+, Buried Alive By Love!!
Freya e-mail | 2003-10-01 08:04:17 | 558.
:))) Nem hiszem hogy Vili sírt volna...
egyébként én még nem tudtam erről a hírről:)) hogy a csudába lopták le a fejéről???:)))
Igen-igen... úgy látszik haj-ügyben nagyonis egyetértünk:)))) Bár én még a GLS-style-ban is csíptem a sörényét:))) Hm...volt benne tényleg valami ős-hatás, de azért akkoris ütős pasi volt:)))
Nem tudom hogy lehet-é videózni... szerintem nem. Legalábbis nagy videokamerával nem... akkor én is vinném:)


Előzmény: Livi (554.)
Freya e-mail | 2003-10-01 07:55:26 | 557.
Jajj neeee...ne legyen végi sapiba!:((( Vagy legyen fele-fele... úgy igazságos...:)) Látni akarjuk a sörényét!!:)))
Ha valamilyen szerencsétlen véletlen folytán nem a harmadik sorban kötünk ki, mint a Bryan-koncerten....akkor mennyit látunk majd belőle???:)))
Egyébkéntis lehet hogy nem lesz túl jó a világítás, mert ugye pár számhoz kell a hangulatfény...és akkor csak egy nagy fekete füstölgő alakot fogunk látni(no sörény!!!!)???? Villa(bocsi), édesem, nem teheted ezt velünk!!!!!!
Olyan szép hajcikád van....:))))


Előzmény: Razorbladekiss (551.)
Aurora. e-mail | 2003-10-01 07:14:44 | 556.
Köszi Darling! Akkor megpróbálok arra felé préselődni: középre jobb irányba való húzással.

Előzmény: Darling (552.)
Livi e-mail | 2003-09-30 18:34:50 | 555.
MÁNN NAGGGYON VÁÁROM A KONCERTET!!!!!
nekem jön apum is mert ő az ozit szereti és lehet hogy fog tudni kamerázni!!!!! ha bevihetjük. szerintetek lehetséges?? nagyon jó lenne.


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.